Luie anti-raciste kraakt ‘racistische’ Luizenmoeder af, maar heeft aflevering helemaal niet gezien

Ha! Hoe toevallig: een professionele racistenjager (hoi Nadia!) ziet zelfs in de populaire tv-serie De luizenmoeder weer eens ongebreideld racisme en leeft zich uit op social media om dat te melden. Punt gemaakt: Nederland, racismeland! Alleen: haar opmerking snijdt geen hout, want in het slot van de aflevering krijgen de racistische ouders ongenadig het deksel op de neus. En dat vermeldde racistenjager Nadia dan weer niet, natuurlijk…

nadiabouras

Kijk, daar hebben we de Leidse universitaire docente Nadia Bouras weer. U weet wel: die vrouw van “Wierd Duk is tot op het bot verrot” en “witte ombudsman mag geen kritiek leveren op zwarte vrouw“. Gisteravond was ze terug, met een tweet over de hitserie De luizenmoeder. De kijkcijfers vand at programma spreken natuurlijk voor zich (4 miljoen slordige Nederlanders), maar volgens Nadia is dat natuurlijk alleen maar een éxtra argument waarom dit land eigenlijk tot op het bot racistisch is. Want vier miljoen landgenoten hebben gezien hoe een Marokkaanse vader wordt aangezien voor terrorist en tegen de grond gewerkt: “Ouch, wat pijnlijk.” Implicatie: De luizenmoeder is racistisch, en iedereen die dit grappig vindt ook.

Gelukkig heeft Nadia daarna snel toe de serie helemaal niet te kennen. En dat blijkt ook wel. Laten we het even met videobeelden uitleggen. Dit is dus het “racistische” fragment waar de Nadia’s van deze wereld over vielen:

En dit is hoe de aflevering afliep. Want in het slot van de aflevering krijgt de aanvaller van de Marokkaanse vader ongenadig van katoen. Hij wordt publiekelijk door de mangel gehaald, hij moet excuses maken, en zijn felbegeerde functie in de medezeggenschapsraad krijgt hij niet. Kortom: de Marokaanse vader trekt uiteindelijk aan het langste eind.

Checkmate, Nadia. Na de nep-terroristenvanger uit De luizenmoeder is het nu jóúw beurt om eens door het stof te kruipen voor je onterechte, lasterlijke aantijgingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Top

  Is dat ? met dat hoofddoekje een buitenaardse bezoeker/ster/iets/ding?

  1. Stanly2000

   Nee, dat is folklore!

  2. Siemien

   Yep het nieuwe Volendam

   1. Jacco

    Wat heeft Volendam hier mee temaken?

 2. Satty

  ‘Kortom: de Marokaanse vader trekt uiteindelijk aan het langste eind.’

  Na alle ellende die het in eerste instantie heeft opgeleverd uiteraard. Ik weet niet of het racistisch was ik kijk die flut serie niet.

  1. Siemien

   “ik kijk die flut serie niet.” zou jij eens moeten met je politiek correcte hypocriete kop..

  2. TheresaGeissler

   Zou ik in JOUW plaats ook maar liever niet doen: Die – steen- en steengoeie “flutserie” stíkt namelijk van de politiek incorrecte uitspraken! (grinnik)

 3. Dik

  Ik heb het ook nog nooit gezien, moet misschien toch maar eens kijken?

 4. Beukman

  Fraai staaltje Gedachtenpolitiewerk van Tim weer.
  Feit: die scene *was* ook pijnlijk. Maar gelukkig kwam alles weer goed.
  Nadia Bouras had dus gewoon gelijk, zoals ze met Duk óók gelijk had.

  1. koeiepoep

   Ik zou écht nooit meer een film of serie kijken. Daar gaat t in t begin ook vaak slecht. Soms wordt er zelfs iemand vermoord in t begin. Dan roept Nadia: ik zag net toch wat; een moord! En zapt weg. Doet bv. het hele CSI- team, of Baantjer van alles, om t op te lossen, maar tevergeefs. Nadia en co. zijn geschokt en de TV kan bij t oud vuil.
   Wat een onzin…

   1. Beukman

    Nou @poep, ben jij ook al van de Gedachtenpolitie?
    Het enige dat Nadia schrijft is dat ze een stukkie van de Luizenmoeder zag, en een scene hierin pijnlijk vond.
    Dat was ie ook. Dus wat is jouw probleem?

    Behoorlijk over het paard getild trouwens deze serie. Het lijkt er bovendien op dat ze grappen uit seizoen 1 aan het recyclen zijn.

    1. koeiepoep

     Ik omschrijf precies dat, wat jij een beetje overtrokken mijn probleem noemt, is.

  2. Bosche draak

   Heel die serie is pijnlijk flauw, multi kleuren homo koppel en vrolijke integratie meuk met een flinke scheut “kijk hoe goed ze het wel niet doen”
   Platvloersvermaak van het niveau “boer zoekt zeug” & “heel holland kakt gebak”

   Feit blijft dat Nadia Bouras een walgelijke rasciste is die nul toegevoegde waarde heeft.
   En alleen in zo’n hypercorrecte bolwerk als Nedermedia uberhaupt aangehoord wordt.
   In zandbakkië was ze al lang weer terug de keuken ingeschopt.

 5. Tante Sidonia

  Serie voor wijven; dus ook wijven geklets.
  Zo iets als Weekend/Story/Prive en Boulevard.

 6. Heras

  Nederland racistisch?? ga emigreren is mijn advies.
  En je kunt wel in alles iets racistisch zien.

  1. Siemien

   “En je kunt wel in alles iets racistisch zien.”

   Nou dat gebeurd ook door met name niet autochtonen

  2. joker

   @ Heras.
   Ik krijg tijdens een bezoek aan een dierentuin ook altijd een héél akelig gevoel over mij. Dat komt vermoedelijk door de z.g. bruine beren ! Die zijn zo racistisch als de pest, want stop ze maar eens bij een witte ijsbeer in ’t hok, ze vechten elkaar de tent uit.
   Hetzelfde krijg ik bij het zien van een poolvos en bij het zien van een vos, wonende op de Veluwe. Zo racistisch als een zwarte tulp !
   Bij de zebra’s is ’t goed opgelost, wit-zwart-wit-zwart-wit-zwart enz. z’n hele lijf en kijk, niemand heeft wat te klagen. Dieren zijn net mensen.

 7. henk vintage

  Zo gauw mogelijk een minder racistisch land opzoeken zou ik zeggen voor al die klagers,
  waarvan we de meesten ook nog moeten onderhouden.

  1. Vliegenvanger

   Precies Henk, dat onderhouden is nog het ergste.. als zij iets doen wat ons niet aanstaat en we zeggen er iets over zijn wij racisten. De echte racisten zitten in Den Haag. Die verzieken ons geweldige Nederland. Kom maar jongens, huizen, geld, zorgverzekering hier allemaal gratis mits je gelukszoeker bent. Onze eigen inwoners, och daar he ben wij niks mee. Die betalen wel.

 8. HendrikJan

  Prachtig vertel elkaar gewoon keihard de waarheid en geen leugens meer vertellen.
  Het CBS geeft aan, ca 65% van gedetineerden is Allochtoon.
  Procentueel neemt het aantal gedetineerden, van Allochtone afkomst toe.

  1. Satty

   Misschien dat je eens moet kijken naar het feit dat er verschillende straffen worden geëist voor autochtone en allochtone daders. Hier is meer dan genoeg documentatie over en onderzoek van verschillende bronnen. Zal wel niet in jouw straatje passen maar een allochtoon krijgt veel sneller een gevangenisstraf.

   1. edoc431

    Gelul jij bedenkt dingen waar je bij staat ZOEK HULP VENT

   2. Madpo

    Gezien de dagelijkse realiteit (messensteken, verkrachtingen, rassenhaat, ed.) hebben ze er ook meer recht op, naar mijn mening. Ik baal er soms van dat er in programma’s als “Opsporing gezocht” bijna nooit een blanke een hoofdrol speelt!!

   3. oknarf

    En waar zijn die bronnen?
    Linkje graag?

    1. Siemien

     Oei bronnen?!! door het mandje gevallen Franko

   4. Siemien

    “maar een allochtoon krijgt veel sneller een gevangenisstraf.”

    Onzin, sterker nog, deze mensen wordt vaak een “passende” taakstraf aangeboden maar dit zal wel niet in jóúw straatje passen…

   5. Bosche draak

    Vaak omdat in hun geval het een straf op een straf is, want dan hebben ze meerdere strafzaken al staan waaruit dan een strafblad van pagina’s lang voortkomt.
    Dat maakt het uiterst strafbaar en het zou ook wel heel erg straf zijn als we ze dan niet harder zouden straffen daar de vorige straf niet straf genoeg was.

    Simpel toch?

 9. Mart

  Wél bedenkelijk dat er in Nederlandje zulke situaties mogelijk zijn……hier geen hoofdoekje te bekennen.Mart Brasil.

 10. Vrijedenkert

  Mevrouw draagt zelf de onderdrukkende symbolische kleding van een verdorven middeleeuwse ideologie dus gehersenspoeld door deze cultus dus niet serieus te nemen want kan niet voor zichzelf denken of vrijdenken!

 11. marco1

  Het is goed dat onder de foto een islamitische moeder staat , ik dacht dat het Roodkapje was.

 12. Madpo

  Nou ik heb de aflevering van “Luizenmoeder” wel gezien. Gezien het feit dat ik er niet veel aan vindt was dit toeval. Ook heb ik de aanval van de Nederlander gezien en ik moest er wel even om lachen. Maar stel nou dat zoiets werkelijk op een school plaats vindt, en de Maroc vader wel een terrorist was geweest, dan kun je toch alleen maar respect hebben voor iemand die er in zo’n geval, met gevaar voor eigen leven, boven op duikt. Deze man was dan als held afgeschilderd. Hij waagt dan zijn leven voor de bescherming van kinderen van anderen, ook van Maroc ouders. Dat de redder dan aan het einde van het verhaal weg wordt gezet als een comediant stoort mij dan weer. Want een Nederlander wordt hier dan weer voor l.l gezet. Wanneer dit anders om was geweest dan had Nederland op zijn kop gestaan, dan was waarschijnlijk de “luizenmoeder” van de buis gehaald. Mensen probeer toch eens helder te denken over de omstandigheden waarin wij met zn’n allen zijn beland door Den Haag en EU? Met dit soort televisie worden wij min of meer allemaal voor gek gezet. Terwijl het bijna realiteit is wat hier wordt weergegeven.

  1. sjun

   Er is natuurlijk een reden waarom steeds meer mensen afhaken bij de NPO en haar commerciële broertjes. De volgende ronde wordt het inkrimpen van de netten. Waarom zou je voor ideologische Soros en EU propaganda moeten blijven betalen?

 13. J.Rademaker

  Nooit gezien maar 4 miljoen kijkers kun je best schofferen dat is geen racisme.
  Op het dds filmpje zie ik een man in een witte jurk met een rugzak rommelen er zijn racistische landen waar daarna geen excuses meer nodig zijn.

 14. sjun

  Zo nu en dan genoeg touw laten slingeren werkte ook in deze case weer uitstekend uit. Eagere wereldverbeteraars en aanklagers in de slachtofferrol kunnen het niet nalaten hun eigen bagage uit te venten, ook als dit bepaald niet om over naar huis te schrijven is.

 15. Arie B

  Npo toch? Ben benieuwd welk verborgen motto hier weer onder ligt. Mogelijk wel dat de Marrokaan altijd aan het langste eind trekt..

 16. B. Pascal

  De Luizenmoeder, één achterlijke zooi!
  Vloeken tieren en zeuren.

  Mooi voor de luie-geesten van Groen Links.
  Welk normaal mens wil hier nou naar kijken.

  Diep triest! Geldverspilling!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.