Rechtse tv-makers UP!-network doen aangifte tegen agressieve ANTIFA-gekken: “Namen en rugnummers!”

Heel goed.

De fantastische Shashi en Avish van Up! Network kwamen deze week langs in de tv-show van Robert Jensen om daar uit te leggen wat ze allemaal zagen bij de vreselijke ANTIFA-demonstratie in Amsterdam, waar onder meer werd geroepen dat Thierry Baudet doodgeschoten moet worden.

Ze waren niet alleen aanwezig bij die demo, maar hadden hun camera en microfoon ook meegenomen, waardoor ze die dreigementen konden filmen… en de roepers vervolgens ook nog even confronteerden met hun walgelijke uitspraken. Het gevolg daarvan? Ze werden meteen belaagd door de zogenaamde ‘vreedzame’ demonstranten.

De manier waarop dit gebeurde is natuurlijk volkomen onacceptabel. Maar er is goed nieuws. Shashi kondigt namelijk aan op Twitter dat hij aangifte heeft gedaan tegen zijn extreemlinkse belagers. Vervolgens roept hij de hulp in van andere Twitteraars om de agressievelingen in kwestie te identificeren:

Ik zou zeggen: verspreid deze beelden zo veel je kunt. Deze gekken moeten geïdentificeerd worden. Het is immers volstrekt helder dat zij een gevaar vormen voor de samenleving. Dreigementen van deze idioten — en hun geweld — moet je serieus nemen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. TD

  Shashi en Avish van Up,gaan óók beveiliging nodig hebben tegen de linkse anarchie!

 2. m.van.rosmalen

  Wat een mop
  Shashi of whatever doet onderzoek naar gekleurde PVV stemmers en doet net ie rechts is.
  Een gekleurde gaat aangifte doen tegen een Linkse activist.
  Waar was Shashi al die jaren als PVV ers bedreiigd worden?
  Wat een gelul man

  1. TD

   Hallo,Kareltje oppervlakkig.
   Die twee rechtse journalisten doen wel effe iets méér,het voortschrijdend inzicht heeft hen laten inzien dat “rechts” de toekomst is in Nederland!

   1. m.van.rosmalen

    Tja en nou stikk3n deze 2 kereltjes in 1 x van de schrik natuurlijk.
    Doen ze nu net of ze rechts zijn terwijl ze er ws vroeger zelf ook tussen liepen te blaten.
    Waar zijn de aangiftes gebleven rondom de talloze bedreigingen omtrent Wilders.
    Stonden ze toen ook zo op de dijken

    1. TD

     m.van.rosmalen:
     15 jaar geleden stemde ik SP,men wordt langzaam wakker!

     1. m.van.rosmalen

      Goed lezen TD
      Ik heb het niet over jou maar over die 2 eikels van UP.
      Ik heb ze de afgelopen 15 jaar niet gehoord of gezien toen Wilders iedere dag bedreigingen naar z’n hoofd geslingerd kreeg en nu nog
      Kijk maar eens naar de gezellige fanmail op z’n twitterpagina.
      Allemaal van die zgn rechtse gekleurden

  2. jorisxl

   Wat een helden deze jongens tegen de linkse landverraders we moeten die ratten ontdekken waar ze zitten en met hun onkruid verdelgen het linksebroederschap.

 3. Tguard

  Die mannen en vrouwen van up hebben een goed en professioneel YouTube kanaal waar ze boeiende items behandelen. Ook de vooringenomenheid van willekeurige mensen mbt hun standpunten omdat ze een buitenlandse achtergrond hebben wordt vaak mooi in beeld gebracht.

 4. Regina

  Wat een onzin dit. De persoon die moord riep op blotebillengezicht tjerke is opgepakt en bestraft. Laat het daarbij zitten

  1. Ben Dover

   Wat een onzin Regina, ja het blonde ding heeft een dagje binnen gezeten, nu de rest nog, proberen een camera af te pakken om bewijs te wissen en geweld tegen mensen die het ware gezicht van AFA kneusjes vastleggen is een kwalijke zaak, gezicht bedekkende bekleding was ook verboden, dus ook daar kan men nog voor gestraft worden, verleden jaar was er ook al een incidentje met AFA, toen had men stokken, hamers etc. bij zich en ook toen waren ze weer vermomd die bleke AFA gekkies, Politie heeft toen ook niet gehandhaafd wat ik een grove schande vind. Het moet maar eens afgelopen zijn met die zogenaamde ludieke acties van deze terroristische organisatie, normale mensen hebben meer last van AFA dan van een MC.

 5. santiago

  Gewoon een keer een inval doen bij het hoofdkantoor van G.L. Daar zit de grote initiator en leider van deze sektarische club.

  1. santiago

   Je hebt trouwens niets aan de namen en de rugnummers van de idioten die ze de straat op sturen. Deze stumperds zijn vervangbaar en ze hebben zat van die verloren figuren.

  2. Gekko

   Exact. Zijn naam is: Wijnand Duijvendak.

   1. santiago

    Maar de AIVD zit er bovenop dus alles onder controle haha.

   2. stellendam

    Duijvendak is die van RARA?

    1. santiago

     En van onkruid, stille nacht heilige vracht, Makro’s in de brand steken en slangen doorsnijden bij Shell benzinepompen, krakersbeweging en nog heel veel andere ludieke akties.

     1. santiago

      Oh ja, de poeptaart voor Pim ,van meisje van Tuyl van Serooskerken.

   3. Marija

    En die andere heet Paul Rosenmuller, ook zo een fraai figuur.

  3. Zomaar73

   GroenLinks zit vol met oud-krakers, antifa, dierenactivisten en andere criminelen.

 6. Jumping

  Inderdaad breng deze groep, onder de aandacht van de Nederlandse bevolking.

  Deze groep is een gevaar voor zichzelf en de rest van Nederland.

  Stem in Mei een anti EU partij.

 7. C.A.Barstow

  Goeie zaak dat verspreiden van beelden van dat linkse tuig.
  Opsporen en afstraffen.

  Stem tegen links,
  Stem ook in mei op FvD!

  1. Peter Loosduinen

   Een goede oproep !
   Stem tegen links,
   Stem ook in mei op FvD!

 8. Peter Loosduinen

  Ontmasker het grauwe tuig !
  Heeft iemand een foto van de Nijmeegse vrouw die opriep tot doodschieten ?
  ik wil graag weten hoe die muts eruitziet.

  1. Regina

   Wat een onzin die je hier uitkraamt allemaal. Nauwelijks te volgen

  2. Heinz

   @Peter,..U weet toch wel hoe een *muts* er uitziet?

 9. santiago

  Toch wel apart dat de overheid toelaat, dat onze kinderen op middelbare scholen worden gehersenspoeld door enge leraren en leraressen en als 18 jarigen massaal op GL stemmen terwijl ze niet beseffen op welk kwaad ze stemmen.
  Gl is vele malen gevaarlijker dan Janmaat Wilders de Winter en le Pen bij elkaar.

  1. Marija

   Overheid en justitie allemaal met links sop overgoten vanaf de kinderjaren, dat is een verloren bevolkingsdeel omdat zij allen zijn gehersenspoeld.

 10. FJ

  Natuurlijk moeten ze deze anarchisten oppakken en opsluiten voor aanzetten tot moord en bedreiging.
  Maar het probleem is niet deze anarchisten, maar de Klavers, Rosemullers Halsema’s en Duyvendaks. Dit zijn sinds jaar en dag de drijfveren achter het echte anarchistische extreem Groen Links. Het OM mag daar rustig iets meer aandacht aan besteden, dan dat ze dat in 2002 hebben gedaan.
  Zij zijn op links de grote mannen die de Volkertjes aansturen.

 11. Josh

  Belachelijk en het getuigt van de omgekeerde wereld zgn de vreedzame demonstranten (die geweld gebruiken/propageren) en wat hypocriet / onbeschrijfelijk onbeschoft dat ook veel linkse politici meelopen en geen afstand nemen van wat er gezegd werd…. en hoe komen ze erop om te beweren dat Baudet een fascist is, hij is een realist…. iemand die goed door heeft met wat voor toestanden men zit zonder dat er ingegrepen of gecorrigeerd wordt… de meesten zijn dus meelopers maar je ziet het hoe meelopers zich kunnen gedragen

 12. Joop Klepzeikert

  Helaas heeft aangifte doen weinig tot geen nut. Politie en justitie zijn net zo AFA als dat tuig. Zien we met die pang pang roeper ook weer. Liep binnen een dag weer vrij rond.
  Had het een rechts persoon geweest die dat over een linkse politicus riep had die voor jaren opgeborgen geworden.

 13. Niet L niet R

  Ben bang, dat het OM dit naast zich neerlegt!
  Dat is een linkse kliek!

 14. Jantje

  Geweldig initiatief.
  Meer, meer, meer aangiftes tegen links geweld.

 15. Zomaar73

  En satty roept steeds dat FvD racisten zijn, deze twee mannen zijn van allochtone komaf uitgerekend.

  Ik kan me niet aan de gedachte onttrekken dat satty bij dezelfde groepen als de demostranten behoord.

  Zelfde manier van praten, alhoewel niet oproepem tot geweld, maar wel demoniseren.

 16. Zomaar73

  Je kan goed zien wat voor volk dat is op de foto’s, tuig met maskers, allemaal zwarte kleding, lang haar, slobber kleren, krakers, steuntrekkers en ander gespuis.

 17. Brazil

  Ja cool hup aangifte doen, en dan ?

 18. Pescador

  Het grappige is dat die linkse stumpers zich scamen voor hun eigen gedrag, ze moeten zich vermommen om dat ze bang zijn om als links persoon herkent te worden.

  Zielig toch dat volk.

 19. Bes Tolen

  Normaal kun je geen aangifte tegen afa’s doen. Ze opereren namelijk anoniem. Sturen anoniem naar je relaties stukken op waarvan je desondanks bijna nooit te weten komt, dat die relaties al veel eerder van die stukken ontvingen of men laat het je niet weten. [Je hoeft ook niet te verwachten dat autoriteiten als politie in zo’n geval iets voor je doen. In bepaalde gevallen van politieke vertegenwoordiging en aanverwant zullen er wel gemeentelijke veiligheidsmaatregelen zijn waarmee de burgemeester zich bemoeit]. Ondertussen is wel je werk in het geding of lopen er klanten weg. Dergelijk. Zo worden mensen door anderen voor fascist aangezien en blijken namen onder groepen al verspreid te zijn en worden beschuldigingen voor waar aangenomen. Dat kan bijvoorbeeld zijn onder jeugd van een bepaalde kerk in een bepaald dorp zijn of onder plantsoenarbeiders van de gemeente. Dat leidt ook tot bedreigingen, tot doodsbedreigingen toe, en dat kan best zijn door je broer of een ander familielid of één van je vrienden waar je al jaren mee omgaat of zo maar iemand. Ik denk dat het circuit van laster e.d. op deze manier groter is gemaakt. Veel lieden, die geen afa zijn, volgen de beschuldigingen. Het is het politieke klimaat, dat zulks voortbrengt. Dat lijkt structureel geworden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.