Oh nee! DENK-ophitser Tunahan Kuzu: ‘Wij ondernemen stappen om eigen publieke omroep op te richten!’

Na het verpesten van het politieke bestel, gaat DENK zich richten op ook het definitief naar z’n grootje helpen van de publieke omroep. De partij van Kuzu en Öztürk heeft tv-ambities en wil graag met een eigen – door u betaalde, uiteraard! – omroep uw beeldbuis komen verpesten.

AD-televisierecensent Angela de Jong doet er vooralsnog lacherig over: “Wat gaat Omroep Denk brengen? Onze man in Ankara?” Maar een grapje is het allerminst: Tunahan Kuzu meende het écht, toen hij gek genoeg aan zijn aartsvijanden van PowNed de scoop gunde dat DENK binnenkort méér is dan alleen een politieke partij. Als het Commissariaat van de Media het tenminste goedkeurt, gaat Kuzu de deuren langs om handtekeningen te werven voor zijn televisiecarrière.

DENK is dus hard bezig een eigen ‘zuil’ op te richten. Een eigen politieke partij (DENK) en instituut voor hoger onderwijs (Islamitische Universiteit Rotterdam) hebben ze al, en zelfs eigen nieuwsmedia beginnen te ontstaan (DutchTurks). Een eigen publieke omroep kan nu dus niet meer ontbreken:

,,Wij ondernemen inderdaad stappen in de juiste richting’’, reageerde Kuzu ietwat cryptisch op de vraag van presentator Rutger Castricum of Denk bezig is met een eigen plekje in het publieke bestel. ,,Het is een plan van meneer Öztürk’’, voegt de politiek leider er aan toe.

Of het Commissariaat voor de Media akkoord zou gaan met een omroep die door een politiek partij is opgericht, blijft vooralsnog gissen. ,,Wij zijn wel wat gewend als het gaat om een stukje tegenwerking’’, aldus Kuzu. Castricum oppert dat de partij dan met een eigen journaal kan komen, tot hilariteit van Kuzu. ,,Een Denk-journaal. Ja, lachen toch?!’’

Daar is natuurlijk helemaal niks “lachen” aan, want de achterban van DENK is al ongelofelijk slecht geïnformeerd. Informatie komt liever via de schotel uit het Midden-Oosten, en anders via de ophitsende filmpjes van de DENK-Facebookpagina. Alles wordt uit de kast getrokken om de allochtone Nederlander zo min mogelijk kennis te laten maken met de ‘autochtone media‘, want anders kan het parallelle werkelijkheidsbeeld natuurlijk niet in stand worden gehouden.

Vooralsnog zegt het Commissariaat voor de Media trouwens nog geen enkel verzoek van DENK ontvangen te hebben – laten we hopen dat dit vooral ook zo blijft…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Raar
  We hebben toch al een pro-massa-emigratie, pro-islamisering, pro-zieligheid, pro-Identity Politics Orwelliaanse Staatsomroep ?
  Een Staatsomroep die met geroofd geld gespekt wordt ?

  1. Original NL

   Ja maar ravens..moslims hebben nooit genoeg…ze willen alles hebben!!!

   1. Original NL

    Bij het uitvinden van de democratie is er met oa hufter moslims geen rekening gehouden…democratie heeft geen middelen zich tegen kwaadwilligen te verdedigen…men ging hierbij van redelijke (blanke gristen) mensen uit.
    Vrijheid van religie is de molensteen en wordt de ondergang van de democratie.
    Daarom “vluchten” moslims bij voorkeur naar niet islamitische landen..om deze landen daarna “democratisch ” in het zelfde shithole te willen veranderen als waar ze vandaan kwamen.

  2. Scarletti

   De knechten van Erdogan zullen niet rusten voor ze hier alles beheersen wat de burger gedwee als makke schaapjes kan houden. Twijfel er geen seconde aan dat deze vlegel z’n zjn krijgt (en nog meer)

  3. Satty

   Een ieder met verstand snapt wat de NPO is. Alleen een zichzelf zielig vindend mens zal een zondebok zoeken.

   Op wie mag je geen kritiek hebben?

   1. edoc431

    Het mombasa ongedierte bemoeid zich er ook weer eens mee slik een pil en val om vent

 2. TD

  “Een eigen Turkse publieke omroep”
  Dat is vast een idee van Erdogan,dan kan hij dagelijks de NL turken indoctrineren!

  1. HendrikJan

   Dat ligt aan de Nederlandse wetgeving.
   Nederland wordt keihard, met de neus op de fijten gedrukt.
   Vanaf 1954 is een start gemaakt met de omvolking.

 3. HendrikJan

  Geen enkel probleem, niet dat achterbakse gewoon recht voor zijn raap.

  Er gebeurt in Nederland al te veel, achter gesloten deuren.

  Laat de strijd maar verharden.

  Openheid is waar Nederland behoefte aan heeft.

  En noem man en paard, geen Turkse Nederlander maar een Turk woonachtig in Nederland, klare eerlijke/duidelijke taal.

 4. Gekko

  Je kunt in alles merken dat de Denk-mensjes door de PvdA zijn opgevoed. Want die handelen net zo: Eigen omroep (VARA), eigen vakbond (FNV), eigen dagblad (Volkskrant) en eigen sponsoringsinstituut (Foundation Max van der Stoel).

  We kunnen dus nog wel wat verwachten van Denk. En dat alles in de eigen (Turkse) taal. De Mocro’s en Suri’s worden over een poosje wel de partij uit gewieberd.

  1. Original NL

   Waarschijnlijk willen ze het programma opsporing verzocht zelf uitbrengen opdat de slachtoffers als daders neergezet kunnen worden.

   1. Original NL

    En kijk eens naar de foto van die smeerlap…hij lacht ons gewoon in het gezicht uit..wetende dat hij met de democratie als harnas overal mee wegkomt.

 5. Tante Sidonia

  Dus naast Links-Moslimzender VARA een Erdogan-Moslim zender.
  Slob CU (inmiddels gevaarlijk links aan het worden) zal wel toestemming geven!

 6. Job Jansen

  Hopelijk krijgt Denk dit voor mekaar. Geen verzoening maar apartheid.

  Het is goed dat er een Kuzu is.

  1. tomygun

   Landverader!

   1. joker

    @ tomygun.
    Ik vermoed dat @ Job Jansen z’n reactie cynisch heeft bedoeld.
    Zo niet, dan is ie niet goed bij z’n hoofd !

   2. TheresaGeissler

    Goed lezen: Job Jansen benadrukt de negatieve uitwerking, dus kán dit niet positief bedoeld zijn; inderdaad cynisch.
    Overigens geloof ik geen moment, dat die DENK- sukkels dit van de grond krijgen.

 7. Koos sssss

  Ik zie het probleem niet. In plaats dat ze via de schotel naar Turkse stations kijken, krijgen ze dezelfde muik nu via NPO.

  Waarna NPO door de doorsnee Nederlander nog minder serieus zal worden genomen. En Denk, die actief provocerend aanstuurt op segregatie drijft vooral veel mensen in de armen van Wilders en Baudet.
  Ook de Turken en Marokkanen, die er wel wat van willen maken in Nederland zullen daar hun heil zoeken. Want segregatie leidt er onvermijdelijk toe, dat deze mensen op voorhand door onze samenleving worden uitgekotst. Geen deugmensch, die dát nog tegenhoudt.

 8. Ries

  Wie het onderste uit de kan wil hebben, eet uit eindelijk halal gefabriceerde schapenballen. Go for it boys!

  1. Arie B

   Haha.. idd. Pas in een bedrijfsrestaurant van een grote verzekeraar kwam ik iets dergelijks tegen. Men dacht het proces te vereenvoudigen door 1 soort kipfilet aan te bieden die voor iedereen geschikt was en bood halal kipfilet aan. Massaal bleef het staan (en daar was men nog verwonderd over ook).

 9. biggeorge

  Nogmaals de PvdA heeft DENK in het zadel geholpen die zijn verantwoordelijk voor dat tuig.

 10. Dik

  De islam, ook voor een eigen omroep.

 11. Heinz

  Maar wij hebben Albert Verlinde ! Dat doet hij ons niet na of hij moet Azarkan lanceren.

 12. Gerlos

  Gefinancierd door sultan dictator Erdogang, spreektaal wordt Turks.
  Nog even en we worden hier in ONS LAND overgenomen door de moslims ze zijn al aardig op weg om dit te bereiken.

  1. Dik

   @Gerlos: Islam is nooit vrijblijvend en altijd progressief.

 13. Toverkol

  Hebben we allemaal aan onszelf te danken……
  En het blijft doorgaan…

 14. sjun

  Verstandig van Kuzu om zich op verzorging van internetuitzendingen te richten. Dat spaart Jan Publiek veel geld uit dat beter in het onderwijs van de Nederlandse taal en van rekenvaardigheden kan worden ingezet om zelfredzaamheid in de Nederlandse maatschappij te bevorderen.

  1. Arie B

   Ik vrees dat de voertaal geen Nederlands zal worden.

 15. Arie B

  Het is allemaal de schuld van de Rabobank!!

 16. DennisEijs

  Ja, na de politieke en onderwijs subsidie ruif valt er natuurlijk een graantje mee te pikken in de mediaruif. Want iedereen weet en begrijpt dat als hij zijn stemmers wil bereiken, hij op de sateliet moet zijn. Ik DENK dat Erdogan maar wat graag een Nederlandse zender wil bekostigen via de Turkse sateliet.

 17. Michael M

  Dit is dus de welbekende tweespalt in de samenleving welke we met velen laten gebeuren. We hebben de integratie, inburgering jarenlang verkwanseld. We hebben alles op zen zachts gezegd laten gebeuren. We hebben teveel ruimte gegeven, We hebben nooit van iets werk gemaakt. We zijn onszelf vergeten omdat we teveel met de wereld bezig zijn en zolang dat gebeurd komen de problemen en het uiteenvallen van onze eigen integriteit in het geding omdat het houden van onszelf minder belangrijk is geworden, ten koste van onze vrijheden dat democratie heet en vergeten zijn dat dit Nederland is en creëren we als het ware eilanden. Nederland is niet meer een land waar iedereen meedoet. Het verdeeld zich en door een partij als DENK zorgt het er alleen nog maar voor dat er nog meer verdeeldheid groeit in de samenleving.

 18. hansjagt

  Indien Denk verder gaat met hun primitieve gedrag, dan heb je kans dat er met de volgende 2e kamer verkiezingen, geen zetel meer voor deze partij aanwezig is, dus laten wij hopen, dat ze hun wanstaltige gedrag doorzetten.
  Denk is al jaren lang een RAMP m.b.t. onze NEDERLANDSE Democratie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.