Rechtse tv-makers UP!-network doen aangifte tegen agressieve ANTIFA-gekken: "Namen en rugnummers!"

Geen categoriemrt 28 2019, 9:00
Heel goed.
De fantastische Shashi en Avish van Up! Network kwamen deze week langs in de tv-show van Robert Jensen om daar uit te leggen wat ze allemaal zagen bij de vreselijke ANTIFA-demonstratie in Amsterdam, waar onder meer werd geroepen dat Thierry Baudet doodgeschoten moet worden.
Ze waren niet alleen aanwezig bij die demo, maar hadden hun camera en microfoon ook meegenomen, waardoor ze die dreigementen konden filmen... en de roepers vervolgens ook nog even confronteerden met hun walgelijke uitspraken. Het gevolg daarvan? Ze werden meteen belaagd door de zogenaamde 'vreedzame' demonstranten.
De manier waarop dit gebeurde is natuurlijk volkomen onacceptabel. Maar er is goed nieuws. Shashi kondigt namelijk aan op Twitter dat hij aangifte heeft gedaan tegen zijn extreemlinkse belagers. Vervolgens roept hij de hulp in van andere Twitteraars om de agressievelingen in kwestie te identificeren:
Ik zou zeggen: verspreid deze beelden zo veel je kunt. Deze gekken moeten geïdentificeerd worden. Het is immers volstrekt helder dat zij een gevaar vormen voor de samenleving. Dreigementen van deze idioten -- en hun geweld -- moet je serieus nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten