Knotsgekke salafist Arnoud van Doorn: ‘Eén miljoen moslims nemen in Nederland binnenkort zélf maatregelen!’

“En als de geest uit de fles is gaat hij er niet meer in,” aldus het volkomen doorgedraaide raadslid dat het niet kan laten om te flirten met gewelddadige toestanden.

De vorige keer dat men in Nederland een revolutie probeerde te starten vanuit Den Haag mislukte die grandioos. Pieter Jelles Troelstra poogde in november 1918 vanaf het Malieveld de democratische orde omver te werpen en te vervangen door een socialistisch regime. Het was al snel duidelijk dat hij niet voldoende man op de been had gebracht, en het voorval kwam bekend te staan als de “Vergissing van Troelstra”.

Anno 2019 zijn er nog meer mislukte revolutionairen. Want als het aan PvdE-raadslid Arnoud van Doorn ligt, nemen moslims binnenkort gewapenderhand de macht over in Nederland als de overheid nu niet “keihard ingrijpt tegen moslimhaat“. Van Doorn kondigt dat aan op Twitter. Als die aanpak van islamofobie niet spoedig begint, dan nemen “één miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen.” En om dat in te kleuren plakt Van Doorn er wat geweldsfantasieën onder van Nedermoslims: de één wil Pegida-actievoeerders “doodknuppelen“, en de ander oproept tot het laten opstaan van de moslims in Nederland: “Dan is iedereen te laat“.

Het is de zoveelste doodsenge provocatie van Van Doorn, die inmiddels gewoon een gerechtelijke vervolging aan het uitlokken is. Eerder al sprong hij in de bres voor de genitale verminking van vrouwen en beschuldigde hij PvdA-leider Asscher van het zijn van een Israëlische spion.

Eén ding moge in ieder geval duidelijk zijn: Den Haag heeft vorig jaar maart een grote fout gemaakt deze doorgedraaide geweldsliefhebber te herkiezen als gemeenteraadslid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

100 reacties

 1. Step one

  Met zoveel Moslims krijg je dit soort zichtbare demonen vanzelf in het parlementaire bestel.

 2. HendrikJan

  Wat ook je eigen mening is, het schept wel duidelijkheid.

 3. TD

  Die man is gevaarlijk,hetzelfde type als Volkert van der Graaf!
  Dat Wilders maar zijn beveiliging op orde houdt!

 4. Spaanse kok

  Het oproepen tot geweld doet niet onder voor het geweld wat een beperkt aantal reageerders hier predikt.
  Die oproep tot geweld wordt hier niet/nauwelijks afgekeurd.
  Wat zou hier nu verwacht worden?

  1. TD

   Geweld is soms niet te vermijden,maar je moet wel richten op het juiste doel!

 5. Eugenie de la Fleur

  Arnoud van doorn heeft een punt. Er werd te lang te laks gedaan over de uitsluiting van moslims waardoor er ghettovorming in de samenleven instaan is. Moslimmigranten moeten in het algemeen veel beter integreren maar de verantwoordelijkheid ligt bij ons. Wij moeten moslimmigranten het gevoel geven dat ze welkom zijn, dat ze erbij horen, dat de islam net zoveel bij Nederland hoort als het katholicisme. Dit is een eerste en belangrijke stap voor verbetering

  1. joker

   @ Eus du Vingerplant.
   Braaf Vingerplantje. Van Doorn wil 1 miljoen hoofdzakelijk buitenlanders op ons, échte Nederlanders op ons afsturen. De mensen die op dit blog over “geweld” tegen “vluchtelingen” praten, hebben het over buitenlanders die nog niet alhier zijn gearriveerd en ook niet moeten arriveren.
   Ghettovorming wordt veroorzaakt door die moslims zélf, zij kruipen bij elkaar opdat zij niet integreren. Ik heb inmiddels voldoende mensen gesproken die dat soort als buren hebben opgedrongen gekregen; na hun verhalen : naast mij geen moslim !!!
   Plaats dat soort maar in een bijgebouw van paleis Huis ten Bosch, Drakenstijn of paleis het Loo, ruimte genoeg.

  2. Vrijedenkert

   Eugenie de la Fleur,

   Weert typisch linkse weglijkende naieve en ontkennende reactie!
   Uitsluiting van een totalitaire middeleeuwse vrouw onderdrukkende organisatie zoals As-Soennah en radicaal van Doorn?
   U bent helemaal de weg kwijt, dat uitsluiten doen in dit geval As-Soennah met hun ‘terug naar de DarK Ages beleid’ en van Doorn met bedreiging van een geheel land toch helemaal zelf!

   Gaat u maar eventjes de bloemetjes wateren en ergens een boom knuffelen…

   1. Ikbenhetbeu

    Ja inderdaad Vrijedenkert en ik negeer de wegkijkers oftewel trollen hier.

  3. Siemien

   “over de uitsluiting van moslims waardoor er ghettovorming in de samenleven instaan is”

   Je moet echt je vieze smerige islamitische stinkbek houden.
   Nederland is nergens schuldig aan, Nederland doet enorm veel voor dit soort mensen wat je ziet is dat moslims hun eigen cultuur in stand houden achter voordeur, logisch dat ze zich niet welkom “voelen” er is namelijk een enorm cultuur verschil die zijzelf in stand houden.
   Zij zorgen voor “gettovorming” niet WIJ, vies misselijk mannetje dat je bent..
   De islam hoort niet bij Nederland!!!!!
   Als ik een moslim spreek en die spreekt geen Nederlands met mij is het gesprek gauw afgelopen natuurlijk

  4. Koos sssss

   Luister dom wicht.

   Als je emigreert is het succes daarvan jou persoonlijke verantwoordelijkheid. Dat houdt in, dat je de mores van jouw nieuwe vaderland omarmt, of teruggaat naar het land van waar je kwam.

   Het is niet de verantwoordelijkheid van het land, wat je uitkoos, het is enkel de verantwoordelijkheid van jou, als immigrant.
   En vwb de moslims: de dagen van deze islam-apen zijn geteld in ons land. Ze hebben optimaal misbruik gemaakt van onze faciliteiten, ze hebben hier het nest hier maximaal bevuild en ze staan op het punt om hier uitgekotst te worden.

   Multi Culti is publiekelijk hopeloos mislukt. De moslims -ze zijn dom genoeg daarvoor- hebben veel te vroeg hun masker laten vallen. “Denk” wordt hun ondergang in Nederland.
   De moslims hebben hun linkse beschermheren verraden en maken zich daarmee op dit eigenste moment in Nederland onmogelijk.

   En Arnoud van D. …… als die niet op tijd zijn biezen pakt, eindigt hij met een touw om zijn nek aan een lantaarnpaal. Wegens landverraad.

  5. Gewoonomdathetkan

   Eugenie de l a pleur.
   Jij ben een walgelijk sarcastisch stuk gedrog.
   Stuk vuil !!.

   1. Rien Noppen

    Doeslief.

    1. sonar

     De bacterie weer toegeslagen noppes,die blijft wel door vreten gezien jouw reactie.
     Fijn als je door de Spaanse suffert besmetbbent geworden ,van je vrienden moet het hebben.

  6. DeBruijn

   Een punt om op te roepen voor geweld? Heb ik hier in de straat gezien dat allochtone met elkaar massaal op de vuist gingen. Heel leuk als je dat meemaakt.

   Ik heb iedereen een gevoel gegeven dat zij welkom zijn, maar de meeste willen helemaal geen contact met ons. Ik heb naar Syriërs omgekeken, cadeau’s voor de kinderen gebracht, interesse getoond op visite geweest. Maar meneer wilde geen Nederlands leren en niet werken (eigen woorden). De andere Armeense mensen willen ook geen contact met Nederlanders en de Turkse mensen verderop die net zo min. Een enkeling wil contact, maar zodra ze kunnen verhuizen ze toch naar een buurt met soortgenoten.

   Dat zijn gewoond de feiten. Dat mensen de taal niet willen leren is alleen hun fout, niet van ons, dat zij niet met ons om willen gaan, dat is vaak ook niet onze fout. Nederlanders hadden wat meer op kunnen staan, maar als de ander dat niet wilt, dan sta je daar met je goede bedoelingen. Zoals ik dus. Sindsdien ben ik veel kritischer geworden.

   1. Sprookjesfiguur

    @ DeBruin

    Ik heb voor mijn vorige werk heel veel in het buitenland gezeten. In en buiten Europa. Wat mij altijd goed is bijgebleven is dat je in Europa redelijk hetzelfde wordt behandeld. Pas in Zuid Amerika werd mij steeds duidelijker dat ik blank ben. De gemiddelde Zuid Amerikaan heeft geen hoge pet van een blanke, wat ik ergens nog kan begrijpen gezien de geschiedenis. Maar pas in Afrika en het Midden Oosten kwam ik erachter dat zolang je geld hebt je geaccepteerd wordt. Maar zeker niet gewild. Zolang je geld meebrengt ben je welkom, voor de rest zien ze je liever niet.
    In Nederland is het precies omgekeerd. Als je niets kunt krijg je geld, en als je niets hebt krijg je geld. En wil je je niet aanpassen ben je welkom. Nederland is het afvoerputje van de wereld.

    1. DeBruijn

     Klopt, hier woont een Syriër die echt niet wilt werken. Het pamperen dat werkt alleen maar misbruik en luiigheid in de hand. Mensen moeten verantwoordelijkheid krijgen over hun leven en nemen. Te vaak worden mensen als zielig behandeld en daardoor alle verantwoordelijkheid ontnomen. Mensen zijn niet zielig, moeten gewoon de eigen broek op houden als het kan. Het is te gek voor woorden, dat je hier naar toe komt, een huis krijgt, uitkering, alles en dan het verrekken om er iets voor terug te doen.

     Die jongen mensen hadden allemaal kunnen vechten in eigen land en laten het vechten aan buitenlanders over en gaan dan hier niets zitten doen. Dat is toch te gek voor woorden.

     Na de oorlog moest mijn familie ook keihard werken, ondanks dat 7 vrienden van mijn opa door de nazi’s zijn doodgeschoten. Hij kon gelukkig zelf ontkomen, door te verstoppen. Maar hij mocht niet thuis gaan zitten nadien en zijn hand ophouden. En nu in Syrië mogen de ouderen het land op bouwen en laten de jongeren hun vaders en moeders mooi stikken.

  7. DeBruijn

   Jammer dat je gelijk verrot gescholden wordt.

  8. toetssteen

   @Eugenie
   Emigreren betekent aanpassen aan een andere mores! Mijn zoon kon het, veel familie kon het, vrienden konden het, als ik in het buitenland was (vroeger zeker 5 maanden per jaar), had ik daar geen moeite mee.
   Het lijkt me daarom niet meer dan logisch dat mensen die hier zogenaamd zo graag willen zijn, zich aanpassen aan ons!

   1. Rien Noppen

    Nee, mensen die hier wonen met net zoveel recht als Toetssteen hoeven zich slechts, net als Toetssteen, aan de wet te houden.

    De gedachte dat allochtonen ook erwtensoep moeten eten, Zwarte Piet leuk moeten vinden en andere Hollandse normen en waarden zouden moeten overnemen is een obsoleet sentiment van autochtonen zonder enige juridische of logische basis.

    1. Blikopener

     Rien Noppen lult uit zijn nek en hij weet het. Hij heeft gelijk dat immigranten juridisch niet zijn te verplichten Nederlandse normen en waarden over te nemen. Dat doen velen ook niet. En daardoor integreren ze niet, iets wat de socioloog Ruud Koopmans constateerde.

     Het gevolg van de slechte integratie is uitsluiting, achterstand, vervreemding, samenklontering, gettovorming, laagbetaald werk, etc. Dat is dus hun eigen schuld en verantwoordelijkheid. Een ander gevolg is dat de niet-integrerende immigranten uitgekotst worden door de autochtone bevolking, waardoor de afkeer en verdeeldheid groeien.

     Het is daarom jammer dat er geen juridische mogelijkheden zijn om immigranten te verplichten om te integreren, de taal vloeiend te leren spreken en de heersende mores en normen en waarden over te nemen. Achter de mag je je oude cultuur volgen.

     1. Blikopener

      Laatste zin: ‘Achter de voordeur mag.. enz’

     2. Rien Noppen

      Blikopener beseft dat het niet mogelijk is allochtonen te dwingen Nederlandse normen en waarden (die onmogelijk eenduidig zijn vast te stellen) over te nemen.

      Hij acht dat wel gewenst en dat mag. Hij snapt wellicht ook dat deze wens nooit praktisch kan worden gerealiseerd.

     3. Blikopener

      Noppen, het wordt niet gerealiseerd omdat de juridische basis ontbreekt.

      Vertel eens waarom jij het zo fantastisch vindt dat immigranten niet integreren, daardoor naar de marge van de samenleving drijven en de tweedeling in ons land toeneemt. Ik zou juridische dwang volkomen op zijn plaats vinden. En natuurlijk valt integratie, de taal leren en de mores begrijpen af te dwingen middels toetsingen en examen. Na 3 keer zakken verspeel je je verblijfsrecht.

     4. Siemien

      Nopje is een zeer warme pleitbezorger van de islam, Nopje vindt het echt verschrikkelijk dat er niet meer islam is in Nederland, sterker nog, Rientje vindt eigenlijk dat Nederland zich volledig aan dient te passen aan de islam..

     5. Lugar

      Zolang je reageert blijft hij leven.

    2. toetssteen

     @RN
     Welk een kul! Denkt u dat mijn Chinese schoondochter dol is op aardappelen? Neen, die kookt hier voor ons curry die zelfs mij de bek uitbrandt! Mooi toch! Doe maar lekker met wat u graag eet!

     Neen, het gaat me dus sec om, de waarde van de vrouw in deze samenleving, de rommel niet in de tuin donderen, elkaar groeten enzovoort.

     1. Rien Noppen

      Het gooien van rommel in de tuin is strafbaar en kan mogelijk worden vervolgd.
      Als het om groeten aankomt valt op dat we daarin vooral als autochtonen wat hebben te leren. Het is een teken aan de wand dat het CDA ons oproept elkaar een heel goede morgen toe te wensen en vandaag een grote mediacampagne is gestart waarin we worden aangemoedigd een beetje lief tegen elkaar te doen.

      Op dat punt kunnen we van veel leren van allochtonen die in mijn ervaring nagenoeg altijd een voorbeeld van vriendelijkheid en hoffelijkheid zijn.

      Wat de waarde van de vrouw betreft: de evenzeer noodzakelijk MeToo-beweging is bepaald geen zaak die de allochtonen betreft.

   2. joker

    @ toetssteen.
    Wegens gebrekkige ontwikkeling van haar geestvermogen weet ons aller Eusje dit niet, toets.

   3. Mart

    Waarom aanpassen? Ze zijn gedresseerd om door list en bedrog het westen over te nemen….wie dat NU nòg niet door heeft is een klootzak.

    1. Lugar

     “(…) wie dat NU nòg niet door heeft is een klootzak.”

     +1

  9. Arie B

   Zucht.. nog zo’n naïeve geest. Ga ermee koffie drinken, knuffelen e.d. en biedt ze een baantje aan vanuit je linkse netwerk. Niets staat je in de weg.
   Mensen die WILLEN werken KUNNEN gewoon werken in Nederland. Zelfs in de hoogconjunctuur zijn er nog honderdduizenden vacatures beschikbaar.
   De verantwoording ligt bij ons. Deels waar, het wordt ze veel te gemakkelijk gemaakt. Waarom NL leren als ze eigen winkels, eigen zenders, eigen vertaalde UWV-brochures ed hebben. Waarom werken als je een uitkering krijgt die, aangevuld met toeslagen, tot wel 80% van een baantje kan reiken?
   Afgelopen zomer zo’n uitzending gezien over jongeren die vakantie vierden in Marokko. Leeftijdscategorie 18-25. Werkelijk geen een deed er betaald werk. Waarschijnlijk wel andersoortige inkomsten aan hun uitgavenpatroon te zien..

   1. Arie B

    bied ze..

  10. Step one

   Waarom zouden wij de Islam hier moeten verwelkomen? Er zijn 57 OIC-landen met volop Middeleeuwse achterlijkheid waar die Middeleeuwers zich prima thuis voelen. Opzouten met die Islam!

  11. Step one

   Hierbij heeft Arnoud van Doorn namens de Islam de oorlog verklaard aan Nederland. Goed dat te weten. Wij moeten dus de Islam elimineren voordat de Moslims ons komen uitroeien. Het is nodig. Niemand kan meer zeggen het niet geweten te hebben. De Islam heeft ons de oorlog verklaard. De Islam is onze vijand. De Islam moet worden geëlimineerd. En hoe maakt niet uit. Als de Islam maar geëlimineerd wordt.

  12. Mart

   Allemaal ”’met de kont omhoog” Eug?

 6. joker

  En ik dacht nog steeds dat de islam stond voor : vrede, menslievendheid enz.
  Het enige wat dat moslim-gepeupel wil is : aanslagen plegen, ónze NL-maatschappij ontwrichten, uit ónze staatsruif vreten.
  Nietsnutten als Arnoud van Doorn moeten worden vervolgd wegens opruiing c.q. aanzetten tot geweld.
  Wat deze minkukel doet is vele malen ernstiger als wat dhr. Wilders riep over criminele Marokkanen. (minder, minder, minder). Bovendien had dhr. Wilders nog gelijk ook, dat moge blijken uit wat deze smeerlap (van Doorn) roept. Als dhr. Wilders z’n zin zou hebben gekregen had ons Arnoudje z’n grote bek wel gehouden.

 7. Vrijedenkert

  Dit is dus de reden dat de overheid haathutten zoals As-Soennah en hun gesjeesde Imams en radicalen zoals van Doorn behoort aan te pakken!
  Hij roept niet specifiek op tot geweld want zo slim zijn ze wel, men weet precies tot hoe ver men kan gaan zonder dat men gelijk wordt opgepakt, iedere keer op het randje maar met het noemen van 1 miljoen is de bedoeling erachter duidelijk…
  Opruiing en intimidatie van staat en bevolking!

 8. Sprookjesfiguur

  Laten we het hopen. Kan defensie eindelijk doen wat haar echte taak is. Nederland behoeden voor buitenlands kwaad.

 9. Holysmoke

  Hoe eerder hoe beter, dan weten we direct waar we aan toe zijn, geweld is toch al hun doel om Nederland over te nemen. Beter nu dan wanneer het er straks 5 miljoen zijn. Bedankt Arnoutje voor de wake up

 10. Siemien

  Nou mensen daar waarschuwt Wilders al jaren voor, ik denk dat de moslims ook nog in de watjes worden gelegd..

  1. Original NL

   En Hans Janmaat en Glimmerveen waarschuwden hier ook voor…en ze hebben gelijk gekregen ….en dit is nog maar het begin!

 11. IJsbrand Koudvuur

  Arnoud van Doorn lult altijd onzin, dus dit kan er ook nog wel bij.

  1. sjun

   Arnoud moet zijn sponsors tevreden blijven stellen door zo nu en dan Mohammedaans het nieuws te halen. Ik ben benieuwd of ook Joram van Klaveren zo voor de Bühne radicaliseert of dat hij een ander verdienmodel gevonden heeft.

   1. Rien Noppen

    Ja, een DDS is er altijd als de kippen bij om dit warhoofd een podium te geven. De suggestie moet zijn dat een debiele moslim pars pro toto is van alle moslims.

    1. sjun

     Je hebt er ook wel goeie onder.

     1. Original NL

      Lol!!

    2. Arie B

     Of een pleonasme..

   2. IJsbrand Koudvuur

    Sjun schreef:

    “…Ik ben benieuwd of ook Joram van Klaveren zo voor de Bühne radicaliseert…”

    Dat vroeg ik me ook al af. De kans is groot, maar het hoeft natuurlijk niet. Volgens mij is van Klaveren ietsjes slimmer. Van Doorn was meer een aandachtstrekker. Dat zet zich door in zijn nieuwe religie-visie.

    Maar bekeerlingen zijn net gestopte rokers. Zij zullen zich nog heftiger verzetten tegen hun vorige principes en of gebruiken. Tegen het radicale aan…

 12. Ries

  Waarom zouden we ons best moeten doen ‘ze’ het gevoel te geven dat ze welkom zijn, waar ‘ze’ er alles aan doen ons geen redenen daarvoor te geven. De liefde kan zoals bekend niet van e e n kant komen.

 13. Tante Sidonia

  Gelukkig zijn Moslims en niet de slimste! Zelf maatregelen nemen? Ze moeten zelfs geholpen worden door de Linkse Maffia om hun uitkering te verkrijgen!
  Ze zullen het nooit en te nimmer voor elkaar krijgen zoals de Linksen het doen: stiekum.!!!!!
  Linksen zitten in veel te veel organisaties en vooral be-invloeden ze
  NPO/Den-haag/ Gutmenschen en de Volkskrant!
  M.a.w. daar loert het grote gevaar!

 14. J.Rademaker

  Waarschijnlijk heeft hij gelijk, het OM is al een zaak aan het voorbereiden wegens haat zaaien. Wij zijn zoals altijd de schuld en de oorzaak , de Nederlanders integreren niet snel genoeg.

 15. A3aan

  Ach ach arm Nederland, drie zogenaamde palezwijnen demonstreren op de Dam in Amsterdam en krijgen het voor elkaar dat slechts een Joodse man door bereden politie op onbehoorlijke wijze wordt weg gesleept, dat mag in Nederland. Nu roept een bekeerde moslim, een l*lhannes, op tot een revolte van een miljoen moslims tegen de Nederlander. Justitie, Den Haag doet niets want de islam mag niets in de weg gelegd worden.

  Graag nu dan, een miljoen moslims tegen zo n 15 miljoen Nederlanders die die moslims, de goeden daar gelaten, de Noord zee in drijven, schoon schip maken zogezegd.

  1. Tante Sidonia

   A3aan

   Pluim!!!

 16. worstcase

  Arnoud zegt geen woord te veel. Met of zonder pedopop voor een moskee. De intentie van de moslimlanders blijft gewoon hetzelfde. Namelijk de meerderheid vanuit hun geloof onderdrukken. Een islamitisch kalifaat. Sharia dus. Met Shariahage als hoofdstad. En een grote groep linkse meeleuters. Zeg maar de nieuwe NSB. Wat er dan gaat gebeuren hebben we kunnen zien in het IS-kalifaat. Dus we zijn gewaarschuwd. Meer dan. Het wordt inderdaad hoogtijd. Laten we het omdraaien. Als de overheid nu niet keihard ingrijpt dan nemen vijftien miljoen overbezorgde Nederlanders zelf maatregelen. En dan is de geest uit de fles.
  En dat doodknuppelen wat Arnoud erbij haalt is helaas voor moslims de gewoonste zaak. Zie de afschuwelijke beelden van die sadisten, bijna overal ter wereld zijn ze aan het donderjagen. Denk niet dat er gematigde moslims zijn. Die bestaan niet. Dus dat er een burgeroorlog komt staat vast. Nog even afwachten. En dan gaat de beer los. Laten we voorlopig eerst een ongewapende strijd voeren tegen de islam. Op 20 maart. Stem onze politieke struisvogels weg!! Stem op de partij die al jaren tegen de islamfascisten waarschuwt. Waarvan de leider elke dag weer de kans loopt doodgeknuppeld te worden. Zoals Theo van Gogh. En we laten het gewoon toe….

  1. Ikbenhetbeu

   Al jarenlang wordt Geert Wilders, democratisch gekozen tot de tweede grootse partij notabene 24-7 beveiligd, uit noodzaak door deze fijne haatdragende islamisten. En ik denk dat je gelijk hebt dat 16 miljoen Nederlanders het heft in eigen land gaan nemen als de islam niet inbindt. Terreur of dwang accepteren ik niet en ik hoop dat we met alle autochtone Nederlanders er net zo over denken. Ik accepteer geen islam terreur punt uit.

 17. Tguard

  Weer een geweldig relaas maar goed bijna iedereen scheld elkaar hier om die dwaas verrot maar is het niet duidelijk dat het hier niet om de moslims gaat maar om een verwarde gek die de boel aan het opjutten is om er zelf binnen zijn nieuwe groep beter op te worden. Mensen blijf eens bij jezelf en doe rustig. Van doorn is van het pad af en geniet van zijn aandacht. Schenk dit soort dwazen gewoon geen aandacht.

 18. Original NL

  Wij gaan niet op de knieën voor deze achterlijke religie of voor noord afrikaantjes!!

 19. NoDoubt

  De bruinhemden begonnen ook met weinig. Moslims worden gevoed vanuit de moskeeën. Er zijn al meer moskeeën in het kleine nederland dan in christelijke kerken in Turkije. Onderschat nooit het gevaar.

 20. nienke

  Ze komen niet hier voor hun vrijheid ze komen hier voor hun uitkering en om heel Europa te islamiseren.
  Zullen daarom ook zich nooit aan onze normen en waarden aanpassen.
  Ben in 1958 uit het grootste moslim land naar Nederland moeten vluchten ben er geboren en heb er 20 jaar gewoond.
  Toen ik hier kwam heb ik me moeten aanpassen aan de normen en waarden van dit land, geen enkel probleem gehad van discriminatie of iets dergelijks.
  Je moet het zelf doen, je krijgt alle kansen om wat van je leven te maken.
  Het is makkelijker om constant te blijven klagen anderen de schuld te geven en dat je gediscrimineerd wordt.
  En het ergste dat je jouw levensstijl en jouw ideologie aan deze bevolking wilt opdringen.
  Je hebt je aan te passen aan de normen en waarden van dit land anders moet je gauw weg wezen.

  1. DeBruijn

   Goed gezegd.

 21. Gerlos

  Wat een mafketel is deze moslim knuffelaar die ook in het islamitische sprookjes geloofd

 22. Michael M

  Zoals ik reeds eerder schreef, die van Doorn heeft een ziek brein. Een bekabeling in de hersenpan is beschadigd. Dat geeft stroomstootjes aan de verkeerde hersenzwam.

 23. PMG

  Nou Noudje, we zijn erg benieuwd naar die maatregelen, stappen jullie massaal op naar Belgie?

 24. Vrijedenkert

  Pegida:
  Naar mijn mening een smaakloze actie van Pegida, men plaatst poppen met beledigende teksten bij een zeer omstreden vrouw onvriendelijke salafistische moskee.
  Deze teksten zijn mischien beledigend maar niet strafbaar.

  Pegida is in mijn ogen alleen schuldig aan het plaatsen of storten van afval bij die moskee.

  Van Doorn:
  Van Doorn roept dat 1 miljoen Moslims en ook Moslims wereldwijd dit zien als belediging van de Profeet en maatregelen gaan nemen en dat dan de geest uit de fles is en niet meer terug gaat!

  Dus lak aan de wetten en vrijheid van meningsuiting in Nederland.
  Opruiing en intimidatie van de staat en bevolking!

  1. Arie B

   Ja, dit pompen ze natuurlijk wel groot op. Het OM zal ook haar beste beentje voorzetten.
   Trouwens te gek dat men op de achterste benen staat als een Mohammed of Attaturk in hun ogen beledigd wordt, terwijl het beledigen van God niet langer strafbaar is. Geeft wel een beetje aan hoe de vlag ervoor hangt (halfstok).

 25. PMG

  Heet hij tegenwoordig niet Muhammed Denhagi of zoiets?

  1. sjun

   Dat zou je eens aan die jongetjes van hem kunnen vragen…

  2. Arie B

   Abu Mongoli geloof ik.

 26. DeBruijn

  Deze actie was onnodig en zeer kwetsend. Als er iemand bij een Nederlandse ambassade een pop van een slaaf op zou hangen, dan zouden wij ook boos worden.

  Juist met zulke acties kweek je ook weer terroristen, dat is toch niet zo moeilijk?

  Ik ben het hardgrondig met van Doorn oneens, maar de kans dat er straks weer iemand op mensen insteekt, is inderdaad dankzij Pegida wel een stuk groter geworden.

  1. Lugar

   @DeBruijn: Ja zover zijn we al hè? We lopen vast op de zaken vooruit. Hang een pop op en verwacht dat er iemand overhoop wordt gestoken. Wie had dat gedacht toen de eerste moslims ons land binnenkwamen, begin jaren ’50 van de vorige eeuw.

   De islamisering is aardig op stoom.

  2. Siemien

   “Ik ben het hardgrondig met van Doorn oneens, maar de kans dat er straks weer iemand op mensen insteekt, is inderdaad dankzij Pegida wel een stuk groter geworden.”

   Sterker nog, Wilders waarschuwt Nederland al een jaar of 15 inmiddels voor het feit dat de islam niet in onze cultuur past..

  3. PMG

   Nou Le Brun, ik lig er totaal niet wakker van van wat ze aan Nederlandse ambassades ophangen, vooral wanneer het gebaseerd is op stevige feiten.
   Slaven deden we vroeger maar vandaag de dag worden er nog steeds kindhuwelijken in Nederland gesloten met medeweten van!

   1. Sprookjesfiguur

    Slaven deden ‘we’ vroeger.

    Volgens mij zijn het de Arabieren, dus moslims die hiermee zijn begonnen en er een veel groter aandeel in hadden. Daarbij waren het de negers zelf die ze uit de binnenlanden van Afrika haalden. Wederom volledig uit verband getrokken door de linkse soep.

    1. PMG

     @Sprookjesfiguur – Wie er mee begon maakt niet uit, er deden velen mee.
     Ik vind het erg vreemd dat Nederlanders hiervan wakker liggen. We hadden vroeger ook veel kolonien dus waren echt geen lieverdjes.

     1. Sprookjesfiguur

      @PMG

      Ja, maar dat geldt ook voor de rest van de wereld. Alleen heb ik het idee dat de westerse wereld de enige is die dit zichzelf aantrekt. Hetzelfde volk dat je hier nooit over hoort is het volk dat massaal naar Nederland komt. Wel immigreren niet integreren. De Nederlander is per defenitie fout, zij onschuldig.

  4. Sprookjesfiguur

   Maar nu ff in perspectief; je beledigt, en vervolgens is een bekeerling (moslim) bereidt de wapens op te pakken, en hiervoor zelfs anderen aanzet tot geweld… Tolerant Nederland. En de gutmensch durft nog te spreken van ‘Islamfobie’?

   1. Lugar

    Je zou geen kritiek moeten hebben op de islam, anders zullen ze veranderen in terroristen. En zoals we allemaal weten; terrorisme heeft niets met de islam te maken.

    1. PMG

     Inderdaad, we gaan gewoon gezellig met de EU top negers witten in Afrika.

     1. Sprookjesfiguur

      Je kunt een neger wel uit Afrika halen, maar hoe haal je de Afrikaan uit de neger?

    2. Sprookjesfiguur

     Kritiek is een goede zaak. Blijkbaar laat de duivel zich dan zien. Weet men tenminste met wie ze te maken hebben.

  5. Sprookjesfiguur

   @ DeBruijn

   ‘Deze aktie was onnodig en zeer kwetsend’

   De vraag is waarom deze aktie is uitgevoerd. De Islam is zeer haatdragend maar veel Nederlanders willen dit niet zien. Dit is wel een verwijzing naar de zogenaamde profeet die zij allen zo aanbidden. De aktie was lomp en platvloers, maar onnodig? Als dit olie is op een vuurtje is de olie dan fout of had het vuurtje nooit mogen branden..?

   1. Korporaal Monty

    “Als dit olie is op een vuurtje is de olie dan fout of had het vuurtje nooit mogen branden..?”

    Mooie vergelijking.
    Het is maar wat je wil bereiken?
    De een wil het vuur gedoofd hebben en de ander wil het vuur groter maken.

    Velen denken dat je het vuur kan doven door er olie op te gooien.

    Wat is wijsheid?

  6. Vrijedenkert

   @DeBruijn,

   Hoewel ik de illegale afvalstort-actie van Pegida een waardeloos initiatief vindt om de waanzin van dit soort salafistische middeleeuwse haathutten als As-Soennah aan de kaak te stellen wordt de ware aard en bedoelingen van dit soort gebedshuizen en hun aanhang nu wel heel erg \ duidelijk!

  7. sjun

   Waarom? De Nederlndse belastingbetalers worden toch als slaven ingezet om leuke dingenin het buitenland te bekostigen?

  8. Ikbenhetbeu

   Wel vreemd dan DeBruijn dat enkel moslims op allochtone mensen insteken als ze “hmm beledigd zijn” en autochtonen tot op vandaag dat niet doen. Een leerkracht is net uit zijn functie ontheven omdat een moslim moeder van een kind op die school de leerkracht onrein noemde, oftewel vies een varken een ongelovige! En dat is normaal? Het is een wonder dat er ondanks alle aantijgingen en onterechte beschuldigen aan autochtone Nederlanders nog nooit 1 van deze Nederlanders op deze walgelijke islamieten insteekt, denk daar maar eens over na.

 27. DennisEijs

  Gaan ze dan naar een islamitisch land?
  Ze verwarren haat met niet onderdanig zijn, jegens hen. Wat wij dhimmies eens moeten gaan begrijpen.
  En ik denk trouwens niet dat deze idioot namens een miljoen Nederlandse moslims spreekt.
  En zulke uitspraken zullen niet echt helpen om ”moslim’haat” te stoppen. Integendeel zelfs. En wat is het nou? Een irrationele angst (phobia) jegens moslims (wat dus, na deze uitspraak niet zo irrationeel blijkt te zijn), of haat?
  En wat kunnen ze doen tegen waanideeën, waar ze blijkbaar aan lijden? Een psychiater zoeken, en zich laten behandelen?

 28. Ikbenhetbeu

  Die gast is gek dat is duidelijk en heel gevaarlijk dat is ook duidelijk.

 29. Vit

  Hij mag wel oppassen met oversteken want soms kan ik de rem niet vinden.

 30. Eric 1

  Typies Islam altijd iets zoeken op geweld te kunnen gebruiken. Geloof van de HAAT

 31. biggeorge

  Dat moslims snel naar geweld en wapens grijpen klopt helemaal daar heeft deze Arnoud helemaal gelijk in. Laat ze maar lekker huishouden en hopen dat ze zoveel mogelijk schade en ellende aanrichten. Daar heeft NL zelf om gevraagd door ze in huis te halen.

 32. Vrijedenkert

  Van 1 september 1886 tot 1 maart 2014 was het in Nederland wettelijk verboden godsdienstige gevoelens te krenken.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Godslastering#Nederland

  Afgeschaft dus in 2014, maar ik heb een bruin vermoeden dat onze links, politiek-correcte, pamperende en knuffelende, wegkijk-partijen deze heel graag weer ingevoerd willen zien om bepaalde kritische meningen richting Islam onder controle te krijgen en onze progressieve, vredelievende, ruimdenkende en feministisch ingestelde gasten tevreden te houden!

 33. FJ

  Arnoud is de weg weer eens kwijt.
  Hun salafistische uitspraken van sommige predikanten voor niet moslims zijnde “honden en varkens”, daar lusten de honden ook geen brood van, maar worden ook niet verworpen door Arnoud en de rest.

  Overgaan op geweldadige acties van die kant zou voor niet moslims een goede zaak zijn, want dan wordt het ware karakter van de moslims blootgelegd en kunnen de meesten linea recta terug.

 34. Peter Loosduinen

  Stichting as-Soennah gaat aangifte doen wegens het plaatsen van een kwetsend spandoek en een etalagepop bij de As-Soennah-moskee op zondag.

  Tjongejonge, poppen en een spandoek !!
  Dat is peanuts vergeleken bij de uitspraak van de “heer” van Doorn:
  Als de overheid nu niet keihard ingrijpt tegen #moslimhaat dan nemen een miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen.

 35. Piet Patat

  Moslimhaat ? Wat te zeggen van de haat die moslims hebben jegens het gastland en de bevolking ? Eeuwig en altijd kruipt het gespuis in de slachtofferrol. Altijd is het onze schuld. Van enige zelfreflectie is totaal geen sprake. Decennia lang hebben ze gewerkt aan hun parallelle samenleving waarin ze zich plegen op te houden en voort te bewegen, zien de autochtonen als “haram”, richten tot en met eigen politieke partijen op om het eigen volk aan zich te binden, stampen de ene na de andere moskee uit de grond, richten eigen beroerd funtionerende islamitische scholen op. Moet ik nog verder gaan ? En toch de gore lef hebben om slachtoffertje te spelen en de schuld bij een ander te leggen ! Huilie huilie doen want de naieve NOS/GTST Nederlander trapt er wel in en zal zich schuldig voelen. Nee mijnheer van Doorn ! Moslims WILLEN niet integreren, MOGEN niet integreren van mijnheer Allah en hun sprookjesboek. Verachten de vrije westerse samenleving en zullen er alles aan doen om deze omver te werpen en hun eigen “cultuur”, normen, waarden en wetten te implementeren. En welke maatregelen had mijnheer van Doorn aan gedacht ? Revolte, anarchie onder de allochtonen ? Ze zijn in diverse Europse steden al heer en meester over delen van de stad. Er is al een stille overname gaande en indien ze het willen en de lont gaat in het kruidvat, dan zijn de legers en politie eenheden geen partij voor de miljoenen van de 5e kolonne die reeds in Europa wonen. Vanaf dag 1 van de immigratie ellende is het de verkeerde kant op gegaan en deze vrijblijvendheid zal zich wreken. Het westen is veel te laks en daar krijgt de heer van Doorn gelijk. De moslims zullen maatregelen nemen maar niet omdat ze uitgesloten worden maar vanwege het feit dat ze op voldoende oorlogssterkte zijn gekomen om de naieve westerlingen te onderwerpen.

 36. Step one

  ZWARE TERREURAANVAL MET AUTO OP CARNAVALSTOET AALST: BLOEDBAD ENKEL DOOR TOEVAL VERMEDEN

  In Aalst is gisteren bij de beroemde carnavalstoet naar bekend islamitisch voorbeeld een terreuraanval gepleegd met een auto. De wagen scheurde het parcours op, maar toevallig net op een plek waar er een grote ruimte tussen twee carnavalsgroepen ontstaan was. De wagen crashte daardoor op een nadarhek, zonder veel erg, en de agressieve bestuurder – gewapend met een knuppel – werd door moedige Vlaamse omstaanders overmeesterd. De leugenpers was er als de kippen bij om het een daad van een ‘verwarde oudere man’ te noemen, maar de feiten zijn anders: de nummerplaten van de wagen waren afgeplakt als voorbereiding op een aanslag, het voertuig was voorzien van een knuppel, de man verklaarde dat hij ‘de stad een lesje wou geven’, de man gedroeg zich zeer agressief, was zeer sterk en kon pas gearresteerd worden nadat politieversterking was aangevoerd. Op beelden is ook geen ‘verwarde oudere man’ te zien, maar een man van eerder middelbare leeftijd in sportieve kledij met sneakers en sportbroek. Intussen werd ons bevestigd dat het om een allochtoon gaat, een Roma-zigeuner. ‘Die vent is een tikkende tijdbom’, zo klinkt het in Aalst.

  Afbeelding

  De man die de aanslag in Aalst pleegde: op sportieve sneakers, in sportieve kledij en joggingbroek. Ziet hij er volgens u uit als een ‘verwarde oudere man’, zoals de leugenpers beweert?

  De carnavalsstoet van Aalst is ongetwijfeld de bekendste van Vlaanderen. In grote delen van Vlaanderen wordt carnaval helemaal niet gevierd, maar in Aalst gaat zowat de hele bevolking collectief uit de bol. De stad van de ‘Ajuinen’ (zoals ze in carnavalstijd genoemd worden) is trots op fenomenen als de ‘Voile Jeanetten’, waarbij alle mannen verkleed als vrouw de malloot uithangen. Voor mensen die niet in de traditie zijn grootgebracht is het soms moeilijk te begrijpen; maar historici leren ons dat deze feesten al in de Middeleeuwen werden gevierd, soms tot wanhoop van de Kerk, en misschien zelfs teruggaan op Romeinse en zelfs voor-Romeinse Germaanse of Keltische tradities.

  Een aspect van het carnavalsfeest dat de voorbije jaren voor opzien zorgde is dat er traditioneel met alles de draak kan gestoken worden, en dat niemand – geen gezagsdrager, geen taboe, maar ook geen religie – vrij is van kritiek. En daar begint het schoentje te knellen, natuurlijk. De voorbije jaren is er herhaaldelijk vanuit de politiek aan de carnavalsgroepen gevraagd om (zelf)censuur toe te passen, en ver te blijven van zaken die de lichtgeraakte moslims voor het hoofdje kunnen stoten: geen bebaarde profeten, geen maagden in de Allah-hemel, geen nepterroristen met bomgordels of speelgoedkalasjnikovs.

  Maar wie schrik heeft, krijgt ook slaag. Zelfs ontdaan van moslimkritiek is een carnavalsfeest, net zoals eigenlijk élk feest, voor moslims een gruwel. Mannen en vrouwen mogen er gelijk aan deelnemen, er wordt (veel) alcohol gedronken, er wordt gefeest en gedanst… Voor moslims is dat allemaal ‘haram’, zondig. En dus was het maar een kwestie van tijd voor er een aanslag zou komen. In de voorbije jaren had Aalst zich daar dan ook al grondig op voorbereid, met betonblokken langs de route, massa’s politie en camera’s.

  Maar nu heeft een allochtone man, die zich goed voorbereid had, het parcours dus kunnen oprijden met een moordwapen, een auto. De realiteit is: Aalst is maar nipt ontsnapt aan de gruwelijke beelden van Nice en Stockholm, waar mensen vermorzeld werden door razende trucks, en verpletterde kinderlijken achterbleven. En de betonblokken en de vele politie-agenten hebben dat niet kunnen verhinderen… Specialisten hebben er al voor gewaarschuwd: nu Islamitische Staat militair verslagen is in Syrië is het gevaar niet geweken, verre van. Hun oud-strijders keren triomfantelijk terug, worden als helden onthaald door de moslimgemeenschap bij ons, en zullen de volgende jaren vele moslims aanzetten tot extremisme. Of deze Roma-zigeuner een moslims is weten we (nog) niet, maar Roma-zigeuners in onze contreien komen doorgaans vanop de Balkan, en dat zijn inderdaad in overgrote meerderheid moslims. Dat hij een gevaar is, is al langer bekend. ‘ De vent is een tikkende tijdbom’, zo klinkt het bij een Aalstenaar, ‘Hij heeft al jaren in de cel doorgebracht, maar gaat gewoon door. Het was alleen maar een kwestie van tijd voor hij zware schade zou aanrichten’. ‘Hij woont in een sociaal appartement en het is vrijwel elke nacht prijs’, vertelt ons een andere burger uit Aalst: ‘Zwaar verslaafd roepen en tieren, dealen, vechten… Maar de sociale huisvestingsmaatschappij Dewaco of de politie willen of kunnen niets doen. En nu wordt hij dus zelfs na zo’n feiten gewoon weer vrijgelaten. Ongelooflijk.’

  De mislukte aanslag in Aalst doet sterk denken aan de gelijkaardige aanslag in Antwerpen van maart 2017, waarbij een Noordafrikaanse man van Franse nationaliteit, Mohamed R., aan grote snelheid over de Meir raasde, maar geen slachtoffers kon maken. De leugenpers toeterde luid dat het ‘geen aanslag’ was, maar al snel bleek de man inderdaad bekend te staan als extremistische moslim. Ook in zijn wagen bleken wapens te liggen.

 37. Niet L niet R

  Die vent is maf, en helaas lopen er van dit soort figuren veel meer rond dan wij denken, dankzij onze linkse elite!

 38. Toverkol

  Gaan ze aan het werk dan ?
  Gaan ze werkelijk een baan zoeken ???

 39. Ome Wim

  Anders dan in de ex-Oostblok landen die zich wat immigratie aangaat niet de wet voor laten schrijven door een zatlap en zijn kliek in Brussel zet onze laffe en slappe “regering” onze grenzen wijd open en laat alles maar binnen wat rijp en rot is, voorzien ze van uitkeringen, gratis medische zorg en woonruimte, op onze kosten uiteraard en als dank daarvoor een aversie tegen alles wat niet Islamitisch is, dit wordt nog versterkt door haatpredikers in Moskeeën die zonder enige belemmering hun gang kunnen gaan met als gevolg tweespalt tussen bevolking en incidenten zoals in Utrecht, en dit is pas het begin.

 40. Kristalix

  Deze gestoorde past wel in een bedje met dwangbuis naast Sylvana Simons in het zelfde gesticht. Imbeciel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.