DENK schuift Wilders veldslag Urk in de schoenen, noemt hem schepper van “klimaat van racisme en discriminatie”

Volgens DENK-Kamerlid Farid Azarkan is PVV-voorman Geert Wilders de schuld van het feit dat racistische en salafistische jongen nu agressief tegenover elkaar staan in Urk. Op Twitter wordt met de beschuldigende vinger naar Wilders gewezen, en ook in Kamervragen krijgt de PVV – indirect – om de oren dat zij een racistisch klimaat zou hebben geschapen.

Honderden Wildershooligans hebben in Urk een gezin van Marokkaanse komaf agressief aangevallen,” zo kopte DENK gisteren op Twitter. Duidelijk is dat het Turks-Marokkaanse driemanschap van plan is om de laffe aanval op een gezin in Urk maximaal electoraal komt uitbaten door de PVV er wel héél opzichtig bij te betrekken. Behalve de “Wildershooligans” op Twitter wordt de PVV tot en met Kamervragen aan toe nagejaagd door DENK.

Kamerlid Farid Azarkan stelt namelijk (overigens zonder zijn naam te noemen) dat hij schuldig is aan het in Nederland vestigen van een klimaat van “racisme en discriminatie”, en wil graag dat minister Grapperhaus zijn commentaar geeft op die stelling. Ook vraagt Azarkan of de minister zich te confirmeren aan de DENK-fractielijn, of anders wordt hij gebrandmerkt als werkelijkheidsontkenner. Azarkan stelde:

“Bent u bereid om te erkennen dat betreffende zaak een uitingsvorm is van een breder klimaat van racisme en discriminatie, dat met wortel en tak dient te worden bestreden? Zo ja, bent u eindelijk bereid om veel meer maatregelen te nemen hiertegen? Zo nee, staat u nog wel in contact met de werkelijkheid?”

Het is op een bepaalde manier ook weer precies wat je van Azarkan en zijn vriendjes verwacht, nietwaar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. PMG

  Nou meneertje DENKt-schijnbaar-niet, volgens mij was het een uit de hand gelopen verhaal-halen aktie en het het weinig met NL – Marroko te maken, jammer hè?

  Nu sta je zelf aan de wieg van het haatzaaien, net als Rosenmuller toen met Fortuyn!

 2. HendrikJan

  Prachtig dit is politiek.

  Schep duidelijkheid.

  Nog even de werkelijke oorzaak van het incident benoemen en iedereen mag zijn of haar oordeel vellen.

 3. Marija

  DENK is het riool en vuilspuiterij in onze samenleving.
  Ik hoop dat ze vernietigd worden bij komende verkiezingen.

  1. Lugar

   “Ik hoop dat ze vernietigd worden bij komende verkiezingen.”

   DENK zal op en rond de 3 zetels blijven hangen, dat is ongeveer gelijk aan de invloed die de islam momenteel heeft in Nederland.

   1. Original NL

    Dat zijn precies 3 zetels te veel lugar!!

    1. Lugar

     @Original: Natuurlijk zijn dat er 3 teveel.

 4. Ries

  Er zijn levensvormen die zo ziek zijn dat genezing onmogelijk is. Een inrichting in Antalya heeft nog enkele plekken vrij voor wie men alle hoop heeft laten varen.

 5. edoc431

  Het wordt tijd om dit hopeloze clubje uit de tweede kamer te trappen vandaag nog ,

 6. ikweetwatikwil

  De heren van denk hadden liever gezien dat de PVV er niet was, dan kunnen zij rustig zonder al te veel tegen werking Nederland hun wil op leggen . Want klagen en zielig doen zit in hun genen.
  Stem tegen denk

  1. Lugar

   “Stem tegen denk”

   #stemzeweg

   1. Lugar

    Tijd voor het script.

    #ilovescript

 7. edoc431

  Als er nog steeds mensen zijn die moslims Marrokanen verdedigen ga effe kijken op GS
  daar staan mooie videootjes op wat er zoal gebrald wordt tussen mocro’s

 8. TD

  Iedereen in Nederland moet onaangepaste moslims negeren,er niet eens mee in debat gaan!
  Praten met fanatieke moslims is zinloos,net zo nutteloos als een gesprek aangaan met een doofstomme zwakzinnige !
  Onbegrijpelijk dat mensen van dat soort met dubbele paspoort,ook nog eens een regeringspartij mogen oprichten,dit kan toch simpel opgelost worden,door een wetswijziging door beide Kamers te loodsen.
  Maar de linkse klootloze krachten in Nederland willen daar niet aan,er is geen meerderheid!

 9. Politiek Profeet

  Deze anti-Nederland partij denk(!) zijn vazallen van dictator erdogan,die fascist uit turkije.
  Islam betekend …
  Geen vrijheid
  Geen gelijkheid tussen man en vrouw
  Geen alcohol,pillen,wiet,muziekfestivals,carnaval.
  Geen vrijheid van kledingkeuze.
  Geen pikante lingerie,geen bikini,s geen (natuur)films
  Kortom, terug naar de vroege middeleeuwen.
  Urk is bezig met de schoonmaak, bezem erdoorheen.

  1. Lugar

   “Deze anti-Nederland partij denk(!)”

   DENK is een islampartij en islam is levensgevaarlijk.

   #stemzeweg

  2. Lugar

   DENK is een islampartij en schuift iedere schuld standaard in andermans schoenen, dat is inherent aan de islam. Islam is een eer- en schaamtecultuur.

 10. Piet Patat

  Uit naam van de PVV ?
  Waar is de oproep van de PVV dan om op de vuist te gaan beste mijnheer Azarkan ?
  Kunnen wij dan ook zeggen uit naam van DENK gingen de bontkraagjes in de tegenaanval ? Die Azarkan DENKt er weer een politiek slaatje uit te slaan maar zo zit die hele club in elkaar. Altijd het slachtoffer, altijd anderen die het gedaan hebben.
  Altijd de underdog. Waarom zitten jullie in de kamer eigenlijk ? Omdat jullie aanhang NOOIT geintegreerd is en stemt op “eigen” volk. Dat is jullie enige bestaansreden, jullie verdienmodel. Eerst was het voornamelijk de PvdAllah die met de stemmen aan de haal ging maar met tegenzin en dat blijkt nu er een eigen club voor mohammedanen is. Jullie vertegenwoordigen niet Nederland maar de parallelle samenleving IN Nederland.

  1. Step one

   Gaat dat AD even lekker op z’n plaat met hun nepnieuws bedoeld voor leugens en laster. Door de mand gevallen als leugenaars en lasteraars. 🙂

   Als is het nepnieuws van het AD nog zo snel; GeenStijl achterhaalt het wel. 🙂

   En het AD heeft zich al genoodzaakt gezien te moeten rectificeren. 🙂

   ADnl haalt bakzeil in Geertje Wilders-rel Urk

   Nepnieuws van Hansje Nijenhuis. Ollongron WOEST

   Beter gaan zij bij het Algemeen Dagblad maar weer oliebollen, haringen en appeltaarten proeven. Want rechtstreekse rel-verslaggeving is zeg maar niet hun ding. De krant ging de mist in door de PVV de schuld te geven van dat gedoetje op Urk, met gekunstelde fotobewerkings, maar dat was nepnieuws. Ondertussen is de schade al berokkend en staan de Grijze Wolven van DENK op hun achterste poten bij de Kamervragen-microfoon te fulmineren over “Wildershooligans” Nota bene erkend NEPNIEUWSVERSPREIDER Farid “Fopmans” Azarkan, bekend van de vervalste Wilders-posters op Facebook met “Wij gaan Nederland zuiveren”. Azarkan is wel de laatste die zijn bek open mag trekken en wellicht moet de Tweede Kamer eens afstand nemen van deze bloedirritante rel-mocro.

   1. Van der Scheur

    Ik hoorde laatst op de radio van een dame die onderzoek doet naar nepnieuws en trollen door rechtse media.

    Dat is dus de strategie. Al eerder werd het door de socialisten uitgevonden populisme aan rechts toegeschreven. Recent zagen we de linker flank van de VS met nepnieuws aan de slag en nu zou dat ook ineens een rechtse hobby zijn. Het AD bewijst dat nepnieuws juist tegen rechts gebruikt wordt.
    Als je de hele berichtgeving over Urk volgt zou het mij zeer verwonderen dat de blanke Urkers spontaan zin kregen om een Mocrogezin lastig te vallen. Daar zal een flinke langer lopende irritatie aan ten grondslag liggen. Hoe vaak zijn mensen gemollestreerd door groepen Marokkanen? Heel vaak en het haalt nauwelijks het nieuws.

 11. Eric 1

  Ja op whassup wordt afgeroepen door moslims om wraak te nemen op urk 15 en 16 maart. Dus als dat uit de klauw loopt kunnen wij daar DENK de schuld van geven

  1. Lugar

   @Eric: Je kunt op Urk beter geen problemen maken, het is een hecht eilandje hoor. Vergis je niet in de vissers en de voormalige vissers. Beter is het om je daar niet mee te bemoeien.

   1. tomygun

    Hier geef je dus toe wat je bent met je mede mafklappers .
    Hou je oude rubber bootje maar klaar die heb je straks nodig .

    1. tomygun

     Tuurlijk Mafklapper zodra je van die druiper af bent
     een risico van geiten neuken .

 12. henk vintage

  Discriminatie en racisme van Joden moet met wortel en tak worden uitgeroeid stelt Azarkan.
  Misschien kan hij beginnen bij zijn volgelingen.

  1. Lugar

   @Henk: Waar stelt Azarkan dat dan?

  2. Against The System

   henk vintage

   Kunnen ze dan beter niet beginnen met de tegenstanders van Ajax?

   Deuzige kletspraat dat je verkondigd hier

 13. van Urk

  Denk heeft gelukkig het antisemitisme bestreden in de steden waar ze een zetel hebben bemachtigd.

 14. Gekko

  Al een paar dagen waarschuw ik voor de smeercampagne van de MSM tegen de PVV en het FvD. Maar het verbaast toch iedere keer welke geniepige methoden ze gaan toepassen.

  Deze keer doet het AD de aftrap. In een filmpje over de rellen op Urk monteert het AD een geluidsfragment uit 2015, waarin de naam van Geert Wilders wordt gescandeerd.

  Daarmee suggereert het AD dat de rellende Urkers allemaal PVV’ers waren. En biedt deze krant DENK de opportunity om Wilders als aanstichter en verantwoordelijke aan te wijzen. Walgelijke journalistiek. Eens kijken waar de andere media de komende week nog mee gaan komen.

  1. van Urk

   Urk telt 20.000 inwoners waarvan meer als de helft jonger is dan 25 jaar. Er waren ongeveer honderd jongeren waarvan velen niets met dit geval te maken hadden maar gewoon uit nieuwsgierigheid kwamen kijken. We hebben het dus maar over een klein percentage wat zogenaamd niet deugt. Als je de politie en de politiek hoort hebben ze nooit ergens geen mankracht voor, maar voor een gewelddadig akkefietje op Urk -wat dagelijks in grote steden voorkomt- zijn ze gisteravond opeens wel in staat om met een zeer groot politiemacht de Urker grenzen te controleren en iedere mogelijke verdachte automobilist te kunnen gaan aanhouden. Ik wou dat ze in Amsterdam -dat zogenaamd strijdt tegen antisemitisme en discriminatie- eens een keer massaal op de been gingen als er bijvoorbeeld weer een Joodse man wordt mishandelt door Linkse en allochtone nietsdeugers.

   1. Rien Noppen

    Laagopgeleide cocaïnesnuivende jongeren zijn natuurlijk makkelijk op te hitsen.

    1. van Urk

     Rien Noppen, Houdt u oordeel liever bij de cokesnuivende jongeren van uw eigen stad of dorp.

    2. Bosche draak

     Ben je er weer halve zole haatzaaier?
     Ga maar lekker uithuilen bij je knuffelgeitje.
     Dit was weer het zoveelste geval van “tuig dat zonodig een meisje moest mishandelen”
     Keek die even op toen 80 man verhaal kwamen halen.

     Wie de bal kaatst kan hem terugverwachten

    3. Stopperspil

     @noppen. Is het bij u al doorgedrongen dat de beschuldiging dat Wilders werd geroepen op Urk volledig is achterhaald? Het filmpje dat het AD vertoonde was een paar jaar geleden gemaakt in Geldermalsen waar protesten waren tegen een asielzoekerscentrum.

     1. Lugar

      @Stopperspil: Door jouw reacties ben je onderdeel van de lijn die deze trol levend houdt. Als je niet voert stopt het vanzelf.

   2. Lugar

    @Urk: +1

    Wij steunen Urk.

    1. Original NL

     Zelfs Allah haat moslims!!

    2. tomygun

     O.NL hij heeft ze in ieder geval niet bedeeld
     met hersens .
     Ik meen dat dat tactiek van hem was .

    3. Against The System

     Lugar, volgens mij ben je maar in je eentje en dus kun je niet zeggen wij.

     Of je moet meerdere persoonlijkheden hebben en stemmen in je bol horen, dan zou je onder behandeling moeten zijn van een psychiatrische inrichting

     1. Lugar

      Ik gebruik een script en daar zit jij voortaan in.

      #script

 15. Duckday

  Denk blijft door gaan met HAATZAAIEN en vuilspuiterij en maar zielig blijven doen

 16. Korporaal Monty

  Als Wilders zich aan zijn belofte had gehouden zouden er geen Marokkanen op Urk wonen.

  Hij zou dat wel even regelen?

  1. Blikopener

   De Wilders-obsessie van korporaal M. gaat ziekelijke vormen aannemen. De patient kan het nergens anders meer over hebben.

 17. Rien Noppen

  De reacties van reaguurders op dit blog bevestigen de analyse van Azarkan. Er is wel degelijk een giftig klimaat geschapen door Wilders c.s. die dom volk inspireert om allochtonen gewelddadig aan te pakken.

  1. van Urk

   Alsof Denk en bijvoorbeeld Groen Links geen giftig klimaat hebben geschapen..Kijk eens verder dan alleen maar te gaan focussen op Wilders. Hoeveel joden en autochtonen zijn gewelddadig aangepakt door allochtonen. Hoeveel..

  2. Siemien

   Nee hoor er wordt hier niets bevestigd, wat jij doet is doen voorkomen alsof dit zo is maar opkomen voor, is wat anders dan wat jij beweerd(t)

   1. Rien Noppen

    beweert

   2. Lugar

    “beweerd(t)”

    Als je hem voert blijft hij leven.

  3. edoc431

   rustig maar ventje jij komt ook nog wel aan de beurd

   1. Against The System

    Edoc431

    Zeg je vanaf je pc zonder balle te hebbe

    1. Bosche draak

     Aldus de huisbikkel Van de lage landen.
     De enige machine waar jij tegen raast is je laptop.

  4. Van der Scheur

   Ik heb dertig jaar geleden al mijn conclusie getrokken over de bijdrage van een bepaalde bevolkingsgroep. Daar was geen Wilders voor nodig, slechts harde lessen nare werkelijkheid.

 18. Lugar

  @Lukasandro: We gaan het ontdekken. Het is een goede zaak dat de islam en de gevolgen van islam zichtbaar worden in ons land. Het is goed dat de soldaten van Izz-Ad Din al Qassam en Amir al Khattab uit hun krochten komen zodat Nederland in de praktijk kennis kan maken met waar islam voor staat.

  Het is prima dat je Geert Wilders verward met de plaatselijke problemen en ontwikkelingen op dit mooie (voormalige) eiland, een eiland dat al eeuwen bestaat en niet zal wijken voor (jouw) soldaten.

  Nederland – islamvrij!

  1. Lukasandro

   Illusionist van een Forum?Het zal geen 24 uur duren.

   1. Lugar

    Nederland – islamvrij!

   2. tomygun

    Spoet cursus leren zwemmen zou je nog kunnen redden .

    1. Rien Noppen

     “Spoet cursus”

     🙂

     1. Top

      blablabal Blaaskaak en pisvlekje.

    2. tomygun

     Zo niet? het ijselmeer is bekent om zijn paling .
     Een paling is een lijken vreter gratis vis voer dus .

  2. Lugar

   “Nederland bestaat niet…”

   #nuffsaid

  3. ikweetwatikwil

   Meen je dat nou, Lucassandro?? Als dat zo is, krijgt GEERT weer gelijk

 19. van Urk

  In 2016 is een Joods gezin aangevallen in Amsterdam met vuurwerk en werd hun voordeur ingetrapt en kregen ze de meest afschuwelijke leuzen over hen heen. Maar dat was toen geen groot nieuws van betekenis. Gebeurt zoiets op Urk en alle media en politiekorpsen des lands zijn op de been. Belachelijk voor woorden.

  1. Baron von Munchhausen

   van Urk
   Heb het idee dat de Islam regeert in Amsterdam.
   Van harte ondersteund door de Gemeenteraad.

 20. Step one

  Gaat dat AD even lekker op z’n plaat met hun nepnieuws bedoeld voor leugens en laster. Door de mand gevallen als leugenaars en lasteraars. 🙂

  Als is het nepnieuws van het AD nog zo snel; GeenStijl achterhaalt het wel. 🙂

  En het AD heeft zich al genoodzaakt gezien te moeten rectificeren. 🙂

  ADnl haalt bakzeil in Geertje Wilders-rel Urk

  Nepnieuws van Hansje Nijenhuis. Ollongron WOEST

  Beter gaan zij bij het Algemeen Dagblad maar weer oliebollen, haringen en appeltaarten proeven. Want rechtstreekse rel-verslaggeving is zeg maar niet hun ding. De krant ging de mist in door de PVV de schuld te geven van dat gedoetje op Urk, met gekunstelde fotobewerkings, maar dat was nepnieuws. Ondertussen is de schade al berokkend en staan de Grijze Wolven van DENK op hun achterste poten bij de Kamervragen-microfoon te fulmineren over “Wildershooligans” Nota bene erkend NEPNIEUWSVERSPREIDER Farid “Fopmans” Azarkan, bekend van de vervalste Wilders-posters op Facebook met “Wij gaan Nederland zuiveren”. Azarkan is wel de laatste die zijn bek open mag trekken en wellicht moet de Tweede Kamer eens afstand nemen van deze bloedirritante rel-mocro.

 21. hansjagt

  DENK is al jarenlang een ramp m.b.t. onze Nederlandse Democratie, ik kan het NIET genoeg herhalen, die 3 jongetjes van Denk, weten absoluut niet wat vrijheid betekend, indien deze Denk jongetjes nog steeds filmpjes maken, van Turkse Nederlandse kamerleden die lid zijn van andere partijen en deze kamerleden als LANDVERRADERS neerzetten en aan de schandpaal nagelen, ZODAT DEZE KAMERLEDEN BEDREIGT EN BESCHIMPT WORDEN begrijpen deze gastjes nog steeds NIET, WAT VRIJHEID INHOUD, HET GAAT DENK NAMELIJK GEEN ENE FLIKKER AAN WAAROM DEZE KAMERLEDEN LID VAN ANDERE NEDERLANDSE PARTIJEN ZIJN. Wat denken deze gastjes wel wie ze zijn

 22. Tante Sidonia

  Bovenste beste reageerders:

  Weten we het nog, dat DENK is ge-creeerd door Weldkampioen wauwelen en Wereldkampioen NIETS voor elkaar krijgen, t.w. de HOOG ZEER GELEERDE EERBIEDWAARDIGE:
  Hr, ASSCHER PVDA Fractieleider met anti-Nederlandse voorkeuren!

 23. Eric 1

  Lugar mischien moet iets beter lezen ik ben niet tegen urk. Ik zeg alleen maar wat ik lees

 24. Gekko

  أنت ديك كبير ، لوكاندرو

 25. biggeorge

  Kijk vooral is naar je eigen vergif volk Arzakan! De slachtofferrol in duiken zo kennen we DENK weer. Kijk eens naar opsporing verzocht Arzakan dan zie je je hele achterban voorbij komen. Ik geef die Urkers groot gelijk je moet niet met je laten sollen door dat mocro tuig!

 26. Original NL

  Moslims zijn te dom om ook maar iets te leren gekko!
  #stemzewegdiemoslimlovers!

 27. Original NL

  @lulhannessandro…….Ga toch terug naar je shithole geitene*ker, en snel op je knietjes in je haatbunker dombo!!

 28. nienke

  Die Azarkan daar druipt de agressie van z’n gezicht af.
  1bonk agressie deze marokkaan.
  Natuurlijk is het weer de schuld van Wilders iets anders kunnen ze toch niet bedenken deze mafkezen.
  Altijd met het vingertje wijzen naar een ander zij zijn een superras maken geen fouten.
  DENKEN ZIJ!!!!!!!!

  1. Bosche draak

   Pff, een klap voor z’n geitekop en hij loopt brullend naar z’n moeder om de rest van de avond in d’r snor te kruipen en uit te huilen.

   Die piemeltjes zijn lafaards pur sang kunnen ook niks alleen.

 29. Blikopener

  Tot zijn laatste druppel bloed zal Meriadoc Noppen zijn lieve Mocro-schatjes blijven verdedigen. Pathetische grefo.

 30. Adriaan

  Natuurlijk is het de schuld van Wilders. Ook de klimaatverandering, de co2 uitstoot, de files, de mislukte integratie. de vluchtelingenstromen over heel de wereld. Allemaal de schuld van Wilders.
  DENK kan geen grotere onzin verkondigen dan deze bullshit. Ik heb Turken altijd aardige mensen gevonden, maar het wordt tijd mijn menig te gaan aanpassen.

 31. J.C.

  De simpele vraag in dit soort kwesties is: zijn Nederlanders verplicht om een baard te laten groeien?

 32. J.C.

  Als je slim bent dan weet je dat een Nederlander een joods christelijke achtergrond heeft.
  Er zijn mensen, met een agenda, die een ander beeld van “de Nederlander” in willen voeren. Ook wel het diversiteitsgeloof genoemd.

  Is er sprake van evenwichtige diversiteit in de uitkeringsoverzichten? Of in de criminaliteitsoverzichten?

 33. J.C.

  Wat? Riepen ze Wilders akbar?

 34. Diederik van Walsum

  Bij elke allochtonenwijk die ik in Rotterdam passeer met mijn vervuilende benzineautomobiel hangt zo groenachtig vodje van DENK.
  Bij elke andere Rotterdamse /Schiedamse of Vlaardingse wijk waar uitsluitend autochtonen wonen (en werken) zie dit vod niet hangen.

  Wat ik hier mee wil zeggen…………

 35. biggeorge

  Denk & Isam is de schepper van haat,moord & doodslag!

 36. Diederik van Walsum

  Zijn er eigenlijk al kamervragen gesteld over de Marokkanen die gezocht worden voor de vele laffe overvallen en mishandelingen van Nederlandse ouderen?
  Elke maandag in het misdaadprogramma Opsporing Verzocht zijn deze Marokkaantjes te bewonderen.
  Maak tijd vrij en gaat dat zien !

 37. Vrijedenkert

  DENK: framing, gebruik gemaakt van trollen, tweespalt en tegenstellingen creëren in de maatschappij en segregatie bewerkstelligen, zelf geen enkele kritiek dulden en geen zelfreflectie en een buitenlandse mogendheid onder leiding van een dictator verheerlijken en alles wat ik opnoem vervolgens wegzetten als discriminatie.

 38. AS210854

  Die marokaan moet niet zielig doen, nemen de nederlandse jongeren eindelijk iets van de Marokkaanse cultuur over, nl eerwraak, is het ook weer NIET goed.

 39. Michael M

  Zullen wij eens een aantal punten benoemen waarin de partij DENK Farid Azarkan, Kuzu bevolkingsgroepen tegen elkaar uit spelen? Dat is niet misselijk hoor? Ze kunnen wel de schuld neerleggen bij andere partijen maar er bestaat ook zoiets van een SPIEGEL heren van Denk !

 40. ZiggyStardust

  Ik heb gehoord dat Marrokkaanse jongeren riepen: gevangene van Azarkan. Dat ze vervolgens opriepen om te gaan gooien met de stenen der wijzen, nadat ze allen uit de vuurbeker hadden gedronken. Dit naar aanleiding van de halfbloed prins die werd geconfronteerd met de relieken des doods in de geheime kamer. En die ene blonde in de orde van de feniks krijgt er weer de schuld van. Man, man, man.

 41. Duckday

  Waarom verbieden ze deze partij niet ze komen alleen met bagger en leugen Deze partij is niet voor NEDERLAND en zijn goedwillende bewoners

 42. AAA

  Denk imbeciel heeft ook een gekleurde mening zelf iedereen van racisme beschuldigen terwijl DENK mongolen alleen maar uit racistische, tribalistische ratten bestaat.Pleur lekker op naar je marokko en turkije enz,enz…

 43. AAA

  U Heeft gelijk gebeurd het bij Joden geen ME op de been hoor maar O wee, de ratten worden op hun wenken bediend beschermd… door onze??? overheid… stem fvd 50+ pvv heeft geen zin daar blijf ik bij…

 44. J.Rademaker

  Hij heeft gelijk zoiets zouden marokkanen nooit doen.

 45. jorisxl

  Kunnen die denk nazi scheurken het land uit gaan en ons met rust laten de achterban van hun heeft bij ons al genoeg problemen veroorzaakt

 46. Vrijedenkert

  DENK is op dezelfde manier bezig als waar het de PVV van beschuldigd, en daar komt dan nog framing en manipulatie van collega kamerleden bij!
  Moslimbroederschap kliek…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.