Hoppakee! Kansloze Kuzu wordt keihard afgedroogd bij WNL: ‘U valt de persvrijheid aan!’

denkwnl
Foto: DENK'er Kuzu wordt helemaal in z'n hemd gezet bij WNL. Bron: Screenshot WNL.

Op de nationale televisie is vanochtend Tunahan Kuzu nog maar weer eens ontmaskerd als de enge sloper van de persvrijheid die hij is. Meneer probeerde in de slachtofferrol te kruipen, maar WNL was niet van plan de DENK-mogul dat onbestraft te laten doen. Presentatrice Maaike Timmerman maakt de kachel aan met dit Kamerlid!

Vandaag weten we weer waarom DENK vooral in filmpjes verschijnt die van eigen makelij zijn, in plaats van bij de media. Tunahan Kuzu blijkt namelijk niet zo’n briljante debater die zichzelf uit benarde situaties kan kletsen. Sterker nog: bij het minste zuchtje tegenwind gaat de gevierde DENK-oprichter al omver. Dat zagen we vanochtend wel weer, toen het Nederturkse Kamerlid te gast was bij Goedemorgen Nederland van WNL.

Veel andere politieke leiders mogen daar in deze verkiezingstijd namelijk één dagje aanschuiven als gasthoofdredacteur. Kees van der Staaij had die eer gisteren al, en ook leiders van grotere partijen komen later deze campagne nog aan bod. Maar WNL slaat DENK welbewust over voor die rol. Kuzu mag gewoon als gast komen, maar niet met z’n vingers aan de knoppen. Waarom? Heel simpel: DENK blijft constant de persvrijheid aanvallen. Wil de media knevelen en dreigt constant naar de rechter te stappen vanwege onwelgevallige publicaties en uitzendingen. Die gekken hebben op de vloer van de Tweede Kamer zelfs gesmeekt of de minister dit medium alsjeblieft wil aanpakken.

Dus dan de teugels van een journalistiek medium uit handen geven aan zo’n kerel? Mooi niet. Dat is een eer die je moet verdienen. En dan kan Kuzu nog wel zulke krokodillentranen laten om half acht op de vroege morgen – om presentatrice Maaike Timmerman te snel af te zijn moet hij ‘s ochtends toch nog écht wat vroeger opstaan.

Jammerdebammer, Tunahanneke. Vandaag eens even geen stroop in het kanneke, maar alleen water en brood! Geserveerd, met een glimlach, door WNL. I love it!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

51 reacties

 1.   

  Dat zal Kuzu niets doen. Hij zal er niet wakker van liggen. Iedere partij heeft wel een schare kiezers die hun leider blind volgen. En dan, het is ook geen prime time in de ochtend.

 2.   

  Hem doet het niets zegt men, maar daar geloof ik geen drol van.

  Want weet je, Erdogan kijkt mee.

 3.   

  “Kuzu mag gewoon als gast komen, maar niet met z’n vingers aan de knoppen”
  Hopelijk krijgen de Klaver en Rutte dezelfde behandeling als Kuzu!
  Beide heren willen de pers niet dwingen zoals Kuzu,maar worden bevoordeeld door de pers en media!
  Dat is net zo scheef!
  Stem FvD of PVV.

  1.   

   “Stem FvD of PVV.”

   +1

   #stemzeweg

  2.   

   Onzin slimpie baudet krijgt alle ruimte en pvv slaat uitnodigingen af. Over een slachtoffer rol gesproken.

   1.   

    @Satya
    Wilders is gewoon gastheer geweest bij WNL.

    Dat hij vaak verstek moet laten gaan, zit hem in zijn beveiliging die niet altijd gegarandeerd kan worden.

 4.   

  Dat is juist waar Kuzu stemmen meetrekt met het slachtoffer spelen.

  1.   

   Past perfect bij zijn islamitische achtergrond, altijd schreeuwen dat de ander de schuldige is.

   1.   

    Van jou is deze reactie hilarisch.

    1.   

     @ Satty.
     Liet jij die natte scheet ?

    2.   

     Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden Weense worstje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. maak je pleite Niknok.

     1.   

      “En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden Weense worstje. ”

      Ik zie dat Top seksueel nog flink in de narigheid zit.

     2.   

      @Top

      Dankzij jou platvloerse reacties zal Denk nog meer stemmen krijgen.

      Nergens voor nodig die reacties.

  2.   

   Zoals pvv en fvd bedoel je?

 5.   

  ‘Heel simpel: DENK blijft constant de persvrijheid aanvallen. Wil de media knevelen en dreigt constant naar de rechter te stappen vanwege onwelgevallige publicaties en uitzendingen.’

  Goh, komt me ergens bekend van voor. Je leest niets anders dan dat bepaalde media verboden moet worden bij de reacties op DDS, het oproepen tot negeren van mensen met een andere mening is schering en inslag er is zelfs iemand die constant over een script loopt te drammen.

  Dit geldt overigens niet voor dds zelf ook al drammen die ook veel op polariserende onderwerpen.

  “If we don’t believe in freedom of expression for people we despise, we don’t believe in it at all.
  Noam Chomsky”

  1.   

   Dat is weer eens jij-bakken, Satty, en, zoals gevoeglik bekend: Daar komt een discussie geen streek verder mee.
   Feit is doodgewoon, dat DENK, KUZU voorop, allang de eigen glazen heeft ingegooid met z’n hele doen en laten, dat misschien in Turkije aanvaardbaar is, maar hier nu eenmaal in geen geval. Als Kuzu c. s. dat nu nog niet doorhebben, leveren ze daarmee zelf het bewijs, dat ze mentaal nooit Nederlander geworden zijn, wat ze daaromtrent ook mogen beweren. Het enige, wat zij willen is: Hier de Turks-Marokkaanse mentaliteit tot norm maken en dat hoeft geen westerse samenleving te pikken, dat je het maar beseft!

   corr.: eerste regel: gevoeglik m. z. gevoeglijk.

   1.   

    Denk is het gevolg van de pvv. Dat is als polarisatie partij bij uitstek het pad ingeslagen van verdeel en heers. Ik denk dat je kunt stellen dat partijen op de vleugels en hun achterban of ze nu rechts of links zijn van dezelfde tactiek gebruik maken. Dat het een jij bak is maakt me in deze niet uit, zie maar in wat de overeenkomst is.

    1.   

     Denk is gevolg van falen PvdA.

     1.   

      Juist +

     2.   

      Nee, DENK is het product van de PVV.

    2.   

     Deels wel, maar ook de pvda. Beiden hebben Denk gemaakt, ze gebruiken de slachtoffertaktiek die de PVDA heeft aangeleerd en de hufterigheid van de PVV.

   2.   

    Theresa je moet geen discussie aan gaan met dat geval SATTY.
    Zij is knetter gek.
    Draait alles om.
    En als ze zich aangevallen voelt ,valt ze gelijk in haar slachtoffer rol.
    En begint over Afrika,dan gaat ze weer janken over hoe slecht wij blanken mensen zijn .

   3.   

    Theresa Geissler, Ik had jouw verhaal niet beter kunnen verwoorden, DENK IS ZICHZELF AAN HET BEGRAVEN, en dat is mooi voor hun achterban, dan zal de polarisatie stukken minder worden.

  2.   

   Zegt de persoon die Israël van de aardbodem wilt negeren.

   Tja….

  3.   

   Nou moet je toch eens ophouden. Er zijn hier een aantal trollen, die hier enkel reageren om de boel te jennen. En dan krijg je kwade reacties. En die kwade reacties benoem jij hier dan als polarisatie. Wat werkelijk klinkklare nonsens is.

   Denk misdraagt zich in en rond de media. Dat is daar de norm.
   Het enige wat Denk daarmee wenst te bereiken is het zo groot mogelijk etaleren van een wij versus zij gevoel.
   Dat is het enige wat Denk doet en als Denk zo doorgaat, gaat de zaak rondom (moslim)migranten in Nederland afschuwelijk escaleren.

   Waarna alle moslimmigranten (ook de talrijke welwillenden, die hier wel iets van hun leven maken) uiteindelijk hun biezen moeten pakken.

   En de meeste moslimmigranten hebben blijkbaar zo een laag iq, dat zij niet in staat zijn om de consequenties van hun misdragingen te overzien.

 6.   

  Eerlijk is eerlijk, Maaike deed het goed deze keer. Trouwens wat heeft die kuzu toch een naar trekje, met zijn steeds arrogante grijns op het gezicht

  1.   

   Het is gewoon verschrikkelijk dat we in Nederland zo diep zijn gezonken, dat we dit soort randdebielen een podium geven. Niveau 0,0, een adjudant van erdogan, om over die ozturk maar helemaal te zwijgen. Die zwakbegaafde onbenul etten ze als senator in de eerste kamer. Man man, hoe heeft het zo ver kunnen komen in Nederland, ik schaam me kapot.

   1.   

    Trouwens geen idee waarom Syp Winia daar zat. Waarschijnlijk in opdracht , om een beetje tegengas te geven en het meisje van WNL te steunen, maar het leek nergens op. Syp wordt net als Wierd duk en peter r de vries en nog wat van die bruggenbouwertjes gebruikt om de boodschap van de elite een beetje door te latn komen naar het plebs. Wie kan je nog vertrouwen

    1.   

     Quote : Wie kan je nog vertrouwen?
     .
     Niemand santiago.
     Gij zult alleen de wereld moeten redden.

     1.   

      Ik doe mijn best kokkie.

   2.   

    dat heb je aan de PvdA te danken dat DENK bestaat!

  2.   

   Kuzu is een glibberige kwal van de eerste orde en ook nog ongemanierd.

 7.   

  Ik vind dat ze nog zeer mild is geweest. Hij heeft zijn haat preek toch maar even mooi kunnen zeggen.

 8.   

  Tim wordt met de dag triester!!

 9.   

  Koren op de molen van Kuzu! Dat speelt hij handig uit en zijn achterban slikt dit als zoete koek. Eerlijk is eerlijk! Hij beheerst het politieke steekspel als beste!

 10.   

  Santiago Daar moet je wilders voor bedanken!

  1.   

   Wilders is onze laatste strohalm, maar het zal moeilijk worden.

 11.   

  Wat is die kuzu toch een Baggerfiguur.
  Keek de uitzending vanochtend en die minkukel laat zijn bek niet dicht.
  Valt onophoudelijk de presentatrice in de reden, waardoor geen gesprek mogelijk is.
  Wat een ongelooflijke kwal.
  Gelukkig kon ze hem wel aan en liet zich niet van de sokken kletsen.

  1.   

   @ Marija, hij praat niet alleen overal door heen, dat deed die Timmerman ook. Samen zijn ze onfatsoenlijk bezig. Maar heb al vaker gezien in WNL, dat bepaalde gasten op een of andere manier aangepakt worden. Alsof het van tevoren al bekokstoofd is.
   Maar die Kuzu heeft wel een punt, sommige partijen worden als zondaars weg gezet op de Nederlandse Populistische Omroep.

 12.   

  AD

  Harde clash tussen Denk-voorman Kuzu en WNL-presentatrice
  VIDEODenk-leider Tunahan Kuzu heeft vanmorgen tijdens het televisieprogramma Goedemorgen Nederland een stevige botsing gehad met presentatrice Maaike Timmerman. Kuzu uitte zijn ongenoegen over het feit dat hij plots geen gast-hoofdredacteur bij het programma mocht zijn, terwijl hij daar wel voor was benaderd. Timmerman liet zich die kritiek niet zomaar aanmeten.

 13.   

  Denk is al jarenlang een ramp m.b.t. onze NEDERLANDSE democratie, Het gedrag van de jongetjes van Denk, is A-SOCIAAL en PRIMITIEF. Dat laat jongetje Kuzu, bij WNL op bezoek, wel weer zien, hij praat overal door heen en luistert totaal niet naar de presentatrice en de bezoeker. KUZU IS NOTABENE EEN GAST, Kun je na gaan wat voor ONBESCHOFT gedrag dit figuur laat zien en z’n maatje Osturk is nog een graadje erger.
  Doorgaan op deze weg, zal laten zien dat Denk met de volgende 2e kamer verkiezingen, niet meer als kamerleden aanwezig zullen zijn, Dan is deze partij begraven en hun achterban zal daar WEL bij varen, DAN HEBBEN DEZE MENSEN RUST

 14.   

  Onbegrijpelijk dat men dit soort walgelijke geitenn..kers steeds weer een podium biedt.
  Deze minkukel behoort dood-gezwegen te worden, zéker in óns Nederland.

 15.   

  Keik, da ies oense koeltoer ja,
  Vrouwen die ons tegenspreken is not done ….
  Die loosers van denk zijn beiden a-socialen,moslims die vrouwen nu eenmaal als minderwaardig mogen zien en behandelen.
  Het linkse gajes in onze samenleving heulen en dwepen met deze neanderthalers die nog in sprookjesfiguren geloven.

 16.   

  Ik ben tegen de partij denk, maar kuzu heeft wel een punt. WNL brengt alleen onderwerpen die hun gezind zijn. Partijen zoals denk, FvD, PVV worden wel toegelaten maar altijd keihard tegen gesproken. NPO, de Nederlandse Populistische Omroep is gefinancierd door de staat. Daar voor moeten ze wel het populisme voeren aan hun kijkers.
  Betaald door onze belastingcenten maken zij wel effen uit wat zij uitzenden.
  Ik vind dat ze net als de commerciële d’r eigen moeten bedruipen. Waarom zouden we een populisten gerichte zender financieren
  laat ze ook maar voor zich zelf zorgen.

 17.   

  Zoals Kuzu nu overkomt is het alsof Erdogan daar zit. Erdogan is ook sterk bedreven als het gaat om persvrijheid. Maar we gaan het hier niet over Erdogan hebben maar over Kuzu. Of Kuzu probeert iets uit te leggen maar brengt dat verkeerd over omdat hij het anders wilt interpreteren of hij begrijpt zelf niet hoe het in elkaar zit. Men begrijpt dan ook niet zo goed waar hij precies heen wilt. En als Kuzu het niet aan kan en altijd maar slachtofferrol speelt, waarom laten ze dan niet een andere vriendelijker meneer zijn taak overnemen. Door Kuzu krijgen we alleen maar wrijving in de samenleving en dat is nu waar we niet op zitten te wachten.

 18.   

  En wellicht is het bij WNL ook niet helemaal duidelijk.

 19.   

  Dat is de Turkse (politieke)cultuur de pers de mond afplakken doet Erdogan ook!

 20.   

  Volkomen terecht!

 21.   

  Kuzu is het gevolg van het falende PVDA beleid.

 22.   

  Je hoort de verstikte woede in zijn stem. Dat hij naar zijn mand teruggewezen wordt door een vrouw is natuurlijk helemaal de druppel..

 23.   

  Zijn niet echt de slimste bij Denk dat is weer een geluk, of is dit discriminatie als ik dit zeg?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!