Luisteren! Albert Verlinde maakt de kachel aan met Sylvana Simons: ‘Trut! Buitengewoon, uitgesproken dom!’

sylvana
Foto: Sylvana Simons te gast bij Pauw. Bron: Screenshot VARA.

In een nieuwe aflevering van de podcast van radio-dj Ruud de Wild springt 6 Inside-presentator Albert Verlinde uit z’n vel als het gaat over Sylvana Simons. Hij noemt haar meermaals “dom” en een “trut” omdat zij een depressieve jongen die suicide-by-cop pleegde voor haar politieke karretje spande. Verlinde begrijpt er niets van, voor de nabestaanden van de jongen én voor de agent die gedwongen werd te schieten.

De pogingen van het Amsterdamse gemeenteraadslid Sylvana Simons om een politiek puntje te scoren over het lijk van Mickey Fudge – de jongen die eerder deze maand door de politie werd doodgeschoten bij een bank omdat hij een acuut gevaar voor de samenleving vormde – zijn zeker niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Sylvana misbruikte de situatie rondom de (blanke) jongen om een boom op te zetten over een racistisch moordende politie, en dat werd haar niet in dank afgenomen door haar collega’s in de Amsterdamse gemeenteraad.

Wesley Sneider liet zich ook al zeer kritisch uit over de acties van de BIJ1-oprichtster, maar nu voegt ook ‘roddelkoning’ Albert Verlinde (voorheen van RTL Boulevard, tegenwoordig 6 Inside) zich bij het koor van Sylvana-criticasters. Hij kan er met z’n hoofd niet bij dat iemand zo’n dramatische gebeurtenis gebruikt om goedkoop te scoren. In de podcast van dj Ruud de Wild doet Verlinde uitgebreid z’n beklag:

“Soms doet ze zulke domme dingen. Kijk nu naar dat verhaal in de Amsterdamse gemeenteraad en die suicide-by-cop, en dan denk ik: trut, wat ben je aan het doen? De moeder van die jongen heeft gezegd: ‘Eigenlijk wilde die jongen wilde.’ De agent die het gedaan heeft, heeft een trauma. […]

En dan ga je als domme Sylvana – op dat moment vind ik haar buitengewoon dom en uitgesproken dom – dit soort dingen roepen. Daar kan ik niet bij. Dan denk ik: is nou je wereld zo klein geworden? Dat zie je met mensen die veel beveiligd moeten worden, hè, die zie je in een kleine wereld terechtkomen. “

Daar mag de eenvrouwsfractie van de Amsterdamse gemeenteraad het dus voorlopig maar weer mee doen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

31 reacties

 1.   

  Van Kwalbert Verlinde denk ik en velen met mij, al jaren”: Trut wat ben je aan het doen.”
  Ongelofelijk dat die vervelende pisnicht nog steeds een podium heeft in Nederland. V.w.b. Silvana heeft hij natuurlijk wel gelijk, maar wie zegt het.

  1.   

   Beetje homofoob he!

   1.   

    Qua Albert wel, want dat is een schande voor homo’s. Vinden bijna alle homo’s.

    1.   

     Hij is wel een vakman en dat boulevard deed hij goed.

   2.   

    En waaruit spreekt dan wel irrationele angst voor den homoseksuele medemens?
    Of bent u zo’n lafzak die op andermans woorden let daar u zelf niks te melden heeft?
    Beetje nichterig gedrag van u hoor…

 2.   

  Ben wel klaar met Silvana.
  Tim nog niet..

  Ach nog ff iets over Bibi

  De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zich de woede van links én rechts op de hals gehaald, door een deal te sluiten met de extreemrechtse partij Otzma Yehudit. Leiders van deze partij hebben geweld tegen Palestijnen veelvuldig ondersteund, zijn voor uitzetting van Arabieren uit Israël en de bezette gebieden, en voor een verbod op een huwelijk en seks tussen Joden en Arabieren.

  1.   

   Goeie zaak toch?

   1.   

    @santi
    Ge zijt zeker ook een voorstander van een zuiver Germaans ras ?

    1.   

     typisch Kong. Zomaar mensen beschuldigen van racisme. Wie de schoen past ……. Maar ik bedoelde dat het goed is dat Tim nog niet klaar is met Silvana. Denk jij met je verwrongen, gefrustreerde geest maar wat je wil, maar maak mij niet uit voor racist. Onbeschofterik, je doet zelf niet anders .

     1.   

      @Santi
      Hahaha dus geen voorstander van een zuiver Germaans ras.

    2.   

     Aldus spreekt, ‘de persoon’, die al zijn gehele leven zijn hand op houdt en nog nooit, van enige bijdrage aan de maatschappij, die hem en zijn, door hem voortgebrachte ‘vuilnis’, valt te betichten. Kortom een Tokkie.

     1.   

      Top. Ik hoop dat je Adolf Kong bedoelt, om misverstanden te voorkomen.

     2.   

      @Top
      Maak je glazen bol eens schoon :) :) :)

     3.   

      @Top,
      Over het algemeen zijn mensen die in een echt zuiver germaans ras geloven geen tokkies. Kuch*himmler/rommels*kuch

   2.   

    Ik reageer nooit direct op een Trolletje Santiago maar wil je wel steunen hierin want figuren zoals die Kong zijn te autistisch en borderliner en zoeken wat mij betreft maar een andere hobby.
    Ik vind het prachtig dat ze zo benauwd worden omdat de politiek langzaam inziet, op wat zielige partijtjes na, dat Israël vele malen meer voorstelt dan welk moslimland ook en dat er bijna geen goede Arabieren zijn, allemaal verrot in ieder geval wel de meeste moslims onder hun.
    Yezedi en andere humaan levend groepen uitgezonderd.

    Een partij als Otzma Yehudit is zo’n goede zaak, ben trots op ze.
    Wie wil nou wel dat de zgn Palestijnen daar blijven en ik zou mijn hond nog niet met een Arabier willen laten ……
    Dus go Israël en het mag nog wel wat wat extremer tegen de Palestijnen, ze hebben ooit onder enorme internationale druk veel terroristen vrijgelaten en hebben daar een goede les van geleerd.

    1.   

     Veteraan. Heel goed om nooit direkt op trollen te reageren Ik reageer praktisch ook nooit op jou, alleen als het echt nodig is zoals nu.

     1.   

      Cynisch bedoeld Santiago ?
      Mag hé, vrij land enz.

    2.   

     @Veteraan
     “Een partij als Otzma Yehudit is zo’n goede zaak, ben trots op ze.”

     Kuch…

    3.   

     Israel een functionerend land noemen. Denken is echt jouw ding niet.

     1.   

      Het functioneerd beter dan de zooi waar ze door omringd zijn.
      Het enige waar die doekjes goed voor zijn is olie (die de omgelovigen voor hun naar boven moesten halen want het volk van blabla staat stijf van de incest en kan zelf niks)

     2.   

      Satty .
      Wat een ontzettend ongelooflijk dom mens ben jij .

 3.   

  Deze Albert heeft tenminste ballen, of had Onno ballen.

 4.   

  Sylvana wie?

 5.   

  Wanneer verhangt ze zich?

  1.   

   @TD
   Ken iemand van een bekende partij en die deed het ..

   #@Dik gelovige Friese slijmbal

 6.   

  Sylvana is een erg dom aandacht vragend trutje. Snap niet dat daar steeds nog een podium aan gegeven word. Het is de allergrootste raciste aller tijden.

 7.   

  Daar hebben we het nog steeds over? Verlinde, roddelkoning oftewel andermans ellende vergroten om zelf te scoren als je het over onwaardige mensen wilt hebben staat hij wel in de top.

  Tim vraag sylvana of ze met je uit wil. Bied aan haar kennis te laten maken met je katten en bak aardappels. Bespreek hoe contraproductief haar doorgeslagen identiteitspolitiek is, kan zij jou uitleggen dat ophitsen ook geen bijdrage levert aan de maatschappij. Wie weet waar het toe leidt.

 8.   

  Die juffrouw is al jaren van het padje af, en krijgt geen geestelijke ondersteuning!
  De linkse kiezers hebben voor haar gekozen net als voor groen links en dat maakt Amsterdam een onprettige stad is geworden!

 9.   

  Die op zoiets stemmen zijn nog stommer dan een makreel .

 10.   

  Ze is inderdaad oliedom. Helaas betekent dit dat ze ook niet begrijpt hoe dom ze is en wat voor blunder ze heeft gemaakt. Ze gaat gewoon door met haar ziekelijke aandacht trekken. Er is opgemerkt dat zij het enige gemeenteraadslid in NL is die zich zoveel in de schijnwerpers weet te plaatsen. Dat voor een partijtje met één zetel. Dus eigenlijk is het de schuld van de media zelf. Negeer die narcist! En maak haar bij alles wat ze doet compleet belachelijk. Nooit serieus op in gaan.

 11.   

  Zolang er elke maand weer centen op de rekening komen zal dat Sylvana jeuken.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!