Kuzu (DENK): ‘PVV’ers zijn xenofobe hobbyjagers die mensen gaan ‘najagen’ als dat hen uitkomt!’

Tunahan Kuzu heeft zijn permanente aanval op de PVV opnieuw geëscaleerd. In een nieuw filmpje op de social media-kanalen van zijn partij lijkt de DENK-voorman dat de partij van Geert Wilders een soort knokploeg te noemen die brandschattend door Nederland trekt, om als “xenofobe hobbyjagers” mensen die hen niet zinnen “na te jagen”.

Het ettert nog altijd na bij DENK: de ‘clash’ tussen DENK’er Selçuk Öztürk en PVV’er Machiel de Graaf in de Tweede Kamer een kleine week geleden. Öztürk kwam met uitgeprinte A4’tjes om zijn PVV-ambtsgenoot van fraude te beschuldigen, en De Graaf beloofde om Öztürk ‘na te jagen’ als hij met die onzin zou doorgaan. Kamervoorzitter Arib moest het debat tijdelijk stilleggen om de gemoederen te bedaren.

DENK ruikt hier een kans om weer eens ouderwets in de slachtofferrol te kruipen, en melkt het incident dan ook onbeschaamd uit. De woorden van De Graaf worden daarom opgewaardeerd tot “dreigen met geweld”, en gisteravond laat begon ook DENK-fractievoorzitter Kuzu zich ermee te bemoeien. Hij nam niet alleen De Graaf de maat die een “rode draad” (sic!) zou hebben overtreden, maar vond dat het optreden van de immigratiewoordvoerder betekende dat de hele PVV niet deugde, zo legde hij uit in een inmiddels vintage-DENK-knipselfilmpje:

“Dit is gewoon de manier hoe de PVV in elkaar steekt. Het zijn een aantal xenofobische hobbyjagers die van plan zijn om mensen na te jagen als het hen niet uitkomt. Ik vind dat heel gevaarlijk.”

De PVV zou dus niet alleen een politieke partij zijn, maar ook fungeren als knokploeg. Nogal een bizarre constatering, inderdaad.

Vervolgens doet Kuzu een beroep op alle Nederlanders, ook DENK-tegenstanders, om bedreigingen te veroordelen. Nou, bij dezen dus, Tunahanneke. Maar daar was hier geloof ik geen sprake van. Wel van de zoveelste stuiptrekking van het DENK-slachtoffercomplex waarmee incidenten met tegenstanders worden ingezet als politieke wapens in verkiezingscampagnes. Dan moet je daar dan óók eerlijk over zijn, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. PMG

  Ik heb even iets gemist, kan iemand dit verhelderen?

  MdeG / PVV wordt beschuldigt van fraude, is dit uitgezocht en terecht?

  1. Adriaan

   PMG, daar hoor je niemand over. Dat Machiel de Graaf drie functies had binnen de politiek is bij vele van zijn collega’s heel gebruikelijk. En dan roept die Turk dat het fraude is. De Graaf moet aangifte doen wegens smaad. Het gaat er nog van komen dat men straks in de Kamer met elkaar op de vuist gaan. We importen namelijk deze rituelen vanuit de Oostblok landen.

   1. Adriaan

    gaat

   2. Stanly2000

    Er was reeds een rel omdat mevrouw Arib een lift gaf aan de heer Bosman naar Amsterdam. Hoe kleinzielig/bekrompen kun je zijn?

    1. HendrikJan

     Deze Arib is toch best een mooie vrouw, voor haar leeftijd.

   3. Troelstra

    En aangifte doen is najagen. Dus wat jankt die Kuzu nou?

    1. TheresaGeissler

     Dat weet-ie immers wel! Maar hij gokt er op, dat genoeg mensen zo stom zijn, dat ze het níet weten!

     1. Madpo

      Nee, hij speelt met de mogelijkheid dat er hersenloze mafketels op staan die een voorgedrukt aangifte formulier ophalen en aangifte gaan doen. Want dan kan denk daar weer een filmpje van maken voor de website.

  2. santiago

   pgm Onterecht natuurlijk. Voor fraude en oplichting moet je bij de VVD zijn.

  3. Moh de pedo

   Kijk even op you tube. Daar kun je het terugvinden.

   Het onderwerp van gesprek was Turkse Nederlanders met een bijstandsuitkering. 1 op de 5 met een bijstandsuitkering zou het bezit van een huis in Turkije niet opgeven. Dat is wel verplicht.

   De Graaf begon heel rustig en bleef lange tijd rustig. Toen kwam Õzturk. Hij begon met de opmerking dat DENK tegen fraude is. De hoe vraag werd niet beantwoordt. Hij begon over van Klaveren die bekeerd was. De Graaf bleef rustig. Toen begon hij met beschuldigingen richting hem en Graus. De Graaf zou gefraudeerd hebben. Toen vroeg de Graaf naar bewijzen maar die kwamen niet. Toen werd de Graaf kwaad en zei dat als hij door bleef gaan met beschuldigingen hij hem op zou jagen. Een dag later komt naar buiten dat DENK aangifte van bedreiging overweegt. Ze gingen weer in de slachtofferrol. Wie weet kan er weer een financieel slaatje uit geslagen worden.

   De Graaf nam later zijn woorden in het debat terug. Hij vond het ook te ver gaan maar had zich op laten baaien gaf hij toe.

   DENK voegt niets nuttigs toe maar vangen een vet salaris. Hun stemmers realiseren zich niet dat onbeperkte immigratie door kanslozen ook hun eigen positie ondermijnt. Het tast de sociale zekerheid aan.

   Niemand heeft het er ooit over maar hoe gaat dat verder als deze mensen AOW gaan krijgen. Je krijgt alleen dat minimum inkomen als je vanaf je 15e jaar onafgebroken ingezetene bent geweest. Jaren waarin dat niet was tellen niet mee. Het is al een minimum uitkering en wat nu als ze daarvan maar de helft krijgen zonder pensioen daarnaast? Dat gaat een groot probleem worden.

   Kijk zelf even op You Tube en oordeel zelf.

   1. RS

    voor elk jaar dat je NIET in Nederland was/woonde gaat er 2 % af en wordt dan aangevuld tot BIJSTANDSNIVEAU . En je maakt mij niet wijs dat de twee slaapkamers GEEN PENSIOEN voor de Kamerleden heeft. Werk is werk toch ?
    Weet niet of dat gajes van Denk hier geboren is.

   2. wheelboy

    Moh de pedo

    jou laatste stuk is de reden dat wij steeds langer moeten werken . Ik heb dat hier al eens beschreven dat die discussie al ergens rond 2000 in de 2e kamer liep .Over wat te doen met al die gastarbeiders die geen gehele AOW hebben opgebouwd . Als je logies nadenkt dan zie je de oplossing van de politici .Laat iedereen langer werken .

 2. HendrikJan

  Er zijn deze eeuw twee moordenaars actief geweest, die personen hebben vermoord, die in zijn vakgebied rond huppelde.
  Vlgs mij waren de twee moordenaars, geen PVV sympathisanten.

 3. TD

  Moslimleider brengt in praktijk wat Wilders niet mag!Hiertegenover is Geert gematigd!
  Namelijk Emomali Rachmon President van Tadzjikistan,bevolking bestaat uit 95% soennitische moslims en is 4x groter dan Nederland!
  Lees de link.

  saltmines.nl/2018/08/31/de-president-die-islamisering-bestrijdt-bestaat-en-moslim/

  1. Troelstra

   Tsja, hij kent de Islam op z’n duimpje en weet wat er te wachten staat als je de Islam de ruimte geeft om te kunnen gaan overheersen. Zoiets moet je gewoon niet willen.

   DE PRESIDENT DIE ISLAMISERING BESTRIJDT BESTAAT EN IS… MOSLIM!

   Over de aanpak van Tadzjikistan

   Jawel, u leest het goed! De president die al sinds 1992 de Centraal-Aziatische republiek Tadzjikistan en haar ongeveer 8 miljoen inwoners bestuurt is een soenni moslim en beweegt hemel en aarde om de islamisering in zijn land aan banden te leggen.

   Rachman, zo heet de brave man, bedient zich daarbij niet van halve maatregeltjes doch reikt algauw naar de grove middelen. Een paar voorbeelden: De islamitische baarddracht is er verboden, mensen onder de veertig jaar mogen niet op bedevaart naar Mekka, de moskee is verboden terrein voor kinderen onder de achttien jaar, het volgen van islamitisch onderwijs in het buitenland behoort niet tot de mogelijkheden… (1)

   Maar daar blijft het niet bij: Geen enkel islamitisch boek mag worden uitgegeven, geïmporteerd of geëxporteerd zonder uitdrukkelijke toelating van de overheid (waaruit we mogen concluderen dat de inhoud wordt nagelezen op de aanwezigheid van opruiende taal of oproepen tot de gewapende jihad). Op het aanbieden van ‘niet-officieel’ islamitisch onderwijs staat een gevangenisstraf van twaalf jaar. Verder zijn moskeeën er streng gereglementeerd en worden er de laatste jaren meer gesloopt dan bijgebouwd.

   Als toemaatje jaagde de regering er in 2017 een wet doorheen die enkel traditionele kledij toelaat, hetgeen werd uitgelegd als een verbod voor vrouwen op het dragen van de islamitische hoofddoek (vastgemaakt onder de kin), aangezien de Tadzjiekse vrouwen deze traditioneel vastmaken achter het hoofd, een stijl die doorgaans niet geassocieerd wordt met de islam. (2)

   Heel deze anti-islam regelgeving draagt dus de goedkeuring van het (allicht gematigde) islamitische staatshoofd en suggereert dat de leider de urgentie daarvan inziet om te vermijden dat zijn land in de greep komt van fanatici die strikt volgens de islamitische leer zouden gaan leven, de sharia.

   Moslimleider brengt in praktijk wat Wilders niet mag

   Waarom mogen onze Europese landen dit voorbeeld niet navolgen? Waarom mogen bij ons fanatieke moslims wél ongehinderd boeken aanprijzen waarin westerlingen tot vijand worden verklaard zonder dat de overheid ingrijpt?

   Waarom mogen her en der in het straatbeeld majestueuze moskeeën oprijzen waarvan de bouw werd gefinancierd met schimmige fondsen afkomstig uit streng-islamitische landen, die vervolgens op die manier een schadelijke invloed kunnen uitoefenen op het soort preken dat er daarna ten gehore wordt gebracht?

   Noem het gerust hypocrisie wanneer een moslimleider zoals Rachman er alles aan doet om de wildgroei aan islamisering te beknotten en daarbij geen strobreed in de weg wordt gelegd door de internationale pers terwijl een politicus als Wilders die hetzelfde betracht aan de schandpaal wordt genageld in binnen- en buitenland.

   Wilders zetelt weliswaar niet in de regering dus hij kan moeilijk de maatregelen afdwingen die hij zo verlangt, maar gesteld dat de huidige premier van Nederland het wel zou klaarspelen de Tadzjiekse wetten inzake islam in te voeren, wat dan?

   Uiteraard zou de internationale pers hierover struikelen, zeer zeker zou hij op alle voorpagina’s te kijk worden gezet. De druk zou zo hoog worden opgevoerd dat hij tot aftreden zou worden gedwongen. Waarom? Omdat hij nu eenmaal zou afgeschilderd worden als een ‘haatdragende blanke machthebber’ die de opmars van de islam in eigen land wil beteugelen. Als in Centraal-Azië een moslim president hetzelfde doet is er kennelijk geen vuiltje aan de lucht… Misschien moet er voor onze parlementsleden eens een studiereis naar Tadzjikistan worden georganiseerd, zodat ze daar door de president kunnen worden bijgeschoold?

   IS op zoek naar Lebensraum

   Hoe gevaarlijk elke toename van islamisering is werd in Tadzjikistan pijnlijk duidelijk op zondag 29 juli 2018 toen een groep van zeven westerse wielertoeristen, op road trip door het magnifieke gebergte, met opzet werd aangereden door een voertuig. De inzittenden daarvan stapten uit om de aangereden fietsers verder te verwonden met messteken en hen vervolgens voor dood achter te laten.

   Er vielen vier dodelijke slachtoffers te betreuren: Een Amerikaans paar, een Nederlander en een Zwitser. De anderen overleefden de aanslag die werd opgeëist door IS dat er snel bij was om online een video te posten waarin vijf piepjonge rekruten schuld bekenden. Nu hun identiteit bekend was werden ze door de ordetroepen van Rachman binnen de kortste keren opgespoord en uitgeschakeld.

   Tadzjikistan, een land waarvan de meesten van ons nog nooit hadden gehoord, werd voor het eerst door IS op de kaart gezet en dat moet de wereld verontrusten. Nu de terroristen in Raqqa, de zogeheten hoofdstad van Islamitische Staat, door volgehouden inspanningen van het Westen en met name Rusland op de vlucht zijn gedreven zijn ze op zoek naar een veilig heenkomen en de uitvalsbasis voor een nieuw strijdtoneel.

   Dat IS nu plots opduikt in Tadzjikistan met een actie die de wereldpers haalt geeft te denken. Het land grenst immers zowel aan Afghanistan als aan dat deel van China waar een grote groep van wel elf miljoen moslims onafhankelijkheid nastreven.

   Russen en Chinezen treden op

   Aan de Russen hebben we niet alleen de capitulatie van Raqqa te danken, het waren ook zij die na 1996 (toen in buurland Afghanistan de Taliban de macht overnamen) de grens bewaakten om de verhinderen dat de gevreesde Taliban ook heer en meester werden van Tadzjikistan.

   Aan de Chinese grens met Tadzjikistan dan weer staan de Oeigoeren (een groep van Turkmeense moslims) te popelen om zich los te scheuren van China in de provincie Xinjiang, een gebied dat even groot is als Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en Duitsland bij elkaar opgeteld (!)

   Maar de Chinezen (die eerder uit zijn op gebiedsuitbreiding dan op inkrimping) laten het niet gebeuren en smoren deze aspiraties in de kiem door met harde hand op de treden. Hoe hard, dat weten we niet vanwege het gesloten karakter van haar staatsstructuur die weinig transparantie biedt, doch volgens een recent rapport van de VN zitten er ruim 1 miljoen Oeigoeren vast in wat men noemt heropvoedingskampen. (3)

   Nieuw kruitvat in de regio?

   President Rachman weet dus waarom hij de teugels strak in handen houdt en geen duimbreed wil toegeven aan de meer extreme moslims die de sharia willen invoeren. Bij ons in het westen is weinig bekend dat zich in zijn land reeds in de jaren ’92 tot en met ’97 een bloedige burgeroorlog afspeelde die woedde tussen de Verenigde Oppositie (een alliantie van nationalisten en islamisten) en de pro-Russische overheidstroepen van Rachman. De trieste balans van dat conflict bedroeg honderdduizend doden.

   Rachman overleefde al een moordaanslag en een poging tot staatsgreep die –indien hij was geslaagd- het land in een tweede Afghanistan had kunnen veranderen. Het is dus bijzonder zorgwekkend te weten dat IS haar oog heeft laten vallen op het land dat als schakel tussen het door Taliban gedomineerde Afghanistan en dat enorme deel van China waar elf miljoen moslims een opstand willen uitlokken weleens geschikt zou kunnen zijn als veroveringsgebied voor een nieuwe Islamitische Staat, qua oppervlakte groter nog dan de eerste…

 4. TheresaGeissler

  Ik had ‘m gisteravond al gezien. Het schijnt, dat je er gewoon om moet lachen en je er niets van aantrekken, maar dat kan ik nu eenmaal niet goed.
  Die twee Turken en die Marokkaan spelen dezelfde spelletjes als kinderen op het schoolplein: Zuigen en jennen tot iemand iets terug zegt/doet en dan moord en brand gaan schreeuwen. Willens en wetens! Maar bij kinderen lach je er ook niet om, als je dat in de gaten krijgt: Die pak je aan op zulk smiechterig gedrag, in de hoop, dat ze het als volwassene uit hun hoofd laten! Moet je er nu dan maar wèl om lachen, omdat het tóch te laats voor die drie? Dat is vragen om brokken!
  Zelf zou ik zeggen: Schorsen, die hele hap: Sfeerverpesters -buiten bepaalde grenzen – richten alleen maar schade aan, ook in de Kamer!
  Oh ja, bij dit filmpje van Kuzu waren de reacties bij voorbaat uitgeschakeld! Of men de bui al zag hangen!

  1. Original NL

   Quote……Die twee Turken en die Marokkaan spelen dezelfde spelletjes als kinderen op het schoolplein: Zuigen en jennen tot iemand iets terug ………..
   Net als de noppen trollenbrigade, vandaar hun onvoorwaardelijke liefde voor turken en marokkanen ..islam is hun grote voorbeeld!!

   1. Madpo

    Stelletje profiteurs zijn het, te lui om echt werk te doen, de hand ophouden voor Ned. belastinggeld en de boel ook nog tegen elkaar afzijken. Wanneer ze in De Haag uitgerangeerd zijn lekker jaren genieten van een ruime uitkering als oud “politikus”, ik word er helemaal ziek van. Paspoort afpakken en “na/wegjagen” die hap.

 5. Ries

  Net als alles van Simons en Muiswinkel, schenk ik vanaf heden geen enkele aandacht aan alles wat emt Denk te maken heeft.

  1. Adriaan

   @Ries, juist wel blijven doen. Als we met zijn allen geen tegengas geven, krijgen dit soort mensen steeds het gelijk aan hun kant. En dat moeten we te allen tijd voorkomen.

 6. J.C.

  Ik hoorde al die rechtschapen Tweede Kamerleden altijd maar over de TOON van de PVV janken. En nu………? Blijft het weer bij een zoetsappig gemompel, dat denk dat niet moet doen?

  Wat zou Peter R de Vries, die nog steeds over het woordje kopvod loopt te janken, hier nou van vinden? Durft hij Denk ook een foute partij te noemen?

  Of de linksliberale MSM, die ook veelal komt met de flauwekul rechtvaardiging: wie kaatst kan de bal terugverwachten?

  Gelukkig is de wetmatigheid, dat DENK steeds verder zal gaan (de truc met het woordje “zuiveren” hebben ze al een keertje toegepast. Echt waar?). En als de linksliberale partijen binnenkort door de smerige insinuaties van Denk geraakt gaan worden, is het gejank niet van de lucht.

 7. Gekko

  De PvdA heeft Denk tot leven gewekt.
  Die Turken raken we niet meer kwijt in de politiek, er wonen immers bijna een half miljoen van in ons land. En hun aantal groeit hard, er zijn vorig haar weer veel Turkse asielzoekers van een verblijfsvergunning voorzien.

  Maar de schepper van het Denk-gedrocht kunnen we wel aanpakken. Stem dus nooit meer PvdA!

  Voor de linksmensen onder de DDS-reageerders: de SP is een prima alternatief. Of anders 50+ als je al wat op leeftijd bent en je zorgen maakt over je pensioen.

 8. Piet Klein

  Deze aanval op de PVV vindt zijn oorzaak in de constatering dat er Turken zijn die frauderen met UVV uitkeringen. Denk probeert dit af te leiden of misschien wel acceptabel te maken door de Graaf verdacht te maken van fraude. Kan je het de Turken kwalijk nemen als ze frauderen terwijl dit ook door PVV-ers gedaan wordt. Waarom worden Turken er wel op aangesproken en PVV-ers niet. Wat Denk doet is haar kiezers een slachtoffer rol aan praten en gebruikt daarvoor de PVV in de verwachting dat andere partijen niet bereid zijn de PVV te verdedigen. Denk kiest niet voor de benadering dat er misschien wel Turken zijn die frauderen maar dat vele Turken daar ook niets van moeten hebben. Denk manifesteert zich als een partij die kennelijk op zoek is naar een subcultuur van voornamelijk niet autochtone Nederlanders en probeert dit te doen door hun kiezers een slachtoffer positie aan te praten. Het is kwalijke politieke richting, ze zijn top in het verdelen en tegen elkaar opzetten van groepen.

  1. Adriaan

   @Klein, je slaat de spijker op zijn kop. Al dat gespuis is erop uit om verdeeldheid te zaaien.

  2. Satty

   Je bedoeld zoals pvv en fvd doen over migranten? Bij 1 heeft er een handje van de zwarte vrouw in een slachtoffer rol te drukken. De sp is het slachtoffer van kapitaal.

   De normale politiek dus.

 9. Jetske

  Het hele verhaal wordt weer eens niet verteld,

  Öztürk liep te wapperen met een foto van Machiel en te schreeuwen dat hij fraude had gepleegd. Een gemeenteraadslid van Denk heeft de foto met knip en plakwerk echt doen lijken. Machiel vroeg hem met bewijzen te komen, vervolgens viel Öztürk Dion Graus aan en schold hem uit voor pooier. Dion die niet aanwezig was kon zich dus niet verdedigen. Machiel heeft later keurig zijn excuus aangeboden. Hoe durft die Öztürk iemand aan te vallen voor fraude, terwijl hij zelf verdacht werd van Fraude in Limburg, iets met de heer van Rey van de VVD.

 10. JohanD

  Wel jammer dat je door zo een partij als Denk de Turken en Marrokanen in Nederland ook gaat zien als boeven!

  1. Top

   Ja en? Als het klopt, is daar niets mis mee. En het klopt meer, dan u en ik weten.

   1. Satty

    ‘En het klopt meer, dan u en ik weten.’

    Hoe weet je dan of het klopt? Want je weet het niet echt. Onderbuik spreker waarvan bewezen dat die vaak onzin uitkramen.

    1. Bosche draak

     Opsporing verzocht laatst nog gezien?
     Laffe wegkijker dat je er bent…

   2. HendrikJan

    Opsporing gezocht. ?

  2. sonar

   Kijk eens naar opsporing gezocht JohanD ,van daar uit creëren ze zelf dat imago.

 11. Dik

  De import van islam is nooit en nergens vrijblijvend. Die waarschuwing klink reeds jaren waardoor men niet kan zeggen: ‘wir wussten nicht’

  1. Troelstra

   Goed gezien! Want nergens is de Islam in staat in vreedzame coëxistentie te leven.

 12. Eric 1

  Denkers zijn racisten. Wonen is het Westen hebben niks met onze normen en waarde alleen hun eigen Gif . Rot lekker op naar dat haat dragende land van je

 13. Eric 1

  Johan D iedere Moslim die op denk stemt is net zou fout als dat varen van DENK Kuzu

 14. Heras

  Goed zo denk; hoe meer jullie het stiekeme, onverwacht gif spuien laten zien, des te meer mensen zullen niet op jullie gaan stemmen.
  En; de pvv groeit als kool, ondanks jullie misdragingen.

 15. Michael M

  Kuzu zijn salaris is 18000 euro in de maand. Een gewoon gezin heeft een inkomen van 1200 euro in de maand. Wat een verwende egoïstische rotvent is die Kuzu toch. Dit soort types neemt het niet voor zijn partij en mensen op maar voor zichzelf hypocriet!!!

 16. biggeorge

  ik heb het stukje gezien met najagen bedoelde die dus iets van aangifte doen . Dit is een soort van Erdogan politiek zaken verdraaien, liegen bedriegen alles uit de kast om de boel op te naaien (soort haat zaaien). In de hoop dat de niet al te slimme achterban erin gaat geloven. Dat gaat nog wat worden met dit soort smerige partijen als Denk.

 17. Niet L niet R

  Van deze man wordt ik alleen maar misselijk van!
  Ieder woord aan hem gericht is te veel!!

 18. DennisEijs

  Er is ook een figuurlijke uitleg voor die zin. Maar dat ontgaat de ‘heer’ Kuzu, hij kent de taal niet zo goed.en xenofoob? Zo vreemd ben je nu ook weer niet Kuzu. Nou ja, wel vreemd, maar geen vreemde. Dus Kuzu, ga de nuances van (de Nederlandse) taal eens leren.

 19. Gerlos

  Eerst dienen die KAKKERLAKKEN Van Denk excuus aan te bieden aan de heer de Graaf vanwege valse beschuldigingen, heer de Graaf heeft wel zij excuus aangeboden aan de kamer maar die Turk met zijn aardappel in zijn keel niet want hij is slachtoffer wat hij zelf uitgelokt heeft.
  In principe moet die hele kliek KAKKERLAKKEN van DENK nagejaagd worden wat het is partij van droefenis voor ONS LAND

 20. Madpo

  Najagen, ja nou en? Heb toevallig gezien wat er gaande was en kan je wel zeggen dat als ik De Graaf was geweest ik deze miesoter, die notabene op onze kosten leeft, op z’n Turkse muil had geslagen. Ik zou ook zeer verheugd zijn als inplaats van najagen er sprake van wegjagen was geweest. Wegjagen van die valse Turkse profeet uit de kamer i.v.m. vals spuierij, laat hij naar zijn eigen frauderende achterban kijken, daar is genoeg van bekend.

 21. Duckday

  Denk is een gevaar voor de Nederlandse samenleving Het is een achterbakse partij die er alleen op uit zijn hun zakken te vullen en tweedracht te zaaien en geen enkele binding hebben met Nederland

 22. NoDoubt

  1) Allah noch Mohammed mag worden bekritiseerd
  2) Alles wat niet-islamitisch is mag worden vermoord
  3) Moslims mogen niet integreren
  4) Mohammed was krijgsheer en heeft 800 mensen vermoord.
  5) ER zal geen vrijheid zijn noch democratie noch vrijheid van meningsuiting. Alleen het laatste in de Koran is rechtsgeldig Hoofdstukken 5, 8 en 9 is alleen maar haat naar u.
  6) Erdogan is imam en predikt elke week in de de Dyanet moskeën en dus wekelijks politiek aan de Turken in Nederland.
  7) Onder Erdogan zijn christenen stelselmatig verdreven van 20% naar 0,03%
  Velen willen dat asielzoekers naar nederland mogen komen maar zullen niet integreren en kost het NL nu al 500 miljard. meer dan 80 % komt nooit aan het werk en u mag dat gaan betalen en u krijgt geen voorrang en niets gratis.
  Rutte zei dat de grens met Turkije dicht is maar vorig jaar kwam het dubbele binnen dan de jaren ervoor.

  Hoe groter de groep islamieten des te eerder komt er een imam die weer de draad oppakt om de leer van Mohammed te verkondigen.

  U weet echt niets van de Koran en de Hadith

 23. Christina

  En Wilders komt voor het gerecht voor het woordje minder,terwijl deze bloedzuigers…..!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.