DENK-kleuter Kuzu blijft kinderachtig doen tegen Fidan Ekiz: ‘Het gaat slecht met haar kijkcijfers!’

DENK-voorman Tunahan Kuzu kan het niet winnen van het progressieve powerhouse Fidan Ekiz, en komt nu met de meest kinderachtige ‘argument’ dat je maar kan bedenken. Volgens Kuzu draait haar tv-programma De nieuwe maan slechte kijkcijfers en reageert ze dat nu af op hem.

De meest infantiele man van heel politiek Den Haag? Er zijn natuurlijk vele kandidaten, maar er kan er maar één de absolute winnaar zijn. En dat is natuurlijk het DENK-scharminkel Tunahan Kuzu, die de hele dag niets beters te doen heeft dan mensen met een migratieachtergrond (zijn term!) aanvallen omdat ze volgens hem niet genoeg doen met hun migratieachtergrond (lees: DENK-standpunten verkondigen).

Op z’n vaste lijst van doelwitten schittert ook sinds jaar en dag journaliste Fidan Ekiz, die er een progressief wereldbeeld op nahoudt. Dat mag natuurlijk niet van Kuzu: alle Nederturken moeten verplicht conservatief zijn en dus krijgt Fidan er telkens van langs. Vandaag draait de glibberige aal de zaken nog maar eens een keer om en doet hij net alsof zij een obessie met hem heeft, in plaats van andersom. En beticht haar ook gelijk maar van DENK voor haar verkoopskarretje spannen. Zielig:

Hoe verklaart u dan dat Fidan Ekiz, de presentatrice van dat programma, zelf zegt dat zij dit bedreigend en een zeer ongewenste ontwikkeling vindt?

“De enige reden die ik nog kan bedenken is dat het zo slecht gaat met haar kijkcijfers en dat ze nu een boekje heeft uitgegeven dat ze moet verkopen. En dat probeert ze bij elke verkiezing en nu ook in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen. Dat zij zich over de rug van Denk wil profileren.”

Hoe herken je een verwaande flapdrol? Nou, aan het feit dat hij alles op zichzelf betrekt en denkt dat de wereld om hem draait. Dus gefeliciteerd, Tunahan. Je voldoet aan de criteria!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. DeBruijn

  Kuzu moet zichzelf eens na laten kijken. Hij duwt zijn achterban steeds verder in een hoek van slachtoffers, terwijl hij juist moet laten zien dat iedereen hier volop kansen hebben.

  Treurig hoe hij nog slechter dan Wilders met kritiek om kan gaan.

  1. Lugar

   “Hij duwt zijn achterban steeds verder in een hoek van slachtoffers…”

   Zo werkt dat in islamculturen. Anderen de schuld geven, dat spreekt zijn achterban aan.

 2. Stopperspil

  Ik lees items waarin Denk en Kuzu voorkomt altijd met grote tegenzin. Maar goed, ik wil ook graag weten wat er zoal in de wereld speelt. En ben zoals altijd niet teleurgesteld. Wat een zelfingenomen, walchelijk figuur is dit toch. Kuzu dus. Heb hem een keer live gezien, toen hij Sylvana Simons nog in de gelederen had, bij de herdenking van het slavernijverleden in het Amsterdamse Oosterpark. Hij liep daar rond of hij de allerbelangrijkste gast was. Die grijns op z’n gezicht alleen al. Het ergste is dat hij de geboortecijfers van zijn achterban mee heeft. We gaan nog wat beleven.

  1. Top

   Wat is narcistisch misbruik?
   ,,Het is een vorm van psychologische mishandeling die moeilijk valt aan te tonen. Een mens met een narcistische persoonlijkheidsstoornis kleineert, manipuleert, controleert, buit uit en is vaak lichamelijk en seksueel agressief. Anders dan fysieke mishandeling laat narcistisch misbruik geen zichtbare sporen na. Een narcist herken je aan talrijke kenmerken, ik vat ze samen als liefdeloos gedrag. Hij of zij – meestal is het een hij – geeft nooit onvoorwaardelijke liefde. En doet-ie lief, dan is dat uit eigenbelang.

   1. Top

    “Narcistisch misbruik is een onderschat probleem. Volgens internationale onderzoeken heeft 1 tot 6 procent van de bevolking last van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Als iedereen in zijn of haar leven vijf keer een relatie aangaat, dan ondergaat een verrassend grote groep de gevolgen. Zelfs met de meest conservatieve inschattingen betekent dit dat de impact enorm is.’’

    1. Top

     Kan iemand zonder uw ervaring een narcist er snel uitpikken?
     ,,Nee, want Narcisten zien er vaak goed uit, hebben een vlotte babbel en kunnen zeer charmant zijn als het ze uitkomt. Ze dragen een perfect masker. Een giftig mens is net een giftige paddenstoel, die moet je leren herkennen. Veel slachtoffers van narcistische mishandeling zijn zich er niet van bewust dat ze een vorm van geestelijk misbruik ondergaan.’’
     Dus? Het beste is om niet meer te reageren op wel bekende trollen alhier. u weet allen wel, wie ik daarmee bedoel.

     1. TD

      Uit de semantiek van woorden,en de zinsopbouw kan men vaak veel te weten komen over de schrijver.

    2. DeBruijn

     Bij mij bloeien de narcissen heel mooi.

    3. joker

     @ Top.
     Ik kan me niet voorstellen dat deze buitenlander, Kuzu o.i.d., al 5 keer een relatie zou hebben gehad. Welke normaal denkende mevrouw wil zo’n jankbek als echtgenoot ?
     Ik begrijp nu steeds beter waarom deze man veelvuldig wordt gezien in de omgeving van kinderboerderijen, en wel bij de afd. geiten.

  2. TheresaGeissler

   Ja, hij IS weerzinwekkend, geen ander woord voor:
   Een hypocriete flapdrol, die met z’n mónd zóóó veel houdt van Nederland, en daarom “alleen maar wil, dat iederéén het hier even goed heeft…” Je zou hem met plezier al z’n tanden uit z’n huichelachtige muil slaan, want “iedereen” gaat voor hem niet verder, dan alles met een migratie-achtergrond. En dat nog niet eens:
   Want zijn ultieme haat voor vrouwen met een migratie-achtergrond, die niettemin de westerse waarden hebben omarmd en zich niet door zijn soort laten knechten, druipt er af: Behalve Fidan Ekiz moet immers ook Khadijja Arib er voortdurend aan geloven!
   Als het aan mij zou liggen, werd dat hele DENK-zooitje liever vandaag dan morgen de Kamer uit geflikkerd, ongelogen!

   1. Top

    Ik vind deze reactie, sterk en vermakelijk. Hier hou ik van! En dit soort afval slaan? Altijd +100

   2. tomygun

    TG mooi + 10

  3. Heinz

   Een juiste constatering. Daarom ben ik benieuwd naar het aantal zetels voor Denk wat er in de pelingen wordt geprognotiseerd ook gehaald gaat worden. Meer nog dan voor FvD of PVV.

   1. Lugar

    @Heinz: Als je bij je volle Nederlandse verstand bent kun je onmogelijk op DENK stemmen. Daarom zullen ze nooit meer dan drie of vier zetels krijgen.

 3. tomygun

  Denk is het zelfde als Dagelijkse Drammers Satire hier .

 4. Marija

  KUZU is een Turks misbaksel, lijfeigene van Erdogan.
  Zoals inmiddels wel duidelijk is, geen hoogstaand karakter, integendeel.

  Fidan Ekiz, is een geweldige presentratrice van de Nieuwe Maan.
  Zij maakt het een interessant programma, door de keuze van haar onderwerpen. Luistert goed en probeert mensen tot elkaar te brengen.
  Een ding……zij is een verlichte geest, de meesten van haar volk lopen daar ver op achter……. dan denk ik bijna zij levert een gevecht tegen de bierkaai maar probeert het in ieder geval.

  DAT KAN JE VAN KUZU KWAL nooitzeggen.

 5. TD

  Fidan Ekiz geeft het juiste beeld over Denk,het is een intelligente geïntegreerde Turkse vrouw!
  Menige óók Nederlandse man zou graag met haar een beschuitje willen eten!

  1. Top

   Volkomen waar. Maarrrrr achter deze sterke façade, zit toch een groter probleem. In haar gemeenschap, zal ze niet echt op handen worden gedragen. Ik heb it van dichtbij mee gemaakt met een van mijn interieur verzorgsters. Was in NL geboren en getogen. Maar na haar 20 jaar, ging de familie toch de lakens uit delen. Met als eind resultaat, dat ze nu al 24 jaar in Turkije woont in een plaats waar geen stromend water of elektriciteit is. En heeft 8 kinderen, die zij eigenlijk niet wilde. Ik hoop dat deze mevrouw Ekiz zich staande kan houden in de toekomst. Want er zijn er maar weinig, die dat kunnen en hen gegund is. Jammer genoeg!

   1. TD

    Voor die vrouw moet dat een intens drama zijn!

 6. HendrikJan

  Dit soort Turken, heeft moeite met het erkennen, van een vrouw met een eigen mening.
  Ebru Umar is ook zo’n vrouw die hem de baas is.

  Kijk vanuit Turkije krijgt hij gewoon zijn opdrachten van Erdogan.
  En daar handelt hij naar.

  1. TD

   Alle nationaliteiten zijn te waarderen als ze de wil hebben om te integreren in ONZE samenleving!
   Het valt me op dat veelal vrouwen,hiertoe beter in staat zijn!
   Blijdschap om de ontsnapping aan de Turkse cultuur?

   1. TheresaGeissler

    Uiteraard! En dat is uiteindelijk toch ook niet meer dan logisch!
    Vrouwen hebben totaal niets te winnen bij die Turkse cultuur, tenzij ze zich op de één of andere manier wèl voelen bij het “beschermd en bevoogd worden door het mannelijk geslacht, als ‘de diamant in het doosje'”.
    Maar dat is dan ook het soort, dat vrijwillig de hoofddoek omknoopt en uit volle borst “Oh, lieve zuster…enz.” mee kweelt.
    Die verpesten het voor die anderen, die de smaak van de westerse mentaliteit wèl te pakken hebben gekregen. Door hèn moeten de geïntegreerde vrouwen waarschijnlijk nog veel harder opboksen tegen ‘hun’ gemeenschap!

 7. Ries

  Het natale zuigen, is hij nooit verleerd. Hij blijft een zuiger van het zuiverste water. Dat tepelbekkie zal daarom nooit meer veranderen. Laten we het afdoen met een enkele reis Ankara.

 8. dinaro

  De vrouw van Wierd Duk…

 9. Buzz68

  Toch raar… De Turkse mensen die ik ken passen helemaal niet in het gedachtegoed van Kuzu. Hoe kan die Pipo het dan zo relatief goed doen in de peilingen?

  1. Buzz68

   Ahhh brainwave. Dat zijn gewoon net als ik hard werkende Nederlanders, die weten hoe je met andere mensen moet omgaan eender hun afkomst of geloof. Je kunt het best leuk en respectvol met elkaar omgaan. Niet als die schreeuwlelijk Kuzu altijd met lucifers spelen -en een potje janken als je je fikken brandt.

 10. hansjagt

  Denk is al jarenlang een ramp m.b.t. onze NEDERLANDSE democratie, Het gedrag van de jongetjes van Denk, is A-SOCIAAL en PRIMITIEF. Dat laat jongetje Kuzu, bij WNL op bezoek, wel weer zien, hij praat overal door heen en luistert totaal niet naar de presentatrice en de bezoeker. KUZU IS NOTABENE EEN GAST, Kun je na gaan wat voor ONBESCHOFT gedrag dit figuur laat zien en z’n maatje Osturk is nog een graadje erger.
  Doorgaan op deze weg, zal laten zien dat Denk met de volgende 2e kamer verkiezingen, niet meer als kamerleden aanwezig zullen zijn, Dan is deze partij begraven en hun achterban zal daar WEL bij varen, DAN HEBBEN DEZE MENSEN RUST

 11. Top

  Grappig! Over dit onderwerp, is er geen enkel trolletje tot nu toe aanwezig. Vallen die even door de mand?

  1. Lugar

   @Top: Weinig eer te behalen. En maak ze nou niet wakker. 😉

   1. Top

    Je weet het Lugar, ik trap ze gelijk weer in slaap. Behoef daar weinig voor te doen.

    1. Lugar

     @Top: +1

 12. Gerlos

  Deze KAKKERLAKKEN van DENK moeten we gaan negeren want het zijn een stelletje oproerkraaiers die niet verband maar al meer de boel uit mekaar treitert, ga zo door stelletje mafkezen en verhoogt het racisme met jullie idiote politiek bedrijven geen knip voor de neus waard.

 13. PMG

  Wanneer gaat deze achterlijke moslim turk eens zijn excuses aanbieden voor al het leed dat zijn ideologie genoten de wereld momenteel aandoen?

 14. Hastalapasta

  Kuzu is gewoon een uber eikel en Erdogan addept.

 15. Heras

  Ik snap waarachtig niet dat zijn partij nog aanhangers heeft. Het moet te maken hebben met groepsdruk van hun leefomgeving.
  Want kwik, kwek,en kwak- denk zijn zo raar bezig, dat er geen touw aan vast te knopen is. Eerst zoeken ze de confrontatie op met een kinderlijk idee, vervolgens reageren mensen er op (vaak negatief), en dan rennen ze weg van de confrontatie; d.m.v. verdraaiingen of slachtofferrol.
  Nooit sorry zeggen voor wat ze gezegd/gesuggereerd hebben; alleen maar wijzen; hij/zij heeft het gedaan juf

 16. Lugar

  De islam is ook niet fijn voor meisjes:

  Maagdenvlies laten herstellen, islamitische meisjes moeten bloeden na de eerste huwelijksnacht.

  “Volgens Shirin Musa ’leeft de NVOG onder een steen’. Zij wijst op internetfora, waar druk over maagdenvliescorrecties wordt gecommuniceerd. „Daar zie je meisjes wanhopig vragen waar zij terechtkunnen. Ik las net nog een bericht van vorige maand over een correctie.”

  Telegraaf 8 maart 2019

  1. Marija

   En heel Rotterdam hangt vol met posters stem denk, gadver.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.