Lekker! Geert Wilders pakt "Nederlandse Al Gore" Ed Nijpels aan

Geen categoriefeb 04 2019, 8:00
Weg met dit soort klimaathypocrieten.
Als je écht wilt weten of klimaatgekkies geloven dat we binnenkort allemaal dood gaan als we niet heel snel iets doen aan onze CO2-uitstoot, dan hoef je alleen maar naar hun privégebruik van energie te kijken. Maar al te vaak zie je dan al heel snel dat het ze helemaal niet ernst is. Ze vliegen elke maand (of vaker) met het vliegtuig, rijden trots in een diesel, en ga zo maar door.
Ed Nijpels is zo'n hypocriete klimaatpropagandist. Daarom is het zo prettig om te zien dat Geert Wilders hem keihard aanpakt op Twitter:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1092027186050146304
"VVD-Klimaatgoeroe Ed Nijpels," schrijft Wilders. "Onze eigen Al Gore." Maar er is iets geks aan de hand met hem:

"Maar kookt zelf nog op gas, heeft geen warmtepomp en vliegt graag naar vrienden in Nieuw-Zeeland. De man is net zo nep als zijn onzinnige en onbetaalbare klimaatakkoord. Wegwezen!"

Dat is het precies. Dit soort elitaire figuren menen er geen bal van wanneer ze beweren dat ze zich zorgen maken over het klimaat, en ons waarschuwen dat we allemaal hartstikke dood gaan als we niet héél snel iets doen. Nijpels is een VVD-man. Hij heeft dus goede contacten met het grote bedrijfsleven. En raad eens voor wie de klimaatgekte goed is? Juist, voor grote bedrijven die 'in de alternatieve energie' zitten. Die worden op grote schaal gesubsidieerd terwijl hun normale concurrentie letterlijk wordt uitgeschakeld doordat hun manier van opereren en hun product zelf illegaal wordt verklaard.
Nijpels is, zoals zoveel nepliberale 'groenen', nep. Heel. Nep.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten