Henny Huisman wil als Zwarte Piet de liefde naar Sylvana Simons’ stulpje brengen

snapshot
Foto: Henny Huisman. Bron: Screenshot M / KRO-NCRV.

Als het aan Soundmixshow-coryfee Henny Huisman ligt, kan Sylvana Simons hem binnenkort op de stoep verwachten. Huisman wil de Amsterdamse politica verzoenen met Johan Derksen en René van der Gijp. En als het even kan, dan gaat hij dat doen als Zwarte Piet.

Ze was niet echt in haar nopjes, afgelopen week. Piet Paulusma werd ontslagen bij SBS6 en Veronica Inside haalde een grapje van stal waarin werd gezegd dat dit kwam door pietenwegpester Sylvana Simons. Daar was de voormalige TMF-vj erg boos over, en schold terug op haar Facebookpagina. Johan Derksen en zijn gevolg zijn maar pestkoppen, schreef ze. De humor kon ze er niet van inzien.

Daar wil Henny Huisman, sinds kort een soort tuigvlogger voor de radio, verandering in aanbrengen. Als het even kan, komt hij met een ludieke actie hoop en liefde brengen naar het huisje van die kloeke Sylvana. Sylvana’s public enemy number one zal daarbij ook z’n opwachting maken:

“Huisman ziet hier zeker een taak voor zichzelf weggelegd, laat hij weten. „Ik ga graag met een bloemetje naar haar toe om een troostende schouder te bieden”, aldus de oud-Soundmixshow-presentator. Hij beklemtoont echter geen ’sorry’ te gaan zeggen, want „de mannen van VI hebben nooit ergens spijt van.”

Over de vorm waarin Huisman de dialoog met Simons aan wil gaan, kan hij nog niets zeggen. „Maar ik zal het wel op een ludieke manier doen”, zegt hij. „Het zou zelfs kunnen dat ik voor de grap als Zwarte Piet aanbel.””

Overigens kan ik wel voorspellen hoe tante Syl gaat reageren. Want aanbellen als Zwarte Piet? Dat hebben een paar lui al eerder geprobeerd, en dat viel niet buitengewoon goed in de smaak bij de BIJ1-diva. Als Henny Huisman dat gebbetje wil herhalen, kan hij veel dingen verwachten… maar niet dat Sylvana Simons en Johan Derksen zich gaan verzoenen. Maar wie weet levert het straks wel vermakelijke beelden op!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

13 reacties

 1.   

  Alweer een BNer die de weg kwijt is!

 2.   

  Teleurgestelde Tim.
  .
  Kunt u niet vragen of u mee mag met Henny.
  Kunt u persoonlijk, half verscholen achter een boeket gekleurde rozen, uw adoratie voor haar uitspreken.
  Lijkt mij goed voor een ieder zijn gemoedsrust.

 3.   

  Kijk in SS haar omgeving, zitten weinig personen met als roepnaam Piet, dus dat deel is afgedekt.
  Maar in de rest van Nederland, huizen toch nog best veel Pieten.
  Dus Pieten wapen je voor deze SS, voor je het weet gaat je baas mee in haar gedachte gang, alle Pieten het land uit, beginnend bij Zwarte Pieten.

 4.   

  Wie is henny huisman?

  1.   

   Een Nederlandse tv icoon uit een tijd toen normen en waarden nog hoog in het vaandel stonden.

 5.   

  En toch is het een lekker wijf als ze haar mond dicht houd (om te praten).

  1.   

   Te donker vel,grote bek,dikke lippen,ragebol,nee geef mij maar Douzen Kroes of Heidi Klum

   1.   

    TD, Ebru zit er met haar huidje tussen in.
    Mooie dame en met verstand van zaken.

   2.   

    @ Vit het is maar wat je lekker vind. Bah Bah.

    1.   

     Tsja smaken verschillen gelukkig.

 6.   

  BIJ12-diva Sylvana Simons. Huh? Een diva is een vrouw die een respectabele carrière achter de rug heeft in zang of theater of kunst. Bij Simons is daar helemaal geen sprake van. Zij heeft wat plaatjes gedraaid bij TMF en zit nu in de gemeenteraad. Ze is 1 van de ruim 8000 raadsleden van Nederland. Niks bijzonders. Dus niks geen diva. Ze vertoont wel divagedrag, maar dat is niet iets verhevens.

 7.   

  Dat Huisman nog energie wil steken in die rasistische SS. Laat ze in d’r vet gaar smoren dat serpent. Het is een haatdragende narciste, links laten liggen.

 8.   

  Waarschijnlijk wil HH meedoen aan het vagina kijken van SS en Anja Meulenbelt!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!