Heerlijk! FVD’ers pakken “Nooit meer fascisme!”-gillende Antifa’ers terug met eigen leus: “Nooit meer communisme!”

baudet fvd drachten
Foto: Thierry Baudet temidden van FVD-aanhangers in Drachten. Bron: Screenshot FVD / Twitter.

Zoals aangekondigd stonden de zwarte dreigdoekjes van Antifa gisteren in Friesland buiten bij het FVD-campagne-evenement in Drachten een beetje zielig te demonstreren met hun banners en hun maskertjes. Ook gilden ze hun eigen grijsgedraaide leus “Nooit meer fascisme” natuurlijk weer zo hard als maar konden. Forum voor Democratie-aanhangers kenden het riedeltje nu wel en hadden een antwoord klaar: gewoon “Nooit meer communismee” terugschreeuwen tegen deze gewelddadige marxisten.

Na een geslaagde avond in Arnhem afgelopen maandag trok de FVD-karavaan gisteren door naar het Friese Drachten, waar eveneens voor een bomvolle zaal Thierry Baudet de aanwezigen vermaakte met een avond politiek. Wederom zat alles vol, en moest Baudet zelfs teleurgestelde fans buiten in de stromende regen nog even toespreken. Zij konden niet meer naar binnen, maar dat betekent niet dat de voorman van de tweede partij in de peilingen niet even tijd kon maken.

Wie ook tijd hadden vrijgemaakt voor FVD in Drachten was het langharige werkschuwige tuig van Antifa. Met wat sneue protestdoeken probeerden de radicale communisten een vuist te maken, maar het was zo zielig om aan te zien dat er totaal geen dreigende situatie vanuitging. In een tevergeefse poging toch nog intimiderend te zijn, gingen de linkse hooligans dan maar dingen roepen. Maar ook dat was zinloze moeite, want de FVD-fans in Friesland waren niet van plan zich zomaar ‘fascisme’ te laten aanleunen, en hadden dus een fijn antwoord bedacht om terug te roepen naar de zwartgeklede linkse tuigfascisten:

“Voorafgaand aan de bijeenkomst hield AFA (Anti Fascistische Actie) Fryslân een demonstratie. Daarbij werd door demonstranten ‘nooit meer fascisme’ gescandeerd. Dat werd beantwoord met ‘nooit meer communisme’. “

Checkmate, bolsjewistische krakertjes!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

70 reacties

 1.   

  Wanneer hebben we hier een communistisch regime gehad?

 2.   

  Wanneer hebben wij hier een Nederlands fascistisch regime gehad?

  1.   

   @Suijkerbuijk: Het stellen van vragen aan dit linksche geteisem is volstrekt zinloos. Hun onderkaken zitten op slot en ze kunnen alleen nog maar ‘sieg heil’ roepen naar moeder aarde en naar hun ultra linksche overtuigingen.

   Je kunt er maar het beste volstrekte lak aan hebben, en natuurlijk FvD stemmen op 20 maart 2019.

   #stemzeweg

   1.   

    @lugar,
    Ga nou niet “sieg heil” vergelijken met communisme. Sieg heil heeft tenminste nog een rijke geschiedenis. Alles aan communisme is slecht

  2.   

   Gelukkig niet, Suijkerbuijk. De fatsoenlijke democratische partijen hebben hier nog steeds een meerderheid en FvD en PVV zullen samen hoogstens een 20% van het electoraat kunnen misleiden.

   1.   

    Ik weet dat je eigenlijk niet slim genoeg bent dit te begrijpen, maar pvv en vvd voldoen beide niet aan de definitie van facisme.

    Facisme is een extreem linkse stroming afgeleid van het marxisme.

    Dus altijd facisme janken als het over fvd of de pvv gaat laat zien hoe ongelovenlijk dom je wel niet bent.

    1.   

     Het aanzien van de politiek is nog veel erger geschaad naar mijn mening.
     Paul Rosenmuller, de maoïst die later fractievoorzitter van Groen Links werd, collecteerde voor de Khmer Rouge. De SP, die ook haar wortels in het Maoïsme heeft, is voortgekomen uit de marxistisch leninistische studentenbond MLS. De Rode brigades, de revolutionaire voorhoede van het Maoïsme, was een fanatieke moordenaarsbende die in China maar ook Tibet miljoenen mensen over de kling joeg. Ook het Stalinisme kende zijn bewonderaars. In de tijd van de Goelag waren mensen als Ella Vogelaar en Elsbeth Etty actief binnen de CPN onder Paul de Groot. Deze autoritaire, in feite aan de leidband van het Sovjet regime lopende partij, was onderdeel van de propaganda machine van de Russische Communisten, ook een moordenaarsbende. Op basis van het voorgaande zou ik mezelf niet links durven noemen: ik heb geen enkele affiniteit, met linkse massamoordenaars en AFA is daar een onderdeel van. Ze zijn voor mij even abject als nazi’s.

     1.   

      Top

      Nogmaals: met je eens!

     2.   

      ++++
      Goed verwoord.
      Overigens de Rode Khmer vermoorde in een periode van nog geen 4 jaar, 3 miljoen landgenoten . Dat is 42% van de totale bevolking. Daarmee is Pol Pot en zijn slachtersbende succesvoller gebleken dan de nazi’s. En voor dat Parvenue heeft Rosenmuller geld ingezameld. Wat mij betreft sluit men die smerige rat alsnog op.

     3.   

      @Top, zeer scherp geformuleerd. +++

    2.   

     @Bart: Zolang mensen als jij op deze figuur reageren blijft hij zijn onvoorstelbare spelletje spelen, zeven dagen per week 14 uur per dag. Waarom zou je daar in vredesnaam aan meewerken?

    3.   

     U heeft volkoken gelijk!

     Noppen is niet slim genoeg, hij gaat wel gestaag vooruit.

     Hij had laatst een legpuzzel gecompleteerd in wel 3 dagen.

     Erg knap van hem want op de doos stond “2 tot 4 jaar”

   2.   

    Blablabla. Blaaskaak.

   3.   

    Zullen we het nog eens hebben over de fatsoenlijke partijen op het moment dat je weer gaat janken over Het Westen dit Het Westen dat?

  3.   

   En vergeet vooral niet, dat “De linkschmensch”, de afgelopen 100 jaar, meer dan 150 miljoen slachtoffers op zijn (helaas niet aanwezige) geweten heeft staan.Om maar een paar van zijn beulen te noemen: Stalin, Pol Pot, Mao, Hitler (hij was dan wel Nationaal socialist, maar toch een socialist), Kim ill Jung en ik kan nog veel meer Jokers opnoemen. Het niet zo vreemde fenomeen doet zich ook altijd voor bij dit soort lieden met de abjecte gedachten over “hun socialisme”. Ze nemen het er zelf, altijd heel erg goed van. Lijkt eigenlijk meer op de donkere eeuwen. Dat had men ook de “Leenheer en lijfeigenen”. En tot op de dag van vandaag, gelden oude spreuken ook nog steeds naar volledige waarheid. Zoals: “Geef het volk brood en spelen” en nog zo’n geweldig aardige, “hou jij ze dom, dan houden wij ze arm”. O ja, we mogen eens per vier jaar stemmen

   1.   

    Top
    Goed verwoord!

 3.   

  ‘Ook gilden ze hun eigen grijsgedraaide leus “Nooit meer fascisme” natuurlijk weer zo hard als maar konden.’

  Er zijn zoveel wetenschappelijke onderbouwingen waarom het fvd zich tot het oerfascisme verlaagd te vinden.

  ‘gewoon “Nooit meer communismee” terugschreeuwen tegen deze gewelddadige marxisten.’

  Zijn ze gewelddadig geweest? Ben benieuwd naar de onderbouwing hiervan.

  Het is wel een teken van je intelligentie gebrek de zin die je daar hebt geschreven. Ook van de fvd aanhang overigens maar goed wat kun je verwachten van mensen die fascisme weer als realistisch alternatief zien.

  1.   

   Satty, facisme is een exteem linkse stroming, het fvd facistisch noemen laat pas zien dat je geen enkele intelligentie bezit.

   Het zijn juist de antifa kneuzen die de grootste facisten zijn.

   Maar ja jij bent zelf net zo een droeftoeter die te pas en te onpas over facisme loopt te janken.

   1.   

    Ik denk niet dat jij fascisme begrijpt. Leninisme is inderdaad fascisme, lenin was dan ook geïnspireerd door Gabriele D’Annunzio, de in het socialisme teleurgestelde grondlegger van alledaags fascisme in het westen.

    Lees ur fascism eens. Het maakt mij overigens geen zak uit of het links of rechts is, het stinkt en baudet past binnen de grenzen van de mensen die fascisme een defenitie hebben gegeven. Voor de duidelijkheid ik heb een meer rechtse visie dan de meeste mensen hier.

    1.   

     Nee het facisme is geinspireerd door het werk van Giovanni Gentile die net als Mussolini een marxist was. En is ontstaan nadat het marxisme niet de beloofde klasse strijd bracht die marx voor ogen had. Toen zijn deze marxisten het socialisme gaan uitvoeren aan de hand van nationale identiteit en dat is het facisme, dus een socialistsche stroming geworden.

     1.   

      Nee hoor. Zowel mussolini en lenin hebben Gabriele D’Annunzio als voorbeeld gezien. De manier waarop hij het Italiaans Regentschap Carnaro leide zagen zij als voorbeeld.

      Socialisme en nationalisme zal natuurlijk nooit samen kunnen gaan. Marx en bakoenin zaten niet voor niets samen in de internationale voor zij ruzie kregen. Marx was boos omdat bakoenin marx waarschuwde dat marxisme in dictatuur zou eindigen,hierin was hij vooruitziend.

      Socialisme gaat uit van een internationale verandering. Nationaal socialisme is inderdaad fascisme en heeft meer rechtse kenmerken dan linkse, natiestaat en cultuur zijn doorslaggevend. Niet voor niets hebben zowel Hitler als mussolini het eerst de socialisten vermoord, de marxisten en anarchisten waren van beide dictators het eerste slachtoffer.

    2.   

     weet je wat satty, bij deze is je nieuwe naam Dombo.

  2.   

   Doe je hoofddoekje eens wat losser en ga naar je plaats waar je thuis hoort, volgens die gene, die zeggen, dat ze om je geven, in de keuken!

  3.   

   @ Satty Antifa wordt gezien als terroristische organisatie en is in veel landen verboden. In tegenstelling tot de FvD die dat niet is.

 4.   

  Forum voor Democratie.

  Nooit meer fascisme?

  Een mooi staaltje kletskoek, bullsh*t en papegaaien.

  “Het fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922 – 1943. “

  1.   

   @lugar +1

 5.   

  Kunnen we DDS niet beter omdopen tot de FvD-bode?

  1.   

   kunnen we jou niet beter omdopen tot die domme trol?

   1.   

    @Bart,
    Dat is al zo.

 6.   

  Prachtig nooit meer communisme en geen gezichtsbedekking.

  Kom uit voor wie je bent.

  Toon je ware gezicht en je ware IK.

  #STEMZEWEG op 20 Maart.

  STEM met verstand, stem op de PVV of FvD.

  1.   

   @HJ: +1

 7.   

  Wil e e n van de gasten die voortdurend loopt te verkondigen dat FvD fascistisch is, mij nu eens uitleggen waarom dat zo is. En wel met goede, ter zake doende, argumenten graag. Om jullie extra te motiveren het fascisme van FvD eens te beschrijven en toe te lichten, beloof ik plechtig van dit forum te verdwijnen, als ik overtuigd ben. Welnu, dat kunnen jullie toch niet op je laten zitten, of wel? Ik wacht. En als er niets uit jullie hersenpan komt, dan moet het voor eens en altijd afgelopen zijn met dat AFA-geschreeuw.

  1.   

   “Wil één van de gasten die voortdurend loopt te verkondigen dat FvD fascistisch is, mij nu eens uitleggen waarom dat zo is.”

   Nee Ries dat gaan ze niet doen want dat kunnen ze niet. Zodra jij met vragen of kritiek komt krijg je de volgende typeringen en verwensingen naar je hoofd geslingerd:

   – Racist
   – Fascist
   – Islamofoob
   – Xenofoob
   – Klimaatontkenner
   – Nazi

 8.   

  Facisme is net als communisme een marxistische stroming, om het fvd facistisch te noemen laat zien dat je ontzettend dom bent. Maar we verwachten van antifa, de grootste facisten in de wereld niet veel anders.

  1.   

   “(…) om het FvD facistisch te noemen laat zien dat je ontzettend dom bent.”

   Dom én simpel. Maar wel gevaarlijk simpel want dit soort stemt op partijen als GroenLinks, DENK & PvdA, de warme pleitbezorgers en verdedigers van de levensgevaarlijke islam.

 9.   

  Zwarte kleding betekent altijd: op weg naar dictatuur!

  Zie de NSB, SS, PNF (de Partito Nazionale Fascista).
  Altijd , hoe vreemd dit ook klinkt, als socialisten.
  Verwachting is dat Antifa ook deze weg gaat bewandelen!

  1.   

   Nou Baron, dat komt omdat nazisme en facisme gewoon socialisten zijn.

   1.   

    @Bart: +1

  2.   

   @handtasje

   Wat jij vindt moet je bij verloren/gevonden aanmelden in plaats van er een informatief blog als dit mee onder te schijten. Niemand die staat te wachten op wat jij ergens van vindt.

  3.   

   Nou je het zegt, AFA draagt precies hetzelfde rood en zwart in hun vaandels als de NSB.

  4.   

   IK zie de I.S figuren ook altijd in het zwart lopen mmmmm … tja zal wel toeval zijn toch ????

 10.   

  @vit
  Ik zag je vraag pas laat. Ik vind het fascisme omdat baudet de hele tijd 1 of ander complot predikt, linkse pers linkse leraren omvolking. Ook heeft hij de zondebok. Hij beweert dat ‘men’ cultuur vernietigd, de eenheid van het ‘volk’ kapot maakt met de eu. Hij beweert een democratie te veranderen met een referendum, wat natuurlijk niet zo is. Wil je een democratische verbetering zal dit van onderaf moeten komen en niet doormiddel van een referendum.

  Hij doet het voorkomen alsof er maar 1 redder voor Nederland is en dat is zijn partij. Hij zal de democratie verbeteren, de indringers verdrijven en de cultuur verdedigen.

  Umberto eco heeft het document ur fascism geschreven, gratis als pdf te downloaden. Dit is net als m’n opa een overlever van fascisme. Mijn opa zegt ook hij heeft dezelfde praat als Hitler. Ik beweer niet dat hij hetzelfde doel als Hitler heeft. Hij maakt andere rassen wel minderwaardig net als Hitler, hierover heeft bv Fausto van erkenbrand uitspraken gedaan maar ook Paul peters.

  Misschien vind je ur fascism Interresant om te lezen. Ik sta open voor een fatsoenlijke discussie daarover, misschien lees jij wel iets waarvan je zegt satya dat interpreteer je fout.

  Ik heb zelf overwogen fvd te stemmen omdat mijn goede vriend koeiepoep fvd wil/wou gaan stemmen. Na onderzoek en gesprekken ben ik tot deze conclusie gekomen.

  Als je mij niet uitscheld of kleineert sta ik voor je mening open. Ook zie ik niet iedere fvd stemmer als slecht. Er zijn verkeerde beslissingen in het verleden genomen, de onvrede begrijp, het fvd heeft volgens mij geen eerlijk verhaal en geen eerlijke oplossing.

  1.   

   Satty, nog 1x als je fvd facistisch noemt dan weet je dus niet wat facisme is.

   fvd ligt juist mijlen ver af van facisme.

   facisme is totaliar staatsgericht socialistisch. De staat die alles bepaald.
   fvd is juist voor minder staat en niet socialistisc.

   dus tief een keer op met je leugens dat fvd facistisch is, dat laat alleen maar zien hoe ongelovenlijk dom je wel niet bent.

   1.   

    Beste Satty, Zelfs als Wilders of Thierry aan de macht zouden komen, zie ik de komst van fascisme in een vrij democratisch land als Nederland niet gebeuren. Ik vraag me af waar dit soort paranoide bij u vandaan komt. Begrijpt u de definitie van fascisme eigenlijk wel..U haalt patriottisme en fascisme door mekaar. FvD en PVV zijn partijen die gebaseerd zijn op vaderlandsliefde terwijl u meer een aanhanger bent van kosmopolitisme.

    1.   

     @van Urk.

     Laat HendrikJan je even op de goede weg helpen, deze leugensnol / leugenmol is aangenomen om te stoken.
     Gr.
     #STEMZEWEG op 20 Maart.
     RUTTUP en NEXIT.

    2.   

     Beste van urk. Ik baseer mij op historische vergelijkingen. Ik hoop dat jij gelijk hebt en ik het mis. Dat meen ik oprecht.

   2.   

    Bart

    Baudet valt de democratie voortdurend aan en wil een sterke natiestaat. Ik zie werkelijk niet in hoe dat democratie zal bevorderen. Baudet beroept zich wel degelijk op een solidariteit als volk, dan zou ik beter opletten als ik jou was.

    Ik heb een mening, vraag jou niet om de jouwe niet te geven, vindt dat baudet gewoon mag spreken. Daar mag ik toch gewoon een mening over hebben?

    1.   

     @Satty

     Dus voor de EU bestond waren we allemaal fascisten dat zeg jij eigenlijk, want toen hadden we nog een goed functionerende natiestaat.

     Je argumenten gaan weer, alweer mank. Is dit bewust steeds tegendraads doen?

  2.   

   @handtasje

   Wat jij vindt moet je bij verloren/gevonden aanmelden in plaats van er een informatief blog als dit mee onder te schijten. Niemand die staat te wachten op wat jij ergens van vindt.

  3.   

   Je maakt geen indruk met je “fascistisch” geleuter Satty.
   Fascisme : politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie. De partij van Thierry heet volgens mij toch Forum VOOR Democratie, en niet TEGEN democratie.
   En wie heeft er volgens jou wel een eerlijk verhaal en oplossing ?
   De gevestigde (s)linkse orde die zich gesteund weet door een idem dito linkse media welke steeds maar weer met hetzelfde eenzijdige verhaal komen ? Leugens de lucht in slingeren ( koopkracht, €U, immigratie, klimaat en nu weer criminaliteitsstatistieken ) om het gepeupel koest te houden ?
   Het probleem met (s)links is dat men de feiten niet durft te benoemen. Pappen en nathouden. De boel bij elkaar houden. Werkt niet. En wanneer de feiten wel beoemd worden dan voelt men zich bedreigd en wordt de fascisme/rascisme kaart getrokken wat totaal nergens op slaat en slechts een afleidingsmanoevre is om het eigen ongelijk/onkunde te verdoezelen. Het trieste dieptepunt van dit alles is Antifa. Een schimmige, zeer bedenkelijke club radicalen die geweld en vernielingen niet schuwen om hun gelijk kracht bij te zetten. Zij zijn een veel grotere bedreiging voor de maatschappij dan dan FvD en/off PVV bij elkaar.

  4.   

   @Satty

   Ik zal hier over nadenken en je later weloverwogen antwoorden, nu heb ik even geen tijd want keidruk.

   Voorlopig zie ik dat je een ernstige denkfout maakt.

   1.   

    @Satty

    Ik heb er nog eens over nagedacht maar ik kan wat betreft het volgende absoluut geen raakpunten ontdekken met het FvD:

    ‘Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922 – 1943.’

    Wat antidemocratisch betreft kun je hen zeker niet van betichten gezien dat zij een bindend referendum willen invoeren, het FvD mikt juist op de intelligentere burger dus wat dat betreft zou je daar op zijn plaats zijn.

    Waarschijnlijk is jou een en ander aangepraat, volg je hart zou ik zeggen maar stem het liefst op het FvD die voor posten uitsluitend vakmensen willen zoals Theo Hiddema voor het juridische.

  5.   

   @ Satty

   Verkiezingen zijn ook een referendum, het is echt onzin dat je zegt dat hij de democratie kapot wilt maken. De EU probeert dat al jaren, door steeds meer macht van ons af te pakken, door niet gekozen technocraten.

   Je draait de zaken volledig om, nogmaals is dat een bewuste actie van iemand diezelf bij Antifa zit?

   Uit niets blijkt dat het om fascisten gaat, niets. Zij doen aan de verkiezingen mee, hebben een punt dat de media vooral links georiënteerd is, op een enkeling na.

   Onze cultuur staat zeker wel onder druk, zowel vanuit de EU als door mensen met een migratieachtergrond. Moslims die bijvoorbeeld klagen over schilderijen en kunstwerken in gemeentehuizen, over de lesstof op scholen, andere die weer ons straatnamen willen veranderen, dat we geen blank meer mogen zeggen, maar wit (dan mag je ook geen zwart meer zeggen, want die mensen zijn bruin).

   Vreemd dat je je nooit druk maakt om Denk, net zoals Antifa dat niet doet. Ook zegt antifa niets van moslims die alle Joden dood willen of homo’s willen doden.

   Een onderzoek heeft uitgewezen dat 30% van de moslims in Nederland de Sharia ingevoerd wilt zien. Een wetssysteem wat iedereen die niet door de test komt mag doden.

   Wat zegt je daar nou van?

 11.   

  Communisme doet het goed in Venezuela, Korea, Cuba.
  Verder zie ik niet zoveel verschil met het fascisme beide zijn in staat een maatschappij kapot te maken en een kleine bovenlaag macht en rijkdom te laten roven.
  In feite het grote onzin argument van onze tijd.
  De jacht op de blokeerfriezen staat in schril contrast met de behandeling van antifa, vraag mij af waarom.

  1.   

   “(…) vraag mij af waarom.”

   Dat is stiekem een beetje retorisch, toch?

   1.   

    :-))

  2.   

   @J.Rademaker.
   Die verklaring is simpel, in mijn jonge jaren nog assistent geweest van Sherlock Holmes, HendrikJan Watson.
   Dus als het OM, een zaak aanspant tegen deze gezichtbeschermende club en zij voor de rechter moeten verschijnen, moeten de doekjes weg en wie weet welke bekende gezichten, dan te voorschijn komen.
   En dat wilt men van beide kanten niet.

   Gr HendrikJan Watson.

 12.   

  Ik hoop dat die schreeuwlelijken van AFA lekker nat geregend zijn. Ongetwijfeld zal het binnen bij FvD veel gezelliger zijn geweest. Het verschil is zo’n beetje tussen geen belangstelling voor AFA in de regen en overweldigende belangstelling in een volle zaal voor FvD.

 13.   

  Eindelijk gaat er iets in Nederland veranderen. Het forum en wilders zijn goed bezig.
  Ik hoop dat ze beiden erg groot worden en er beweging op gang komt. Er zijn al jaren beslissingen genomen waar ik totaal niet achter kon staan, denkend aan alle belastinguitgaven (mijn belastinggeld) naar allerlei buitenlandse flutprojectjes. Klauwen met geld is verdwenen als sneeuw door de zon.

  1.   

   “Eindelijk gaat er iets in Nederland veranderen. ”

   Dat is exact de reden waarom Forum voor Democratie zo gigantisch is gegroeid. Als nieuwkomer, met slechts twee authentieke zetels, zijn ze in twee jaar tijd uitgegroeid tot een politieke partij met meer dan 30.000 leden, in een tijd dat het aantal leden van politieke partijen alleen maar afneemt.

   Stem daarom op FvD en,

   #stemzeweg

 14.   

  Prachtig toch, Rutte bij het grof vuil en al die Linkse trollen, die de PVV en FvD fascistisch noemen er naast, plek zat.

  Erdogan, je weet wel die Erdogan, noemde ALLE Nederlanders, Nazi’s en Fascisten en na vier weken noemde Rutte, de zelfde Erdogan weer een bevriend staatshoofd.

  #STEMZEWEG op 20 Maart.
  RUTTUP en NEXIT.

 15.   

  Ik zie veel reacties mbt dom etc. Ik denk dat het niet dom is maar onwetend. Zie het als kleine kinderen die bij gebrek aan zelfreflectie gaan schreeuwen omdat ze hun zin niet krijgen. In de volwassen wereld gaat het er feitenlijk exact hetzelfde aan toe. Communicatie is een van de peilers om fatsoenlijk met elkaar van gedachten te wisselen. Als dit niet lukt gaan we schreeuwen en bij voorkeur de andersdenkenden demoniseren zonder enig fatsoenlijk argument. Los van een aantal extremen hier, zijn het bij uitstek de mensen die in hun opvattingen wat linkser georiënteerd zijn die beginnen met schelden en of het beschrijven van onderbuik gevoelens zoals bruinhemd, nazi fascist etc. Ik begrijp werkelijk niet wat dat soort onzin bijdraagt aan een fatsoenlijk gesprek. Bovendien wil ik de mensen die dit soort vuiligheid spuien eens oproepen om gewoon eens naar een voormalig concentratiekamp te gaan en eens te ervaren wat deze stroming daadwerkelijk heeft gebracht.
  Wij hier in Nederland hebben geen enkele partij in ons bestel die ook maar neigt naar dit soort waanzin. Vanzelfsprekend heeft de PVV enkele uitspraken gedaan waar je je vraagtekens bij kan stellen maar dit kan je ook zeggen van groen links met dhr die zich kandidaat stelt voor de 1ste kamer. Het huidige en vijandelijke klimaat naar elkaar toe is immers geschapen net voor de moord op dhr Fortuyn . In deze zaak heeft deze groen links heer toch een groot aandeel gehad in het stigma en de demonisering van dhr Fortuyn. Kortom wissel argumenten en probeer van elkaar te leren i.p.v. te zwelgen in ieders gelijk.

 16.   

  Tguard:
  ++++++++++

 17.   

  Kijk het nog een paar dagen aan, anders kom ik hier niet meer terug.
  In mijn ogen, zijn bepaalde personen bewust negativiteit aan het lap-toppen. Idee om alleen maar te provoceren en altijd hetzelfde riedeltje.
  Deze vele commentaren, m.i., een opruiende en toch wel gevaarlijke ondermijnende anti-Nederlandse toon hebben.
  Velen proberen een discussie op gang te brengen maar worden door genoemden botweg neergesabeld. Het doet mij vermoeden dat AFA hier achter zit; daar is de regel, juist of onjuist, altijd neersabelen!
  Misschien dat DDS redactie/moderator toch, indien nodig, zal moeten ingrijpen.

  1.   

   Zou zomaar kunnen, dat is een zeer gevaarlijk clubje die niet naar feiten kijkt, alleen naar wat zij willen zien. Kun je niet mee discusseren, want je bent toch altijd ‘de vijand’.

   Ik heb al vaak zat demostraties van antifa gezien, waar mensen vragen waarom demonstreren jullie eigenlijk. En dan was het antwoord ‘omdat hij of zij dit of dat heeft gezegd en racist is of antihomo’, blijkt een van de sprekers juist homo te zijn en de organisator van Afrikaanse komaf.

   Mocht niet baten, de Afrikaan werd ook uitgemaakt voor nazi en zelfs de Jood die er aanwezig was, wiens familie in de oorlog vermoord is.

   Die mensen weten van toeten nog blazen en kakelen maar wat, leven in hun eigen wereld met hun blauwe en paarse haren en de mannen met dreadlocks en te wijde gebreide truien.

   Meeste natuurlijk steuntrekkers.

 18.   

  “de anti-fascisten zijn de moderne faciliteiten”.

 19.   

  Er zijn veel mensen, die door antifa worden gevolgd en daarvan slechte gevolgen ondervinden. Er worden dan bijvoorbeeld stukken opgestuurd naar relaties zonder dat de zogenaamde antifascisten zich identificeren. Anoniem dus. Uit die stukken blijkt wel dat het om de antifa gaat. Antifa neemt al kwalijk als je met iemand in gesprek bent geweest en die ander fout zou zijn geweest. Een soort afgeleide verantwoordelijkheid, die blijkbaar elk gesprek over onderwerpen verbiedt. Maar wat zij fout vinden, zal dat bijna nooit zijn. Bovendien, ze zijn vals en onwettig bezig.
  Ik weet iemand die laatstelijk nog kandidaat raadslid voor de PVV was en al sinds zo bijna twintig jaar bij herhaling bedreigd wordt. Daarenboven wordt hij door de activiteit van antifa door een fors deel van de bevolking voor fascist en dergelijk minder fraais gehouden en is hij door zo maar weer anderen met de dood bedreigd waaronder nog in het laatste jaar, en ook nog eens geschaad is in zijn zakelijke activiteiten. Kortom, zo’n club als antifa heeft wel invloed. Nederland is gedegradeerd.

 20.   

  Antifa: radicaal-linkse.
  AfD: natiestaat gericht conservatief-rechts.

  Ik kwam op youtube een interessante video tegen van Fortuyn waarin zowel radicaal- links als ook links worden besproken, ook veel thema’s zoals immigratie, Islam, integratie, discriminatie en feminisme etc… allemaal onderwerpen die nu nog steeds spelen in de maatschappij!

  https://youtu.be/JgSGph-k-Wc

 21.   

  Dat Satty niet weet, dat communistische bendes Duitsland al meer dan tien jaar onveilig maakten voor Hitler aan de macht kwam, zal ze wel niet weten. Immers dat wordt nu nog altijd verzwegen, zo eenzijdig en bangelijk of is het puur om de mensen de kwaadaardigheid van het marxisme te onthouden. Dat laatste zeker.

  1.   

   #negeren

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!