Anti-Israël SP-Kamerlid blijft in terreurvlek wrijven: ‘Ik stond Hamas-fondsenwerver netjes te woord!’

SP-Kamerlid Sadet Karabulut is nog altijd boos dat de foto van een amicale ontmoeting tussen haar en Hamas-leider Amin Abou Rashed wordt verspreid. Volgens haar is de foto misbruikt door politieke tegenstanders, terwijl ze hier alleen maar een Hamas-fondsenwerver “netjes te woord heeft gestaan na een toespraak.” Ah, nee, dan is het in orde hoor!

De SP heeft altijd al een dubieus verleden gehad omtrent Israël en Palestina. We kunnen ons allemaal de parlementariërs Harry “Bomgordel” van Bommel en Anja Meulenbelt herinneren. Die laatste is nu Israëlhaat aan het opstoken bij Sylvana, en Van Bommel heeft het stokje doorgegeven aan Sadet Karabulut.

Die laatste timmer aardig aan de weg. Niet alleen door klinkklare onzin te verkondigen over het Heilige Land (epische video hier), maar ook door gewoon lekker te socializen met Hamas-lui als Amin Abou Rashed. Van die laatste ontmoeting is een foto gemaakt, en dat mag van Karabulut kennelijk niet. Wij Nederlanders mogen het kennelijk niet weten wanneer deze meetings plaatsvinden. Transparantie? Ha, niet bij het Socialistische Partijkartel!

Vandaag zet Hamasgate zich verder voort. Want na haar… ehm… bijzondere opmerkingen van gisteren, gooit Karabulut nog wat olie op het vuur. Er is niets te zien aan de foto, beweert ze, want ze staat hier Hamas-meneer Rashed gewoon alleen “netjes te woord.”

Ah, dan is het natuurlijk goed hoor! Ze stond alleen een terrorist netjes te woord. Niet aan de hand hoor, gewoon doorlopen…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. F. Domela Nienhuis

  Met terroristen praat je niet. Aan terroristen verklaar je de totale oorlog.

  1. Against The System

   Waarom praat de Nederlandse staat dan wel met PKK YPG PYG en van dat soort groeperingen dan?

   In Brussel komen ze zelfs in het EP nog te woord ook

 2. Godefroy France

  Voordeel, deze antisemitische fascistische dubbelel paspoorten zijn de nieuwe bruinhemden, aansluiten bij, DENK, BIJ1 of groenlinks (ondertekenaars anti Israel manifest) binnenkort met vaandels in dit theater

  1. Against The System

   Tegenwoordig wordt men al snel voor antisemiet uitgemaakt al ben ik zelf geen fan van Karabulut

 3. C.A.Barstow

  Rooien zijn per definitie antisemitisch en Jodenhaters.
  islamknuffellaars pur sang, cultuur verpesters en landverraders.

  Stem tegen links,
  Stem ook in mei op FvD!

 4. Henk-Jansen

  Zolang Israël met zijn Joodse Mussolini aan het roer Palestijnen blijft mishandelen zal het nooit goed komen in dit conflict.

  1. van Urk

   Met zo,n uit je linkse duim gezogen reactie zal het inderdaad nooit met dit conflict goed gaan komen. Palestijnen die mishandelt worden..Hamas legt het wel uit hoe zij dat bij hun volk doen.

  2. bejaarde

   Zet eens een andere bril op.

 5. Satty

  Bullshit artikel. Niets anders dan invullingen en verdachtmakingen. Ik ben zeer tegen de sp. Op joop lig ik constant overhoop met sp ers en is al opgeroepen om mij te weren omdat ik ze nationaal socialisten noem, ik bedoel dan geen nazi. Dit artikel mist een goede onderbouwing. Dit zou hetzelfde zijn als baudet om 1 ontmoeting met alt right veroordelen. Wat een werkelijk achterlijk artikel. Ik gebruik heel wat meer argumenten om baudet een racist en fascist te noemen. Ik heb dus gelijk, dank Tim.

  1. van Urk

   Sadet Karabulut, Amin Abou Rashid, Maduro, het wordt er niet fraaier op.

   1. Seneca

    @van Urk
    wat dacht u van Noppen. umhnz, satty, beukman, spaanse kok, meester kong, ijskoud brandhaard en dan noem ik Asscher nog niet die met zijn vriend Corbyn, figuurlijk gesproken, onder één deken ligt.

  2. Veteraan

   Jij denkt echt dat je iets te melden hebt hé idioot. En dat mensen zitten te wachten op weer een stukje van Satty.
   Je ligt met iedereen overhoop omdat dit door jouw karakter en gekte komt.
   Een autist is hier nog heel normaal bij.
   Wat ben je een min mens.
   Ga eens terug Umfufu en je zusters helpen ipv NL nog verder leeg te vreten.
   Of gewoon dood neervallen, is ook een optie hoor.

 6. Ritter

  Het antisemitisme zit diep bij de SP

  Neem nu Harry van Bommel van de SP.

  Die liep mee met een betoging waarin “Hamas aan de macht; Joden aan het gas” werd geroepen.

  Ook riep Bommel (samen met Gretta Duisenberg ) op tot gewapende strijd tegen Israël. (intifada)

  1. Satty

   Oh gossie nog betere argumenten dan tim gebruikt.

  2. Against The System

   Wie hebben de llWereld oorlog gefinancierd?

 7. Gekko

  Als de SP dat linkse warhoofd Sarah Karabult nu eens loosde, dan wordt het misschien nog wel wat met de socialisten.

 8. Zomaar73

  Volgens bepaalde dames hier is Baudet racist omdat hij me een racist gepraat heeft. Dus die redenatie doortrekken is deze dame van de SP een terrorist, antisemiet en moordenaar.

  Toch Satty?

 9. Awi

  Op 13 april spreekt Sadet Karabulut op de vredesdag van de SP, samen met een door de SP uitgenodigd lid van de Palestijnse terreurorganisatie PFLP. Zij is kortom dol op Palestijnse terroristen!

 10. Westerling

  De PFLP staat op de lijst van terroristische organisaties van de EU.

 11. Ries

  Als ik iemand netjes te woord sta, zie ik er heel anders uit… Dit is een ‘ons kent ons’ onderonsje.

 12. Ries

  Onze zwaargepigmenteerde trol ligt met iedereen overhoop, zelfs op joop.

 13. Ries

  Allemaal roepen dat de hierboven bedoeld trol gelijk heeft. Daar wordt ze rustig van…

 14. Dik

  In 2005 verliet de laatste Israëliër de Gazastrook, en sindsdien hebben Gazanen duizenden raketten op Israël afgevuurd in plaats van hun ideaal gelegen stadstaat, een scharnier tussen Israël en Egypte, tot bloei te brengen.

  1. Dik

   Elke week offert Hamas opgefokte jongemannen aan het grenshek met Israël. Ze gooien brandbommen en provoceren het Israëlische leger, vaak met dodelijke gevolgen. Het is namelijk niet verstandig om een machtig buurland met raketten en brandbommen te bestoken, aangezien dat machtige buurland dat zal bestraffen.

   1. Dik

    Toch doet Hamas dat. Het gaat om de beelden die die provocaties bij de media teweegbrengen: ogenschijnlijk onbewapende Gazaanse jongeren tegen bewapende Israëlische leeftijdgenoten. Het tragische is: in principe zal er vrede heersen zodra Gazanen geen raketten of brandbommen meer op Israël loslaten. Maar zonder gewelddadige provocaties, die de centrale Palestijnse mythe in leven houden dat 10,7 miljoen Palestijnen het ’recht op terugkeer’ hebben naar het huidige Israël, valt het bindmiddel tussen de vele Palestijns-Arabische clans weg. De onderlinge rivaliteiten zijn minstens zo hevig als hun afkeer van Israëliërs en Joden.

    1. Dik

     Als Israël genocide zou willen bedrijven en een volk van de kaart zou willen vegen, dan doet het dat verdomd slecht: sinds 1948 is de omvang van het Palestijns-Arabische volk vertienvoudigd.

     1. Dik

      Er zijn volken in de islamitische wereld wier lot veel tragischer is dan dat van de Palestijnse Arabieren, die dag in dag uit vrijwillig kiezen voor een gewelddadige confrontatie met Israël aangezien hun doel de vernietiging van Israël is. Met opzet verminkt Van Agt de werkelijkheid omdat zijn haat voor de Joodse staat groter is dan zijn respect voor de feiten. Wie beweert dat Israël genocide pleegt of wil plegen, is niet alleen een armzalige antizionist, maar vooral een abjecte antisemiet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.