Ook Sylvana volkomen in paniek na winst FVD: ‘Xenofobie, haat, fascisme… er valt niets te vieren!’

thierry-sylvana
Foto: Thierry Baudet en Sylvana Simons bij DWDD in 2017. Bron: Screenshot VARA.

Alhoewel Sylvana Simons ditmaal de borgsom om zelf mee te doen aan de verkiezingen niet kon betalen, heeft ze wel een mening over de in haar ogen onterechte winst van andere partijen. En dan gaat het natuurlijk over, jawel, het Forum voor Democratie. Op Facebook en op de eigen website lopen Sylvana en BIJ1 volkomen leeg over de nog jonge beweging: “Uit statistiek blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders op FvD heeft gestemd. Xenofobie, racisme en haat zijn genormaliseerd met dank aan politiek en media.”

Ooit, in 2017, waren Sylvana Simons en Thierry Baudet allebei politieke groentjes die als nieuwkomers streden om een felbegeerd plekje in de Tweede Kamer. Thierry slaagde daar uiteindelijk in. Bij Sylvana werd het een fiasco. Of het nu afgunst is of gewoon meehuilen met de linkse wolven in het bos weten we niet, maar wat we wel weten is dat Sylvana Simons vandaag met haar partij BIJ1 helemaal loco is gegaan toen duidelijk werd dat het Forum voor Democratie de grootste partij van Nederland is geworden.

Op Facebook werden “extreemrechtse samenzweringstheorieën over omvolking, homeopathische verdunning en een illusie van superioriteit van het “het blanke ras”” er allemaal aan de haren bijgesleept om FVD zwart te maken:

“Forum voor Democratie is verkozen tot de grootste partij in de Provinciale Staten en Eerste Kamerverkiezingen. Met verbijstering zagen wij gevestigde politieke partijen felicitaties uitdelen aan FvD voorman Thierry Baudet. Nog voor de uitslag definitief was, buitelden landelijke fractievoorzitters over elkaar heen om nieuwe coalities te vormen en raakvlakken met de grote overwinnaar te vinden. VVD lijkt zelfs enthousiast naar een samenwerking uit te kijken met FvD, terwijl die laatste extreemrechtse samenzweringstheorieën over omvolking, homeopathische verdunning en een illusie van superioriteit van het “het blanke ras” blijft verkondigen. BIJ1 bedankt hartelijk voor het uitbrengen van felicitaties. Als fascisme wint valt er niets te vieren.”

Op de eigen website gaat BIJ1 nog even verder: “Uit statistiek blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders op FvD heeft gestemd. Xenofobie, racisme en haat zijn genormaliseerd met dank aan politiek en media,” en schuift Sylvana de FVD-voorman zelfs de moord op Kevin Duinmeijer in de schoenen.

We kunnen dus wel concluderen dat Sylvana Simons de oproep van Andries Knevel niet erg ter harte heeft genomen…

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

79 reacties

 1.   

  Waaruit blijkt die paniek, Tim?

 2.   

  DDS, De Dagelijkse Sylvana

 3.   

  Dit individu SS heeft dus heel duidelijk en heel dringend psychiatrische hulp nodig. Verder verlaag ik mij niet in wat ik had kunnen zeggen of direct reageren. Arm, arm Amsterdam

  1.   

   Ik vermoed dat u andersdenkenden allemaal psychisch gestoord acht.

   1.   

    Heb je heel goed begrepen, wanneer is jouw consult gepland?

    1.   

     Q.e.d.

    2.   

     bejaarde 3 weken ago
     Let wel: vanaf dit moment zal ik nooit of te nimmer meer op wie of welk artikel dan ook reageren. Ik acht mezelf hoger in perspectie in hetgeen waarop hier de onnozelen/jij en meerderen zich uiten. Het ga jullie allen goed.
     .
     wanneer is uw consult gepland?
     Hoe staat het met uw hogere perspectie?

  2.   

   Die psychiatrische hulp heeft zij al diverse keren gehad.
   Mocht echter niet baten want zij heeft een niet te genezen antiblank psychose.

   1.   

    Hee @Poldi hoe zuur waren de druiven.
    Al tich keer bij elke verkiezing enthousiast en elke keer een domper . :)

    Ja ook mijn partij heeft een flink verlies geleden, maar ben niet zo naief als @Poldi

 4.   

  Hier heeft sylvana helemaal gelijk. Tim heeft werkelijk geen idee wat alt right is. Probeer eens wat onderzoeksjounalistiek. Het verband met erkenbrand is gewoon niet meer weg te werken voor Baudet. Hoe je werkelijk het verband tussen baudet en racisme en fascisme kunt ontkennen ontgaat mij compleet. Het is allemaal open en bloot te vinden. Wil je het niet zien? Kun je het niet zien, ben je zo ver heen dat je bepaalde dingen normaliseert? Ach het zal wel gewoon de cyclus van de mensheid zijn, eens in de zoveel tijd is het nodig anderen te slachtofferen.

  1.   

   @ Satty

   Jij hebt ook geen idee, net zo min dat je weet waar de NSB voor stond.

   Hoeveel betalen ze om op al die fora 1/4 van Nederland als racist en NSB’er weg te zetten?

   Denk je dat we het uiteindelijk zelf gaan geloven? Jij bent juist degene die mensen laat radicaliseren, net zoals sommige anderen dat hier ook doen.

   1.   

    De kans is idd groot dat als iemand voor het eerst op DDS komt en de reacties leest da denkt:”O,dus zo word erover ONS door HUN gedacht, laat ik maar op FvD stemmen want daar moeten WE niet teveel van hebben.”

  2.   

   Hou je bek Guus, voor jou valt hier niks meer te zoeken, je hebt hier lang genoeg de sfeer verpest!

   1.   

    @PMG u komt uit een nette gerespecteerde familie ?

 5.   

  “Uit statistiek blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders op FvD heeft gestemd. Xenofobie, racisme en haat zijn genormaliseerd met dank aan politiek en media,”

  Dus in ons gezin zit in ieder geval 1 racist dan en in onze straat zijn dat er 21 of zo.

  Het zal je maar gezegd worden. Nooit de hand in eigen boezem steken, waarom mensen het FvD stemmen, want nee wij zijn zielig en dat zullen ze weten ook.

  1.   

   @DB… in ons dorp stemde niemand Forum of PVV, zijn nette mensen.

  2.   

   Of je bent zo ongeinformeerd dat je niet begrijpt waarop je gestemd hebt? Ook nog een mogelijkheid natuurlijk.

 6.   

  Een lobotomie voor SS.

 7.   

  ach laat maar gaan die boze zwarte vrouw

 8.   

  Zo onbelangrijk dit !

 9.   

  Vals zwart loeder dat smeekt om aandacht!

  1.   

   “Zwart loeder”

   Uiteraard heeft dit niets met racisme te maken.

   :(

   1.   

    Tuurlijk niet.

    1.   

     Satty je vraagt er allemaal zelf om .
     Heks

     1.   

      #negeren

 10.   

  - xenofobie
  – racisme
  – haat

  Sylvana wie?

  1.   

   @Lugar
   _gelovig
   -Fries
   -slijmbal

   1.   

    Meeëter kont
    -redeloos
    -radeloos
    -reddeloos
    -kansloos

    1.   

     +1

 11.   

  Wat dat mens uitbraakt moet je gewoon wegwuiven als niet ter zake doende, schouders ophalen en verder gaan met het terug brengen van de echte democratie!

  Stem ook in mei FvD!!!

 12.   

  Boze zwarte vrouw.

 13.   

  De fractievoorzitter van BIJ1 heeft totaal geen talent voor politiek,eigenlijk heeft ze voor helemaal niets talent of aanleg.
  Misschien dat ze het eens moet proberen in de prostitutie,paaldansen of iets in die richting,dan snappen de mensen tenminste waarom ze geluid kakelt !

 14.   

  DDS,
  volhouden met dagelijks groot-bril-bek SS.
  Elk dorp had vroeger zijn gek.
  Amsterdam is iets groter, dus meer dorpsgekken zoals BIJ I!
  De ‘lach of ik schiet’ show brengt altijd een lach! ( op mijn blanke gezicht, niet wit gezicht!)

 15.   

  Wilders is vergeleken met baudet een zeer net politicus. Hij is met de islam op hol geslagen wat waarschijnlijk door de beveiliging en een soort bubbel komt.

  Baudet verkondigd het alt right gedachten goed. Wilders is geen racist. Wilders was de eerste politicus die ijsverkoopster gilly verdedigde, de daders waren de achterban van baudet. Erkenbrand.

  1.   

   Satty:

   _ _ _ _ _ _

 16.   

  Inderdaad Tim, ze schijt pullen van angst en narigheid.
  Ik weet niet of SS snapt, wat er in Nederland heeft plaats gevonden.
  Het thee drinken is voortaan, voor eigen rekening.
  En SS, Andries komt persoonlijk naar je toe, als je je niet gedraagt, zoals het behoort.

 17.   

  En belangrijk dat die domdoos zichzelf vind joh. Geen mens die haar meer serieus neemt, buiten haar eigen volkomen debiele partijgenoten om, maar zij denkt dat ze heel wat is.
  Ik lig iedere keer weer gevouwen van het lachen om haar gruwelijke domheid.

  1.   

   Aantal volgers Sylvana Simons:12K
   Aantal volgers Patty Brard: 69 K

 18.   

  Volgens velen hier is dubbele wetgeving voor Nederlanders geen probleem. Ook al ben je geboren Nederlander mag de wetgever je verschillend behandelen op basis van de afkomst van je ouders.

  Volgens velen is dat geen fascisme. Het fvd heeft als punt benoemd gedwongen integratie. Dat is fascisme, er zijn genoeg Nederlanders die gesocialiseerd mogen worden waarom wordt daar niet over gesproken?

  Het kan mij niet schelen wie mij h*** noemt, mij overlast bezorgd diegene moet aangepakt worden, onderscheid in die aanpak op basis van huidskleur is racisme. Op dit moment wordt dit onderscheid al gemaakt, diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat een allochtoon in Nederland zwaarder gestraft wordt.

  Economische achterstand is een doorslaggevende factor om crimineel te worden. Armoede ziektes tasten het brein aan. Voor een kind is de stress van ruziënde ouders of ouder die niet rond kunnen komen al reden om tijdens de zwangerschap achterstand in de hersen ontwikkeling op te lopen. Tropische ziektes en parasieten zijn de grootste boosdoener wat betreft een onderontwikkeld brein. In tropische gebieden heeft bijna iedereen als kind een parasiet in zijn lichaam gehad. Dit verklaart het IQ gat in de zuidelijke Staten van Amerika onder blanken. Ook verklaard het de teruglopende iq onder het zogenaamde white trash. Grondstoffen delving brengt verontreiniging van de lucht met zich mee, dit is zo ernstig dat het honderden kilometers draagt op kinderen in de baarmoeder heeft dit al weer ernstige gevolgen voor de ontwikkeling van de hersenen. De brandstoffen die voor westerlingen te giftig zijn, het maakt kinderen in de baarmoeder ernstig ziek, de hersenen en vaak ook andere organen ontwikkelen zich niet goed, worden tegen grote winst door westerse bedrijven in Afrika op de markt gebracht, in Nairobi kun je soms niet hardlopen ik ben direct buiten adem terwijl ik een erg goede conditie heb.
  Baudet heeft deze onderzoeken, onder andere van Peter hotez. Toch kiest baudet ervoor aan de alt right rassen leer vast te houden, terwijl de wetenschap al lang veel verder is. Tja en dan denken jullie dat ik gek en dom ben stelletje onbenullen. Lees eens wat, informeer jezelf ipv anderen na te kakelen.

  Dit was slechts een selectie van oorzaken en gevolgen van armoede ziektes. Het gaat veel verder tot voedsel en liefde.

  Dit is een kleine selectie waarom ik baudet een racist en fascist noem, het is een oneerlijk mens en hij bedriegt de kiezers. Hij zal onze democratie nog verder uithollen.

  1.   

   @Satya
   Gaat u aub terug naar de schoolbanken! U bralt wat over fascisme (bekt zo lekker) , maar heeft er geen idee van wat het echt betekent.
   Inzake de rest van uw betoog, bladiebla! Een goede kennis van mij, donker van huid, van Indiase afkomst, heeft van alles wat u beweert, geen cent last! Okay, ze sprak binnen een jaar perfect Nederlands, had een topjob en nu ook nog eens twee schattige kindjes. En haar echtgenoot is een blanke kaaskop die ir. is. Foei toch die gruwelijke Nederlanders!!! Bahbahbah!

   1.   

    Lul niet zo dom toets je laat duidelijk zien dat je bewering over je universitaire verleden niet klopt. Leg het anders even aan al die wetenschappers die dit onderschrijven en bewezen verklaren uit. Of heb jij de resultaten al gelezen. Je kennis zal waarschijnlijk tot die paar procent behoren die exceptioneel talent hebben.

    Voor de duidelijkheid mijn moeder is familie verloren aan het hutu fascisme en mijn adoptie opa aan de nazi’s. Jij hebt waarschijnlijk gewoon een middelmatig iq en vindt het makkelijker zomaar iets te roepen dan me te vertellen waar en wat er niet klopt.

    1.   

     Satty:
     Hutu? is dat in Afrika?
     nee dank je!

  2.   

   1 fascisme
   2 Afrika
   3 huidskleur
   4 racisme
   5 onderscheid
   6 economische achterstand
   7 ziektes die de brein aantasten
   8 grondstoffen
   9 grote winst door westerse bedrijven
   10 zij /wij, ik tegen de rest van de wereld
   11 stelletje onbenullen en enen
   12 democratie uithollen.

   Zomaar even wat steekwoorden die Satty gebruikt om zijn sympathieën voor het Nederlandse volk te etaleren.
   Alles in een reactie geplaatst, SLACHTOFFERROL

   Satty zeikt, het lijkt wel een wife..

   1.   

    @Siemien:+1

    Negeren is beter.

  3.   

   @sat, arm kind, ik denk dat je steeds meer in de war raakt.
   Ga toch eens een paar weken met vakantie, Afrika ligt je wel.
   Het zal je goed doen en je obsessie misschien keren.

  4.   

   Ik denk dat je serieus moet overwegen hulp te zoeken. Geniet eens van het leven en zie niet overal de duivel in. Ik vind Jesse Klaver een oplichter, Rutte een leugenaar en de rest een beetje van hetzlefde. Dus slechter als wat er zit kan niet. Vindt jij dan maar dat de grenzen wagenwijd open moeten blijven en Nederlanders Turks moeten leren en knielen voor elke Afrikaan die langskomt ofzo? Nederlanders zijn doorgaans geen racisten, Sylvana wel.

  5.   

   @ Satty

   Je kwam toch uit Kenia of Marokko, was is het nou eigenlijk?

   Ken je de Nederlandse geschiedenis nou echt niet? Die problemen die je noemt, die hebben we hier ook gehad. Door hard werken, ver voor de jaren 80 al, voor de grootste instroom van mensen van buiten, bouwden wij aan Nederland. Zeer ongezond werk vaak, asbest, giftige stoffen, rook, lange uren, enzovoorts.

   Je doet of alleen Afrika problemen hebt gekend en nog kent, alles wat jij steeds niemt, is hier ook geweest.

   Dus gedwongen integratie is fascisme? Meisje, je hebt geen idee wat fascisme is. Totaal niet, hou alsjeblieft op met die onzin. Als ik bij jou op bezoek komt, dan pas ik me aan aan jou regels, ga ik in Rwanda wonen, leer ik de taal, hou ik me aan de regels. Dat heet respect hebben voor je gastland. Als jij dat fascisme noemt, dan heb je totaal geen idee wat het betekent en dit is gewoon de zoveelste klap in het gezicht van de mensen van dit land.

 19.   

  Quote…..illusie van superioriteit van het “het blanke ras” …………
  Illusie… nou als ik afrika zie….denk het niet en btw er is maar 1 ras.

  1.   

   Onzin. De blanke kan zichzelf nog steeds niet bedruipen.

   1.   

    @ satty

    Wat een boosheid en haat huist er in jou zeg. En dan vind je dat we bang moeten zijn voor Baudet. Ik vind mensen met zo een boosheid en haat en een verdraaid wereldbeeld veel enger.

    De blanke kan zich niet bedruipen. Nee, daarom is jou familie hierheen gekomen, omdat er helemaal niets was in Nederland, toch?

    Nogmaals, je staat helemaal niet open voor een ander geluid. Je draait dezelfde plaat af, keer op keer op keer. De slechte blanke, Afrikaans geld, rooftochten, enzovoorts.

    Van mij ben je welkom in Nederland. Maar toch vraag ik me af waarom je hier woont, als je ons zo veracht.

 20.   

  En SS…het was niet Baudet maar rutte die de bananen duurder heeft gemaakt!!

 21.   

  De angst van links komt, naar mijn mening, vaak voort uit onwetendheid in combinatie met een soort syndroom. Ik vergelijkt het vaak met het Jerusalem Syndroom, zie video.
  https://www.youtube.com/watch?v=vFU8vCHZBbc

  Ik vind dit syndroom wel heel veel weg hebben van hoe sommige linkse mensen reageren vandaag. Nu is er een goed ding aan het Jerusalem Syndroom, het kan spontaan verdwijnen zonder enge bijwerkingen.

 22.   

  Wat een heerlijke uitslag van de verkiezingen. Daarom moet ik een beetje smalend lachen om de reacties van bepje bij1 en mannetjes denk. Alhoewel ik wel had verwacht dat baudet zou winnen, was deze grote overwinning toch een positieve verrassing. T ja, nederlanders houden niet van schreeuwers: bij1 en denk WEN ER MAAR AAN.

 23.   

  ☝️ Sylvana, Frans Timmermans, Kajsa Olllongren altijd goed voor een reactie

 24.   

  Sorry Silvana Umfufu.
  illusie van superioriteit van het het blanke ras.
  Denk dat je het woord illusie wel weg kan halen, dan klopt de zin beter.
  En voeg daar aan toe Aziaten, Amerikanen, Australiers en de rest ook maar, allemaal zijn ze gewoon een stuk slimmer, heeft niets met racisme te maken.
  Niet dat ik wat tegen Afrikanen heb hoor, ze zijn alleen gemiddeld erg dom.
  Of niet Satty ?

 25.   

  ja man die, of ik bedoel onze beste Sylvana Simons die is naar mijn mening echt bkijven hangen in die discriminatie dit en discriminatie dat aditute….

  Als je met zo n instelling stemmen gaat winnen dan ga ik dat echt en echt heel knap vinden….

  Feitelijk is het een beetje indirect haat en verdeelheid zaaien tussen ons volk, weliswaar zal Sylvana Simons het zo niet direct opvatten…..

  Maar als we haar handelswijze steeds moeten volgen wordt daar wel keer op keer blijk aan gegeven….

  tegenwoordig heb je zelfs marokkaans en turkse rasisten….
  Daar horen we haar niet over praten…

  Het is of black en de oorzaak ligt bij white….
  Maar feitelijk ziet ze zelf als zwart en wit….

  maar goed veel kan ik maar beter niet zeggen want heb slechts een paar berichten van haar gezien en gevolgd en elke keer als ik haar lees of zie op video dan klik ik meteen door naar de volgende nieuws artikel..

  hihi

  1.   

   @ Abdulah de vliegende Hollander

   Goed gezegd, racisten komen overal voor. Als ik iemand zie lopen, dan denk ik niet ‘buitenlander, Turk, Marokkaan’, maar zie gewoon een mens. En voor mij is iedereen die hier woont en meedoet gewoon gelijk.

   Er is vroeger veel fout gegaan, ook door de Hollander. Maar daar kunnen wij u niets meer aan doen. We kunnen alleen proberen niet dezelfde fouten te maken.

 26.   

  Kan die vrouw niet gewoon een krantenwijk nemen.?

 27.   

  Toch vreemd wat betreft Sylvana. Waarom stemt mijn surinaamse buurman op FVD omdat hij ook niet tevreden is met het beleid van Rutte 1,2,3. Waarom al die bangmakerij. Waanzin.

 28.   

  Kan me goed voorstellen dat SS not amused is …wellicht dat ze binnenkort de politie op de stoep heeft staan voor al die opruiende nederlander discriminerende praat.
  Walgelijk mens snap niet dat haar spiegel niet barst als ze ervoor staat

 29.   

  Deze uitslag mag de SS droeftoeter in der zak stoppen, een duidelijk signaal lijkt me en ze doet er goed aan eens op te houden iedereen in hokjes te zetten en te veroordelen.echt die is niet goed snik

 30.   

  Mevrouw Simons heeft wat kwetsende steekwoorden maar geen verklarend woordenboek.
  Geschiedenis is ook niet echt haar sterke punt.

  1.   

   Dat zwartjoekel die de Nederlandse cultuur niet respecteert hoef je geen mevrouw te noemen.

 31.   

  Gedachten oefening:

  Als alle Europeanen naar Afrika gaan, en alle Afrikanen hier komen zijn binnen 10 jaar de rollen omgedraaid. Het continent Afrika is dan rijk en continent Europa arm.

  Kom maar Satty…

 32.   

  Kevin vermoord in ’83 en Baudet geboren in ’83 dat geeft dus al aan hoe rot en fout de politiek is die SS bedrijft als chef bij BIJ1!
  Veel linkse partijen zoals BIJ1 zijn op een manier bezig die geweld en tegenstellingen tussen verschillende groepen en polarisatie bevorderen…
  Notabene iets waar men rechts van beschuldigd!

 33.   

  Nog steeds niet vertrokken uit dit racistisch land Syl???
  Zieke geest.

  1.   

   Je hebt volkomen gelijk,opsodemieteren!

 34.   

  Dat mens is gek. Geen aandacht meer geven.

 35.   

  Als de regerende partijen aandacht hadden geschonken en geluisterd naar de signalen uit de Nederlandse bevolking i.p.v. zich druk te maken om aan de macht te blijven en het behoud van hun riant betaalde luizenbaantjes hadden de verkiezingsuitslagen er waarschijnlijk heel anders uit gezien, maar zoals steeds bij politici, de geschiedenis herhaalt zich en ze leren er niet van, ik vraag me dan ook af komen ze weleens buiten ??

 36.   

  Dat zwartjoekel snapt nog steeds niet dat ze geen Nederlander is, ook nooit zal worden en dat ze dus naar haar vriendje Bouterse moet ophoepelen.

  1.   

   Totaal onnodig om iemand zwartjoekel te noemen.

 37.   

  De politiek, en vooral (s)links wil, ondanks meerdere afstraffingen in het verleden, maar niet begrijpen dat in Nederland de kiezer bepaald door wie ze geregeerd wil worden en niet een handvol arrogante omhooggevallen figuren die zich ver boven het volk verheven voelt, nu ze opnieuw een afstraffing krijgen gaan ze in hun woede over het stemgedrag van de kiezer over tot schelden en demoniseren en laten hun ware gezicht zien.

 38.   

  Ik haat dat kolere wijf

  1.   

   Welnee joh, dat is helemaal niet nodig. Ze neemt je wel een keertje op schoot. Dan wil je niet anders meer.

   1.   

    Niets zeggen terwijl je niets zegt. Doe je expres, opzettelijk of met een reden?

 39.   

  Maar haar eigen mannenhaat en blankenhaat is natuurlijk wel okay.

 40.   

  @Sylvana, als je met 1 vinger naar een ander wijst, wijzen er 3 vingers naar jezelf.
  Nederland is het minst racistische land ter wereld.
  Dit blijkt uit het feit dat er de meeste gemengde huwelijken plaatsvinden.
  Mevrouw zou moeten worden opgepakt wegens belediging en haat zaaien.

 41.   

  Wat een zwartkijkster die SS!!! (Waar stonden die letters ook weer voor?)

 42.   

  Beste Sattie ,de islam ( als systeem) is racistisch en vreselijk gevaarlijk verdiep je er eens in.
  Volgens de islam ben ik minder dan een aap varken en een hond .
  En moet ik worden gedood liefst gekruisigd.
  Dit staat in het boekje koran.
  Churchill waarschuwde ons al voor.
  Dat neemt niet weg dat er moslims zijn die dit absolute niet zullen doen nu dat noemen ze afvallige moslims die moeten ook dood volgens pedo mohamed.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!