Poeslief Nederland legt zelfs in aso-azc’s terror-asielzoekers in de watten, als ‘beloning’ krijgen we “fuck you!”

snapshot
Foto: De poort van een aso-azc. Screenshot WNL / YouTube.

Nederland aait weer eens over het bolletje van tuig dat gewoon niet wíl deugen. Dat blijkt eens te meer uit een reportage over de gang van zaken in zogeheten aso-azc’s, waar kansloze asielzoekers worden geplaatst als zij wanverdrag vertonen. En wat doen we eraan? Helemaal niets.

Terwijl asielzoekers in het Midden-Oosten het moeten rooien in grote tentenkampen waar ziektes heersen, kunnen degenen die hun weg naar Nederland hebben gevonden hun hart ophalen. Alles is hier geregeld, en je hoeft je nergens zorgen om te maken. Fantastisch, natuurlijk, als je uit oorlogsgebied komt.

Maar wat minder fantastisch als je een veiligelander bent, en vanuit Marokko of Albanië onze kant uitkomt om de boel te verkloten. Om hier even een ‘oprotpremie’ te vangen, en dan de big spender uit te hangen in je thuisland. Helemaal als je het dan ook nog zó bont maakt, dat je in één van de twee “aso-azc’s” moet worden geplaatst die ons land telt. En vervolgens ook dáár verdergaat met het uithangen van de eerste de beste terrorknurft.

En wat zeggen die lui dan als ze een “goedemorgen” wordt gewenst? Dan vuren ze een welgemeend “fuck you” terug. Dit is echt tuig van de richel:

“Een leidinggevende van een van de aso-azc’s zegt in gesprek met De Telegraaf dat een groot deel van de veiligelanders onhandelbaar is. “Zij doen niet mee aan de programma’s en zeggen ’fuck you’ als je ze op hun gedrag aanspreekt en gaan de stad in.” Volgens de krant heeft de helft van de mensen die in een aso-azc is geplaatst fysiek geweld gebruikt tegen medewerkers.

Naast de problemen in de aso-azc’s, verplaatsen de problemen zich ook naar buiten. Veel asielzoekers zitten namelijk het traject van drie maanden niet uit. 147 mensen liepen op een dag de deur uit om te verdwijnen in de illegaliteit of het te proberen bij een ander asielloket. Slechts 34 asielzoekers keerden terug naar de normale azc’s.”

Wat doet Nederland eraan? Vriendelijk doch nerveus glimlachen en hopen dat de rechter vaart maakt met het uitwijzen van deze asielterroristen. Het is toch echt te zot voor woorden aan het worden in dit land!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

32 reacties

 1.   

  Valt zwaar te verwaarlozen als je kijkt naar 2e en 3e generatie allochtonen. Hiervan zijn er veel meer die dit land al jarenlang terroriseren. De meeste zijn natuurlijk moslim. Dus dit kon je toch verwachten…
  En ook hier heb je echt geen bron voor nodig. Alleen maar een roze bril, en een heleboel naïeve Nederlanders.

  1.   

   Die naïeve Nederlanders vind je vooral aan christelijke zijde: de gehele ChristenUnie, een flink deel van het CDA en bij de kerken vooral de PKN, de vele gereformeerde kerken en allerlei Evangelische groeperingen. De SGP gaat helaas ook meer de kant op van “altijd lief zijn voor de vreemdeling”, samen met hun Reformatorisch Dagblad.

   1.   

    Laat jullie maar lekker onderkotsen door dat tuig,en ze weten dat jullie niets terug mogen doen………Ram er verdomme wat respect in.Ze kunnen niet allemaal vastzetten.

  2.   

   Chapeau Sprookjesfiguur.

 2.   

  Onze regering misbruikt het woord “humaan”!
  Niemand van het kabinet durft dit thema echt aan te snijden,bang om de linkse erecode “humaan”te doorbreken,de woorden represaille,opsluiting en handhaving komt in hun vocabulaire niet voor.
  Dit is niet goed te praten en alles wordt oogluikend toegestaan,omdat het allemaal wel meevalt. Wat voor een imbeciele regering hebben we toch?
  Het wordt tijd voor Baudet en Wilders!

 3.   

  Ze roepen ‘fuck you!’.

  Het moet niet gekker worden!

  1.   

   @Rien Noppen

   ‘Volgens de krant heeft de helft van de mensen die in een aso-azc is geplaatst fysiek geweld gebruikt tegen medewerkers.’

   Tja, selectief lezen…

  2.   

   @Noppen, kennelijk vind jij dit in jouw omgeving normale taal.
   Zegt mij genoeg.

  3.   

   Idd, liever niet!

  4.   

   Tja het roepen van fuck you lijkt niet zo een heel groot iets het geeft alleen wel aan wat voor type mens daar zit. U ziet ze misschien wel als een aanwinst voor het land?

   1.   

    Ik lees op dit blog niet zelden aanmerkelijk smeriger taal.

    1.   

     Ha dat lees ik ook regelmatig.

    2.   

     Ik ken jou niet Noppen.. Ook ken ik jouw achtergrond niet.. Je steggelt graag, waaruit in mijn ogen blijkt dat jij je verheven voelt boven de andere gebruikers van dit forum.

     Je reageert op alles wat hier maar aan de orde is en altijd probeer je dan jouw “quasi kennis” ten toon te spreiden. Maar helaas voor jou of misschien ook niet zal het enige wat jij gaat bereiken weer een verbanning zijn….

     niet omdat je dom bent, zeker niet. Je bent gewoon hartstikke stom!
     Intelligentie kun je niet leren, ook al ga je 60 jaar naar school. Wat je feitelijk wordt geleerd is “meedraaien in de maatschappij” en daar ben jij een schoolvoorbeeld van….

     Jouw (en overigens ook veel andere forumbezoekers hier) mening is geen mening meer, maar een oordeel zo lijkt het. dat kun je simpel oplossen..
     Gewoon logisch nadenken…….

     Ergens lang geleden behoorde bijvoorbeeld Engeland of Groot Brittannië tot het vaste land van Europa…
     Nu niet meer… Valt het kwartje???
     Wie veroorzaakte toen dan die CO2??
     welke meteoriet of vulkaan wil jij in jouw klimaatjasje stoppen??

     CO2 is niet de oorzaak Noppen, mocht je dat wel geloven en ervan overtuigd zijn dan mag je dat uitspreken, maar wel gefundeerd graag.
     Die 3% alarmisten die jij aanhaalt kloppen ook niet overigens, maar dit terzijde, ik vraag jou om 1 keer gebruik te maken van jouw gezond verstand, pas dan mag jij een discussie met mij aangaan…….

     Enne…
     zoek even een schrijffout Rien, heb er bij jou al verscheidene gezien…..

  5.   

   Blablabla. Blabla. Blaaskaak en zielig ietsje. Tiktaktiktak. En zal door niemand gemist worden. Wees er maar trots op.

 4.   

  Dit zijn de vrienden van, Rutte , Buma , Jetten , Segers , Klaver en Asscher.
  Deze Aso gelukszoekers, zijn dank zij hun inspanningen, nog steeds in Nederland en de groep groeit alleen maar, dank zij het door hun ondersteunde Schengen verdrag.

  Denk er als verstandige kiezers, maar aan in Maart en Mei.

  RUTTUP en NEXIT.

 5.   

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale economische immigranten die de asielprocedure (mis)gebruiken om hier asiel aan te vragen.

  Ze willen vrijwel allemaal naar Noord/West Europa omdat daar veel “gratis geld” ( = ons sociaal stelsel) is te halen.

  Daarbij nemen ze hun houding , gebruiken en religie mee naar Nederland. Vaak agressief gedrag omdat dat in de landen van herkomst gewone zaak is.

  En dat allemaal op kosten van de belastingbetaler die hiervoor het geld moet ophoesten.

 6.   

  Meer, meer, meer groen links.

 7.   

  De gehele asielindustrie is in linkse handen; dat is hét probleem.
  Daar bij z.g.n. afspraken/regels/overeenkomsten “waar aan Nederland zich moet houden!”
  Wie bedenkt dit?
  De Linkse- en Moslim knuffel “Gutmensch”

 8.   

  En eigen bevolking wordt gediscrimineerd
  Wordt alles afgejat

 9.   

  Hendrik Jan ben je nog niet weg uit dit kei verrotte land, hoe is met je jeuk en uitslag vanwege je Rutte fobie.

 10.   

  sarcastische klootzak die rien noppen

 11.   

  Met Noppen valt niet te discussiëren. De beste man is hier alleen om te provoceren en schofferen. Het beste is negeren .

  1.   

   @Gosselaar: Inderdaad, kansloos.

   +1

 12.   

  Zie geen verschil met de vele honderdduizenden die hier al rondlopen onder het mom van geïntegreerde Nederlanders.
  Dezelfde koppen, kleur, godsdienst, gedrag, agressie enz.
  Van mij mogen ze allemaal weg, heb het er wel mee gehad na al die jaren van misbruik.
  Zou daar geen vaccin voor zijn ?

  1.   

   Hoe dacht je dat te gaan regelen, Veteraan? Wil je ze allemaal opsluiten in concentratiekampen?

   1.   

    Nee, interneringskampen in afwachting van de trein of vliegtuig naar huis.

 13.   

  Het verrotte zit in hun genen dat zie je aan het nageslacht van de gastarbeider, het meeste is hier geboren maar zijn overwegend verrot.
  En ze kunnen hun gedrag gewoon voortzetten want we hebben hier rechters die ze allemaal pamperen,want ja je zal maar racist genoemd worden als je dat niet doet

 14.   

  Wij kunnen natuurlijk ook weer een “projectje” van 1 miljoen euro bedenken, en praten met de aso’s. Nee ??? helpt dat niet??

  Wat dacht de burgemeester van een avondklok…..gewoon om de burgers in de omgeving te beschermen….En, mariniers laten rondlopen rond de aso opvang?

 15.   

  Stem FvD én PVV voor een veilig én rechtvaardig Nederland!

  1.   

   Ga maar eens niet stemmen en dan kijken wat er daarna verandert!

 16.   

  Nederlanders, begrijpt U dan niet dat het Wettelijk Gezag in Nederland migranten niet mag critiseren, uitwijzen of terugsturen naar waar ze vandaan gekomen zijn?

  Het is het UNO Compact Migranten verdragje van Marrakesh ook ondertekend door het “lief-zijn-voor-de-migrant-land” Nedeland wat ervoor zorgt dat U zoveel migranten op uw bord geschoteld krijgt dat U geen “Poe” meer zeggen kan.
  Wat voor ondeugende streken en andere negatieve actieviteiten zij ook uithalen, U mag ze niet critiseren, niet bestraffen en niet in de Press noemen dat het migranten zijn die ondeugend zijn geweest.
  Tja, dat is uw beloning voor het ondertekenen van dit Verdrag. En nu zit U daar met de gebakken peren. En de Migrant gaat U veel geld kosten. Geld dat natuurlijk via Uw uitstekend in elkaar gestoken Belastingstelsel tot de laatste cent uit uw broekzakken wordt geschut.
  Salut.

  Rusland is niet de vijand.

 17.   

  Daarom stem ik volgende week PVV of FVD.
  De tijd van “pappen en nathouden” moet nu maar eens afgelopen zijn, softe, (linkse) aanpak werkt bij dit volk voor geen meter.
  Dit gajes moet z.s.m. dit land uit worden gegooid.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!