Naaste D66-medewerker Ollongren (D66): ‘FVD is nazipartij, aanhangers mogen niet in de krant!’

Zo wordt er in de hoogste regionen van de overheid gedacht over het Forum voor Democratie: het is gewoon een “nazipartij”. Was getekend: Vital Moors, “senior juridisch adviseur” van Kajsa Ollongrens Ministerie van Binnenlandse Zaken. En – verrassing! – natuurlijk is meneer, net als zijn bazin, lid van D66.

vitalmoorstweet

We zijn inmiddels bijna een week verwijderd van de opmerkelijke verkiezingswinst van het Forum voor Democratie, maar nog altijd kunnen velen niet omgaan met het leven in een land waar de eerdergenoemde partij straks de grootste is in de Eerste Kamer. En dus worden alle registers opengetrokken. Want Forum voor Democratie… dat zijn eigenlijk toch gewoon een stel nazi’s, nietwaar?

Gaap. Lekker bashen met de Tweede Wereldoorlogen klinkt misschien ‘edgy’ en ‘gedurfd’ maar de waarheid is dat iedereen en z’n linkse troloom dat allang gedaan hebben. We kennen de jaren ’30-vergelijkingen inmiddels wel. Wat heet? We kunnen ze dromen. Ze worden al meer dan twintig jaar opgevoerd om achtereenvolgens Hans Janmaat, Pim Fortuyn, Geert Wilders en nu Thierry Baudet in vergelegenheid te brengen.

En dat zijn heus niet alleen gestoorde antifascistjes die willen dat je ‘paf’ roept. Ook heren in een duur maatpak kunnen er wat van, zo bewees ene Vital Moors. De ‘senior juridisch adviseur’ van minister Ollongren (D66) en haar ministerie vond het eerder deze week namelijk gepast om de pers maar eens het zwijgen op te leggen. Is De Volkskrant op zoek naar FVD-stemmers voor een artikel over de partij?

Mag niet! Censuur a.u.b., want het Forum voor Democratie is een “nazipartij” en die mensen zou je geen platform moeten geven in de krant. FVD’ers zijn, analoog aan de nazi’s, namelijk medeschuldig aan de “gruweldaden” die Führer Thierry Baudet nog gaat plegen, of iets dergelijks. Stompzinnig? Nogal. Maar ja, wat verwacht je dan ook van een hysterische D66’er die nauw samenwerkt met de D66-nepnieuwskoningin Kajsa Ollongren? Precies: gecultiveerde hysterie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. C.A.Barstow

  Links ten voeten uit.
  Wat een zegen voor ons land dat verachtelijk en kleingeestig links praktisch heeft afgedaan.

  Stem tegen links,
  stem ook in mei op FvD!

  1. biggeorge

   Ze zijn gewoon als de dood voor hun toekomstige baantjes bij oa D66 .In elke zetel die het FvD bezet kunnen ze zelf niet gaan zitten. Het is uit puur eigen belang dat ze dit soort shit in de social media gooien . Het mooie is dat iedereen daar wel doorheen prikt dus dat dat fossiel schiet er niets mee op.

 2. henk vintage

  De echte nazi’s zitten bij D66
  Orgaanroof en afschaffing referendum, zeg dan maar dat je democratisch bent.

  1. Dik

   “De echte nazi’s zitten bij D66”

   Exact, het klimaat is daarbij tot Führer (Gids) verheven.

   1. Zomaar73

    Om leven geven zij ook niet met de 33.000 abortussen.

    1. Dik

     @Zomaar: De ‘D’ staat dan ook niet voor Democratie maar voor Dood.

     Kapitein Rob staat nog even aan het roer van de partij en hij mag het afsturen naar de bodem van de Hofvijver.

     #blubblubblub

     1. Zomaar73

      Dik – wie houdt de afscheidsrede voor hen?

     2. Dik

      @Zomaar: Pia Dijkstra, ze heeft er ervaring mee.

     3. Zomaar73

      De wet voltooid leven kunnen ze dan eens uittesten op hun eigen partij.

 3. Henk Albarda

  Met veel joodse vrienden kun je je voorstellen dat ik graag met deze heer van D66 in gesprek zou gaan. Sinds D66 het maatje van Groen Links in Amsterdam is, durven mijn joodse vrienden in Amsterdam niet meer hardop te zeggen dat ze joods zijn, met het wantrouwen dat D66 groen links volgt en groen links naar de overtuiging van veel joden in Amsterdam bewezen anti-semitisch is. Diverse joden in mijn omgeving stemmen FvD. In hun ogen is Vital Moors een anti-semiet en dat vinden ze heel erg eng.

  1. santiago

   Henk. Jij bent toch zelf ook half joods?

  2. Scarletti

   Beste heer Albarda,
   Helaas maar waar, uw woorden omschrijven de huidige situatie maar al te goed. Antisemitisme is onder linkse burgers en politici gemeengoed geworden. Ondertussen beschuldigen ze rechts (dat juist opkomt voor deze groep burgers) van nazisme en en racisme. Hopelijk krijgen dit soort figuren vroeg of laat een gepaste straf opgelegd.

   1. Dik

    @Scarletti: In de psychologie is dat een bekend verschijnsel. De ander aanklagen als je aangeklaagd wordt. Links is overtuigend fascistisch dus gaan ze schreeuwen dat FvD fascistisch is, zelfs als dit bewezen nonsens is.

    Schreeuwen kunnen ze goed, net als hun grote voorbeeld Adolf H., ook hij schreeuwde (letterlijk) moord en brand, ook hij wilde (letterlijk) dood en verderf. Wat dat betreft kent de geschiedenis waardevolle lessen.

    Nazipartij D66 mag dus wel goed in de gaten worden gehouden, ze bediend zich van gevaarlijke retoriek.

 4. TD

  “FVD’ers zijn,analoog aan de nazi’s, namelijk medeschuldig aan de “gruweldaden” die Führer Thierry Baudet nog gaat plegen”

  Als Baudet ooit Minister President wordt in de 2e Kamer,zal hij misschien aan deze vijandigheid denken, en uit rancune een “handhaaf-politie” tegen subversief gedrag formeren,met bruine hemden eventueel !

  1. Henk Albarda

   Zeer onwaarschijnlijk, hij gaat in gesprek bij een kop koffie, zie zijn ja met intolerante Freek de Jonge in gesprek te gaan . En ik ben niet zon FvD dromer te denken dat FvD in z’n eentje meer dan 50 % van de stemmen haalt bij de TK in 2021, dus zijn er altijd coalitie genoten waar Thierry Baudet, Theo Hiddema, Henk Otten, Annabel Nanninga en alle anderen graag mee in gesprek gaan.

   1. Dik

    Alleen met praten kom je verder, zwijgen kan altijd nog. Als je met Freek in gesprek gaat kan hij niet schreeuwen, en als hij dat wel doet diskwalificeert hij zichzelf, zoals meestal het geval is.

    Freek is dan ook een bejaarde exponent van het voorbije linksche. Mooier kun je het eigenlijk niet beschrijven. Linksch verkeert in doodsangst.

   2. Zouaaf

    Waarom Annabel Nanninga ?

    1. Henk Albarda

     Als de vraag aan mij gericht is, wat ik van Annabel Nanninga heb gehoord vond ik goed. Ik meen dat ze een gematigd FvD’er is. Ik meen dat ook zij op frisse manier in stapjes ‘Den Haag’ aan zal kunnen.

     1. Zouaaf

      Ok, Henk. Inderdaad de vraag gold u. Duidelijk. Ik vroeg het mij namelijk af met Rita Verdonk in mijn achterhoofd. De tijd zal het leren hoe Annabel op het grote toneel in den Haag uit de verf komt.

 5. B. Pascal

  Wie de media wil eenzijdig wil censureren, is dictatoriaal bezig.
  Wie links-dictatoriaal, sociaal, het geweten van mensen wil sturen is anti-democraat.
  We zien dat D66 meer Nazi-ideeën opdringt dan FvD.
  Type: wat je zegt, ben je zelf. Uit het spreken kunnen we een waarde oordeel opmaken.

 6. Henk Albarda

  Ja redactie, ik ontkom er niet aan zo nu en dan een bepaald gegeven elders te herhalen…. Er staan dus dubbelingen van mij op dit forum.

  1. umhnz

   Krijgt uw gedachtespinsel een hoger waarheidsgehalte door het meerdere malen te plaatsen?

 7. Zomaar73

  En dan zegt Piet51 dat het vooral aan ons ligt en linkse mensen zo slim zijn, daarom zijn ze links.

  Ze zijn wel zo dom dat ze niets anders kunnen door mensen nazi’s te noemen, dood te wensen en zelfs door te schieten (de linkse Volkert)

  Links doet altijd of zij verheven zijn boven de rest. Voor tolerantie, tegen verruwing. Maar ik heb van links nog niemand horen roepen dat Klaver dood moet.

  In de USA hetzelfde gezeik. Trump wordt weggezet als nazi en nu worden overal republikeinen op straat lastig gevallen.

 8. Dik

  Een nazipartij, wat is dat eigenlijk?

  “Een nazi is een aanhanger van het nationaalsocialisme. Het nationaalsocialisme is de ideologie waarop, tussen 1933 en 1945, in Duitsland een totalitaire dictatuur was gebaseerd. De grondlegger van het nationaalsocialisme was de oorspronkelijk Duits Oostenrijkse politieke provocateur, populist en latere dictator van Duitsland Adolf Hitler, die ook aan het hoofd stond van de politieke partij waarin het nationaalsocialisme zich georganiseerd had: de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP).”

  Wat is Forum voor Democratie?

  – Democratisch (directe democratie)
  – Liberaal (vernieuwend)
  – Parlementair (Eerste & Tweede Kamer)
  – Geen nazipartij.

  Wat is D’66?

  – Heeft het referendum afgeschaft en ontnam de kiezer haar invloed
  – Heeft de sleepnetwet ingevoerd, tegen de wil van de kiezer
  – Werkt in een coalitie samen om de EU álle macht te geven
  – Een nazipartij

 9. Westerling

  Vital Moors, de mislukte homoseksuele boeddhistische monnik met HIV+.

 10. Kees

  Waar woont die Vital, dan dien ik een aanklacht in.

 11. Tante Sidonia

  D66?
  Dé Nazi-partij bij uitstek!
  Voorbeeld? Corinne Ellemeet: werken tot 70 jaar. Daarna via geriatrische arts toestemming vragen om verder te mogen leven! Dat is D66!

  1. Zouaaf

   “D66…De Nazi-partij bij uitstek”… Een rare manier van benoemen van een democratisch gekozen partij. Of is het een titel van een nieuw verhaal in de reeks van stripalbums?

 12. ikweetwatikwil

  Als je het hebt over nazi praktijken, moet d66 eens in de spiegel kijken. Oudere mensen hebben niets meer te vertellen. Kosten te veel. Baby’s die te vroeg geboren worden , niet te veel aandacht aan besteden. kost te veel. Roof van organen . Há kunnen we aan verdienen. Wat een miserabele rotzooi. Ben je het niet met ze eens, dan deug je niet.
  Afijn, de eerste klap hebben ze te pakken. Gelukkig maar.

  1. Dik

   “Afijn, de eerste klap hebben ze te pakken. Gelukkig maar.”

   Klopt. De klap die ze kregen na de Provinciale Statenverkiezingen (Eerste Kamer), zal zich herhalen bij de volgende verkiezingen. Te beginnen bij de EU-verkiezingen op 23 mei en daarna tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. D’66 zal decimeren en hooguit vijf zetels overhouden, misschien zelfs minder.

 13. ishotya

  Hmm, censuur vanuit het nieuwe ” ministerie van waarheid”
  Ring a bell much?

  1. Dik

   Leg dat eens uit, als je wilt?

   1. ishotya

    ik doel op de manier waarop totalitair bewind (mede) tot stand komt. er wordt een situatie gecreëerd waarin de overheid bepaalt wat waar is en wat al dan niet gecommuniceerd mag worden.
    voorbeelden te over in het verleden waarom dat gevaarlijk is, maar ik wilde de link leggen naar Orwells 1984 waarover ik het in n ander thread had.
    Aangezien ik niet 24/7 hier rond kan hangen moet ik misschien duidelijker zijn, excuus. Hopelijk is dat hiermee gelukt.

    1. Dik

     Prima, het is duidelijk! Dank je wel.

 14. Veteraan

  Allemaal bange mensen die hun elite bubbel en daarmee hun gecreëerde banen [met veel elitair gelul maar werken ho maar] en hoge salarissen in gevaar zien komen.

  Tja, Nederland wordt langzaam wakker en Fvd en andere rechtse partijen gaan een ommekeer creëren.

  1. Dik

   @Veteraan: +1

  2. victus

   @Veteraan: +++

  3. Zouaaf

   Wie is hier de kampioen “elitair lullen” eigenlijk. Dan begrijp ik Geert Wilders beter.

 15. Raveltje

  D66 ,VVD en ook CDA dat alles van de staat is,je niets
  hebt te melden over je geld en goed is communisme
  Ook bij de gemeentes en notarissen zit dat volk,

  1. Raveltje

   Vooral Groen Links is communistisch

 16. umhnz

  Sinds het steeds duidelijker wordt dat het FvD en de VVD op provinciaal niveau gaan samenwerken, zijn de ” weg met Rutte” slogans hier net zo hard verdwenen als de PVV discipelen.

  1. Heinz

   ☝️ Inderdaad @umhzn…Het korte termijn geheugen is niet sterk aanwezig zogezegd. En dat doe ik dan ook hierbij !

 17. Ries

  Democratie blijft een probleem voor links. Een linkse dictatuur zou deze gasten beter liggen. Ga gezellig naar Noord-Korea. Dan kun je kennismaken met de realiteit.

  1. Dik

   @Ries: Daar doen, denken en stemmen ze inderdaad állemaal hetzelfde.

   Eén van de speerpunten van links is dan ook: “iedereen gelijk”. Het zal je wellicht bekend voorkomen als je hierbij denkt aan het communisme. Niet vreemd dus dat GroenLinks mede is ontstaan uit de Communistische Partij Nederland (CPN).

   Het gelijkheidsevangelie sluit andersdenkenden, en mensen die kritiek hebben op de linkse kerk en ideologie, automatisch buiten want zij willen niet ‘gelijk’ zijn. Dat kan natuurlijk ook niet want we zijn (gelukkig) állemaal anders.

 18. Diederik van Walsum

  Ik denk en hoop dat Fvd door deze hetze nog groter word en nog meer leden vergaren.
  Jammer dat er niet snel tweede Kamerverkiezingen op het program staan.

  1. Dik

   “Jammer dat er niet snel tweede Kamerverkiezingen op het program staan.”

   Vergis je niet Diederik! Die TK-verkiezingen kunnen nog wel eens sneller voor de deur staan dan verwacht. Het broodnodige evenwicht om het kartel in stand te houden is verdwenen, de coalitie zal, als ze wil regeren, teveel FvD of links-water bij de wijn moeten doen waardoor meerderheden het regeren uiteindelijk onmogelijk zullen maken.

   Ik gok erop dat het Kabinet medio september 2019 zal vallen, zodat wij medio oktober 2019 naar de stembus kunnen om het kartel te vervangen, en de beroepspolitici die niet naar ons willen luisteren naar huis kunnen sturen.

   1. Diederik van Walsum

    Dik,

    Dan ga ik alvast een geschikte feesttent samen met de mensen uit mijn straat reserveren, plus de cateraar inlichten dat ie het druk krijgt.
    Wat was de datum van de val van het horrorkabinet ook al weer?

  2. Zouaaf

   @Diederik… Wat heeft het FvD dan al neer gezet om warm voor te lopen. ? De boreling ligt nog bij te komen. !

 19. lIN-T

  Hij is gewoon stik jaloers. D66 bestaat uit jaloerse narcistische mensen.

  1. Dik

   @lIN-T: Jaloers en in paniek. D66 zal namelijk decimeren, dat staat vast. Logisch dat je dan naar begrippen als nazisme grijpt, dat voelt oud, vertrouwd en bekend. D’66 is namelijk een nazistische partij bij uitstek.

   – referendum afgeschaft
   – sleepnetwet ingevoerd
   – Nederland uitgeleverd aan de EU
   – orgaanroof
   – Penthouse (The Eagle’s Nest (Berchtesgaden)
   – Anne Lok (Eva Braun) abortus-affaire

 20. Gekko

  Op Twitter is D66er Vital Moors al dood. Kennelijk is er van hogerhand ingegrepen (de minister haarzelf), want vanmorgen kon ik nog wel in zijn timeline komen. Wat daar opviel is dat hij dagelijks tientallen berichten op het net gooide, kennelijk heeft meneer de topambtenaar tijd in overvloed.

  Veel retweets ook, van lieden die Baudet een racist vinden en het Forum voor Democratie een nazipartij. Dit zegt genoeg over deze Vital, die nu digitaal niet meer zo vitaal is. Ook bij D66 Den Haag hebben ze Moors namelijk op zwart gezet.

  1. Dik

   “(…) en het Forum voor Democratie een nazipartij…”

   Tja, zulke pertinente nonsens kun je alleen maar verzinnen als je van D66 bent, een partij die bij de volgende verkiezingen zal decimeren. Een echte nazipartij!

 21. poldi

  Prima die hetze want at betekent nog meer zetels voor de FVD.

  1. Dik

   @Poldi: Inderdaad, meer stemmen voor Forum voor Democratie en meer verlies voor nazipartij D66. Gaat prima zo.

 22. Jumping

  De Linkse wegkijkers, komen steeds meer onder druk te staan, ze slaan steeds wilder om zich heen.
  In Mei volgt het antwoord van de kiezers.

  Stem in Mei een anti EU partij.

  1. Dik

   “Stem in Mei een anti EU partij.”

   Zeker weten, op 23 mei gaat mijn stem naar Forum voor Democratie, een echte Nexitpartij!

 23. Rien Noppen

  Dit lijkt me weer een typisch DDS-je.

  Voor zover ijk kan nagaan noemt Vital Moors het FvD nergens een nazi-partij. Hij wijst in zijn algemeenheid op de taak van de media om verwerpelijke opvattingen te veroordelen en verwijst in dat verband naar de situatie in nazi-Duitsland. Hij noemt nergens het FvD.

  Als men dat die schoen vind passen moet men hem aantrekken maar meer is hier niet aan de hand.

  1. Westerling

   @RienNoppen

   Hij heeft het ook niet over het FvD, hij bedoelt GroenLinks.

  2. Jantje

   Wat zijn dan die moreel verwerpelijke opvattingen van de FvD?
   En waarom worden de nazies er dan meteen bij gesleept?
   De D’66 heeft zelf moreel verwerpelijke opvattingen met hun orgaandonaties, abortussen en ouderen ruimen omdat dat te duur is.
   Allemaal tegen het leven, dus allemaal moreel verwerpelijk.
   Verder is het ook moreel verwerpelijk dat ze voor referenda zijn maar dan met een k*tsmoes referenda afschaffen. Bedriegen mag niet.
   Het D’66 heeft geen moreel, die zitten alleen nog in de politiek omdat het goed betaald.
   Al hun politieke standpunten hebben ze ingeleverd.
   Ze zijn daarmee overbodig.

 24. Johannes de Besnijder

  Toevallig weet ik dat deze persoon 5 keer per dag ‘Heil Mohammed’ roept en de rest van de dag uitzoekt hoe hij 500 miljoen ‘ongelovige Üntermenschen’ zo snel mogelijk in de gaskamers van Auschwitz moet krijgen. En daartoe “Mein Kampf entgegen der unglaubige Üntermensch” of te wel “Der Eeuwige Ünglaubige” (de koran) aan zijn partijgenoten uitdeelt.

  1. Dik

   Krachtige conclusie Johannes!

  2. Rien Noppen

   Ben je dronken, Johannes, of zit je onder de pillen?

  3. Top

   En hij heeft wel een, voor hem, leuk buitenlands vriendje getrouwt. Als het maar jong is, is zijn credo. Jammer, dat ik niet in NL meer woon, anders deed ik aangifte tegen deze ‘pedoruggentuffer’.

   1. Rien Noppen

    getrouwd

 25. Ries

  Vooral trolnop bewijst keer op keer dat hij een linkse wegkijker is. Hilarisch en aandoenlijk….

  1. Dik

   @Ries: Als je niet reageert heb je hem pas echt te pakken, daar heeft hij echt een hekel aan. Het enige dat hij wil is gezien en gehoord worden. Als je hem dat ontneemt gaat hij klieren en dan heeft hij morgen weer een nieuwe nick.

   #negeren

  2. Top

   Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering gelukkig niet hoog genoeg voor.

   1. Rien Noppen

    “Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! ”

    Dat klopt, het formuleren van een inhoudelijke reactie is voor jou te hoog gegrepen.

 26. Pescador

  Ik blijf op de FvD stemmen die eikels van links moeten eens opgepakt worden wat een verstand en natuurlijk D66 deugt voor geen meter Ollegren is een verschrikkelijk dom wijf die kun je ook beter naar zweden sturen ,maarja daar mag ze ook al niet meer binnen. Die bad gasten zitten daar alleenmaar voor hun eigen centen en laten zich graag omkopen zoals rutte die omgekocht is door schell en unilever het is een schande dat ze mogen blijven zitten . Ze behoren er voor het volk te zijn

 27. Florissa

  Dat stelletje uilen bij D66 zouden zich liever afvragen waarom ze richting 0 zetels gaan,maar van enige zelf reflectie zijn ze compleet vreemd.
  Laten ze maar lekker dit soort onzin verkondigen ,gratis reclame voor Baudet en Geert .

 28. Schele Joop

  Open brief aan Vital Moors D66,

  Ik ben lid van FvD en ik zou graag zien dat Nederland uit de EU stapt, de klimaat gekte stopt, het immigratie probleem wordt opgelost, en dat we weer trots mogen zijn op onze geschiedenis.

  Naar aanleiding van uw tweet, zou ik u graag willen uitnodigen om met mij in debat te gaan over deze onderwerpen. Dit debat zal via een live podacast op het internet te beluisteren zijn, mocht u een moderator willen aanstellen, (wat gezien uw tweet niet geheel onverstandig lijkt), om het een en ander in goede banen leiden, dan laat het maar weten.
  https://twitter.com/Lissa344/status/1109221336348393472

  Ik hoop dat u de handschoen oppakt en niet wegrent voor een stevig maar eerlijk debat. Want op twitter wat belletje trekken en daarna hard weglopen, kan naar mijn mening, nooit het beleid van D66 zijn. Mocht u voor een of andere reden niet op mijn verzoek willen ingaan dan zou ik dat ook graag van u willen weten.

  Democratie begint wanneer je het oneens bent en stopt wanneer je overtuigd bent van je eigen gelijk. (quote: Schele Joop 2019 DDS)

  met Vr Gr
  Schele Joop

 29. Duckday

  Stem in MEI o zo blij FvD of PVV

 30. Punt50

  ————> Vulkaan Popocatépetl barst opnieuw uit <—————

  War is D'666 nou om deze daad van de natuur krachtig te veroordelen? Dit is immers een aanslag van de natuur op ons klimaat! Graag wat actie heer Jetten.

 31. Politiek Profeet

  Die moors is een vriendje van temmink, dat zie je al aan zijn linkse rattensnoet….

 32. Bes Tolen

  Censuur op de dagbladen bestaat al sinds begin tachtiger jaren in Nederland. Dat onder de benaming gentlemen’s agreement. Het was het werk van Terlouw en werd uitgedragen door Van Agt. Die zei indertijd ”het wordt nooit meer in Nederland zoals het was”. Dat klopt dus. Terlouw is D66 en dat soort begrijpt weinig. D66’ers zien nog wel wat er is veranderd maar wat de oorzaak is, oorzaken zijn, begrijpen ze niet. Laat staan hoe fatsoenlijk kan worden opgelost. Dus zelfs als ze zijn betrokken. D66 ministers zijn vaak van die dwaallichten. ”Je moet maar pensioengerechtigd zijn in Nederland”.

 33. Niet L niet R

  Die juffrouw Ollongrens, met haar juridisch medewerker Vitaliteit Moors betichten FvD als een nazi partij!
  Gaan er gemakshalve aan voorbij dat D66 een uiterst linkse partij is, die zelfs schoolkinderen indoctrineert met hun uiterst links gedachten goed!
  Wij weten allemaal waar dat toe kan lijden,kijk maar wat er in Venezuela gebeurt!

 34. Madpo

  Wat een angstig vooruitzicht dat van dit soort lieden wordt verwacht ons land de toekomst in te leiden. Waar zit hun verstand? Al ruim een week lang, na de stemming, wordt duidelijk hoe bekrompen de Nederlandse besturende politiek denkt. In plaats dat ze de signalen van de bevolking oppikken creeëren ze een cultuur van volksvijandigheid en weerzin. Wat een bekrompen mensen, wat een intolerante linkse kliek. Domheid regeert in 2019. Dank je wel Rutte voor de verrotte stemming in dit land, dank je wel!!!

 35. jorisxl

  Als je die stinkende linkse kop van die vent zie wordt je al misselijk bang voor zijn baantje om dat dat linkse ventje niets anders kan,dat baantje van het broederschap heeft gekregen.

 36. Duckday

  Ook D66 is een gevaar voor onze vrijheid Stem in mei FvD of PVV beide zijn er voor onze vrijheid

 37. Mars020

  Kleine kinderen roepen vaak, wat je zegt ben je zelf, dat geldt in dit geval voor D666.
  Als deze partij zich aan de afspraken had gehouden en niet het Nederlandse volk genaaid had, dan had het FvD niet zoveel stemmen gekregen. Zoiets noemen wij karma en dat hebben ze ook verdient.

 38. Erembee

  Het is bij links toch wel bekend waar ‘nazi’ voor stond, namelijk Nationaal-socialistisch?
  Een linkse partij inderdaad, zelfs groen-links, want ze waren ook voor bescherming van dier en natuur.
  Hetzelfde geldt voor Mussolini’s fascistenpartij in de jaren 30.
  Ik begrijp dan links liever had gezien dat deze stromingen uit de rechtse politiek was gekomen, maar de feiten spreken voor zich; nazistich en fascistich komt van links!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.