Telegraaf sloopkogelt PVV verder: ‘Als andere fracties nog vergaderen, zitten PVV’ers al margerita’s te drinken!’

pvv-margerita
Foto: Een margerita-cocktail (bron: Neeta Lind / Flickr) met de PVV-kandidaten voor Overijssel (bron: Wilders / Twitter).

De PVV kreeg gisteren van De Telegraaf er al flink van langs omdat het een partij zou zijn van “roddel en achterklap” en “losbandigheid”. De krant van wakker Nederland geeft er in een video nog maar eens een extra klap achteraan: verslaggever Ruud Mikkers komt met de saillante anekdote dat PVV’ers in het Europees Parlement op het terras al lekker margerita’s aan het drinken zijn terwijl andere europarlementariërs nog gewoon vergaderen.

Gisteren bracht De Telegraaf al groot het nieuws dat het hommeles is bij de PVV – of althans bij de PVV in Europa. Iedereen voor de Brusselse afdeling van Wilders’ partij zou elkaar zwartmaken, het leven verzuren en spreekwoordelijke messen in elkaars ruggen planten.

Met een extra vlog deed de rechtse krant de PVV-heisa later op de dag nog eens dunnetjes over. Europa-correspondent Ruud Mikkers gaf via een videoverbinding met TMG-presentator Wilson Boldewijn nog even goed aan dat hij het gedrag van PVV’ers in Europa eigenlijk niet vond kunnen. “Kippenhok” en “haat en nijd” waren twee termen die Mikkers liet vallen om de sfeer in de PVV-fractie te omschrijven.

“Er zijn er altijd die de kantjes van aflopen,” zo omschreef hij daarnaast in weinig cryptische termen het gedrag van Wilders’ europarlementariërs. Ook het salaris van een lid van het Europees Parlement – €8.500 per maand met daarbovenop een onkostenvergoeding van €5.000 – werd gemeld.

Voor Telegraaf TV legt Ruud Mikkers presentator Wilson Boldewijn uit wat er allemaal niet deugt aan de PVV Europa. Bron: Screenshot De Telegraaf.
Voor Telegraaf TV legt Ruud Mikkers presentator Wilson Boldewijn uit wat er allemaal niet deugt aan de PVV Europa. Bron: Screenshot De Telegraaf.

Op de PVV’ers heeft al dat geld een perverse aantrekkingskracht, vindt Mikkers. Ze adopteren een houding van “ik vul lekker m’n zakken, en dan geloof ik het verder wel, ik ga lekker op het terras zitten.” Dat “geldt niet voor iedere PVV’er,” aldus Mikkers, maar ze zitten er wel degelijk tussen.

De lamlendige houding zou ook voorkomen uit de wijze waarop de door Marcel de Graaff aangevoerde club opereert: “De PVV is gewoon tegen heel veel dingen. Dan stem je gewoon tegen, en dan ben je klaar.”

Mikkers: “Iemand zei me: ‘Als wij in Straatsburg nog een extra fractievergadering inlassen tussen zes en acht uur, dan zitten [de PVV’ers] al op het terras aan de margarita’s.'” Mikkers en De Telegraaf hebben er geen goed woord voor over: “Komt totaal niet serieus over”

En daar mag Wilders het, met nog maar één week tot de verkiezingen, het weer mee doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

39 reacties

 1.   

  De verkiezingen komen er aan dus moet ,zoals gebruikelijk, de PVV worden zwart gemaakt.

  En ook de “rechtse” Telegraaf doet daaraan mee………………want de Telegraaf is een VVD krant. En dus moet de VVD worden gepromoot en de PVV worden gedemoniseerd.

  1.   

   Idd ritter..het beproefde scenario van de msn om de PVV en FVD in een kwaad daglicht te stellen…en natuurlijk op de voorpagina.
   #zegdiekrantop!
   #stemzeweg!!

  2.   

   @Ritter
   De vraag of De Telegraaf gelijk heeft, lijkt me van meer belang dan dit verhaal af proberen te doen met een “hullie-doen-het-ook”.

   Overigens wordt ook Rutte regelmatig stevig aangepakt door deze krant, onlangs nog inzake de dividendbelastingaffaire. Dus daar gaat je laatste strohalm, @Ritter.

   1.   

    ah daar hebben we trol beukman ook weer, tief toch eens op debiel.

    1.   

     Waarom probeer je het niet gewoon met discussiëren, @Bart? Als je het niet met me eens bent, horen wij graag waarom niet. Voor je off-topic behoeftes zijn er legio geschiktere plekken te vinden dan DDS.

 2.   

  Met dit soort journalistiek redt je het niet meer, vandaar het grote verlies aan abonnees.

  De Telegraaf, toont zowel haar ware gezicht.

  Het RUTTE gezicht, met veel Linkse trekjes.

  #STEMZEWEG op 20 Maart.
  RUTTUP en NEXIT.

 3.   

  Zie het positief: zolang PVV-ers op terrasjes Margerita’s zitten te sippen kunnen ze de inhoudelijke debatten niet verstoren.

  1.   

   Blablabla. Blaaskaak.

 4.   

  Vreemd dat Forum voor Debielen overal zo opgehemeld word en iedere keer dat smoelwerk van een GED VERDERRY wel op de beeldbuis is.
  Zou het toch geen rechtse partij zijn en zouden alle zgn ‘hoogopgeleiden’die zich plotsklaps wat meer voelen bedrogen uitkomen.
  Dat zou wat zijn.

  1.   

   Gelukkig zit ‘Ú’ daar niet bij. Want ik heb gehoord, dat ‘U’ zelfs te dom bent, om in de Metro, met losse handen te zitten. En debielen? Ik vind het nog al wat, om zo over je familie te spreken.

   1.   

    Nou ik heb het niet over mijn famillie hoor die zijn wel wat slimmer dan u.
    Stemmen allemaal met verstand en kiezen voor de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen.
    Dan ben je pas hoogopgeleid in mijn ogen .
    Een papiertje zegt me niks ,vaak allemaal zo wereldvreemd als de pest

    1.   

     In mijn ogen zegt een papiertje wel heel veel.
     Ik heb de bul niet kado gekregen. En nu neem ik zelf mensen aan. Geen diploma’s = kansloos.
     Ik stem straks ook voor mijn kinderen en wel op FvD. Het moet anders. Deze politieke vuilnisbak moet worden gemoderniseerd. Met de huidige politici gaan wij de oorlog niet winnen.

     1.   

      Ach ga toch heen met je bul.
      Mijn man heeft totaal geen diploma’s maar kan alles met z’n handen heeft nog nooit 1 dag zonder werk gezeten en werkt al vanaf z’n 16 de is nu 52.
      Hij was eens een xtje 1 dagje ziek nou dat heeft ie geweten .
      Baas hing na 2 uur jankend aan de telefoon omdat ze niet meer wisten hoe het moest. Onmisbaar en onvervangbaar werk heeft hij daar
      Ik bedoel maar het is allemaal zo betrekkelijk.
      Een papiertje laat me niet lachen.
      Bij ons lopen ze ook rond de “huppeltrutjes” die zgn zo hoogopgeleid zijn
      Al zijn ze een maand ziek niemand mist ze.
      Moet ik eens doen in de zorg,de wereld vergaat.
      Ze zouden er maar eens niet zijn de mensen zonder of met minder papiertjes.
      Dan scgijt je een mager strontje.
      De economie van onze samenleving dat zijn het.
      Hoeveel van die hoogopgekeiden met een zgn bul zitten er niet thuis?
      En die mens3n die gewoon in de “klei’ weten vaak veel beter hoe de wereld in elkaar steekt en hebben vaak veel meer mensenkennis.
      Geloof me met dat lulletje rozewater gaat er geen donder veranderen
      Beetje hautain uit de hoogte doen van kijk mij eens geleerd zijn hebben we niks aan.
      Dat is nl de “oude politiek” meneertje hoor je nauwelijks over de Islam wat toch wel erg hard nodig is om iets aan te pakken
      Daar is ie te schijterig voor in z’n dure nette apepakkie

     2.   

      “Dan scgijt je een mager strontje.”

      :)

     3.   

      Dat verklaart ook je stem op die lul met je bul.
      Ik zou zo verdiep je een wat meer in je medelanders die geen bul hebben maar vanaf jongere leeftijd keihard staan te werken voor hun geld(bouw , zorg ed) allemaal banen waar jouw soort zich te goed voor voelt .
      Daarom komen ze daar ook mensen in tekort .
      Zo weten we ook meteen wat het lijstje met zware beroepen zijn.
      Lulletje Rozewater doet niks voor deze hardwerkende mensen daarvoor moet je bij Wilders zijn.
      Forum voor Debielen zorgen dat deze mensen nog meer het vel over de oren iedere maand word getrokken.
      Pipo de clown is er voor de rijken zoals jij die niks te klagen hebben en alleen in hun eigen straatje kijken en schijt hebben aan hun eigen mede Nederlanders

  2.   

   Nou nou, wie heeft in uw pap gepiest van de ochtend?

 5.   

  De PVV heeft nu eenmaal ook graaiers. Daar kan de Televaag niets aan doen.

  1.   

   Hetzelfde als jouw ouderling vriendjes. Alleen geen ‘graaiers’, maar ‘naaiers’.

 6.   

  Kijk naar dat Europese Parlement en dan concludeer je, dat het een vijver van overbodige en uitgekakte politici van alle partijen is, die zich nog een keer helemaal uit kunnen leven aan weelde en overvloed. Het geld klotst daar letterlijk tegen de plinten en het is nooit genoeg.

  De Telegraaf heeft pas recht van spreken als zij deze hele vijver van de wereld graait maar door heeft doorgelicht.
  Enkel een paar PVV-er eruit halen en wegzetten lijkt mij niet te moeilijk, maar met een beetje goede wil zou dit voor elke partij opgaan.

  1.   

   Ngmaals 20 Maart 2019 = STEM PVV – FVD en stem in ieder geval niet op die roofridders, maar laat de rest aanklooien zoals ze al jaren doen, nu alleen een tijdje zonder macht.

 7.   

  De Telegraaf, riooljournalistiek voor Wakker Nederland. Als de Telegraaf denkt de PVV-stemmer hiermee te beïnvloeden, zijn ze totaal mis. De PVV-stemmer stemt bewust voor de PVV en zal zich door geen enkel krantje of campagne laten verleiden om Groen Links te gaan stemmen (om maar een voorbeeld te noemen).

  1.   

   En zo is het.

  2.   

   @Adriaan meent:
   De PVV-stemmer stemt bewust voor de PVV

   Inderdaad, de PVV-stemmer laat zich vrijwillig naaien. Dat hierbij de interne kartelmachine op volle toeren draait en de Europarlementariërs vakantie vieren in plaats van de belangen van de partij te behartigen, zal hem worst wezen.

 8.   

  “De courant de telegraaf” wat is dat?

 9.   

  Ik zie het gajes alleen maar stempelen en dan rap Brussel weer in.

  1.   

   Europarlementariërs krijgen, naast hun riante salaris van 17.000 euro en 4.400 euro onkosten vergoeding per maand, ook nog eens 500 euro per vergaderdag als aanwezigheidspremie.

   Ik kan me de TV-beelden nog herinneren van leden die aftekenen en daarna gelijk weer weggaan. En de paniek die uitbreekt als ze merken dat ze gefilmd worden.

   Een beetje Europarlementariër tikt zo 25.000 per maand aan = 300.000 euro per jaar. Komt toch al aardig in de buurt van Mathijs van Nieuwkerk.

 10.   

  Ruudje Mikkers is msm is televaag is msm

 11.   

  Dat de Telegraaf een hetze tegen de PVV begonnen is, betekent uiteraard nog niet dat de krant geen gelijk heeft. Lees het bewuste stuk en oordeel zelf.

  Zie het ook in een groter verband: terwijl de PVV potverteert in Brussel van onze belastingcenten, poogt FvD de democratie van binnenuit te slopen. Forum is met stip de partij die de meeste kandidaten (35!) voor de PS verkiezingen levert die niet in de provincie wonen waar op ze kan worden gestemd.

  De opzet is duidelijk: een tweetraps-coup plegen op de Eerste Kamer op een wijze de democratie onwaardig. De belangen van de provincie, daar veegt Thierry zijn gouden reet mee af.

 12.   

  De belangen van de burgers worden al decennialang met reuzenlaarzen getreden, de gevestigde politieke en multi-national (wan)orde roven dit land leeg, verwoesten een cultuur en west-europese samenleving op ongekende schaal.
  Een ieder die zich aangetrokken voelt tot landverraders en volksverlakkers wacht een revolutie zoals ten tijde van de Bastille.
  Het broeit en het verzet groeit, de komende verkiezingen gaan een signaal afgeven aan al de linksaffers,wegkijkers en deugmenschen….

  1.   

   @Profeet
   In dit geval is er dus verzet nodig tegen een groepering die zichzelf juist profileert als verzet tegen de elite, tegen de graaiers, tegen de nietsnutten. Die groepering heet: PVV.

   1.   

    :)

 13.   

  gewoon allemaal geen telegraaf meer lezen dus kranten en tv en radio behoren onpartijdig te zijn, dit is weer kinderachtig
  de meeste badgasten in de EU doen helemaal niks

  1.   

   heb hem al opgezegd

  2.   

   Heeft niks met partijdig te maken (overigens hoeft een krant helemaal niet onpartijdig te zijn). De Telegraaf signaleert een misstand bij de PVV, en bericht daarover.

   Als De Telegraaf Pechtold een graaierd noemt, ga jij hier toch ook niet schrijven dat die krant partijdig is, het zijn immers allemaal graaierds?

 14.   

  Ach wat maakt het uit die zwart makerij,alleen als v Baalen en ander laat tekenen op aanwezigheid dan hoor je niemand terwijl dat vele hetzelfde doen.
  Het hele corrupte zooi opdoeken en terug naar handels samenwerking ,Juncker is het wandelend alcoholvat wat meestal iets te veel op heeft,maar dat schijnen zijd aar normaal te vinden ,
  STEM ZE WEG
  RUTTEUP&NEXIT

 15.   

  Iemand, die bij de PVV op niveau van Den Haag of Brussel wil meedoen, moet zich bewezen hebben. In hoeverre dat een garantie is, is moeilijk te zeggen als je er weinig concreets over hoort. Een aantal volksvertegenwoordigers heb ik van dichtbij meegemaakt en die gaven wel een goede indruk. Maar er zijn zoals bekend daar ook die of zelf een andere weg kozen of er mislukten. Al met al houdt de PVV zich staande. Het meer aan de weg timmeren, is blijkbaar een te grote opgaaf, die onfatsoenlijk door de officiële politiek, de oude politieke partijen, grotendeels wordt geblokkeerd. En door allerlei maatschappelijke en andersoortige organisaties en personen. Daarmee schiet Nederland niets op. Dat de PVV niet gemarginaliseerd is, is op zich gezien alle tegenwerking een prestatie. Duidelijk is dat de PVV terecht hamert op de grootste problemen in Nederland en juist die zullen door de huidige politiek niet worden opgelost. In tegendeel.

 16.   

  Ach de tele toetert weer wat chocolade letter brij. Zielig vodje.

 17.   

  In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt.

 18.   

  Ja jongens, zo doe je dat, regeren, recht voor zijn raap, keep-it-stupid-simple, als ik geen FvD stemmer was werd het deze club.

  Al dat slappe gelul is nergens voor nodig, hup eruit die gastarbeiders met hun oud papier en aan het werk!

  PROOST!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!