Geert Wilders haalt uit naar klimaat-kabinet Rutte 3: "LEUGENS EN BEDROG"

Geen categoriemrt 14 2019, 8:00
Tja, het klopt wel.
De Telegraaf bericht vandaag dat de cijfers van het Centraal Planbureau geen juist beeld geven "van de inkomenseffecten van het klimaatakkoord." De reden is dat slechts 128 van de 300 plannen konden worden doorgerekend."
Dat is al een probleem, maar daarnaast blijkt ook nog eens "dat bijna 400.000 huishoudens, met name alleenstaanden en alleenverdieners, veel slechter af zullen zijn dan cijfers laten zien." Deze mensen gaan er de komende jaren drie procent in koopkracht in achteruit door het walgelijke klimaatbeleid van het kabinet. Maar dat is nergens terug te zien in de cijfers.
PVV-leider Geert Wilders reageert furieus op dit nieuws. Hij beschuldigt het kabinet-Rutte III van "leugens en bedrog":
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1106080807742046208
Hoewel ik natuurlijk weinig waardering kan opbrengen voor de leider van een nationaal-socialistische partij -- een discriminerende, linkse club -- heeft hij op dit punt wel degelijk gelijk. Het kabinet liegt en bedriegt erop los. Zelden heb ik een regering gezien die zo ontzettend oneerlijk is; die zoveel leugens vertelt en mensen zo vaak een rad voor ogen probeert te draaien. Het CDA van vroeger is helemaal niets vergeleken met de VVD van Mark Rutte. De hypocrisie is ongelooflijk, de huichelarij is van epische aard. En wij maar dokken voor al die onzinnige plannen -- plannen die alleen maar door onze strot geduwd worden omdat ze Rutte in staat stellen om nog een tijdje langer "premier" te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten