Stemadvies van terreurbeweging Hamas: stem op GroenLinks en DENK-bondgenoot NIDA!

De Palestijnse islamistische terreurbeweging Hamas bemoeit zich nu ook met de Provinciale Statenverkiezingen in ons land. De in Nederland woonachtige Hamas-fondsenwerver Amin Abou Rashed geeft stemadvies voor de islamistische partij NIDA (een bondgenoot van DENK) en steekt de loftrompet af over GroenLinks.

Eén van de meest irritante onderdelen van verkiezingscampagnes is altijd dat betweterige organisaties komen vertellen welke partijen zij aanbevelen om op te stemmen. Alsof burgers zelf te stupide zijn om zelf een keuze te maken. Behalve een hele reeks subisideorganisaties die actief zijn in het natuurbehoud en de culturele sector, bevindt zich ook… de Palestijnse terrorisme- en dictatuurclub Hamas. Zij willen dat u op 20 maart gaat stemmen op twee partijen: ofwel NIDA (dit zijn vriendjes van DENK), ofwel GroenLinks.

Dat valt op te maken uit Facebook-posts van Hamas-fondsenwerver Amin Abou Rashed. Hij woont in ons land en mag om mij onbekende redenen Nederland als uitvalsbasis gebruiken voor het verkrijgen van financiële middelen voor zijn werkgever in Gaza. En fin, volgens Rashed stemt u dus het liefste op NIDA, en anders op GroenLinks. De Klaver-partij ging namelijk onlangs in zee met de antisemitische BDS-lobby, en dat wordt natuurlijk toegejuicht door Hamas:

D0b117zUcAAF73h

D0b1181VYAAZQ2F

 

De steun van Hamas gaat dus voorbij aan de neus van DENK, die ondanks hun walgelijke acties richting Israël kennelijk niet zuiver genoeg zijn op de antizionistische graat. Ook de SP, die in de persoon van Tweede Kamerlid Sadet Karabulut warme banden onderhoudt met Rashed, valt buiten de boot. En tevens geen Hamas-endorsement voor Sylvana, die haar partij volpakte met Israëlhaters, valt buiten de boot. Sneu hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. bejaarde

  Het lijkt er op dat men de stop uit het zinkende schip genaamd Nederland heeft getrokken. Dit is geen glijdende schaal meer, maar indoctrinatie eerste klas.
  Wie doet hier iets aan?

  1. HendrikJan

   Niemand bejaarde, de racisten roepers zitten al klaar met hun bloknoot.
   Om de namen te noteren, in opdracht van hogerhand.

   RUTTUP en NEXIT.

   1. Korporaal Monty

    Niet zo pessimistisch HendrikJan gezien de diverse artikelen afgelopen dagen hierop DDS staat een monster zege voor de PVV niks meer in de weg.

    Neem gisteren, ruim 60% is het met Wilders eens.

    Als hij nu geen minister president wordt wordt hij het nooit.

    1. marco1

     Ja omdat jij moslim bent bagatalliseer jij het allemaal. Nu vind ik Wilders verre van de geschikte persoon om president te worden maar jij mag je eigen best weleens realiseren sat een hoop Nederlanders het oude Nederland terug wilt. En nee niet alle moslims zijn slecht, en ja het zijn ook gewoon mensen met de zelfde angsten,idealen en doelen in het leven. Maar er is wel een probleem in Nederland met een doorgeslagen gedachte van multicultureel is goed en een aanwinst. Het is namelijk helemaal niet goed en een aanwinst en met dat helemaal niet goed en aanwinst is wel d at islam gedoe een grote speler in het probleem. Zijn maar mijn gedacht es hoor en ik ben een facist/raicist en sinds kort weet ik ook dat mijn grootvaders collabareerde mensen waren in de tijd can Hitler.

     1. Satty

      Er is nergens zoveel hulp geweest aan het wegvoeren van joden als in Nederland. Hoe het met jouw familie zit weet ik niet. In Tunesië werden ze door moslims meer geholpen dan in Nederland. Hooguit extreem links en een verdwaalde christen hielp.

     2. marco1

      Hoe het met m8jn familie zit heb ik slechts hier vernomen het leuke is wel dat er altijd door sommige word geroepen hoeveel joden er wel niet afgevoerd werden in Nederland maar nooit hoe goed georganiseerd het verzet was.

     3. marco1

      Het is trouwens ook niet waar het w aren een hoop mensen net als de familie va Top die joden verraden nog niet eens omdat ze get met die Duitsers eens ware maar uit angst of om er zelf beter vsn re worden. Er was in Nederland wel degelijk een goed verzet en hulp aam Joden.

     4. Korporaal Monty

      marco1
      “Ja omdat jij moslim bent bagatalliseer jij het”

      Ik heb geen religie nodig om te bepalen wat goed of fout is in het leven marco.

      En bagatelliseren. Hoezo?
      Als ik dagelijk de diverse artikelen hier lees op DDS dan is het haast onmogelijk dat Wilders de overwinning mis loopt.
      Zijn niet mijn woorden. Ook jij leest de vele reacties toch ook?

     5. marco1

      Monty: die lees ik zeker en als j e de mijne l eest weet je hoe ik erover denk.

    2. Gekko

     Monty heeft dezelfde schrijfstijl als die andere trollen hier, Spaanse kok en Meester Aap. Hij is een alter ego?

     1. Korporaal Monty

      Jij denkt ook dat er maar één persoon hier een tegen geluid geeft.
      Misschien zijn er wel meer mensen die het niet altijd eens zijn met het merendeel op dit forum.

     2. Duke

      Dat klopt. Mensen haken af door trollen, en reageren niet (meer). Trollen niet verbannen en door laten trollen onder een andere naam is daarmee een vorm van censuur.

 2. PMG

  Duidelijk waar GL staat nu voor iedereen?

  1. NoDoubt

   gl jesse klaver, zijn echte naam is yassar feras (marokaanse komaf)

 3. TD

  Groenlinks en Denk consorten hebben een dubbele agenda!

  1. Raveltje

   Ja, en vast dubbele paspoorten

 4. Gerda

  Wat zal GL blij zijn, laat ze maar door de mand vallen.

 5. Gekko

  Misschien dat de ogen van veel potentiële GroenLinksstemmers nu eindelijk open gaan. En dat ze zich realiseren dat GroenLinks nog steeds de activistische cryptocommunistische partij is, die het al vanaf de oprichting 30 jaar geleden was.

  1. HendrikJan

   Is Feras GL, niet gewoon voor de helft Marokkaan.?
   En is DENK niet gewoon Turks.?

 6. Spaanse kok

  Quote: Eén van de meest irritante onderdelen van verkiezingscampagnes is altijd dat betweterige organisaties komen vertellen welke partijen zij aanbevelen om op te stemmen. Alsof burgers zelf te stupide zijn om zelf een keuze te maken.
  .
  Mag ik hier uit concluderen dar DDS vanaf heden hun FvD campagne staken?
  Want de burgers zijn toch niet zo stupide om zelf een keuze te maken.
  .

 7. Rien Noppen

  Neonazi’s geven het advies om op PVV of FvD te stemmen.

  1. bejaarde

   RN: Waar haal je het vandaan?
   In zekere tijd werden de koppen van foute madams kaalgeschoren en oranje geverfd.
   Ik zou zeggen, wanneer ga jij onder de tondeuze door,want wat jij allemaal uitkraamt is zo anti ons eens zo mooie Nederland. Misschien kun jij je schedel groen-geel laten tjetten. Ik ben eigenlijk heel blij dat jij niet tot mijn vriendenkring behoort.
   Nederland sta op tegen je ondergang!

   1. Satty

    Erkenbrand geeft het advies om fvd te stemmen. De motivatie is dat na persoonlijke gesprekken met baudet is gebleken dat hij het gedachtegoed van erkenbrand deelt. Fausto, woordvoerder van erkenbrand heeft opgeroepen de treinen naar het oosten weer te laten rijden.

    1. marco1

     Ja eng clubje heb het dankzij jou opgezocht maar ik had er liever nooit van gehoord.

     1. Satty

      Dat enge clubje steunt na persoonlijke gesprekken baudet. Er is inderdaad genoeg met onze samenleving maar dat ligt ook bij een deel van de autochtone bevolking. Wat mij betreft is het van belang dat Nederland een sterk midden krijgt waar kritische mensen niet schuwen elk probleem te benoemen. Dus het probleem met een bepaalde groep Afrikanen maar ook neo nazi. Ik vind het van groot belang dat deze mensen iedereen accepteren die een land op basis van respect willen waarin afkomst niet telt maar acties des te meer. Geen doorgeslagen identiteitspolitiek van sylvana simons of wout willemsen. Gewoon het beste voor hun medeburgers willen en zich daar voor inzetten door normaal gedrag.

     2. marco1

      Klinkt goed en een sterk midden is er niet tevend ben ik racist/facist dus ik stem maar op FvD.

    2. bejaarde

     @ Satty: Wat heb jij toch een vieze inborst, jouw laatste zin spreekt boekdelen.
     Ik ben nog uit die tijd en mijn familie had vele Joodse onderduikers in huis met gevaar voor hun eigen leven, Amsterdam weet je wel.
     Aytas/Satya/Satty, laat je eens nakijken door de GGZ, jouw vermeende inborst ist zum kotzen en kwetst nog steeds vele overlevenden.

     1. Satty

      De uitspraak is terug te vinden op internet, de relatie met baudet ook. Wat jouw familie heeft gedaan interesseert mij niet, zegt niets over jou. Mijn adoptie opa is enige overlevende jood van een zeer grote familie. Hij is altijd duidelijk geweest in welke taal hij fascisme herkent op het huidige rechts wat niet traditioneel rechts is.

      Kun jij overigens wel goed lezen? Betwijfel dat zeer sterk.

      Ga je schamen voor wat je aan mij schrijft. Ik citeer een bondgenoot van baudet, niets meer en niets minder.

     2. bejaarde

      Satty, wat ben jij toch een …………ik schrijf maar niet wat ik voel, denk etc. Je pronkt hier met wetenschap die je van wikipedia cq internet afhaalt. Mijn opleiding stijgt denk ik boven die van jou uit, mijn levenservaring stijgt ++++ boven die van jou uit. Ik walg van jou, ik vraag om een grote teil, want mijn kotsneigingen manifesteren zich nu wel optimaal. Als jij zo begaan bent cq van oorsprong uit Afrika komt, pak je koffers en verdwijn uit mijn land, want je zweert bij jouw Afrikaanse roots, die helemaal niet met de Hollandse nuchterheid matchen. Ik zal echt nooit never meer op jou reageren, mijn aandacht totaal niet meer waard.

     3. ZiggyStardust

      Bejaarde, ja het is lachwekkend gewoon. De namen en uitspraken die ze hier steeds rondstrooit, zonder er verder op in te gaan, maar steeds met de opmerking ‘Google maar’. Het is geleende intelligentie, weinig waard dus. Op Joop reageert ze ook wel eens, vroeger meer, maar nu nauwelijks. Volgens mij omdat ze daar helemaal geen respons meer krijgt op haar opmerkingen. Is gewoon een zuigertje met te veel vrije tijd. En een beetje in de war ook zoals ze laatst zelf op Joop zei. Beterschap Aytas/Satya wie je ook bent.

     4. koeiepoep

      Je bent een ware nazaat van de verzetshelden, Bejaarde. Strijden voor gelijkheid en tegen intolerantie. En vervolgens moeiteloos doorschakelen naar: Verdwijn uit MIJN land. En laat je nakijken door ggz. Wat is dat voor redenazie? Geen genade! Weet je wie ook zo omging met vermeend geesteszieken? Juist. Trotse nazaat van het verzet. En vooral je opmerking, dat ‘haar Afrikaanse roots nooit zullen matchen’ met JOUW Hollandse nuchterheid. Schaam jij je niet kapot, verzetsnazaat? En als je de aangeboden links niet wilt volgen (hoi, ziggy), of haar feiten niet kunt weerleggen: lekker allemaal diareëen op Aytas. Elkaar een duim in de kont en kringlopen; Dans van de treurnis.

   2. Rien Noppen

    Bent u niet vergeten uw medicijnen tijdig in te nemen, bejaarde. Bedenk dat hysterie opwinding veroorzaakt en uw gezondheid in gevaar kan brengen.

    1. bejaarde

     Zak ik jou eens verdenkt schrijven waar ik jou wens?
     6x eikenhout en minimaal -4 meter

   3. Siemien

    @bejaarde maar Rientje is een enorme voorvechter van de islam, sterker nog hij zal het met alles wat hij kan verdedigen en uit de wind houden..

  2. TD

   Die lui dragen overwegend zwarte kleding,net zoals in de 40 er jaren,nietwaar?
   Tjonge,als die aankomen en weten wat jij allemaal hebt geschreven,ojeetje!

  3. van Urk

   Onze Rien..Altijd als een bliksemafleider fungeren.

  4. Gewoonomdathetkan

   Rien noppen.
   Donder op hier .
   Achterlijke links miet.
   Met die achterlijke neonazi shit van jou.
   Je zit hier alleen maar om te zieken.
   Ziellig sukkeltje

   1. Spaanse kok

    U voelt zich waarschijnlijk beter thuis op NU.nl.
    Daar wordt naar hartelust geblokkeerd.

  5. Gewoonomdathetkan

   Rien noppen.
   Ik voel mij zeer beledigd.
   PVV stemmen of fvd dat dat van neonazi ’s af komt .
   Ik vind jou een ontzettende hyena hond .

 8. Gosselaar333

  Hamas. Daar krijgt Rien Noppen warme gevoelens bij.

 9. Diederik van Walsum

  Hé, nou net dat ik Sadet Skarabulut in een email uitgelegd heb dat er geen Palestina bestaat, dus ook geen Palestijnse staat en al helemaal geen Palestijnen.

  1. Marija

   Nog nooit zo n scheinheilige smoel gezien als van die Sadet Skarabulut.

 10. Stopperspil

  Heerlijk zoals GroenLinks hier in het eigen zwaard valt. Je zult deze eenarmige Hamas-figuur maar in je vriendenkring hebben. Een reden om nooit meer op die partij te stemmen. De steun aan die boycotactie tegen Israël mag wat mij betreft niet zwaar genoeg worden afgestraft. Vrees alleen dat dit soort nieuws in de “normale” media nauwelijks aan de orde zal komen.

  1. Satty

   Wat is er mis met de boycot van Israël?

   1. fockingworst

    @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Blikopener

    Als moslima ben jij van nature tegen Israel. Niemand had anders verwacht.

   3. Stopperspil

    Israël biedt alle inwoners, Joden en Arabieren, een welvarend leven dat ongekend is in dat deel van de wereld. En ze maken er heerlijke wijn.

   4. ZiggyStardust

    Wat is er mis met het script can lugar? Hypocriet.

 11. Politiek Profeet

  Islamitische terreurgroep hamas steunt islamitische vriendenclub groen(s)links met moslim Yassar als leider,gedekt door fatima halasema leidster van amsteristan.
  Al die groene blaadjes en geitenwollensokjes ,multi-culti goeroes en zweefteefjes weten nu dat de islamitische terreurgroep hun zweeftevenclubje adoreert.
  Pijnlijk om dit tijdens de rustgevende kopjes bio thee te bespreken…toch?

 12. Eric 1

  Stem PVV of FVD

 13. Satty

  Dus volgens de redenatie van Tim is fvd overduidelijk een erg foute partij, een partij waarvan de leider door diverse zeer extreem rechtse mensen de oplossing voor Nederland is. Mensen die tot die conclusie zijn gekomen na persoonlijke gesprekken met baudet wat iets heel anders is dan wat Tim hier probeert te framen. Dit in tegenstelling tot de feiten omtrent fvd en in het bijzonder baudet.

  “Come on
  Although ya try to discredit, ya still never edit
  The needle I’ll thread it, radically poetic
  Standin’ with the fury that they had in ’66
  And like E-Double “I’m Mad”, still knee deep in the system’s shit
  Hoover, he was a body remover
  I’ll give you a dose but it’ll never come close to the
  Rage built up inside of me
  Fist in the air in the land of hypocrisy
  Movements come and movements go
  Leaders speak movements cease when their heads are flown”

  1. Blikopener

   Het FvD noch de PVV is extreem-rechts. Alleen extreem-links labelt en framet dat zo vanwege de afwijzing van beide partijen van de ongebreidelde immigratie. Waaruit moge blijken dat gleufdier Satty een zwaar geindoctrineerde extreemlinkse zwamkous is die niet zelfstandig kan denken en een oordeel vormen. Ze roept slechts na wat in haar gehersenspoelde kraam te pas komt.

   1. HendrikJan

    @Blikopener.

    Zij of Hij krijgt iedere ochtend instructies en doet niets meer of minder, dan die proberen te ventileren.

    Zij of Hij is niets.

  2. Siemien

   Nee hoor Sat(an)ty je poept uit je mond vandaan.

  3. Bosche draak

   Je redenatie intereseert mij niet.
   Laat Israel vooral zo doorgaan
   Palestina is een leugen en de gazastrook is het enige geval van genocide waarbij de bevolking vervijfvoudigt is, en waar mensen letterlijk als vluchteling worden geboren.
   Het riekt aan alle kanten.

 14. Politiek Profeet

  RUTTUP en NEXIT..naar(HendrikJan)

 15. Vit

  Hamas die burgers en zelfs kinderen gebruikt als schild zijn voor mij af.

 16. HendrikJan

  Kijk en lees de wanhopige scheldkanonnade, van de Linkse wegkijkers en hun ondergang tekent zich af.
  Prachtig ook die nieuwe namen van Linkse wegkijkers, die ineens uit het niets te voorschijn komen.

  Nederland stevent af, op een ontmanteling van de Linkse wegkijkclub.

  RUTTUP en NEXIT.

  1. marco1

   Jaja maar als rechtse mede reageerders over de schreef gaan dan zwijgt een ieder hier zo was de nsb ook zo groot geworden in Nederland en daar gebben de Linkse nu nog profijt van.

   1. Siemien

    Waar heb jij het over man, jullie lullen over dingen die 75 jaar geleden actueel waren..

    1. marco1

     Jaja daarom is het netjes om als he iemand niet moet zijn ouders of grootouder er bij te betrekken met leugens. Ik heb zin om íemand helemaal de tyfus te skaan can hier wie meld zich aan? Mij maakt niet uit als j e sterker bent en mijn kopje wat schade maakt.

 17. Gerlos

  Hendrik Jan met je Rutte fobie, Rutte rot niet op en zal de rit uitzitten, en NEXIT is een droom van jou die niet zal uitkomen, ik zal als ik jou was hopen dat het Gedrocht EU zich gaat hervormen.
  En wat die moordenaars die in het sprookje van Mohammed de profeet geloven, neem ik niet zo serieus

  1. Siemien

   Nee Gerlos Leugenclown Trutte gaat vreselijk afgestraft worden, Nezit is het best voor Nederland, en blijkbaar ben jij nog te dom om te poepen, de in mohammed gelovende moordenaars bestaan echt…

 18. Arie B

  Als dit soort partijen je promoten weet je gelijk hoe de vlag ervoor hangt.. Engnekken bij engnekken.

 19. Farao

  Dom advies. De grootste bondgenoot van de radicale islam is natuurlijk Geert Wilders.

  1. Rien Noppen

   Ja, er zijn weinig Nederlanders die radicalisering onder moslims zo effectief hebben bevorderd.

 20. biggeorge

  De moslims veroveren Europa niet met politiek of geweld maar met de baarmoeder .

 21. Gerlos

  Siemien ik hoop dat alles nog goed met je, of ben je zenuwinzinking nabij gezien je vreemde of te wel idiote reactie net schrijf fouten.

 22. Torenklok1871

  Moet je nou zo’n stelletje zielige hufters zien staan met die doeken om hun kop, ze zijn nog te laf om hun smoel te laten zien.

 23. Heras

  Juist een reden om niet groenlinks of denk te stemmen. Jammer voor de terreurgroep : fvd en pvv hebben zeer veel stemmen.

 24. Michael M

  Waarom komen zulke dingen niet op het nieuws bijvoorbeeld op RTL late night, NOS, of waar dan ook. Ben bang dan 75% van wat er afspeelt in dit land wordt verzwegen blijkt dan wel weer uit dit bericht en de duidelijke foto’s. Links zwijgt. Wat men zaait zal men oogsten geldt direct voor iedereen. Best angstig.

 25. Marija

  Over VERVUILING in de politiek gesproken.

  1. Siemien

   Nou Marije, er zijn hier ernstig zieke islamimbeciele onnozele zoals Rientje en Sat(an)ty die het prima vinden dat terroristische bewegingen dit doen hoor..die vinden alles dat ten koste gaat van Nederland prima overigens..

 26. DeBruijn

  @Satty, altijd maar dit land afzeiken. Weet je hoeveel Nederlanders Joden hebben geholpen? Nee, want je kijkt veel te veel tv met de schotelantenne.

  Je haat Nederland, Joden en Amerika. Dat is wel duidelijk, je weet echt weinig van de echte geschiedenis, alleen wat je op de zenders uit het midden-oosten, Noord Afrika en Tur kije hoort.

  Polen hebben veel meer op hun geweten. En wat te denken van de moslimlanden, 1,5 miljoen Joden uitgezet. En wat te denken van de slavenhandel in moslimlanden, zoa.d S. Arabië, Libië, Sudan?

  Je bent zo verschrikkelijk bevooroordeeld, het druipt ervan af.

  Ga eens naar de bieb en lees eens geschiedenisboeken.

  1. Siemien

   +++++

 27. Vrijedenkert

  HAMAS adviseert dus Nida of Groene Khmer

  De Palestijnse organisatie PLO zal dan hoogstwaarschijnlijk D666 de partij van minister Al-Qaq van Bodemloze Putten en financier van de West-Bank als stemadvies geven…

 28. Zwartste piet

  …. Eerste stemadvies binnen… Wat zal onze grote Erdogun koning van Turkije voor een advies geven…. Zal bijna vergelijkbaar zijn denk ik…

  1. Vrijedenkert

   Of het nou stemadvies van HAMAS, PLO of Erdogan is, het komt allemaal op hetzelfde neer: “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”

   1. Piet51

    Heb je dat ooit anders gehoord? Bijvoorbeeld: “Wij van de VVD (of SP, of CDA, of PVV, of FvD) adviseren op 50Plus te stemmen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.