Woedende Robert Jensen: 'Kids worden door leraren gemarginaliseerd als ze ingaan tegen linkse dogma's. Dit dient tegengevochten te worden!!!'

Geen categoriefeb 25 2019, 10:00
Thierry Baudet is het daar helemaal mee eens.
Vaste luisteraars van Robert Jensens podcast, en kijkers van zijn tv-show op RTL, weten dat de presentator helemaal klaar is met de klimaatwaanzin van GroenLinks en andere linkse gekkies. Daar maakt hij, zullen we maar zeggen, bepaald geen geheim van. Sterker nog, in recordtijd is hij één van de meest uitgesproken klimaatsceptici van ons land geworden. Welcome to the club, Robert!
Hoe dan ook, in een tweet kaart hij nu een probleem aan dat serieus speelt op scholen: verstandige scholieren die klein worden gehouden (of gemaakt) door linkse docenten als ze zich op de één of andere manier durven te verzetten tegen linkse propaganda in het klaslokaal. En dan zeker tegen de klimaatwaanzin. Daarbij prijst hij Thierry Baudet, die als één van de weinige politici op verstandige wijze over dit soort onderwerpen spreekt:
https://twitter.com/robertjensen/status/1099695424997339138
Zowel Baudet als Jensen moeten hiervoor gesteund worden, natuurlijk. De linkse indoctrinatie in het onderwijs is écht... en het is ook nog eens een écht probleem. Die arme kinderen worden totaal geïndoctrineerd met de linkse gekte, en als één van de leerlingen de moed en het verstand heeft om voor zichzelf te denken wordt hij of zij maar al te vaak hard aangepakt door de docent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten