Pedo-salafist Youness Ouaali ook naar Urk: ‘Wollah! Ik neem drie doorgesnoven incestboeren mee naar de grond!’

De situatie in Urk lijkt volkomen uit de klauwen te gaan lopen. Gevangenisklant Youness Ouaali gaat namelijk morgen z’n opwachting maken in Urk, waar hij zoveel mogelijk mensen in elkaar komt rosen. Of althans, dat kondigt hij alvast aan op Facebook.

93748ac875_photo_2019-03-14_10-32-05

De gevangenis heeft van Youness Ouaali (die met meisjes van 15 jaar ontuchtige dingen doet) niet bepaald een beter man gemaakt. Vandaag kondigt hij namelijk aan dat morgen de dag des onheils gaat worden in Urk. Al dagen zijn allerlei geweldsverheerlijkende Marokkaanse WhatsApp-groepen bezig met het plannen van een wraakactie in Urk voor de ‘Geertje Wilders’-aanval op Souf en zijn familie.

Ouaali wilde aan het begin van deze week nog met meisjes vechten. Maar nu schakelt hij weer over op de heren, zo vertelt hij in een opruiende post op de Facebookgroep “Marokkanen Bijeen”. Hij schept op dat hij desnoods in zijn eentje daar willekeurige Urkers tegen de grond gaat werken:

“Wollah al ben ik daar in m’n eentje en krijg ik klappen, sowieso neem ik 3 van die doorgesnoven incest boeren mee naar de grond. Wie ongevraagd aan onze zusters zit gaat ze krijgen.”

Angstige tijden voor Urk dus. Toch zit er ook een voordeel aan bovenstaand knettergek Facebook-bericht. Ja, het is zelfs mooi dat bajesklant Youness alvast met luidspreker en neonverlichting aankondigt dat hij zal komen, want dan kan de politie de oproerkraaier alvast uit voorzorg arresteren. Zo neemt hij oom agent wat werklast uit de handen. Is dat niet mooi meegenomen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Punt50

  Urk ziet hem vast graag komen.. Ze lusten hem rauw.

  1. Satty

   Wat een domme tekst. Wat mij betreft van hetzelfde niveau als van die andere zak hooi. Urk moet beschermd worden door het wettelijk gezag. Ik hoop dat urk verstandiger inwoners heeft dan jou.

   1. santiago

    Nog verstandiger dan jou zullen er niet veel zijn satty. Kan jij niet mee naar Urk om de boel een beetje te regelen.

    1. Satty

     Och gosh ben je op je pikje getrapt?

     1. Bosche draak

      En jij ben zeker op je clitje getrapt?
      Oh wacht Keniaanse…..

      Dat je die vrouwmeppende galbak nog in bescherming neemt ook, schaamteloos.

      En die jankerd rent al na de eerste tik terug naar z’n moeder, zo’n Urkse rauwdouwer is heel wat anders dan de 15 jarige meisjes die hij normaal maar net aan kan.

   2. Punt50

    Misschien kunnen de Urkers wel wat onze “rechtsstaat” niet kan met die vieze pedofiel..

    1. van Urk

     Punt50, Terwijl onze rechtsstaat ons wijsmaakt dat de grenzen niet dicht konden gebeurde dat in Urk in no time.

     1. Punt50

      @ van Urk

      Tweet politie Flevoland

      >>Ook vanavond houdt de politie toezicht op de toegangswegen naar Urk. Komt u naar Urk ? Houd rekening met deze controles.<<

      U heeft dus i.d.d. een Punt50.

     2. Mar

      @van Urk

      Gemeentegrenzen zijn toch van een andere orde dan landsgrenzen. Of krijgen we binnenkort een Urxit?

     3. van Urk

      Mar, Hoe sommige Nederlanders -die zelf niet meer eens weten waar zij vandaan komen- nog steeds over Urk denken.. dan lijkt mij een Urxit een wijs besluit.

    2. Step one

     🙂

   3. Scarletti

    Beste Satty, dit is waarop het wachten was. De overheid heeft het zover laten komen dat eigenrichting voor sommigen de norm wordt. Men is het zat de overheid heeft de integratie niet of nauwelijks gestimuleerd. Ik voorspel dat het allemaal nog veel erger wordt. (Ik voorspel, niet te verwarren met wens). De toekomst ziet er alles behalve hoopvol uit

    1. Satty

     Daar ben ik het mee eens. Ook wat betreft de integratie. De polariserende partijen zijn daar een gevolg van.

     Toch is er geen excuus voor dit gedrag. Zowel bepaalde urkers als de oproepende marrokanen. Ik vind het te gemakkelijk om de schuld alleen bij de overheid te leggen, de burgers hebben zelf ook een verantwoording voor hun samenleving. Ook hierin is dit voor ieder gelijk. Ik ben met anarchisme opgevoed, daarin staat eigen verantwoording en gedrag centraal en ik verbaas mij over hoe weinig dit nog aanwezig is. Dit gaat inderdaad nog erger worden, generatie z gaat kinderen krijgen. Overspannen met 13 jaar en een andere mening wordt niet geduld ze zijn de zon in hun universum en tegenslag moet uitgebannen worden. Dit is een recept voor ellende. Dit is voornamelijk van toepassing op middenklasse en daarboven. De beschermde opvoeding is kenmerkend, een elektrische fiets op hun 13e vallen mag niet en de leraar is geen autoriteit die iets over hun prinsje mag zeggen wel tegen de andere kinderen die niet gelijkwaardig zijn.

     1. biggeorge

      gewoon 1 keer een goede grove bezem door NL en al die allochtoonse rotzooi eruit !

 2. Satty

  Wat een zak. Ik vind het zeer slecht wat in urk is gebeurd, ik denk de meesten hier maar dit soort tuig heeft het volgens mij alleen voorzien op een excuus om te rellen. Oppakken en in de cel gooien.

  1. Scarletti

   Helaas zit dat nu eenmaal in de volksaard van Marokkanen. Daartegen ageren heeft geen zin. We hebben met de ellende te dealen. Onze overheid heeft het probleem veroorzaakt laat ze het dan ook maar oplossen.

   1. Bosche draak

    Niet ageren maar chargeren die joekels!
    Een welgemikte tik op die grote gok van ze en wolla!
    De rest van de avond kruipen ze in mama’s snor om uit te huilen.

 3. biggeorge

  Een echte Marokkaan; kort lontje, haat,geweld en zijn zo kortzichtig als de pest.

 4. santiago

  Hoe is het toch mogelijk dat we het in Nederland zo ver hebben laten komen. Laten we om onze kinderen nog een mooie toekomst te geven, al dit kudt tering tyfus volk het land uittrappen. Er zullen best nog een paar goeie tussen zitten, maar wat moet dat moet. Dit geeft toch hoop ik ook wel aan dat islamisering wel 100 keer erger is dan dat gezeur over het klimaat. Ik mag toch hopen dat de ogen van al die wegkijkers eens een keer opengaan.

  1. biggeorge

   die ogen gaan nooit open want ze zijn bang,laf en naief . Dat mocro volk wil maar al te graag er hier een teringzooi van maken zo is het gewoon om vervolgens weer de slachtofferrol in te duiken

  2. Satty

   Je bent niets beter. Gadver wat een ontzettend dom gelul van een onnozele.

   1. FJ

    Ho Ho, Satty, vallen ze je pedo oom aan. Is hij al bij jou op bezoek geweest en ook lekker bezig geweest. Zal je wel spijten hem te moeten delen.

    1. Satty

     Bij mij in de familie is incest niet aan de orde. Is in ieder geval duidelijk hoe bij jou in de familie met elkaar wordt omgegaan, je weet hoe die dingen gaan, als het jou gebeurd denk je dat zoiets normaal is. Bij deze, dat soort familie banden zijn niet normaal, ik weet niet hoe lang het geleden is maar misschien kun je nog aangifte tegen je oom doen. Ik heb overigens niet zo’n moeite met delen, deed het emotioneel pijn toen bleek dat je oom je broertje ook deed? Als je anoniem hier wat over kwijt wilt ga gerust je gang. Ik zal m’n best doen me zo begripvol mogelijk op te stellen. Ik zie je als slachtoffer dus mijn medelijden heb je.

    2. Rien Noppen

     Je obsessie met pedofilie zit in je eigen hoofd, FJ.

     Sterkte, het is geen prettige geaardheid.

  3. ZiggyStardust

   De Islam is gif, heeft nog meer doden op z’n geweten dan het communisme. Laat het maar uit de hand lopen morgen, links kan niet meer wegkijken nu.

   1. Satty

    Ik denk eerder rechts. Het is overduidelijk dat dit het gevolg van rechts beleid is. Rechts regeert mijn hele leven al.

    1. DeBruijn

     @ Satty

     We hebben het allemaal zo ver laten komen. Alleen het verschil is dat als homo’s in elkaar geslagen worden of iemand van allochtone komaf dat het dan wel groot nieuws is en een hetero van autochtone komaf niet.

     Ik ken iemand die door een hele groep Marokkanen achterna is gezeten, omdat een van die jochies de contributie niet voor de sportclub wilde betalen. Dus mocht hij na 15 waarschuwingen niet meer meedoen. Komt de hele familie, neven, achterneven, buren en vrienden verhaal halen en gaan met 20 man achter de trainer aan. Ze hadden hem vermoord.

     Haalt de krant niet eens.

     1. Rien Noppen

      Mij is niets bekend van een vermoorde trainer, DeBruijn. Heb je een link?

     2. Siemien

      Rientje debiel, lees nou eens goed druiloor

     3. DeBruijn

      @ Rien Noppen

      Zij wilden hem vermoorden en zoals ik al schreef, als je goed gelezen had, het haalde het nieuws niet. Ze hadden hem vermoord als zij hem te pakken kregen bedoelde ik te zeggen.

      Hij heeft moeten rennen voor zijn leven, over voetbalvelden, door plantsoenen, door sloten en kon na een lange tocht ontkomen. Alleen omdat een Marokkaanse jochie zijn contributie niet betaalde en hij na 15 waarschuwingen niet meer mee mocht doen.

      Dat jochie en zijn familie was in de fout en toch wilden zij de trainer, die er niets aan kon doen een kopje kleiner maken.

      Volgens mij halen zulke dingen de media niet, vanwege censuur. Zijn bang dat dit slecht is voor de mensen van allochtone komaf. Hier met problemen in de straat met vluchtelingen werd ook gevraagd om de krant niet in te schakelen. De slachtoffers konden het zuur krijgen en de daders werden het hand boven het hoofd gehouden.

    2. Siemien

     Satty is echt de islam en haar volgelingen aan het verdedigen tot op zijn islamitische bot.

    3. Bosche draak

     In je hoofd ja!
     Dat verklaart je verwarde uitlatingen…

 5. biggeorge

  beter een incestboer dan een mocro incestberggeiten neuker

 6. santiago

  Ooooh ja, Youness die kennen we nog wel. Vieze oude mannetjes pijpen voor 25 euro, aan kleine meisjes zitten en oude vrouwtjes beroven.
  Ik vind vierendelen nog een te lichte straf voor dit soort vuilnis.

 7. santiago

  Ali B heeft zijn optreden met Koninginnedag op Urk afgezegd.

  1. santiago

   Vind ik dan toch wel weer niet leuk voor de koningin.

  2. Heinz

   Koninginnedag in Urk duurt even. Dan is Ali al een oude man met een lange baard.

   1. santiago

    Nee hoor Heinz. Gewoon 30 april.

 8. C.A.Barstow

  Haha wat een idioot, ik denk dat er niet één Urker is die zich door zo’n mafkees zomaar laat neerslaan.
  Een trieste figuur waar je meelij mee kan hebben, hij zal op de IC wel veel bezoek krijgen van andere geitenneukers.

  Stem tegen de islamisering van Nederland,

  STEM FVD!!!

 9. santiago

  Pedo salafist, dat is toch een pleonasme.

  1. ZiggyStardust

   Lol!!!

 10. Tante Sidonia

  Typisch Marokkaans gedrag: grote bek!
  Komt echt niet in zijn eentje. Het ligt in hun cultuur dat ze in hun broek scheiten als ze iets alleen moeten doen. Als hij al komt……….. minimaal met een stuk of 50.

 11. Rien Noppen

  “drie doorgesnoven incestboeren”

  DDS maakt school.

  1. van Urk

   Rien Noppen, Hebben ze waarschijnlijk van u eigen polariseer over Urk overgenomen.

   1. Lugar

    @Urk: Waarom reageer je op dit zuignap? Je houdt ‘m alleen maar in leven.

  2. FJ

   Een Belgische herder te voorschijn halen en ze vluchten allemaal naar Marokko.

   1. santiago

    FJ. Niet doen. Ze schieten de hond onmiddellijk dood en dan is het jou schuld. Al die hondenjongens die zo’n lief dier het vuile werk op laten knappen, niet doen dus.

   2. HendrikJan

    @FJ.

    Onzin er moet gewoon een referendum komen, welke Nederlanders verantwoordelijk zijn, voor deze ontmanteling van Nederland.

 12. worstcase

  Alvast uit voorzorg arresteren? Tjeetje, dan zouden de bajessen nog voller met mocro’s zitten dan ze nu al zijn. Want van dat gajes horen er veel meer preventief opgesloten te zitten. Gebeurt never. De politie doet echt niks. Links NL hoopt trouwens dat het flink uit de hand loopt. Zelfs een NPO columniste hoopt dat de dijken van Urk doorgestoken worden…. In wat voor land leven we?

  1. van Urk

   worstcase, De lege gevangenissen zijn nu bezet met vier Urkers. Plofkraken en oude vrouwtjes lastig vallen is nu een door Links Nederland een beschermd beroepstak geworden.

 13. Lugar

  Ik vind het wel goed dat dit soort van zulke berichten de ether in stuurt. Weet je tenminste wat zich in de islamitische krochten afspeelt.

 14. Step one

  Last hem maar komen. Zeker weten dat hij de oren gewassen gaat worden. Wedden dat deze schijtluis niet durft?

  1. van Urk

   Hij moet gewoon wegblijven. Het is nu eindelijk weer rustig. De moeder is gelukkig weer aanspreekbaar en verwijt ons dorp waar ze al 23 jaar in vrede woont niet voor deze verschrikkelijke gebeurtenissen en zijn de daders opgepakt. Maar dit soort volk als Youness komen alleen maar voor het stoken van onrust en hebben heus geen oog voor de slachtoffers die ze niet eens kennen.

 15. ZiggyStardust

  Ik ben benieuwd wat Elfie Tromp hier van vindt.

 16. ZiggyStardust

  Het wordt echt tijd dat de islamisering van Nederland eens serieus bestreden gaat worden. Dit begint op Franse toestanden te lijken, waar moslims complete steden in handen hebben.

 17. Der Profi

  Deze problemen hadden we niet in de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren en het wordt alleen maar erger. Nederlanders die in eigen land door buitenlanders bedreigd worden.
  Kun je nagaan als we doorgaan met de massa immigratie. We hebben het paard van Troje binnen gehaald.

  1. van Urk

   Vroeger had je net zo goed veel opstootjes. Maar toen had men nog geen social media om de rest van Nederland er ook meteen bij te betrekken.

   1. DeBruijn

    @ Urker,

    Precies, nu wordt alles zo opgeblazen. Vroeger werden hier met Oud en Nieuw 15 sloopauto’s in fik gestoken op een kruispunt.

    Doe je dat nu dan is het wereldnieuws.

    Dat is de pest met Internet en Asociale Media.

   2. Lugar

    Vroeger had je net zo goed veel opstootjes. Maar toen had men nog geen islam om de rest van Nederland er ook meteen bij te betrekken.

 18. fusilier

  Als Urk morgen in het nauw komt? Ben ik bereid om morgen bijstand te verlenen. Het is maar drie kwartier vanuit Staphorst.

 19. HendrikJan

  Bedankt, den Uyl / van Agt / Lubbers / KOK / Balkenende / Rutte.

  Bedankt, PvdA / CDA / CDA / PvdA / CDA / VVD.

  Voor jullie gezamenlijke bijdrage aan dit Nederland.

 20. PMG

  Ja, zo zijn ze wel de geitenneukers, volledig doorslaan, massief bot tussen de oren!

 21. DeBruijn

  Hij is een man van eer? Die vent heeft geen eer.

  Hij kent de mensen niet, weet niet precies wie schuldig is waaraan en is zelf een bajesklant.

  Gelijk vastzetten voor opruiing.

 22. Siemien

  Ik denk dat je beter geen ruzie kunt krijgen met Urk en haar inwoners, dit is namelijk het type Nederlander dat net als de Friezen voor zichzelf erg voor zichzelf opkomt..

  1. Lugar

   @Siemien: Exact!

 23. Heras

  Kan “dat” niet afgezet worden in marokko??? Dan kan hij daar Wholla, wholla..

 24. Madpo

  En deze mocro pedofiel durft een standpunt in te nemen tegen de Urkse gemeenschap??? Als hij het lef heeft om te komen duw hem dan in een palingfuik en laat hem een uurtje zwemmen op de bodum van het IJsselmeer!! Mooi opgeruimd staat netjes!!

 25. Madpo

  Hier is sprake van mobilisering van knokploegen, daar kun je Justitie toch op aanspreken. Doe aangifte en pak hem op, wat doet zo’n zandboer hier in ons land???

 26. Madpo

  We krijgen door dit soort mafkezen wel steeds méér respect voor de hele Maroc gemeenschap.

 27. kritische hamburger

  Dit ventje vergeet even te vermelden dat het binnen de familie trouwen van (achter)neven, met (achter)nichten en ooms (tantes zijn uitgesloten) al eeuwen lang de praktijk is in grote delen van de islamitische wereld. Da’s pas inteelt op grote schaal! Ook Jammer ook dat de lafhartige dame Elfie Tromp dit feit niet durfde te vermelden.

 28. Indigo Child

  Domme Marokkaan is het … wordt uitgelachen in zijn eigen gemeenschap

 29. Pffff

  Het is een bewezen feit dat laag 70% maar het is meer! Van de moslims inteelt is. Dus dat verklaart nu ook weer het niveau van beschuldiging. Hij bedoelde vast! In onze Arabische landen …….. Dus geen probleem als ik mijn nichtje wil zogenaamd wil geruststellen als ze gaat slapen en ik er naast lig

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.