Peter R. de Vries: ‘PVV’er Dion Graus zou al hele tijd in de gevangenis moeten zitten!’

Volgens de – ahem – misdaadverslaggever moet PVV-Kamerlid Dion Graus al weken vastzitten, vanwege een aanklacht van mishandeling door zijn ex. Volgens De Vries zijn dat nu eenmaal de PVV-regels.

Wat gaan we doen op verkiezingsdag: simpel! PVV-vertegenwoordigers de cel in sturen. Althans, als het aan RTL Boulevard-misdaadschnabbelaar Peter R. de Vries ligt. Volgens hem is de PVV-logica niet rond zolang Kamerlid Dion Graus nog vrij op twee benen rondloopt en niet pal naast Gökmen Tanis in een politiecel z’n dagen spendeert. Althans, zoveel meldt Peter ons op Twitter. Onnavolgbaar? Voor het grootste deel.

Want met de hashtag #Utrecht doelt Peter natuurlijk op ons aller aanslagpleger uit Utrecht. Die had een hele rits veroordelingen op z’n naam staan, maar heeft slechts minimaal in de cel gezeten omdat hij steeds maar weer beterschap beloofde. En – steeds maar weer – z’n voorwaarden voor z’n vrijlating bleef schenden.

Betekent dit dat alle lieden in voorarrest moeten vastzitten? Nou, niet per sé. Maar als je te maken hebt met een verdachte van verkrachting (!) die al eerder is veroordeeld voor een serie inbraken en diefstallen, en diezelfde jongen dan ook nog meermaals z’n kansen verprutst door z’n afspraken met het OM te schenden… ja, die laat je z’n hele voorarrest vastzitten. Nogal wiedes.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. santiago

  Goedzo Petertje de aandachtstrekker.
  Dion, even naar het buro, aangifte doen tegen Peter. Succes verzekerd.
  Wordt tijd dat ze die belachelijke de Vries eens een paar jaar vast zetten.

  1. santiago

   Ik weet ook wel dat petertje dit soort dingen allemaal in opdracht zegt en uiteraard tegen betaling, maar er is toch geen weldenkend mens in Nederland die deze lul nog pruimt.

   1. Kees Kroket

    Je hoeft hem ook niet te pruimen. Ik zeker niet, heb mijn eigen waar.

   2. TheresaGeissler

    Dan stikt Nederland waarschijnlijk van de on-weldenkenden Kijk maar eens op YouTube! – Bij bepaalde onderwerpen, althans.

 2. Ome Wim

  Wanneer zijn ze dat akelige ventje eens zat in Hilversum, de kijker heeft allang genoeg van die kwal.

 3. Rien Noppen

  Peter R. de Vries bepleit niet dat Graus in voorarrest wordt genomen maar wijst op de debiele logica van Wilders volgens welke verdachten van een verkrachting structureel in voorarrest moeten worden genomen. Als dat, in strijd met elke juridische logica en procedures, had moeten gebeuren moet je Graus ook in voorarrest nemen. Uiteraard is dat absurd.

  1. santiago

   Sorry. Peter heeft toch nog een fan in Nederland. Ik was Noppen vergeten.

   1. Vit

    Hij heeft wel gelijk, eerlijk is braaf.

    1. Vit

     Niettemin vind ik het een lulhannes met stip (Peturrrrrr).

  2. Mars020

   Wat is er mis met het opsluiten van verkrachters?. Of vind links dat ook weer zielig voor al die kanspareltjes?.

 4. TD

  Peter R.de Vries? Nee dank je!

 5. Jumping

  Er zijn in Nederland per week 24 aangiftes wegens verkrachting.
  Huiselijk geweld komt ca 200000 per jaar voor in Nederland.

  Dus kom op de Vries namen noemen svp.

 6. Meester Kong

  Copy/paste Geenstijl

  Hoe de fuck kun je jezelf als land serieus nemen, als een flaplul als Dion Graus in de Tweede Kamer zit? Hij is de vleesgeworden Fawlty Towers: gênant moment na gênant moment. En dat dan proberen te verbloemen met het volgende gênante moment. Bijvoorbeeld enthousiast ‘ja’ roepen om in PenW te willen shinen en dan terug geroepen worden door Geert en Martin vanwege het boycot dat je even vergeten was (Huh?-bericht). En natuurlijk dit soort peperpijnlijke momenten tijdens een parlementaire enquête van nationaal belang. Vooral niet toegeven dat je blunderfaalt, maar stoer pruttelend opstappen uit die commissie. Oetmoet! Wat zijn dit voor kleuterschool argumenten: “als Dion Graus van de PVV na twee jaar dag en nacht werken, alle vakanties heb ik opgegeven, ten koste van mijn gezin en mijn eigen portefeuilles in de Tweede Kamer… als ik 3 meter voor de finish stop heeft dat hele grondige redenen.” Nou, poepoe, we zijn grondig onder de indruk. Twee jaar lang 24/7 je ABN-frustraties botvieren op je gezin en dan GDVRDMME!!!111!!! niet eens weten dat ABN genationaliseerd is. Sukkelkutje. En kap de tandteffus eens met het in derde persoon over jezelf praten, schizofrene jandoedel. Zoveel stel je dus niet voor. Kun je jezelf wel de ‘laatste Limburgse ridder’ noemen omdat je vindt dat alles wat je doet briljant is, maar de realiteit schudt intussen meewarig haar hoofd. De arrogantie zit zo hoog in je bol, dat je kapsel er voor gevlucht is en zich nu nog slechts paniekerig vastklampt aan je achterhoofd in de vorm van een gekrulde plakmat. Zucht. Dion Graus doet serieus pijn aan ons IQ. Hey Dion, toen je uit die commissie stapte, had je toen niet gelijk door kunnen drentelen? De Tweede Kamer uit, Den Haag uit, richting Limburg en het liefst nog daar voorbij. Vergeleken met jou is zelfs Rick Perry een helder licht. Sla je vrouw invalide, maar laat de burger met rust. En neem die belachelijke poezenpolitie van je mee.

  1. PMG

   GS – copy/paste

   “gokmen tanis

   Hij is hoofdverdachte in de zaak, maar er wordt op dit moment nog een medeverdachte vastgehouden
   – Hij is 37 jaar en geboren in Turkije, maar woont al geruime tijd in Nederland
   – In 2011 zat hij in dit filmpje
   – In 2014 is hij vrijgesproken van poging tot doodslag
   – Hij is toen veroordeeld voor illegaal wapenbezit en poging tot diefstal
   – Op 25 augustus 2017 werd hij in voorlopige hechtenis genomen wegens een verkrachting
   – Op 21 september 2017 kwam hij weer vrij
   – Op 4 januari 2019 bleek dat hij zich niet aan de voorwaarden van zijn vrijlating had gehouden, en werd hij weer in hechtenis genomen
   – Op 31 januari 2019 werd zijn verzoek tot vrijlating afgewezen.
   – Op 27 februari 2019 heeft hij aan de rechtbank beloofd dat hij mee zou werken aan een persoonlijkheidsonderzoek
   – Op 1 maart 2019 werd hij vrijgelaten, de president van het gerechtshof zegt vandaag in de Telegraaf: “puur juridisch objectief gezien zouden we vandaag dezelfde beslissing nemen”
   – Het OM houdt ernstig rekening met een terroristisch motief, onder meer vanwege een briefje dat is gevonden in de rode Renault Clio waar hij in is gevlucht
   – Andere motieven worden niet uitgesloten
   – Uit het onderzoek is tot nog toe geen enkele relatie tussen Tanis en de slachtoffers gebleken
   – Op 4 maart 2019 werd hij veroordeeld tot 2 weken gevangenisstraf vanwege fietsendiefstal
   – Op 5 maart 2019 werd hij veroordeeld tot 4 maanden gevangenisstraf vanwege een inbraak

   Wat we niet weten
   – WAAROM HIJ IN GODSNAAM VRIJ ROND KON LOPEN”

   Dat begrijpt niemand alleen de rechter en die zou hiervoor, samen met zijn baas, eens verantwoordelijk voor moeten worden gesteld, net als diegenen die in al dit soort zaakjes hun mening hebben gegeven en mee hebben gewogen om dit soort gespuis onder de mensen los te laten lopen.

   Gevangenisstraf zit je uit, gelijk, niet wanneer het jou uitkomt en in voorarrest moet je levenslang kunnen zitten. Doodstraf terug, waarom is er eigenlijk geen doodstraf?

   De doodstraf is afgeschaft omdat notabene ZEKER weten dat hij uitgevoerd moet worden!!! Hoezo weten we dat: omdat er zat mispunten lopen onder ons die vroeg of laat zo’n straf krijgen opgelegd!!! Aha, we weten dus zeker dat er verschrikkelijke misdaden uitgevoerd gaan worden en daarom schaffen we op voorhand de doodstraf maar vast af. WHO THE FOK heeft dit bedacht en goedgekeurd? Mij hebben ze nooit wat gevraagd!

 7. TD

  Mij interesseert het privéleven van politici niet,het enige wat boeit is de juiste politieke standpunten en daden mbt het volk!
  Alle politici zijn óók maar mensen:Clinton gebruikte zijn sigaren vaginaal,Boris Jeltsin’s handen plakten aan elke vrouwenkont,Ruud Lubbers had ook beweeglijke handen,J.F Kennedy en broer,fokten samen Marilyn Monroe,John Profumo pakte elke callgirl!
  Kinderachtig gezeik!

  1. Punt50

   @ TD

   Brussel is één groot bordeel! Ik vertel het u eerlijk.

 8. shidaian

  En waar zou Peter R. de Vries beter kunnen zitten……. Heropvoedingskamp misschien?

  1. PMG

   Peter R. loopt vandaag of morgen tegen een kogel aan omdat hij zijn neus (en niet alleen die) regelmatig in andermans zaakjes steekt en het niet zo nauw neemt met beloftes (geleerd van Rutte?).

   Als ik die man was zou ik me maar eens voor eeuwig en altijd koest houden maar zover reikt zijn intelligentie niet.

   1. Julian

    Heb je intelligentie dan?

   2. Joop Klepzeikert

    Ik ga volledig gevouwen van het lachen als Holleeder vrij komt wegens gebrek aan bewijs. Dan zijn we heel snel van peturrrtjuh errr af.

    1. Rien Noppen

     Ik begrijp dat Joop hoopt dat Peter wordt vermoord.

     Triest.

     1. Siemien

      Nee Rientje dat hoopt hij niet, het zegt wel heel veel over jouw zienswijze die wij inmiddels allang hebben ontleed, mooi voorbeeld is jouw reactie op de moord van Fortuyn.

      Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan.
      Toch goed dat er een God is.

      dagelijksestandaard.nl/2018/04/column-jan-roos-debat-dividendbelasting-was-de-begrafenis-van-het-laatste-beetje-vertrouwen-in-de-politiek/

    2. Siemien

     Wat dacht je van een vormfout?! dat is nog veel schrijnender, of deze, een Turk op z’n bruine ogen geloven dat hij beterschap belooft, die vervolgens 3 mensen doodschiet..

  2. Joop Klepzeikert

   Daar valt niets aan te heropvoeden. Beter in een geluiddichte gewatteerde kamer in een gesticht zetten.

 9. Julian

  Lekker achteraf oordelen en redeneren…..Makkelijk scoren!..Triest!

 10. Florissa

  De Vries ,neukt alleen maar buiten de deur ,filmpje circuleert op internet waar de man thuiskomt en daar zit de lul ,met een fles drank om mevr even te helpen in de nood .De vries heeft zo zijn voorkeur en weet overal wel wat van ,maar dat er niemand op die kluns zit te wachten hebben ze bij RTL nog niet eens door ,ondanks de sterk teruglopende kijkcijfers

  1. Niet L niet R

   Als zij hem nog langer aanhouden, zakken de cijfers beneden nul!

  2. Fortiori

   Met Floris loopt het zeker niet zo lekker. Penisnijd ?

 11. Joop Klepzeikert

  Achgut toch, had peturrrtjuh weer eens te lang geen aandacht gekregen? Wanneer gaan we die gek eindelijk eens volledig doodzwijgen? Hij krijgt elke keer exact wat hij wil, aandacht.

 12. Niet L niet R

  Peter R de Vries is het meest onsmakelijk persoon die je op de TV tegenkomt, alleen maar om zijn zakken te vullen, om van te kotsen!

 13. HEM

  Kortom, iedereen maakt op een schandalige manier misbruik van de Utrechtse slachtoffers en alleen PVV en FvD gedragen zich naar behoren.

 14. Karel de Grote

  Tussen wat hij vindt en het rechtssysteem zit een groot verschil, maar hij is te dom om dat in te zien. Walgelijk mannetje.

 15. Michael M

  Kunnen we gewoon niet Peter R de Vries wegsturen en omruilen voor John van Den Heuvel daar? Ten eerste is John van den Heuvel sympathieker en leuker dan die vervelende oude man Peter met zijn knijpende neusvleugel stemmetje. Negatief tegen een agent laatst welke hem terecht een bekeuring gaf voor zijn snelheid op de snelweg met zijn dure bolide terwijl die man of vrouw agent haar werk gewoon deed. En Peter heeft al genoeg verdiend. Daarom moet hij van de buis. Helaas wij zijn hem zat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.