Heldin Fidan Ekiz onthult: DENK-engnekken hebben geprobeerd inhoud tv-programma te wijzigen

vlcsnap-2019-02-28-14h47m46s130
Foto: Fidan Ekiz in Jinek, met op de achtergrond de DENK-dictators. Bron: Screenshot Jinek.

Persvrijheid lijkt nog altijd geen waarde te zijn die DENK hoog in het vaandel heeft staan. Over onwelgevallige programma’s wil de partij DENK graag “in discussie” met de publieke omroep.

Als het aan de politieke partij DENK ligt, dan schrapt de publieke omroep tv-programma’s waarin de multiculturele samenleving wordt besproken als maatschappijmodel waar ook een keerzijde aan zit. Alleen nog uitgesproken succesverhalen mogen nog aan bod komen op de gesubsidieerde tv-stations, zo maken we op uit een uitzending van Jinek gisteravond. Te gast was namelijk journaliste en programmamaakster Fidan Ekiz, die tegenwoordig ook fungeert als de presentatrice van NTR-programma De Nieuwe Maan. Dit is een talkshow die positieve én minder positieve kanten van multicultureel Nederland bespreekt.

Maar als het aan de doodsbenauwde politieke partij DENK ligt, zendt men alleen nog maar hosannaverhaaltjes uit bij het eerdergenoemde tv-programma. En krijgt het driekoppige DENK-monster hun zin niet, dan gaan ze intimiderende filmpjes maken voor hun eigen parochie. Te zot voor woorden, aldus Fidan die de spijker op z’n kop slaat:

“Dit is intimidatiepolitiek. De partij DENK wil dus ook echt in gesprek gaan met de NTR om te praten over de koers van De Nieuwe Maan, want dat zagen ze helemaal niet zitten. Dan denk ik: we zijn niet in Ankara. […]

Dat is niet ingewilligd, zeker niet, maar de wens alleen al is natuurlijk heel zorgwekkend. Het is een programma waarvan de meeste mensen niet eens weten dat het er is. […]

Dit is gaande in Europa, dit is gaande in Nederland. En dat heeft aandacht nodig. Want deze partij, dit soort partijen, zeggen de vooruitgang van de moslimgemeenschap te willen. Maar dit is stagnatie.”

Dus Kuzu en kornuiten: in jullie mand, en nu af!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

35 reacties

 1.   

  Kuzu en kornuiten (en hun familie’s) kunnen beter hun Nederlands paspoort inleveren en terug gaan naar hun opperleider erdogan. We kunnen daarna meteen denk verbieden en er meteen voor zorgen dat mensen met een dubbel paspoort zich niet verkiesbaar kunnen stellen en dus ook niet kunnen stemmen. Die dubbele moraal onzin weg ermee, Die turken zitten niet voor Nederland in de tweede kamer ze zitten daar voor erdogan en de 5e colonne.

  1.   

   @ Anticmaster.
   Mee eens; weg met die zooi !

 2.   

  Denk is een smerige partij die de fascistoïde president erdogan aanhangt.

  1.   

   Waaruit blijkt dat ze de dictator erdogan aanhangen?

   1.   

    @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2.   

    Toen de directeur van amnesty international in Turkije gearresteerd was en er een stemming was in de tweede kamer over een motie over deze situatie was denk de enige partij die tegen stemde. Als je terugkijkt naar het stemgedrag van Denk in de tweede kamer zul je zien dat alles wat Turkije aangaat, daar pro Erdogan stemgedrag bij hoort van Denk. Bv Armeense genocide. Wat ook opvalt is dat Denk bij overleg over bepaalde onderwerpen niet aanwezig is.

    1.   

     Dat is een antwoord waar je iets mee kunt. Ik volg denk niet. Niet in geïnteresseerd

   3.   

    De Koerdische partij verbieden, duizenden journalisten opsluiten, kranten sluiten, fraude plegen met de verkiezingen, enzovoorts.

    Zij steunen hem punt, als je dat ontkent, dan zou ik daar ook maar gaan wonen. Geweldig land, behalve als je Koerd bent of christen.

   4.   

    Heb je hem, haar of het ook weer.

 3.   

  Niets nieuws onder de zon!
  Niet nieuw is ook dat Den-Haag alles maar laat gebeuren.
  Niet nieuw is dat uiteindelijk de NPO DENK steunt.
  Niet nieuw is dat de o.a. Volkskrant de Islam (o.a. DENK) en Links als “bevrijding” van de mensheid ziet.
  Niet nieuw is dat DENK hun uitstekende salaris in Nederland verdienen en het zelfde Nederland haten!
  Niet nieuw is dat Moslims, in Nederland verdiende geld, proberen zo weinig mogelijk uit te geven! Wel aan hun Vaderland Marokko, Turkije etc,.
  Niet nieuw is dat d.m.v. intimidatie/leugens/valse beschuldigingen zij hun gelijk proberen te halen!
  Enzovoort,.
  Het is al jaren bezig: dus………
  niets nieuws onder de zon!

  1.   

   Baron von Munchhausen

   Pluim!!!

  2.   

   Ik wilde eerst op aantal figuren reageren maar dat is niet nodig nu jij baron de waarheid verkondig precies zoals het is.

 4.   

  Ik betwijfel of dit heeft plaatsgevonden. Deze vrouw is een naar mens die waarschijnlijk haar ouders verkoopt.

  1.   

   @sattytrol je hebt werkelijk waar geen enkele toevoeging hier op dds.
   @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2.   

   Dat is nogal een uitspraak!

   1.   

    Welk gedeelte?

    1.   

     Ben je ongesteld of zo? Ik ben van jou heel andere commentaren gewend.

     1.   

      Oh je moet dat verkopen met een korreltje zout nemen. Overigens vergis jij je in het niet verkopen van mensen in Nederland, de schaal is wat groter als in Afrika. Ik vind het in deze een belachelijke uitspraak als deze vrouw geen bewijs heeft.

      Nee ik ben niet ongesteld, nog niet zo lang geleden geweest. Vlak voor ik ongesteld wordt kun je van mij wel verwachten dat de nuance zoek is.

  3.   

   Het verkopen van mensen is in delen van Afrika hedendaags nog de normaalste zaak van de wereld. Gelukkig is het hier al een paar honderd jaar afgeschaft.

  4.   

   Zal best partijen als DENK zijn gewoon geen aanwinst en zouden niet mo eten kunnen bestaan. Nederland is va de Nederlanders (ook van de Nederlanders met een migratie achtergrond) niet van anti-Nederlander van wie het hart elders ligt en ons(Nedetlanders) haat.

 5.   

  Het simpele feit dat er een club als Denk in de Tweede Kamer (!) zit is het ultieme bewijs dat integratie een mythe is. Die gasten zitten daar met twee petten op waarvan de Turkse de grootste is. Het zijn moslims, die hebben niks met het vrije westen. Hun achterban beweegt zich voort in hun parallelle samenleving die steeds dominanter wordt. En (s)links maar decennia lang denken dat het binnen halen van deze lieden nieuw stem en klapvee zou opleveren. Helaas, ze trokken hun eigen plan, richtte een politieke partij op en daar zitten ze dan, in de kamer. En Erdogan zag dat het goed was.

  1.   

   Helemaal juist Piet, op 1 ding na. Het is friet, geen patat. Maar even serieus. Denk probeert een groot deel van Nederland weg te zetten als xenofoob.
   Nederland geeft vluchtelingen en immigranten onderdak, inkomen, onderwijs, alle kansen om in het leven vooruit te komen. Het grootste deel van die vluchtelingen en immigranten houdt vast aan de eigen cultuur en taal en doet weinig tot geen moeite om betrokken te zijn tot de Nederlandse samenleving of enigszins onze kant op te bewegen, laat staan ons te respecteren. Wie is hier nu xenofoob?

 6.   

  Deze DENK mensen, adoreren Erdogan.
  Dat steekt bv KUZU, niet onder stoelen of banken, geeft gewoon een stuk duidelijkheid.
  Niks mis mee, deze Erdogan noemde alle Nederlanders, Nazi’s en Fascisten en ook dat is volgens Rutte geen probleem, want 14 dagen na deze kretologie van Erdogan was hij volgens Rutte weer een bevriend staatshoofd.
  En Wilders die durfde zomaar minder , minder te roepen, hoe durft hij.

  1.   

   Gevolgd door de niet ingeloste belofte: Dat gaan we regelen.

   1.   

    DENK eens goed na, waarom dit niet is gelukt.
    Wilders is een humaan persoon.

  2.   

   En vanuit Denk toen ook geen enkel commentaar op Erdogan toen hij Nederland wegzette als nazis en fascisten. Wel commentaar op de vraag of zij afstand wilden nemen van de uitspraken van Erdogan.

 7.   

  Weten jullie hoe een vroedvrouw in Turkije word genoemd? Een turkentrekker. :) :) :)

  1.   

   @struisvogelpolitiek
   hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
   :-

 8.   

  De linkse club Nederlandhaters w.o. de pvda heeft denk gelanceerd.
  Dankzij de linkse club nsb,ers zitten wij nu met een zogenaamde democratische partij erdogan in de tweede kamer.
  Dat denkgebeuren gaat bij tweede kamerverkiezingen fors winnen, nu het merendeel van onze steden verpauperd is met derde wereldlandbewoners.
  Landverrader donner zei ooit dat indien er een meerderheid komt die de sharia aanhangt…dat een democratisch besluit is waar Nederlanders zich aan moeten onderwerpen….donner en de rest van de bilderbergclub zijn al jaren bezig om ons land en Volk te islamiseren….
  Wilders heeft gelijk!
  RUTTUP en NEXIT…naar (HendrikJan)

 9.   

  De 5de colonne, zeer BEDENKELIJK!

 10.   

  Dus Kuzu en kornuiten, in jullie mand en nu af!

  Nee, ophoepelen naar Turkije, liever vandaag als morgen!

 11.   

  Deze KAKKERLAKKEN van DENK zijn inderdaad engnekken die uit het Nederlandse parlement verwijderd dienen te worden.

 12.   

  Petje af voor deze moedige vrouw. Ik heb haar redenatie gehoord bij Jinek. Duidelijke taal, goed gedaan. En denk en bij1 zijn gevaarlijk. Mensen die geen onderscheiding hebben, kunnen misschien op het verkeerde been worden gezet.

 13.   

  Het is ook te belachelijk dat dubbele paspoorten hier in ons land de politiek in kunnen.
  Laten we dat eerst eens gaan verbieden, 1 paspoort kiezen en als je voor de Nederlandse kiest dan pas de politiek in, en ook niet als je hier niet geboren bent!!

  1.   

   @Christina daar heeft u volkomen gelijk in.
   Het zou ook zo moeten zijn dat nieuwkomers om welke reden ze hier komen dan ook, eerst eens even 10 jaar sociale premies en belasting betalen voor ze er gebruik van mogen maken.
   Wil je hier komen , moet je wel eerst je steentje bijdragen.
   En wat mij betreft een grote rem op moslims.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!