Sylvana’s BIJ1 valt provincie aan: ‘Noord-Holland is een wit, conservatief bolwerk!’

Na Zwarte Piet, de politie en Johan Derksen heeft de partij van Neerlands enige echte VJ-raadslid een nieuw doelwit gevonden: de gehele provincie Noord-Holland. Volgens de Sylvanisten is dat een guur wit en conservatief bolwerk.

wittebolwerknoordholland

Het is maar goed dat Sylvana Simons en haar partij BIJ1 niet deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen, want zetels in Noord-Holland hadden ze na vandaag vrijwel zeker kunnen schudden. Op de Facebook-pagina van haar partij presteert BIJ1 het namelijk om in een eenvoudige felicitatiepost ook nog even een ongefundeerde aanval op een hele provincie te doen.

BIJ1 feliciteert op hun Facebook-pagina namelijk Devika Partiman met het winnen van een feministische prijs. Partiman bedacht namelijk de “Stem op een Vrouw”-campagne uit 2017, die Nederlanders aanspoorde om niet op de eerste vrouw op een lijst te stemmen, maar op de eerste vrouw nét buiten het vermoedelijke aantal zetels dat een partij zou gaan halen. Bij GroenLinks heeft de campagne geleid tot meer vrouwen in de Tweede Kamerfractie. Een knappe prestatie, en die felicitatie is dan ook terecht.

Minder terecht was het om dan gelijk maar de hele provincie Noord-Holland door het slijk te halen. Volgens BIJ1 is het veelzijdige landsdeel wat naast Alkmaar, Den Helder en Texel ook Amsterdam kent eigenlijk een “wit, conservatief bolwerk.” Een onzinnige bewering, natuurlijk, als je bedenkt dat het uitgerekend Noord-Holland is waar BIJ1 gevestigd is én een zetel in een gemeenteraad heeft gehaald. Wit en conservatief? Kom nou toch.

Maar zoals we al zagen rondom de rel met de zogenaamde racistische politie: het draait bij BIJ1 en Sylvana Simons nu eenmaal niet zo om de feiten. Verdachtmakingen en de slachtofferrol, dáár gaat het ze om. Vandaag is dat nog maar eens bewezen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

77 reacties

 1. IJsbrand Koudvuur

  DDS(De Dagelijkse Sylvana).

 2. Rien Noppen

  Een dag zonder Sylvana is een dag niet geleefd.

  Goed dat DDS deze prachtige vrouw dagelijks in beeld houdt en de aandacht geeft die ze verdient.

  Hulde!

  1. fockingworst

   @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Vit

   Inderdaad een prachtige vrouw, er moest alleen een knop aanzitten om haar op gezette tijden uit te zetten, vroeger was het een heerlijk droppie.

   Satty net zo, maar dit terzijde.

   1. Marija

    Vit toch, nou breekt mijn klomp

    1. Vit

     Tsja ik heb wat met donkere vrouwen, mijn vriendin is er ook zo een (Surinaams).

     1. Vit

      Ps, en in de verte nog moslima ook, maar daar merk ik niets meer van.

   2. Rien Noppen

    Vit weet wat een mooie vrouw is. Ik vind haar ook prachtig om te zien.

    Vooral als ze zwijgt.

    1. springmaarachterop

     Ik zou er nog geen put mee dempen met die zwarte sloerie.

    2. Rien Noppen

     Mannen die fantaseren over het dempen van putten met vrouwen kunnen we misschien beter preventief in hechtenis nemen.

    3. FJ

     Nopje droomt van Sylvana tussen de lakens en de mond dicht.
     Dan kun je zelf wel invullen, wat Nopje bezig houdt en waarom Silvana zwijgt.

     1. Siemien

      Nee hoor FJ, Rientje droomt van jonge jongetjes..

     2. Original NL

      Voor nopje houdt zij haar beentjes wel bij1….tis een witte trol dus….#kansloos

   3. HendrikJan

    Ho, Ho, Vit.

    Droppie, PHOE, PHOE, als dat maar door den beugel kan.

    1. Vit

     Dat vind Syllebil helemaal niet erg, ik ken haar een beetje (armlengte afstand).

   4. Satty

    Beste vit. Dit is een plaats om je mening te geven en je denkt toch niet dat ik in het dagelijks leven veel over dit soort dingen spreek. Ik vind mijzelf anders als sylvana want mijn ideeën zijn veel meer op zelfverheffing gericht welke ruimte je in Nederland best hebt.

    Het Afrikaanse continent wordt uitgebuit, de cijfers liegen niet. Ik ben overigens overtuigd dat een samenwerking van burgers tegen multinationals migratie stopt en het leven van iedereen verbetert.

    Ik ben veel knapper als sylvana, kom op zeg. Ik heb ook geen probleem met een beetje humor op m’n afkomst als het beide kanten op kan.

    Ken je dat liedje van merel balde? Vriend van me stuurde het net.

    “De muziek ging uit
    De club ging dicht
    Daar stonden we dan in het DL-licht
    Maar het stond je wel, dat DL
    Jij slaapt bij mij vannacht zei ik je snel
    Even later komen we binnen
    En ik wil beginnen, maar jij loopt naar de bank
    Je wil een kop thee, elkaar leren kennen
    Is dat oké? Je begint te vertellen
    Je woont in De Pijp, was niet van het koor
    Je zit in de sales en je praat maar door
    Maar die bio, het boeit me geen fluit
    Ik wil met je naar bed
    Dus trek het uit
    Hou je bek en bef me
    Hou je bek en bef me
    Hou je bek en bef me
    Hou je bek en bef me”

    1. IJsbrand Koudvuur

     Satty toch…

     Mag ik jou er op wijzen dat er een behoorlijk antal hoogbejaarde en seksueel gefrustreerde reaguurders op DDS meelezen? De tekst van dat liedje kost hun allen 5 jaar van hun leven.

     1. Satty

      Hahaha dat was niet de bedoeling. Gewoon een beetje humor, ik vind de tekst erg grappig en die vriend vond het hem bij me passen omdat ik een keer bij een gozer die ik geschikt achte voor een nacht plezier ben weggelopen die over z’n gevoel begon. Heb ik maar een ander gepakt.

     2. Vit

      @Ijsbrand Koudvuur

      Hoogbejaard, oudere jongeren bedoel je waarschijnlijk?

     3. Top

      Spiegeltje, spiegeltje aan de wand………………………

    2. Nelson1

     haha…grapjas!! Weet je wel wat beffen betekent? haha mafklapper….
     Is zo superlekker….Laat DENK maar niet horen dat jij dat ook lekker vindt!
     of ben je besneden….tjee zielig voor je….

  3. Zouaaf

   Inderdaad, een bijzondere erudiete vrouw.

  4. AS210854

   RN ikzou zeggen doe je best ze is nog vrijgezel. Kun je dag en nacht bij elkaar zijn, wel voorzichtig ze is zo vruchtbaar als een konijn .

  5. marco1

   Het is idd goed dat DDS haar die aandacht geeft. Niet dat ze die verdiend maar ze heeft het wel nodig en ik ben bang dat als ze van niemand meer aandacht krijgt ze nog dommere dingen gaat doen voor wat belangstelling.

  6. ZiggyStardust

   En een dag niet gereageerd is ook een dag niet geleefd, of niet Rien?

  7. Nelson1

   haha…deze opmerking zegt meer over jou dan over die Sylvana. Jij bent echt een lul eerste klas!!

  8. markw

   Prachtige vrouw..
   Hou op man krijg nachtmerries als ik alleen aan haar denk.

   Echt 1 van de lelijkste vrouwen die ik ook heb gezien. En daarnaast ook nog 1 van de meest idiote.

   Dit is zon mongooltje die je eigenlijk gewoon boven Suriname uit het vliegtuig moet gooien. Of nog beter boven de zee.,6

  9. sjun

   Onder dankzegging aan de reageerders krijgt ze wel de aandacht die ze verdient. Al die aandacht genereerde weer een politieke zetel in de Amsterdamse gemeenteraad en dat zorgt er weer voor dat Sylvana haar eigen broek ophoudt. Weliswaar produceert ze niks nuttigs aar ze draagt wel bewustmakend bij aan hoe het proces van cultuurafbraak werkt. Gelukkig kan dit tij gekeerd worden door selectiever aan de grens te worden en soevereiniteit in eigen land na te streven.

 3. Roughwood

  Ach wat leuk zeg, die foto van het tot op het bot racistische duo Penotti. Die Turkse losers er nog tussenin en het plaatje is compleet. En er zijn gelukkig nog meer mensen die deze mening zijn toegedaan…

  Tunahan Kuzu discrimineert en Sylvana Simons ook

  Het kan onkunde zijn, maar het kan ook kwaadwillig zijn
  Door: Ronald van Raak, 28 februari 2019

  Wij moeten ‘het stuk van de taart’ krijgen waar we recht op hebben, dat zei Tunahan Kuzu op 14 februari in de Tweede Kamer, tijdens een debat over de deelname aan de politiek door mensen met een migratie achtergrond. Daarom heeft hij naar eigen zeggen DENK opgericht. Tunahan Kuzu is van Turkse afkomst, maar hij is in de Tweede Kamer zeker niet de enige, alleen al de SP heeft meerdere Kamerleden met dezelfde achtergrond: Mahir Alkaya, Sadet Karabulut en Cem Lacin. Voor DENK zijn deze mensen echter niet het juiste stuk van de taart, zo bleek vóór de raadsverkiezingen van vorig jaar. Politici van VVD, GroenLinks en SP met een Turkse achtergrond werden bedreigd, nadat zij in de Turkse media voor verraders waren uitgemaakt. Op de Turkse TV stookte Kuzu het vuurtje op door te zeggen dat Nederlandse politici moesten laten zien ‘aan welke kant ze staan’.

  Mensen met een kleur in Amsterdam zouden bang zijn om te worden neergeschoten door de politie, zei Sylvana Simons van Bij1, tijdens een raadsdebat op 13 februari. Aanleiding was een tragische schietpartij waarbij een man door agenten werd doodgeschoten. Het onderzoek loopt nog en het slachtoffer was mogelijk suïcidaal, maar toch wilde Simons een spoeddebat over het volgens haar ‘buitensporige’ politiegeweld. De betrokkenen waren blank, maar toch speelde Bij1 de etnische kaart, door te suggereren dat mensen met een donkere huidskleur zich door dit optreden niet meer veilig zouden voelen. Een SP-raadslid dat vroeg om terughoudendheid en meer respect voor de gevoelens van de agenten, hun familie en de nabestaanden werd door een raadslid van Bij1 een ‘witte cis-vrouw’ genoemd. Zo probeerde deze partij een politicus vanwege haar huidskleur de mond te snoeren.

  Je kunt discriminatie niet bestrijden door zélf te discrimineren. DENK kan niet hoog opgeven over een ‘inclusieve’ samenleving, maar tegelijk anderen veroordelen omdat die niet ‘Turks’ genoeg zouden zijn. Bij1 kan niet pleiten voor meer ‘diversiteit’, maar tegelijkertijd mensen met een blanke huidskleur uitsluiten. Het kan onkunde zijn, deze politici kunnen het slachtoffer zijn van de gedachte dat alleen oorspronkelijke Nederlanders kunnen discrimineren, maar mensen met een migratie achtergrond niet. In dat geval tonen zij zélf hun ongelijk aan. Het kan echter ook kwaadwillig zijn, pogingen om de etnische kaart te spelen in de hoop op politiek gewin. Rechtse politici die discrimineren vind ik verschrikkelijk, maar dat maakt discriminatie door politici die zich ‘links’ noemen niet minder erg. Partijen kunnen geen aanspraak maken op een stuk van de taart als ze anderen uitsluiten.

  Waarvan akte!

 4. Rosasolis

  Ongelofelijk, wat een domme gedoe! Noord-Holland heeft veel kleurlingen. Wij wonen in de top van dit provincie, die officieel Holland’s Kroon heet. Den Helder heeft vele kleurlingen. In het uitstekend Noord-West Ziekenhuis werken een aantal artsen en verpleegkundigen met kleur. Er zijn vele mensen van Indische en Suriname afkomst die gekleurd zijn. Ieder jaar wordt een gezellige Pasar Malam georganiseerd, die door velen worden bezocht. Er is een Hindoe tempel in Den Helder. De Kon. Marine hebben officieren met kleur.

 5. Vrijedenkert

  Weer hetzelfde riedeltje van de gesjeesde BIJ1 dwazen, blanke boze man en zijn schuld voor alles wat er mis is in deze wereld…
  Heel mooi democratie maar een heel zwak punt hierin is dat ook GGZ-patienten gezamelijk in groepsverband een politieke partij kunnen oprichten zonder dat hier eisen aan worden gesteld!

 6. Heras

  Ook “prachtige “vrouwen worden eens oud en lelijk. Wat overblijft is wat je tot stand hebt gebracht in dit leven. Tot nu toe heeft ze alleen gal gespuwd op BLANKE mensen. Als ze 70 jaar is en achterom kijkt, wat ziet ze dan??dat ze alleen verdeeldheid heeft gezaaid. Knap hoor.

  1. Satty

   Dat doet niet alleen sylvana. Dit doen meerdere partijen.

   1. joker

    @ Satty.
    Bij SS gaat het opvallen.

  2. ZiggyStardust

   Sylvana heeft alleen iets met blanken als ze man zijn en rijk zijn.

  3. Rien Noppen

   Sylvana heeft de racismeproblematiek in ons land helder op de kaart gezet en een onmisbare bijdrage geleverd aan het verdwijnen van het racistische symbool Zwarte Piet.

   Ik vind dat een grote prestatie.

   1. FJ

    Nopje is weer helemaal in z’n sas.
    Sylvana heeft alleen bereikt, dat ze heeft aangetoond niet in Nederland thuis te horen en dat ze terecht door iedere welgemeende verstandelijke Nederlander wordt afgewezen, niet om haar kleur, maar om die ontiegelijk grote bek waar alleen maar rasisme uitgebraakt wordt.

    1. Rien Noppen

     Het blijft altijd een beetje vervreemdend dat racisten Sylvana voor racisme uitkrijgen.

     1. Siemien

      Nee hoor Rientje, het is andersom, racisten zoals SS zijn juist diegene die het racistisch maken terwijl dit er niet is, jij doet dat ook namelijk iets dat niets met racisme te maken heeft, racistisch maken en dan zeggen dat de Nederlander racistisch is

     2. Rien Noppen

      Het klinkt een beetje als een ‘wat je zegt dat ben je zelf’.

     3. Siemien

      Nee Rientje dan lees jij niet goed, dit gaat over dat iets dat niet racistisch is pas racistisch word als men het zo gaat noemen en raad eens wie dit toch steeds doet?

   2. Siemien

    Sylvana laat duidelijk haar racistische motieven de vrije loop hier en Rientje laat zijn zeer warme sympathieën voor racisme niet onbetuigd..

    1. joker

     @ Siemien.
     Was er vandaag ff lekker tussenuit, niks geen SS of die racist die zich Noppes noemt.
     Wat een ongelooflijke vuilbek is die Noppes zeg ! Verstand van een kleutertje maar een grote racistische bek van hier tot ginder.
     Het trieste Don Quichot type.
     Wil de “hele wereld” getuige laten zijn van z’n “heldendaden” maar valt iedere keer weer opnieuw door de mand.
     Je zal toch maar naaste familie zijn van zo’n minkukel.

     1. Siemien

      @joker++++++++

 7. nienke

  We wonen in Nederland Sylvana blanke Nederlanders dus.
  Sylvana wil waarschijnlijk alle blanken het land uit zetten misschien is ze dan tevreden.
  Dom wicht.

 8. Moh de pedo

  Wat zal ze morgen weer zeggen? Ik wil het niet eens meer weten. Geef dat mens toch niet zoveel aandacht.

  Ik stel voor om tot eind van dit jaar geen uitspraken van SS meer hier te plaatsen. Wees kunnen wel aan de gang blijven.

 9. Florissa

  Zou ze niet beter bij Desi Bouterse orde op zaken gaan stellen ,ergens in de rimboe ,daar ligt nog een wereld voor haar open ,DDS schei toch uit met die achterlijke trien ,geen aandacht meer aan besteden ,iets anders als kots komt haar strot niet uit .

 10. marco1

  Eh word het niet een keer tijd dat iemand Sylvana uitlegt dat Nederland van oudsher een “wit”land is.

  1. Bosche draak

   Dan nog altijd een overtuigd “blank” land
   Wit is voor opgebaarden en albino’s

   Welke wijkt het meeste af

   Afrika voor de afrikanen? Niks mis mee…

   Azië voor de aziaten? Hartstikke goed…

   Europa voor de europeanen?
   REEEEE!!!! Hoe kan je dat nou zeggen? Rascisme! Fascisme! Kolonialisme! En al het andere!!

   1. joker

    @ Bosche draak.
    Wat wilt u met de indianen doen ?
    India is toch al bezet ?

    1. marco1

     India, indianen? Tja

 11. Fritsie

  Misselijkmakend stom wijf.
  Zo snel mogelijk op de boot naar Suriname.

 12. TD

  De fractievoorzitter van BIJ1? No comment!
  Bah,wat een onvrouwelijke zwarte teef!

 13. Pedrito

  Paaldanseres SS staat weer eens publicitair voor paal !

  1. TD

   Ik snap niet dat een blanke man wilt copuleren met een zwarte,laat staan dat je zoiets mooi vindt.Het barst toch van lekkere soortgenoten!

   1. Vit

    Met een donkere vrouw is niets mis mee en ik kan er over meepraten.

    1. Siemien

     Satty schijnt ook een zwarte negerin te zijn, ik weet niet of je dat moet willen..

   2. Rien Noppen

    “Ik snap niet dat een blanke man wilt copuleren met een zwarte”

    Tragische sukkel.

 14. Stopperspil

  Heb ooit eens een heel jaar rondgewandeld in Suriname. In de goeie tijd, dus voor Bouterse en consorten. Behoorde tot de toen naar schatting vijf procent blanken. Heb genoten: voetballen, dammen, feesie feesie. Kan me niet herinneren dat iemand zich achtergesteld, danwel slachtoffer voelde. Had nooit gedacht dat het in Nederland ooit zo zou verkeren dat met minder dan vijf procent zwarte mensen er een vervelende sfeer van racisme zou ontstaan. Een sfeer aangewakkerd door types als Sylvana Simons, Gloria Wekker en de anti Zwarte Piet-beweging. Vreselijk.

 15. Siemien

  Logisch want Nederland is blank, al zie je dat in sommige steden ab-so-luut niet terug..

 16. Siemien

  Koran op de molen van Sat(an)ty, als zwarte onderdrukte Afrikaanse is dit muziek in haar oortjes..

 17. PMG

  Nou, mijn nieuwe doelwit is vele malen groter het zwarte, arme Afrika!

 18. joker

  Ach toch jéminé !! Ons aller Sylvaantje is op 2 jarige leeftijd vast en zeker uit een klapperboom gevallen, op haar hoofd, álle schroefjes los en nooit meer gerepareerd !
  Dat verlepte bloempje is nog veel zieker als een ieder dacht.
  Gauw weer terug in je ouwe “vak”, SS , sommigen zeggen dat je kapster zou zijn geweest, maar ik betwijfel of je wel een schaar kunt hanteren.

 19. Original NL

  Wie luistert er nog naar deze mislukte zwarte piet?!

 20. jorisxl

  Silvana je moet eens stoppen Nederlandse blanken mensen zwart te maken.

  1. Rien Noppen

   Ik begrijp, jorisxl, dat je het ook een akelige gewoonte vindt van sommige Nederlanders om zich tot Zwarte Piet te laten schminken.

   Daarover zijn we het dan eens.

   1. Siemien

    De akelige gewoonte van racisten zoals Rientje is dat juist zij dit racistisch noemen, terwijl in de kern dit natuurlijk helemaal niet is..

 21. C.A.Barstow

  Onbegrijpelijk dat er nog zoveel aandacht aan dat debiele wijf wordt besteed.

 22. Gerlos

  Ik heb daar geen moeite mee maloot Sylvana.

 23. J.Rademaker

  Wat is Nederland toch een naar land er wonen witte/blanke mensen.
  Heel onredelijk van die Nederlanders.

 24. A3aan

  Ze toont maar weer eens dat je met Bij1 de vloer kunt aanvegen!

 25. Arie B

  Wat heeft die ex haar allemaal aangedaan dat ze zo verknipt is geworden? Gaat ze nu met Sunny (die op kosten van de belastingbetaler bijvoorbeeld de wereld afreisde voor een documentaire over schaamlippen)? Samen met die Anja Meulenbelt een gezellige bende.. Politiek cabaret.

 26. Rud56

  Compleet gestoord en doorgedraaid dat zooitje haatzaaiende en opruiende idioten van BIJ1!
  Net zoals dat gevaarlijke bagger van DENK!

  Ja, dit land gaat ten onder aan hun eigen politiek correcte houding. Een houding wars van ook maar enige greintje realiteitszin, een houding waarin inclusiviteit boven alles de boventoon moet voeren. Ook al komt de veiligheid en vrijheid van de hier verblijvende, wél normale burger in het geding!

  Denk maar aan onze culturele uitingen die uit veiligheidsoverwegingen niet meer kunnen,
  Denk maar aan het gif dat nu al en straks nog meer wordt verspreid in die hier aanwezige Turkse internaten en weekendscholen,
  Denk maar aan de fraude met uitkeringen dat ongebreideld kan plaatsvinden,
  het lamleggen van de handhaving omdat die beticht worden van rascisme en daardoor beperkende regels opgelegd hebben gekregen,
  Denk maar aan de rechtspraak, waardoor onder andere nazi-achtig vuil uit Syrie dat verantwoordelijk is voor niet te beschrijven, onmenselijke onderdrukking, moord en doodslag hier maar maximaal zes jaar gevangenis krijgt i.p.v. levenslang. Want levenslang zou niet humaan zijn!?

  Ja, denk daar maar aan en bedenk straks in het stemhokje maar wie hier verantwoordelijk voor waren én zijn: CDA, CU, GL, D66, PvdA,VVD!
  Bedenk dan maar dat zij verantwoordelijk zijn voor de verrotte toestand waarin dit land nu in verkeert, een land op de rand van de afgrond! Dankzij achterbakse, verdomde, domme en vooral linkse politicy!

 27. PMG

  Suriname is een zwart bolwerk met heel veel zonneschijn en gratis parkeerplaatsen, dus wat houdt haar tegen?

 28. Niet L niet R

  Die juffrouw moet gaan zieltjes winnen in de omgeving van Santpoort, hebben wij kans dat zij daar omgaand wordt opgesloten!

 29. Michael M

  We hebben nu dus 2 slachtoffersrol partijen om allerlei zielige onderwerpen te verzinnen welke er helemaal niet zijn en zo aan zieltjes te kunnen komen om te groeien over de ruggen van anderen. Wat wil DENK en BIJ1 bereiken? De witte vrouw en man moet verdwijnen? Wie discrimineert wie Sylvana ????

 30. Michael M

  Ik DENK BIJ1 te gooien in 1 grote bak.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.