Geert Wilders: ‘Dankzij abjecte islamknuffelbeleid van D66 kunnen homo’s niet hand in hand over straat!’

PVV-voorman Geert Wilders heeft geen goed woord over voor de teksten van D66-leider Rob Jetten waarin laatstgenoemde aangeeft dat het in Nederland lastig is geworden voor homoseksuelen om hand in hand over straat te gaan.

wilderstweet

Gisteren mocht D66-voorman Rob Jetten de Kerdijk-lezing uitspreken. Kerdijk-lezing is een duur woord voor “excuus om een platte politieke campagne te vermommen als intellectuele verhandeling”, en in die voordracht maakte Jetten er melding van dat de acceptatie van homoseksualiteit in Nederland een stapje terug lijkt te doen. Wie hand in hand over straat loopt met iemand van hetzelfde geslacht, kan nog wel eens een paar ferme tikken verwachten. En dat dan mensen met een migratie-achtergrond daar dan de schuld van krijgen, dát is slecht. Aldus Rob Jetten.

Omdat je toch op je politieke vijanden moet letten heeft ook PVV-leider Geert Wilders de teksten van Jetten gadegeslagen. Maar hij heeft er geen goed woord voor over. Op zijn Twitter-profiel maakt hij de toespraak met de grond gelijk, en meent hij dat D66 wel wat meer verantwoordelijkheid mag nemen. Want het beleid waardoor homoseksualiteit in Nederland weer bedreigd wordt, komt volgens Wilders toch echt van D66: “Dankzij de open grenzen, de massaimmigratie en het abjecte islamknuffelbeleid van D66,” voegde de oppositieleider de coalitiepoliticus toe.

De kans dat Rob Jetten iets gaat doen met die taal lijkt klein. Eerdere teksten van Wilders omschreef hij vorige maand als: ‘onsmakelijk‘: “Het is onnederlands. Hier wil ik geen ruimte aan bieden. Hier trek ik een streep. Ik zeg nee.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Spaanse kok

  Kop: Dankzij abjecte islamknuffelbeleid van D66 kunnen homo’s niet hand in hand over straat!
  .
  Wilders: Dankzij De open grenzen, de massa-immigratie en het abjecte islamknuffelbeleid van D66.
  .
  Hoofdredacteur Tim, voor de o zo betrouwbare informatie.
  Hoedt u voor nepnieuws.

  1. markw

   Doe ik al lang, kijk al jaren geen NOS meer enzo.

  2. sonar

   Spaans suffertje de salmonella bacterie doet aardig zijn werk ,gezien de reactie.

 2. lIN-T

  Moslims moeten juist niets van zo’n vieze gladde flikker als Jetten hebben, die gast is zo dom dat die dat niet eens snapt met z’n multiculturele D66 bullshit.

 3. Bosche draak

  Alsof dat Klaver kuikentje weet wat Nederlands is.
  Pff, dat die krielkip eerst maar eens een maandje meeloopt op de havens van Rotterdam of de vissersvloten van Urk.

 4. Against The System

  Er zijn maar zat niet Moslims die dat ook afkeuren, het homohuwelijk etc.

  Zelfs de bijbel keurt het af, Kampers keuren het af en ga zo maar door!

 5. Sprookjesfiguur

  Maw, de moslims zijn slachtoffer van de homo’s op straat…

  1. HendrikJan

   @Sprookje.

   Inderdaad moslims voelen en gedragen zich altijd als slachtoffer.

  2. Lugar

   @Sprookjesfiguur: Islam kent inderdaad een eer- en schaamtecultuur. Het is altijd andermans schuld. In Nederland werkt dat péfect want hier hebben wij last van een schuldcultuur. 1+1=islamisering.

 6. HendrikJan

  Inderdaad, Wilders heeft het wederom, bij het rechte eind.

  Heel veel partijen behorende tot het Rutte kartel, incl de meeloop partijen, maken zich schuldig, aan het vergoelijken van de afkeer, tegen bv het hand in hand kameraden gevoel, tussen twee heren en of twee dames.

  Wilders heeft dat weer netjes en correct verwoord.

 7. Gekko

  Zelfs D66’er en homo Boris van de Ham keurt de massale immigratie, het moslimknuffelen door D66 en het open grenzenbeleid af.

  Er is dus nog een sprankje hoop. Moeten wel eerst Ollongren, Kaag, Jetten en nog een stelletje Drammers66 ophoepelen.

 8. PMG

  Vreemd verhaal van die homo huilstruik. moslims zouden onterecht schuld krijgen? Sinds wanneer zijn moslims prohomo? Denkt hij met dit zielige gedoe punten te scoren?

  Iedereen moet zelf weten wat hij doet maar ik vind het ook ongepast dat mannen hand in hand uitbundig over straat gaan, net als vrouwen. Afwijkend gedrag en dat valt nu eenmaal op. Als je weet dat je er mogelijk last mee kunt krijgen dan zou je kunnen overwegen het niet te doen.

  Ik draai als ik van huis ga de deur op slot, dat heeft een goede reden.

  1. Mart

   Moslims geen homos?….o nee,bij gebrek aan het juiste gaatje zitten ze elkander regelmatig in de achterlaadklep.Mag echt niet van Mo.

 9. Westerling

  Zal Robbie wel hand in hand lopen met zijn vriendje?

  1. HendrikJan

   @Westerling.

   Zoiets als:
   En dan tongend en kirrend van genot, huppelend de weg vervolgen.

   1. Westerling

    @HendrikJan

    Ik denk niet dat Robbie dat doet, zo moedig is dat mannetje niet.

 10. Mart

  Ik vind het óòk niet nodig om als teken van je opgekropte geiligheid,pardon love voor het zelfde soort,hand in hand rond te sjouwen in het openbaar,dat is uitdagerei…..Ik loop ook niet met mijn vrouw hand in hand,hoewel soms nodig als ik mijn wandelstok vergeten ben.

  1. Mart

   Dàn die moslimmannekes….dat benne nogeens macho’s, lopen zes stappen vòòr hun sliert wijfies.

  2. HEM

   Wat is in Godsnaam een uitdager ei?

 11. DeBruijn

  Joden kunnen ook niet meer over straat met een keppeltje in veel Amsterdamse wijken, maar die hebben minder sympathie bij d66 dan homo’s.

  D66 is gewoon een verlengstuk van het COVC, niet meer niet minder. Net als Satty altijd verontwaarigd over bepaalde groepen en wegkijken bij anderen

 12. FJ

  Als we nog meer moslims binnenhalen, moeten we voor onze homo’s toch onze bouwplannen veranderen.
  Alle flats van 4 etages en hoger zullen we moeten afbreken, want je weet, dat de moslims homo’s willen leren vliegen, dus moeten de startbanen afgebroken worden.

 13. Heras

  Agaist the system, waarom wordt weer de bijbel-gelovigen erbij gehaald. ? deze groep mensen hebben nog nooit homo s van daken gegooid om hun geaardheid. ondanks hun standpunten. En Wilders heeft gelijk: fundamentele moslims zitten hier door het beleid van d66. De meeste haat tegen homo s komt uit hun hoek.

 14. ruudjeenjose

  Als Jette de homo met zijn vriend op vakantie gaat dan reizen er een paar potten mee. Dit alles om het homo zijn te verdoezelen. Nsbers zijn het die van d666.

  1. Westerling

   @ruudjeenjose

   Ja, Kajsa en Irene

 15. joker

  Jetje van D66 maakt het allemaal niks uit, hij (of is ’t een “zij” ?) blijft u minzaam glimlachend via de tv aankijken met z’n homo-oogjes. Snotneus, heeft nog nóóit écht werk verricht, vliegt de gehele wereld over terwijl hij ons kirrend toevoegt : “Niet gaan vliegen mensen, is slecht voor ’t milieu.” Wát een hypocriete leuter-figuur.
  Maar inmiddels heeft dhr. Wilders wél volledig gelijk, wat een ander ook mag vinden.

 16. Korporaal Monty

  “en meent hij dat D66 wel wat meer verantwoordelijkheid mag nemen. ”

  Makkelijk schreeuwen vanaf de zij lijn, maar zelf op generlei wijze zelf verantwoordelijk willen dragen.

  1. Top

   Hahahaha, maar natuurlijk.

  2. Mart

   He Monty…..Waar was/ben jij korporaal ? Bij het leger Des HEILS? Niets mis mee hoor.

 17. TD

  “Het is onnederlands. Hier wil ik geen ruimte aan bieden. Hier trek ik een streep. Ik zeg nee.“
  Zegt een reetridder en bedrieger van het volk!

 18. biggeorge

  Dat is ook zo eerlijk is eerlijk moslims en de islam is zo anti-homo als de pest niets aan gelogen!

 19. Siemien

  Ik vind mannen die hand in hand lopen, om vooral te laten zien dat ze homo zijn, smerig, ik vind het tegennatuurlijk en vooral niet prettig om te zien, het klopt namelijk niet, het is zo niet bedoeld..

 20. Gerlos

  PASPOP JETTEN moet maar eens goed in de spiegel kijken en nadenken wat Gert heeft gezegd waar dus een kern van waarheid in zit.

 21. Westerling

  @Siemien

  100% gelijk, het is een foutje in het DNA.

 22. Lugar

  Klopt natuurlijk wel wat vriend Wilders zegt.

  Parmantig en trots stond Alex Pechtold naast Femke toen ze haar motie op woensdag 27 oktober 2010 waarmee ze de regering opriep om de islamisering van Nederland niet tegen te gaan, Alex was het daar van harte mee eens, al was het alleen al om zijn aartsrivaal dwars te zitten. Alleen SGP & PVV stemde tegen, de rest stemde voor. Onthou die namen.

  Ja en de islam zorgt natuurlijk nooit voor een homovriendelijke omgeving.

  #stemzeweg

 23. AAA

  Klopt wel wat Wilders beweerd,maar vlak PvdA,Groenslinks!!echte knuffelaars bij uitstek niet uit…En die partijen zitten bomvol met homo’s dus wie het snapt mag het zeggen,graven letterlijk al tig jaren hun eigen graf!

 24. Rien Noppen

  Als ik zie hoeveel smerige homohaat in de richting van Jetten op DDS door reaguurders wordt uitgebraakt denk ik dat we op dit punt beter kunnen beginnen de balk uit ons eigen oog te verwijderen voordat we de moslims op de korrel nemen.

 25. Ome Wim

  Iedereen heeft in ons land de vrijheid zelf te kiezen welke voorkeur je hebt voor een relatie maar hoeft naar mijn mening niet breed gepresenteerd te worden in “gay-parades” met provocerend uitgedoste figuren in bootjes in de Amsterdamse grachten, waarom is er nooit een “hetero-parade” of is dat misschien discriminerend ????
  Wat bij mij niet door de beugel kan is dat jeugdzorg doodleuk zulke paren als pleegouders uitkiest om daar kinderen te plaatsen uit een gezin en uit huis geplaatst zijn.

  1. M. Brandenburg

   Dat is hetzelfde, waarom wel gaylympics, maar geen straightlympics, wel prijzen voor bijvoorbeeld zwarte acteurs en lationa acteurs en dergelijke, maar niet voor blanken, probeer het voor de gein en de linkse kerk schiet in een kramp.

   Was het niet een paar jaar gelden dat men liep te zeieken dat er niet voldoende Oscars naar zwarte actuers gingen. Klein onderzoekje, 12 van de acteurs is zwart en 11.8% had een oscar te pakken…… Maar geen hond die zeikt over quotas in sport, bijvoorbeeld minimaal 20% van het team moet blank zijn in de diverse sporttakken die gedomineerd worden door minderheden.

   Of quotas voor een minimaal aantal vrouwen dat aan de slag moet als vuilnisophaler of loodgieter, wat opvalt dat we altijd de lekkerste kerses plukken, en verder in alles zo dubbel met de maten meten als maar kan.

 26. Karel de Grote

  En die miezerige homo zegt dat Wilders onnederlands is, hij ziet er zelf niet uit als een Germaan, eerder een Italiaan dus hoezo onnederlands? Hij weet dus niet wat het is om Nederlander te zijn.

 27. DidiMadloba

  Wilders kent de kracht van de herhaling.
  Open grenzen, massa-immigratie, het zijn leugens.
  Zogenaamde asielzoekers worden allemaal teruggestuurd als ze uit een veilig land komen. En mensen die voor hun leven moeten vrezen vangen wij op, sinds Joden voor de oorlog overal voor een dichte deur stonden, behalve in Auschwitz.
  Massa-immigratie? Ja, in de jaren ’70 en ’80 besloten veel gastarbeiders terug maar te blijven. Tegenwoordig is het merendeel van de immigranten blank, en niet-moslim.
  Wat is een “islam-knuffelbeleid”? Bevordert D66 de islam misschien? Wil Wilders dat de islam verboden wordt? Wilders denkt aan de vrijheid van godsdienst te ontsnappen door te stellen dat de islam geen godsdienst is maar een ideologie. Dat zou blijken uit het feit dat de islam ook opvattingen heeft over allerlei wereldse zaken. Maar dat heeft het katholicisme ook. En mensenrechtenbepalingen spreken heel slim over de vrijheid van “opvattingen”, want branden hun vingers niet aan een definitie van “godsdienst”. Aan de vrijheid van meningsuiting (waar Wilders juist een groot voorstander van is) gaat de vrijheid van mening vooraf.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.