Klaas Dijkhoff legt uit waarom hij eigenlijk net een ranzige, dikke scheet is: ‘Ik blijf ook lang hangen!’

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff kan zich er wil in vinden als politieke tegenstanders hem omschrijven als een vieze scheet in een lift. Hij vindt dat een “goede metafoor” voor zichzelf, zo vertelt hij vandaag op Twitter.

dijkhoffscheet

VVD-politicus Klaas Dijkhoff laat zich op Twitter niet zomaar voor van alles en nog wat uitmaken, zo leerden we vanmiddag. Jan Postma van de Groene Amsterdammer (die we kennen van weinig verheffende uitspraken als ‘Thierry Baudet is een goor stuk vreten dat dreigt met razzia’s en genocide!’) vond het namelijk nodig om op het sociale platform te speculeren over wat Klaas Dijkhoff zou zijn als hij geen mens was. Postma is de poep-en-pies-fase van de gemiddelde kleuter nog niet ontstegen, zo bleek.

Want Dijkhoff is kennelijk een “scheet in een lift in de vorm van een mens,” aldus Postma’s geperverteerde fantasie. Waar Postma echter niet op had gerekend, is dat Dijkhoff best houdt van een potje verbaal bekvechten, en zich niet zomaar laat uitmaken voor poepdeeltjes die in de lucht rondzweven. En dus betitelde de VVD’er de kwalificatie van Postma als een “prima metafoor.” Want:

“Kunt er niet omheen.

Blijft lang hangen.

Je durft niet aan je vrienden te vertellen dat je het stiekem wel lekker vindt.”

En ja, daar had razziaroeper Postma natuurlijk niet van terug, die vervolgens weinig meer kon uitbrengen behalve slechts nog een bedremmeldwell played, sir“.

Lijkt me inderdaad het einde van een discussie. Want vindt inmiddels niet iedereen Dijkhoff ook zo’n enorme natte scheet?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Satty

  Kenmerkend voor het huidige debat, meningen worden als feiten gepresenteerd en onderbuikgevoel als gezond verstand.

 2. J.Rademaker

  Wie is Jan Postma.

 3. Gerlos

  Jan Postma is een activistische linkse rakker, hij verketterd alles wat rechts doet en uitspreekt. Kan je niet serieus nemen dit schepsel.

  1. J.Rademaker

   Bedankt, de groene is wel van niveau verandert.

 4. HaZ

  Afgelopen woensdag het debat over de pensioenen gezien, waar voor de VVD ene van der Linden woordvoerder was. Hetzelfde arrogante en hooghartige smoel en dito spraak. Volgens mij wordt er maar wat “aangekloo(nd)t bij die vereniging van Dieven.

 5. Lugar

  Een scheet is het residu van de verbranding van voeding, een prima metafoor want daarna volgt doorgaans de ontlasting en die spoel je door de plee. VVD zal decimeren!

  Gelukkig is FVD er helemaal klaar voor en zal die plee van harte doorspoelen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.