DENK-huilbaby’s janken wat af omdat Kamer ze berispt voor allochtonenbashing: ‘Ze willen ons monddood maken!’

DENK is vandaag één en al vermoorde onschuld. De Tweede Kamer nam namelijk met overweldigende meerderheid een motie aan waarin met felle woorden de beruchte DENK-aanvallen op Kamerleden van allochtone origine werden bestreden.

ozturkmotie

Het is de grootste ironie uit de hele Tweede Kamer: DENK zegt op te komen voor de allochtone Nederlander, maar is zélf de grootste basher van de allochtone Nederlanders. Kamerleden met een migratie-achtergrond maar níét lid van de DENK-fractie worden constant op de vingers getikt door Kuzu en zijn clubje betweters. Tegen enkele Kamerleden met Turkse roots werd zelfs een hetze gestart in de buitenlandse pers; bedreigingen krijgen deze parlementariërs van GroenLinks, VVD, CDA, SP en PvdA altijd binnen.

Vandaar dat het CDA bij monde van Kamerlid Harry van der Molen een motie indiende, waarin hij de “handelswijze om Kamerleden vanwege hun afkomst uit te kiezen en hen gericht via sociale media te intimideren ten stelligste afwijst.” De motie werd mede-ondertekend door Kamerleden van GroenLinks, VVD, PvdA, D66 en de SP… én door Kamervoorzitter Khadija Arib die constant wordt zwartgemaakt door het groepje treiter-Kamerleden rondom Kuzu en Öztürk. Daarmee lijkt de tik op de DENK-vingers op een zeer grote meerderheid te kunnen rekenen als deze motie in stemming wordt gebracht aanstaande dinsdag. Zeker als ook de PVV meestemt.

Maar bij DENK steken ze de hand niet in eigen boezem. Daar wordt het signaal niet opgepikt. Nee, ze zijn ze weer één en al slachtoffer en wordt de motie over hun walgelijke gedrag geframed als poging om DENK “monddood” te maken. Ze schreeuwen moord en brand op hun Facebookpagina, en ook op Twitter is het één en al jankieboeboe.

Héb je dan een bord baklava voor je kop, of hoe zit dat?

denkmotie


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. DeBruijn

  Nee, zij willen juist anderen monddood maken, zoals de Nieuwe Maan en mensen van allochtone komaf in andere partijen dan in Denk.

 2. Eric 1

  Ik snap ook niet dat ze die party niet verbieden heeft niks met NL te maken zijn tegen ons. Hou er een referendum over

 3. TD

  Dit heeft alles te maken met idealistische politici (pvda)die het waanidee van een multiculturele samenleving hadden!
  Dat soort ideëen moeten we dus heel vlug vergeten,want het is een catastrofe geworden, en dat is niet door schuld van de autochtonen,maar van het import volk zelf!
  Deze willen in Nederland feitelijk de cultuur vervangen door de hunne,en het vreemdvolk vindt overigens ook nog dat men daar recht toe heeft!.
  Stem PVV of FvD.

 4. Buzz68

  Jakkie stelletje treurturken. Ze begrijpen de regels van het politieke spel niet.

 5. DeBruijn

  @ Satty, ik vraag het hier nogmaals, omdat je misschien mijn eerdere reactie gemist heb.

  Waarom veroordeel je de FvD altijd, maar Denk laat je ongemoeid? Zij demoniseren mensen echt, doen media de ban en zetten mensen te kijken die niet voor Denk kiezen. Het regent bedreigingen voor mensen van allochtone komaf die in andere partijen zitten, dankzij Denk.

  Als er één fascistische trekjes heeft, dan is het Denk wel.

  1. ZiggyStardust

   Doe geen moeite, daar heeft ze nog nooit antwoord op gegeven, en dat kan ze ook niet. Ik heb haar die vraag ook al enkele malen gesteld.

   1. DeBruijn

    @ZiggyStardust

    Beetje vreemd is dat wel, het lijkt wel of mensen van allochtone komaf nooit hun eigen mensen kunnen bekritiseren. Wij moeten het van haar wel doen en als iemand fout is, dan doe ik dat ook.

    Het is wel typerend. Antifa valt FvD ook aan, maar laat Denk ook ongemoeid. Heel vreemd. Denk is erger dan het FvD.

 6. C.A.Barstow

  Lang leve de multiculti samenleving!
  U heeft het allemaal te danken aan het vuile linkse tuig in dit land, die bezig zijn onze Nederlandse cultuur volledig om zeep te helpen, bedenk dat zwarte piet al op de brandstapel is gezet, bedenk dat grote vaderlanders uit onze roemrijke geschiedenis bij het grofvuil worden gezet, straatnamen moeten ineens veranderd worden, standbeelden moeten verdwijnen, en als wij niet uit kijken moeten we onze hele geschiedenis herschrijven want wij zijn een erg land stout geweest.
  En dat allemaal mede dank zij het anti Nederlands linkse ratten gespuis die ons land in alle geledingen heeft vergiftigd en verpest en proberen te vernietigen wat in eeuwen is opgebouwd.

  Stem tegen de multiculti samenleving,
  Stem voor Nederland en onze eigen cultuur,

  STEM FVD!!!

  1. Crassus

   Wat verandering van straatnamen en opruimen van standbeelden. FvD is toch voor een Nederlandse Identiteit ?

   1. m.van.rosmalen

    Dadelijk na de verkiezingen als ze samengaan met Trutte niet meer maar dat hebben alle “Hoogopgeleiden” die zich daarop afrukken omdat ze Forum voor Debielen stemmen nog STEEDS niet door.
    Dadelijk kieperen ze alle principes voor zover ze die al hebben in 1 x overboord

 7. marco1

  Goed idee dat DENk monddood maken iig politiek monddood.

 8. m.van.rosmalen

  Geen nood.
  Lulleke Rozewater van Forum voor Debielen is opgewassen tegen dit soort gasten die ons de oorlog gaan verklaren.
  Want dat is nl wat zich hier gaat afspelen de komende jaren.
  Om je rot te lachen met z’n hete aardappel in zijn bakkes .
  Durft het woord Islam nog niet te noemen.
  Schijtebroekie.
  De enige die echte harde opositie heeft gevoerd is de PVV.
  Lulletje pikt alleen zetels af en deint mee op succes van een ander.DUH

  1. Tguard

   Wat een ongelooflijk bijdrage. Werkelijk …… Een groep letters samengevat tot inhoudsloze zinnen waarbij de trots afstraalt op de ongelooflijk knap gevonden verandering van de afkorting fvd. Geweldig gevonden hoor.

 9. hansjagt

  DENK IS AL JARENLANG EEN RAMP M.B.T. ONZE NEDERLANDSE DEMOCRATIE, wij kunnen het echt niet genoeg herhalen, het blijkt maar weer dat deze 3 jongetjes intimiderende filmpjes maken en deze jochies DENKEN nog steeds dat ze op de goede weg zitten. Het is toch te gek, dat die kereltjes nog steeds in een totaal andere cultuur leven, maar die rampjes leven al jarenlang in NEDERLAND, WAARSCHIJNLIJK AL DIE JAREN ONDER EEN STEEN GELEEFD, vandaar hun A-SOCIALE EN PRIMITIEVE GEDRAG. Bijna de gehele 2e kamer, zien het liefst dat de jongetjes uit de 2e kamer verdwijnen, ZODAT het het grootste gedeelte van DE DENK achterban absoluut niet meer op DENK ( DE 3 RAMPJES) zullen stemmen

 10. Punt50

  DENK discrimineert mede Kamerlid allochtonen. En daar laten ze DENK telkens mee weg komen.. Het moet toch niet gekker worden!

  1. Lelygattet

   @ punt50:Tegen dat soort tuig moet een motie van wantrouwen ingediend worden en weg ermee.
   Zijn regelrechte facisten.

 11. biggeorge

  altijd de bekende slachtofferrol het is altijd de schuld van een ander…. want hun zijn groot en ik ben klein en das nie eerlijk das nie eerlijk!!

 12. FJ

  Nee, ze willen je fatsoen bijbrengen

  1. FJ

   Want dat missen allochtonen.

 13. Michael M

  Als je slachtoffer speelt en het achter je ellebogen hebt dan kun je het als partij aardig ver schoppen totdat je door de mand valt, ja toch DENK?

 14. Michael M

  DENK moet stoppen om bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen, want hiermee ontwricht je de samenleving. Geldt eveneens voor iedereen.

  1. marco1

   Dat er meerdere bevolkingsgroepen in 1 land zijn is al samenlevings ontwrichtend Het zou 1 bevolkingsgroep moeten zijn Nederlanders los van kleur of oorspronkelijke afkomst. Als er iets met een marrokaans gezin gebeurd dan komen de broeders zonder dat er verder een relatie met dat gezin is dat zegt genoeg over de 2 deling die allang gaande is. Ons en hun.

 15. Arafat

  WHAT THE FUCK? Wat is er mis met transparantie? En een punt van orde haat altijd voor! En moest DENK NIET KLEUR BEKENNEN over Turkije? Stelletje HYPOCRIETEN!!!!!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.