Video! Politie-agent loopt leeg tegen boeteklant: ‘We hebben telkens last van bepaalde bevolkingsgroepen!’

Tijdens het beboeten van een verkeersovertreder heeft één politie-agent het al snel te kwaad, en bijt hij de brutale overtreder toe dat “in heel Nederland” er telkens overlast is van “bepaalde bevolkingsgroepen.” Van politiek-correct gedrag heeft hij z’n buik inmiddels ook meer dan vol.

Normaalgesproken beperken politie-agenten zich alleen tot het uiterst noodzakelijke. Ze vertellen een arrestant waarom hij is aangehouden, of een burger waarom hij een boete of berisping krijgt. In dit geval heeft één agent echter totaal geen zin meer om zijn gedachten voor zich te houden. Als een brutale verkeersovertreder de vijf boetes die hij heeft gekregen probeert af te doen als “provocaties” en “onzin”, heeft deze nog jonge agent genoeg gehoord.

In de video, die verscheen op de Facebookpagina Free Voice, gaat de wetsdiender in discussie met de wetsovertreder en vertelt hij hem dat hij er schoon genoeg van heeft dat in Nederland telkens “bepaalde bevolkingsgroepen” voor overlast zorgen. Ondanks dat de beboete kerel aandringt, weigert de agent meermaals in detail te treden over welke bevolkingsgroepen het zijn. “Dat weet je zelf wel,” luidt zijn antwoord. Wel zegt hij genoeg te hebben van politieke correctheid en wil gewoon kunnen vertellen wat hij denkt.

De opmerkingen zouden de agent wel eens duur kunnen komen te staan. De video is op social media namelijk al bijna vierduizend keer bekeken. Actiegroep Control Alt Delete is daarnaast op zoek naar de maker van het filmpje, vermoedelijk om een klacht tegen de agent te kunnen indienen wegens etnisch profileren. Ook Anja Meulenbelt, van Sylvana’s BIJ1, heeft haar omgeving attent gemaakt op de video.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

141 reacties

 1. Siemien

  Ja dan willen ze er als de kippetjes bij zijn natuurlijk om even een puntje te drukken.

  Het is de omgekeerde wereld, leraren die geschorst worden, politie mensen die achterom moeten kijken en op hun teentjes moeten lopen, terwijl die gasten echt bag-ger over zich heen krijgen..

 2. HendrikJan

  Nederland is een kei verrot land geworden.

  RUTTUP en NEXIT.

 3. Gerlos

  WAT EEN VERRIJKING IS ONZE MULTI CULTI SAMENLEVING VOLGENS VEEL GELEERDE. SORRY VOOR MIJ NIET!!!!!

 4. Satty

  Op staande voet ontslag. Compleet ongeschikt.

  Dit soort mensen heeft in het verleden voor genoeg ellende gezorgd. Het is verdorie net of je in Kenia een stam voorvechter hoort praten de normen en waarden gieren in Nederland achteruit. Dankzij geen stijl waar censuur heerst en Thierry Baudet die Jared Taylor als normaal gesprekspartner bestempeld.

  Een schande voor Nederland dat deze man agent is. Conservatieven zorgen in Nederland duidelijk voor achteruitgang.

  1. Siemien

   Je bent een ziek misselijk figuur hier op dit forum natuurlijk en dat weet jij ook wel, je wordt uitgekotst door 95% hier.
   Jij hebt helemaal niets met Nederland op, sterker nog, je minacht het tot op het bot en dan druk ik mij nog zachtjes uit..

   #kapucijnersmetspekkanjeooklekkervandrukken

   1. joker

    @ Siemien.
    Maak je niet boos op zo’n nietsnut als @ Satty.
    Dat soort heeft nog nooit iets gepresteerd en zal dat ook nóóit doen.
    Vreten uit de staatsruif, gevuld door o.a. u én mij, is hun hobby.
    Laat stikken zo’n onooglijk stukje straatvuil, er zijn alleen maar belangrijker dingen in dit z.g. “rijke” landje, als je druk te maken om zo’n….ja wát eigenlijk ?
    ’t Is helemaal niks, Siemien, zéker niet iets om je druk om te maken; zoiets sterf vanzelf uit.

    1. Satty

     Ik betaal jouw uitkering man. 50% van mijn salaris is weg aan volk als jij en maar jammeren. Links zeurpietje.

     1. marco1

      Mijn uitkering betaal je iig niet dat moet toch ook een opluchting zijn een racisy/facist waar je iig niet voor betaald.

     2. Siemien

      “en maar jammeren”

      Zo zie je Joker, de enige die structureel jammert over wat hij/zij/het allemaal moet betalen is hare majesteit Sat(an)ty, Sat(an)ty minacht Nederland tot op het bot, en getuige zijn/haar/het reactie hebben WIJ gelijk.. 😉

     3. Satty

      Marco1
      Heb ik jou racist genoemd of fascist. Ik reageer op iemand die van alles over mijn privé leven beweert zonder ook maar iets van mij te weten.

     4. Siemien

      Sat(an)ty noemt elke Nederlander die anders denkt dan zij/hem/het een fascist, racist, antisemiet, nazi etc etc.. dussss

     5. marco1

      Ja satty die ken ik hier ook d en ondaanks ik niet snel boos ben iemand gaat het ontgeleden dat word weer nachje binnen.

     6. joker

      @ Satty.
      Hilarische reactie, linkse rat.
      Ik heb helemaal geen uitkering, idioot ! Ik ben dagelijks bezig met het op het “padje houden” van nietsnutten als jij ! Meestal lukt dat niet omdat de meeste van jouw soort elk elementair fatsoen ontbreekt; bovendien heb ik gemerkt dat zij bijna geen verstandelijke vermogens bezitten.
      Maar ik ben op dit blog vast niet de enige die dat vind, en al zou ik dat wél zijn, dan blijf jij voor mij een héél grote staatsruif-vreter.

     7. Bosche draak

      Tuurlijk Salty tuurlijk, weer mooi verhaal.
      Doen we niks mee…

  2. Rien Noppen

   Eens, als we racisme binnen de politie accepteren begeven we ons op een levensgevaarlijk hellend vlak.

   Het feit dat een roedel onnozelen op dit blog dit gedrag toejuichen bevestigt de noodzaak om deze man te ontslaan.

   1. Blikopener

    De agent vertelt over zijn ervaringen in real life. Feiten die waarachtig gebeurt zijn en dagelijks overal in Nedeland gebeuren. Hoe kan de waarheid racisme zijn? Dat pokkevolk waar deze agent naar verwijst zorgt toch voor bovenmatige overlast? Dat is een bewezen feit. Deze jonge man is een held die pal staat voor de waarheid. Maar virtue signalling (deugsignalering) gaat voor extreem links boven de waarheid. Vandaar dat gesteld mag worden dat links waarlijk fascistisch en racistisch is. Smerig hypocriet volk waarvan de bekendste exponenten op DDS Rien Noppen en Satty Aytas zijn.

    1. Blikopener

     Gebeurt = gebeurd

    2. Original NL

     Noppen is een zuiger en marokkaantjes lover, hij behoort tot het soort dat dit tuig altijd de handen boven het hoofd houdt.
     Een agent wordt schijtziek van de brutaliteit van deze 3e generatie bondkraagjes zonder opleiding en de trol vindt dat reden genoeg om deze agent te ontslaan.
     Deze diender verdient een bonus!!!
     En aub.. stop toch eens met reageren op die negerin en de rest van het trollen volk….tis zo zinloos!

    3. Rien Noppen

     gebeurd

     1. Blikopener

      Onnozele hals, dat had ik zelf al verbeterd. Blinde.

   2. Siemien

    Het feit dat Reintje als opper-onnozele op dit blog het gedrag van de boeteklant toejuicht, zegt al-les over islamimbeciel Rientje.

    1. Rien Noppen

     Nee hoor, domme jongen, ik veroordeel het gedrag van de agent en de boeteklant verdient een boete.

     1. Blikopener

      Het is buitengewoon zorgelijk dat jij het gedrag van de agent veroordeelt Noppen. Je hebt de waarachtige verhoudingen uit het oog verloren en bent gedeformeerd.

     2. Siemien

      Nee hoor Rientje dat doe jij helemaal niet, je doet even een Sylvana Simonsje, je bent aan het zuigen, dat doe je 13 uur per dag 7 dagen per week, saampjes met achterlijke Sat(an)ty

   3. Satty

    Rien
    Het is belangrijk een redelijk midden te creëren dat problemen benoemd maar dit zonder generaliseren doet. Ik vind de ontwikkeling in Nederland eng, de polarisatie, het generaliseren. Het is te zot voor woorden dat de mensen hier dit vanuit de politie verdedigen. Ik had dit 3 jaar geleden niet voor mogelijk gehouden.

  3. bejaarde

   Jij bent echt van het padje af. Wanneer houdt jij je snavel eens op elkaar. Ik walg c

   1. HendrikJan

    Niet doen bejaarde, doe net als ik, laat gaan die leugenaar, Kenia zij of hij is nog nooit verder geweest, als de Moerdijkbrug.

    RUTTUP en NEXIT.

  4. Marija

   Deze agent @sat, maakt van zijn hart geen moordkuil.
   JIj kraamt hier dagelijks bagger uit, krijg je dan ook ontslag hier?
   Als je heel de dag met dat achterlijke t.eringvolk hebt te maken, schiet je wel eens uit je slof.
   actualiteitenprogramma’s als opsporing verzocht, en nog een aantal zelfde soort programma’s zouden jou je ogen moeten openen.
   Ik verwacht wel dat deze eerlijke Nederlandse agent hiervoor een opdonder van zijn baas gaat krijgen, in dit zieke, verrotte linkse klimaat.

   1. Rien Noppen

    Die opdonder verwacht ik ook Marija. Gelukkig maar.

    1. fockingworst

     @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Marija

    Hieronder @noppen: hou jij je muil man met je dubbelzinnige reacties.

    1. Rien Noppen

     Welke dubbelzinnigheid meent Marija te hebben geconstateerd?

     1. fockingworst

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  5. Nelson1

   Natuurlijk geen ontslag. Hij durft zich uit te spreken en doet niets verkeerd. Deze agent verdient een lintje.

  6. jorisxl

   Het is een schande dat verguren zoals jij hier zijn komen wonen.

  7. Arie B

   @satya: hoe weet je dat die marrokees een baan heeft? Ontslag kan alleen als je een baan hebt.

 5. marco1

  Die agent heeft gewoon gelijk. Ook dat etnisch profileren bij controles hebben ze nu eenmaal maar een beperkt aantal personen die ze kunnen staande houden en controleren dan pak je degene die het meeste binnen het profiel past helaas is dat nu eenmaal de allochtone Nederlander. Als ze daar zoeen problemen mee hebben dan zouden ze hun nede allochtonen eens aan moet en spreken op hun gedrag ipv de politie. Het is toch zoeeen hechte gemeenschap die Nederlanders met migratie achtergrond nou spreek due helft kutvolk dan as op hun gedrag zodat jezelf niet zo vaak staande gehouden word.maar stop met ons de schuld geven voor wat je eigen kutvolk doet. Maar mijn gedacht naar ik ben racist/facist en wit.

  1. Satty

   Dat je dit verdedigen kunt. Moet ik jou verantwoordelijk stellen voor de Nederlandse pedo die pas in mombasa is gepakt? Het zijn altijd blanken die dit doen. Nee joh tot dat niveau verlaag ik me niet want er zijn veel blanken die niet zo zijn. Jouw redenatie leidt niet tot verbetering maar nog meer polarisatie, neem dat maar van een negerin aan die een maatschappij kent waar dit soort politie agentjes en mensen die jouw redenatie volgen oververtegenwoordigd zijn. Kom me maar opzoeken in Kenia of Rwanda en vertel dit dan nog een keer.

   1. fockingworst

    @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. marco1

    Job ste l mij verantwoordelijk voor wat he wilt want dan pak je mij en dat zak me zorg zijn.

    1. Satty

     Marco1
     Wat is er nu weer aan de hand man?

     1. marco1

      Iemand heeft hier het lef gehad mijn ouders erbij te betrekken mensen die hier niet reageren en daar ook geen behoefte aan hebben. Ook nog het lef om mijn familie te beschuldigen va heulen met duitsers terwijl het tegendeel het gevsl is hij of zij is wel te laf om zijn naam en toen.naam te geven helaas jij kent mij nietik ben een eikel e behoorlijk boos dus iemand gaat het ontgelden. Iemand gaat zijn tandjes missen.

     2. Satty

      Wie was dat dan? Ik vind dat je mensen beoordeeld op zijn of haar gedrag, niet dat van ouders of kinderen. Ga nou geen geweld predikken. Vechten is voor de ring. Kom op joh doe rustig. Geweld is altijd fout, ik hou van vechten in de ring daarbuiten praat je erover. Het is hier veel sarren neem het niet persoonlijk.

     3. marco1

      Sar .mij zoveel je wilt e het zal me worst wezen. Kom aan mijn ouders of familie wees dan een man en doe dat voor mij. Die ring ik heb meer ring gezien als jij ooit zal zien. Ik vind hier laf
      volk zolang je maar zegt moslim kut zijn enRien Noppen een lul kun je hier alles zeggen. Nou ik zie de gevaren van Islam maar ik mag die Rien Noppe en meerdere die hier trol genoemd worden. En nee ik heb geen hoge opleiding. Maar ja ik ben wel vermogend. Maar ik spreek iem and wel op ongepast gedrag aan ook al ben ik het niet eens met degene die uitgescholden word. D at doe ik buiten ook maar hier zijn bijna allemaal kneusjes nel helden. Mocht er nog iemand nu beledigt zijn en boos kom maar hoor.

     4. marco1

      @satty: lee s maar even topic sp er geeft klaas dijkhof babbelaar en dan jij gaat begrijpen.

     5. Satty

      Marco
      Maar op wie ben je zo boos mijn beste. Ik vind jou vaak realistisch. Iers wat ik bij de meesten mis. Je opleiding of vermogen zeggen me niets. Het gaat mij altijd om de persoon. Laat je avond niet verpesten schat. De scheldpartijen en verwijten die mensen mij hier geven doen mij niets, ik weet dat ik een net mens ben. Ik ben vriendelijk en behulpzaam in het openbare leven.

      Kalmeer aub. Ik vind het niet fijn om te lezen dat je je zo boos en onprettig voelt door 1 of ander anoniem schoppertje hier. Trek het je niet aan ze kunnen niet beter. Ze zijn onmachtig en heb zelfvertrouwen jij bent heel wat slimmer dan de meesten hier omdat je verder kijkt dan je neus lang is. Denk maar aan de leuke dingen on het leven Marco dit os maar een forum met anoniempjes. Liefs satya.

     6. Blikopener

      Marco, heb je wat teveel biertjes gezopen? Je klinkt behalve kwaad ook nogal onsamenhangend en typt met dikke tong.

     7. fockingworst

      @marco1 @sattytrol is een man hahaha.

      @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     8. Satty

      Marco top is de frustratie niet waard vriend. Hij is een lichtgewicht. Laat je niet zo raken, het is een kneus.

     9. marco1

      Ik ben zo boos dat wil jij niet weten.

     10. Blikopener

      Marco, wat is er dan aan de hand? Wie heeft jou en je familie zo gekrenkt? Ik ben oprecht benieuwd. Maar laat je niet zo opfokken, jongen. Het sop is de kool niet waard.

     11. marco1

      @blikopener: er is in een reactie door iemand die mij niet mag gereageerd door beschuldigingen te uiten op mijn opa’s en mijn ouders wat ik bijzonder laag vind want die mensen reageren hier niet en hebben daar verder ook geen behoefte aan. Ook zijn die beweringen niet zomaar leugens maar geheel het tegen over gestelde. Als je mij niet moet of veracht wat ik hier typ dan pak je mij en dat vind ik dan prima. Ik zal me nooit druk maken over wat iemand hier typt maar blijf van mijn ouders af. Dat zijn goede mensen die zich nooit buiten de wetgeving hebben gedaan of zullen doen. Pak mij als je me niét moet en anders zwijg.

     12. Blikopener

      Ja, ik kan me voorstellen dat je dit erg heeft geraakt en boos maakt. Het zou degene die deze onterechte uitspraak heeft gedaan sieren als hij daarvoor zijn excuses aanbiedt en zijn woorden terug neemt.

      Ik lees je reacties altijd met veel plezier door de nuchterheid die je er in tentoon spreidt en je droge humor. Je verdient niet dat reaguurders op dit blog zo met je omgaan.

     13. Rien Noppen

      Eens met Blikopener.

   3. Marija

    @sat…….oh jij bent onder een nickname Sylvana Simons, nu begrijp ik het.

   4. Siemien

    Lees wat Satty uitkraamt hier, over zuigen gesproken, zogenaamd het midden houden, echt de zieke geest pur sang die hier spreekt.

   5. Siemien

    “Moet ik jou verantwoordelijk stellen voor de Nederlandse pedo die pas in mombasa is gepakt?”

    Jij stelt hele Europese volken verantwoordelijk..

 6. Gerlos

  Hendrik Jan met je Rutte fobie nog steeds niet geëmigreerd uit ons KEI VERROT land dat je het hier nog uithoudt maar misschien vanwege je uitkeringen. Helaas voor jou Rutte gaat zijn rit uitzingen en NEXIT gaat niet gebeuren

  1. HendrikJan

   Inderdaad Gerlos, dit Nederland is een keiverrot land geworden.

   En hoeveel schuift zo’n uitkering.??

   RUTTUP en NEXIT.

 7. Tante Sidonia

  Steunen deze man!!!
  Wat de huppelkutten en slappe zakken in Den-Haag/NPO/Volkskrant WEIGEREN om de waarheid te zeggen,…………. doet deze man!
  Kom op Nederlanders: gooi die verplichtte/geindoctrineerde “correct” zijn van je af!
  Na 20 maart: grote verandering in Nederland; zij het alleen voor de 1e (overbodige) kamer.
  Daarna de Europese verkiezingen!
  Daarna landelijke; Rutte III valt!

 8. joker

  Eindelijk een politie-agent die vanuit z’n hart spreekt, en nog wel de waarheid ook !
  Deze man leeft vermoedelijk al jaren onder de druk van zijn z.g. chefs om toch vooral “netjes en beleefd” te zijn tegen “buitenlanders”, Turken, Marokkanen, Surinamers enz. enz.
  Uiteraard dient een pol.ambtenaar dat ook te zijn, maar als je voor de zoveel honderdste keer door dat soort “buitenlanders” wordt afgezeken, dan is ooit een keer de maat vol, óók bij een politie-agent.
  Dat soort “buitenlanders” heeft z’n grote bek maar te houden, óók échte NLérs trouwens.
  Politie-agenten zouden wat meer van zich af mogen/moeten bijten, ondanks het verbod daarop van de z.g. “boven-hen-gestelden”.

  1. Tante Sidonia

   joker

   Uitstekend!

 9. Rien Noppen

  Laten we hopen dat deze man snel op zoek moet naar een andere baan.

  1. Tante Sidonia

   Rien Noppen
   OPROTTEN!!!
   KLOOTZAK, waarvan ik denk dat je zelfs dat niet hebt!

   1. Rien Noppen

    Tante toont weinig kaas te hebben gegeten van het voeren van een inhoudelijke discussie.

    Waarom laten we kinderen toe op dit blog?

    1. marco1

     Ik mag er tocb ook komen dus waarom tante niet

     1. Rien Noppen

      Ik acht je inhoudelijk beduidend hoger, Marco.

     2. marco1

      Nou Rien ik acht tante ook niet zo hoog maar momenteel ben ik in alle staten en is iedereen waarschijnlijk normaler dan dat ik ben

    2. Bosche draak

     We laten jou toch ook toe?

   2. Rien Noppen

    Ik schrok even, Tante, maar ik heb er twee geteld. Is dat voldoende?

  2. Siemien

   Rientje laat graag zien het eens te zijn met het tuig waar politie mee te maken krijgt.

   Laten we vooral hopen dat veel meer politiemensen nog véél harder van zich af bijten als ze te maken krijgen met dit soort tuig..

 10. AS210854

  Haha aan de taal van deze filmer hoor ja al dat het niet de autochtone nederlander is. Wat zijn het toch vieze uitlokkers om deze agent in een zogenaamde racistische val te lokken.

  1. Rien Noppen

   Als agenten zich in een racistische val laten lokken zijn ze ongeschikt voor hun ambt.
   Sterker, ze tonen racistisch te zijn.

   Ontslag lijkt me onvermijdelijk en gewenst.

   1. Siemien

    Zoals ik al zei: Rientje laat graag zien het eens te zijn met het tuig waar politie mee te maken krijgt.
    Sterker nog, Rientje heeft een minachting naar de politie, Rientje komt vanzelfsprekend dagelijks in aanraking met mensen die van alles tegen hem zeggen, punt is alleen dat dit achter een schermpje gebeurd in het echte leven zou Rientje het nog geen dag uithouden namelijk, getuige de ervaring die ik heb van het straatleven..

    1. Rien Noppen

     gebeurt

     1. Siemien

      Precies, sterker nog, nog geen halve dag dan loopt het stront langs je beentjes..

   2. Koos sssss

    Hoewel een aantal volkomen imbeciele rechters bij het OM er in hun totale verstandsverbijstering anders over denken is het benoemen van problemen rondom een bevolkingsgroep geen racisme.

    Het Marokkaanse volk is geen ras.

    Ook is de beschuldiging dat een bepaalde bevolkingsgroep voor overlast zorgt is geen racisme. Het gaat hier namelijk om hun gedragingen.

    1. Rien Noppen

     “Het Marokkaanse volk is geen ras.”

     Geheel juist, sterker, mensenrassen bestaan niet.

     1. Blikopener

      Rien Noppen is abuis. Sterker: hij liegt willens en wetens. Er bestaan wel degelijk mensenrassen, die discussie is al heel vaak hier op DDS gevoerd en evenzo vaak heeft Noppen die discussie glansrijk verloren.

      Rien is vandaag een beetje zielig en niet in vorm. Maar ach, we hebben allemaal wel eens een off-day.

     2. fockingworst

      @blikopener grappig altijd met de beroepshuistrol.
      Hij zegt dat er geen mensenrassen bestaan, maar trekt wel een racisme kaart zo snel als hij maar kan in een gesprek om de ander proberen weg te zetten of boos te krijgen.

     3. Koos sssss

      Zonder rassen heb je ook geen racisme. Ergens loopt je betoog toch vast.

     4. TD

      “mensenrassen bestaan niet.”
      Natuurlijk wel,het edele soort,de kroon der schepping, en het inferieure donkere ras!

     5. santiago

      Heel juist Rien. Het Marokkaanse volk is helemaal niets.

     6. Rien Noppen

      “Zonder rassen heb je ook geen racisme.”

      Jazeker wel, maar ik heb het opgegeven mensen dit hier nog proberen uit te leggen.
      Vergelijk het met kaaskoppen, die bestaan ook niet en toch figureren ze hier frequent op dit blog.

      En voor de onnozelen hier die geloven in het bestaan van mensenrassen, google eens op: ‘Er zijn geen verschillende mensenrassen: het is slechts een handig bedenksel van blanken’

     7. santiago

      Je wilt niet weten hoeveel politieagenten in het stemhokje PVV stemmen en er met een CDA of VVD gezicht uitkomen. Ik denk zeker 80%. Logisch toch als je de hele dag tussen dat vullis moet werken

     8. fockingworst

      @riennoppentrol u maakt zich volstrekt belachelijk hier, ik adviseer geen drank voor u reaguurt.
      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     9. Rien Noppen

      “Je wilt niet weten hoeveel politieagenten in het stemhokje PVV stemmen”

      Daar heb ik ook geen enkel bezwaar tegen. Jij wel?

    2. Original NL

     Quote..Het Marokkaanse volk is geen ras…..
     Nee het is het resultaat van eeuwen inteelt en slippertjes met geiten/schapen!

     1. fockingworst

      @original hahahaha haha +++

     2. TD

      Mooi gevonden uitspraak!++++

   3. Tante Sidonia

    Rien Noppen
    OPROTTEN!!!
    KLOOTZAK, die volgens mij niet eens hebt!

   4. fockingworst

    @riennoppentrol u loopt hier Racistisch te FRAMEN.
    @riennoppentrol namen en rugnummers moeten altijd bekend gemaakt worden of het nou om vieze foute priesters gaat of Marokkanen die oververtegenwoordigd zijn in straatterreur en islamitische jihad en zware misdaad.
    U bent een kansloze zuigtrol niks meer niks minder.
    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   5. TD

    Optreden zoals de politie in bijvoorbeeld US Alabama,eerst schieten en dan roepen “Police,stay where you are”

    1. Original NL

     In de us zou zo’n blaag zijn bek niet durven open te doen…kunnen we niet een uitwisseling van agenten organiseren?

     1. TD

      Gaat niet lukken,we moeten het doen zoals in Tsjechië en Slowakije dmv paramilitaire milities. Ze spelen onder één hoedje met de politiee n dringen nu ook de politiek binnen.

 11. Ritter

  Iedereen weet het maar de feiten mogen niet benoemd worden.

  1. Original NL

   #stemzeweg die moslim lovers.

  2. Rien Noppen

   @Ritter, je hebt hier alle ruimte om je racistische opvattingen uit te braken maar agenten in functie niet.

   1. Siemien

    Rientje heeft hier alle ruimte om zijn islamitische sympathieën met een voorliefde voor jonge jongens uit te braken.
    Rientje gedraagt zich als dom jochie..

 12. Job Jansen

  Diep respect voor deze agent. Ik zou dat werk nooit kunnen uitvoeren. Ik had het bontkraagje een paar maanden aan vloeibaar voedsel gezet.

  1. Original NL

   Bij mij was hij overleden aan loodvergiftiging!!

 13. Mariposa78

  Er werd gesteld dat deze Turkse agent, ontslagen moet worden dat zal nooit gebeuren.
  En wat zijn generaliseren aangaat, het is helaas de waarheid dat het altijd aan de ander ligt, en het nooit aan zichzelf of volkje dat iets fout doet.
  Er moet me wel iets van het hart en dat is het volgende hoe kan je al 4 maanden in het buitenland zitten en je uitkering behouden?
  Wie het weet vertel het mij.

 14. Sprookjesfiguur

  Ik heb geen problemen met een buitenlander die zich aanpast. En met een buitenlander bedoel ik ongeveer 1 op de 15, en dan heb ik het niet over bijvoorbeeld een Belg of Duitser. Waar ik moeite mee heb is dat de Nederlandse bevolking bestaat uit 23 procent allochtonen, waarvan een groot deel het aanpassingsvermogen heeft van een vis. En moslims vind ik gewoonweg verwerpelijk.

  1. Rien Noppen

   “En moslims vind ik gewoonweg verwerpelijk.”

   Geeft niet hoor, ik vind islamofoben verwerpelijk, hoewel ik wel medelijden met ze heb.

   1. fockingworst

    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Sprookjesfiguur

    Fijn voor jou, maar gelukkig bestaat islamofobie niet. Dus misplaatste meelij.

 15. Willem Bever

  Die diender dient onmiddellijk ontslagen te worden…politie is niet onfeilbaar maar dit is too much en buiten het boekje…… dat de dienders zonder signalen op de busbaan door rood over een drukke grote rotonde rijden ….daar ben ik inmiddels wel aan gewend…ook niet okay maar futiel vergeleken met deze blaag

  1. Rien Noppen

   Eens, als we agenten de ruimte geven zich racistisch te uiten is het eind zoek.

   1. fockingworst

    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Siemien

   Nee hoor Willem, deze diender dient bijval te krijgen net als alle leraren in Nederland, men dient achter de politie mensen te gaan staan, directies dienen achter hun leraren te gaan staan ipv af te vallen wat jullie hier zouden doen..

   Voor staatsmongool Rientje: als we dat straattuig nog meer ruimte geven is het eind zoek, oh wacht dat is het al en jij juicht dit van harte toe, natuurlijk…

  3. DeBruijn

   Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, u ook.

   Het is de waarheid, 80% van de bajusklanten is allochtoon.

 16. Drees

  Nu wil ik toch iets zeggen tegen Tim Engelbart:

  Ik meen ooit op de TV te hebben vernomen dat je niet meer dan DRIE bekeuringen tegelijk kan krijgen. Dus hoe je aan die VIJF boetes bent gekomen is mij een raadsel!
  Ik zou zeggen : Zoek dat eens uit. (Ga ik niet doen! Is niet mijn hobby.)

  Da’s één.

  Twee :
  Turkje mag voor agentje spelen en denkt meteen de wetten te moeten wijzigen.
  Is agentje geworden , puur omdat hij een hekeltje heeft aan ‘bepaalde bevolkingsgroepen’

  Normaliter zijn de agenten er om de wet te handhaven. Hoe je er ook uitziet, de wet geldt ook voor jou.

  Agentje Turkje snapt dat niet.
  Agentje Turkje is een excuustruus.
  Agentje Turkje is totaal ongeschikt!

 17. DeBruijn

  Tuurlijk, weten jullie nog met die Marokkanen op die scooter mensen beroofden en toen per ongeluk doodgereden werden? Boehoe allemaal huilen, want waren zulke lieve jongens.

  Of die Marokkanen die een juwelier beroofden en doodgeschoten werden. Boehoe, waren zulke lieve jongens.

  En toen wisten die lui wel de wet te vinden, maar zelf verrekken ze het om zichzelf aan de wetten te houden. Alleen als het hun uitkomt en die zielige lui de racisme of discriminatiekaart kunnen trekken, net als deze bestuurders, Hij is fout, heeft schijt aan de wet en nu is hij de slachtoffer? Ik betaal de vliegreis terug naar zijn land of dat van zijn vader.

  1. Giovi

   DeBruijn, wellicht een crowdfundingfonds starten voor deze in het Westen verbitterde criminelen? 5x Per dag met de kop naar Mekka bidden en ondertussen hoog bejaarde vrouwen in elkaar rammen. De Islam is in oorlog met het Westen en dat merk je aan de barbaarse praktijken waarmee deze criminele losers zich bedienen. Kranten staan er elke dag vol van en zie ook de wekelijkse afleveringen van Opsporing Verzocht. Ben ik aan het discrimineren? Nee; het zijn helaas de naakte feiten. De ergste uitwas vertrok overigens naar Syrie om daar onschuldige slachtoffers te onthoofden, verkrachten, in brand te steken of als slaaf te verhandelen. Hebben nu spijt en willen jankend terug naar Nederland. Lekker daar laten en ook daar laten berechten. Samen uit – samen thuis (in het Midden-Oosten).

   1. Giovi

    Crowdfundingsactie voor repatriering van deze losers naar hun niet-Westerse roots.

 18. Westerling

  @satty

  Mau Mau

 19. Giovi

  Vragen naar de bekende weg door die provocateur/zuiger in het filmpje met als doel de agent in diskrediet te brengen en hem vervolgens een discriminatiekaart aan zijn broek te smeren. Missie mislukt. 🙂 De discriminatiekaart is tegenwoordig de troefkaart om straffen te ontlopen en daar maken advocaten dankbaar gebruik van. Zielig als deze personen zijn. De agent in het filmpje heeft perfect gehandeld door geen antwoord te geven op de vraag van degene die staande gehouden werd. Wie de schoen past trekt hem aan en dat was een duidelijk signaal van deze agent. Had hij geantwoord door bepaalde bevolkingsgroepen te benoemen met een oververtegenwoordiging in de misdaadstatistieken dan was hij ongetwijfeld geschorst. Ik neem tenminste aan dat de persoon in kwestie niet staande gehouden werd voor zweetvoeten. Als je als Nederlander met een niet Westerse migratie-achtergrond mee wilt doen aan de Nederlandse samenleving betaal je gewoon sportief je verkeersboetes (moet ik als roomblanke kaaskop ook) en ga je niet zielig lopen janken over discriminatie -lees etnisch profileren. Wie de schoen past trekt hem aan.

 20. Meriadoc Brandebok

  Deze politieman is absoluut ongeschikt voor zijn werk. Politiemensen mogen zich niet laten provoceren, want dat is koren op de molen van misdadigers. De vrouwelijke agent deed het beter.

  1. fockingworst

   @meriadocbrandewijntrol l wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Siemien

   Nee occult fantasietje, deze politiediender is duidelijk en jij bent een matennaaier

  3. Giovi

   Meriadoc Brandebok, de agent deed gewoon zijn werk zonder etnisch te profileren en liet zich ook niet uitlokken in die richting. Complimenten daarvoor. Hoezo zou hij zich laten provoceren en kolen op het vuur gooien voor misdadigers? Verklaar u nader.

 21. Heras

  Nou, ik vind die agent heel redelijk blijven.
  Het zijn natuurlijk veel marokkanen die de boel verzieken. Van mijn part wordt de brutale man uit zijn auto gehaald en een dagje vastgezet.
  Dit optreden is nog veel te soft.
  Als je als overheid nog harder optreedt, geeft dat een goede boodschap af aan mocro- gemeenschap.

 22. Heras

  Brandebok;;;
  probeer maar eens rustig te blijven als er de hele dag tegen je gescholden wordt.
  Jouw reactie is verre van empathisch. Ik adviseer je om vrijwilliger te worden bij de politie om eens zelf te ondervinden wat het is om altijd de pispaal te zijn.

  1. Meriadoc Brandebok

   Als ik vrijwilliger was bij de politie zou ik me beslist niet laten provoceren. Zeg op: wat hebben we aan agenten of bestuurders die de hele dag luidkeels terug gaan schelden?

   1. Gekko

    “Ik zou me beslist niet laten provoceren”.

    Dat gaan we eens uit proberen!
    Kijken wanneer sukkeltje Geluk hapt.

    “He Guusje, je bent een lulletje rozenwater”!

    1. Rien Noppen

     Meriadoc is geen ambtenaar in functie, dus die mag best lelijk uit de hoek komen.

    2. Meriadoc Brandebok

     Als ik nu politie-vrijwilliger was zou ik de wetsovertreder laten kletsen, de boete uitschrijven en weer in de politiewagen stappen. Aan die boete verandert de wetsovertreder met zijn gebral toch niets – die moet hij gewoon betalen – en terug schelden leidt uitsluitend tot een nieuw filmpje met mijn smoelwerk in het aanzienlijk grote filmpjesaanbod van YouTube.

     1. Siemien

      Occult fantasietje houdt het nog geen dag uit als vrijwilliger bij de politie in bv Amsterdam, Rotterdam of een andere grote stad, ze vegen de vloer met hem aan..

   2. Siemien

    “Als ik vrijwilliger was bij de politie zou ik me beslist niet laten provoceren.”

    Ik denk met zekerheid te kunnen zeggen dat occult fantasietje geen idee heeft waar hij over praat

    1. Meriadoc Brandebok

     Zou jij je dan wel laten provoceren, Siemien?

     1. Siemien

      Ik maak duidelijk wie de baas is, ik ben van de harde hand, ik ben ook voorstander van gelijk erbovenop clashen, ik ben niet van de kopjes thee met mint smaakjes en de wier rookjes, probleem in Nederland is dat je dan gelijk ter verantwoording wordt geroepen, kijk naar de leraren die niet worden gesteund, als volwassene zelfs je ten opzichte van kinderen moet verantwoorden..

     2. fockingworst

      @meriadocbrandewijntrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     3. Meriadoc Brandebok

      In dat geval ben je zelf zeer ongeschikt voor dit beroep.

    2. Rien Noppen

     Siemien is een enorm dappere kerel.

     (achter z’n laptop)

     🙂

     1. fockingworst

      @riennoppentrol is gewoon een trol achter zijn labtop.
      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

 23. Rud56

  Tja, die agent heeft, met gevaar voor eigen leven, dagelijks te maken met de multiculturele bagger en heersende misselijke makende politiek correctheid, ook in de rechtspraak!
  Logisch dat hij dan een keer zich uit!

  Het enige wat die agent valt te verwijten is dat hij zich door zo’n stuk etnisch vuil heeft laten uitlokken, terwijl hij werd gefilmd!

  Maar die agent heeft alle gelijk van de héle wereld aan zijn zijde, menig burger in dit land zal dat zonder meer bevestigen! Ja, het gestoorde deugvolk daargelaten!

  En dat etnisch vuil zal wel weer een podium krijgen bij DWDD, Nieuwsuur of Jinek!
  Want oooohhh, hij is aangehouden door een rascist, een witte nog wel!

 24. Ome Wim

  Deze politieagent zegt gewoon wat heel Nederland al jaren weet, alleen op het binnenhof is dat nog niet doorgedrongen, of zou dat misschien een vorm zijn van wegkijken en te laf om aan te pakken ?????

 25. bejaarde

  TD:
  Dat was (rond 1950) achteraf gezien echt een mooie, goede ouwe tijd. Touwtje uit de brievenbus, fiets had geen slot, laat staan dubbele kettingen, we waren allen één, had je niets, werd er echt gedeeld. Participatie kwam vanuit je hart en niet opgelegd middels een voorleesproject op prinsjes.dag. Was er iemand met een niet blanke huid (onze toenmalige buren), werd hij.zij.het in het geheel opgenomen en dan heb ik het toch echt over Mijn Amsterdam vanaf einde WOII. Wat verlang ik terug naar die echt menselijke goeie ouwe tijd.

 26. Dik

  Zeer sterk, deze politieman! Grote klasse, want hij zegt wat heel Nederland al weet.

  #stemzeweg

 27. Niet L niet R

  Heb grote bewondering voor deze agent!
  Je hoeft maar om je heen te kijken, naar al die hele dure snelle auto,s en de krant lezen wie al die plof kraken zet, de bajes is overvol van dat tuig wat ons land komt verzieken!
  Merkel en Rutte laten nog iedere dag hordes toe tegen de overgrote meerderheid van onze bevolking!
  Deze agent moet op zijn woorden letten, anders pakt deze linkse kliek hem ook nog aan!

 28. DennisEijs

  Op het moment dat het eigen ervaring betreft, is het dus geen discriminatie. Het gevaar bestaat wel dat die groepen meer gaan opvallen. Niet leuk voor de goeden onder hen, maar bedank je soortgenootjes dan maar.
  En een verkeersovertreding is gewoon aantoonbaar, dus ik zie daar weinig problemen mee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.