Video! Flauwe, partijdige Femke Halsema (GroenLinks): ‘Robert Jensen en Johan Derksen mogen mij niet interviewen!’

vlcsnap-2019-03-11-16h37m27s745
Foto: Femke Halsema geïnterviewd bij De Balie. Bron: Screenshot De Balie.

Terwijl rechtse politici als Thierry Baudet, Geert Wilders en Kees van der Staaij geen keus hebben dan zich zo nu en dan door linkse interviewers aan de tand te laten voelen, is het gevoel van fair play op links ver te zoeken. Femke Halsema gaf het dit weekend gewoon open en bloot toe: Robert Jensen en Johan Derksen? Die mogen haar niet komen interviewen, punt uit!

GroenLinks-politica en Mokum-burgemeester Femke Halsema speelde gisteren weer eens een thuiswedstrijd: in het knusse hoofdstedelijke debatcentrum De Balie mocht zij zich laten interviewen door drie journalisten die zij vantevoren nog niet gezien had. “Spannend”, zo verklaarde de vrouw die zich had laten opvolgen door Jolande Sap het “Operatie Interview”. Maar nog voordat de eerste interviewer was verschenen, kon Halsema het al niet laten om haar ware bevooroordeelde aard te laten zien.

Halsema verklapte namelijk haar voorwaarde om aan dit programma mee te doen: iedereen mocht haar komen interviewen, behalve de enige twee rechtse talkshowhosts die ons land rijk is: Johan Derksen en Robert Jensen. Een reden gaf de vrouw die Tofik Dibi’s politieke carrière had helpen lanceren niet, maar we kunnen er natuurlijk allemaal naar raden: Jensen en Derksen flirten allebei niet met de PvdA of GroenLinks, maar met het Forum voor Democratie (Derksen) en de PVV (Jensen). En dan ben je natuurlijk af in de ogen van Halsema.

Buitengewoon laf, natuurlijk. Maar ja: zo rollen ze kennelijk bij GroenLinks anno 2019. Alleen zachte balletjes gooien graag, want voor het stevigere werk is men te fragiel en te bang. Misschien moeten we de naam Amsterdam dan ook maar omdopen in ‘Safe-spacistan’. Met zo’n burgemeester als Halsema is dat natuurlijk veel toepasselijker. Het poepen in het broekpak voor Jensen en Derksen bewijst het.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

86 reacties

 1.   

  Femke Halsema geeft interview,zonder boerka?
  Dat vind ik dan weer laf!

  1.   

   !!Links-Salafisme!! Alleen benadrukken van jou standpunten.
   Daar alleen media en middelen voor kiezen.

   We komen weer in een zuil systeem terecht!
   Maar dan van Links & Rechts.

   Links-Salafisme VS Nederlands Conservatisme.

 2.   

  Ik vind het al vervelend, dat ze bij mij op deze planeet adem haalt. Wat een flauwekulwijf.

 3.   

  Kijk zij toont haar zwakheid.

  Robbert laat niets van deze tante heel.

  En als Johan, Rene’tje meebrengt gaat zij helemaal van de bietenbrug af.
  Deze tante is een Angsthaas.

  RUTTUP en NEXIT.

 4.   

  Arrogante trut, die Halsema.

 5.   

  De heren mogen blij zijn, ze worden gefileerd door mevrouw Halsema. Ze moeten tegen zichzelf beschermd worden.

  1.   

   @Fortiori.

   Of moet ik zeggen La Sagna / Spaanse kok.

   Johan of Robbert beschermen tegen Femke, ze is toch niet ziek.?

   1.   

    Fortiori is Latijn
    Lasagna is Italiaans
    .
    HendrikJan is ….

    1.   

     @KOK

     Prachtig je pakt het op.

     HendrikJan is helderziende.

     RUTTUP en NEXIT.

  2.   

   Inderdaad, dit is vooral goed nieuws voor Jensen.

  3.   

   @Fortiori,
   Ben jij een aanhanger van die groenlinkse trut?
   Dan mag je wel uitkijken dat je er ook niet mee besmet word.

 6.   

  Wilders weigert al jaren om zich te laten interviewen door journalisten die kritische vragen zouden kunnen stellen.

  1.   

   Ja, maar jij!

   Triest…

  2.   

   Dat vind ik ook wel een punt van kritiek. Maar als je eerlijk bent weet je net zo goed als ik dat ze Wilders alleen zouden gebruiken om te scoren voor hun eigen linkse carrièremogelijkheden.

   1.   

    Wat een onzin het is strategie van wilders, zo kan hij mooi het slachtoffer blijven uithangen.

    1.   

     Ja, net zoals Pim Fortuyn en Theo van Gogh nu nog steeds het slachtoffer uithangen.

     1.   

      Dat geldt ook voor de slachtoffers van breivik? Dit vind ik argumenten die nergens op slaan.

    2.   

     Wilders maakt gebruik van zijn vrijheid van meningsuiting. Om waarschijnlijk die reden is er nu dus een poging tot een aanslag op zijn keven gepleegd. Hij krijgt dagelijks talloze doodsbedreigingen, omdat hij gebruik maakt van zijn vvmu. Pim Fortuyn en Theo van Gogh hebben het recht om gebruik te maken van hun vvmu met de dood moeten bekopen. Ayaan hirschi Ali kan zich hier niet meer vertonen, saman rushdie zit nog steeds ondergedoken. Alles vanwege de hier in de beschaafde westerse wereld het recht op de vvmu waar zij gebruik van maakten. Anders Breivik is een smerige terrorist, een moordenaar, die het recht van vvmu ook niet helemaal doorhad. Iedereen die ons wil beperken in ons recht op onze vvmu moeten we vervolgen of weren. Het liefst gaan ze het zoeken ergens anders waar er gelijkgestemden zijn, maar hier hoor je niet thuis. En ja, ook vvmu voor moslims, en antisemieten zoals jij, maar je houdt je aan de Nederlandse wetten, normen en waarden, en accepteert dat Nederland een joods christelijke inrichting van de samenleving heeft. Zelf ben ik niet gelovig, maar de christelijke waarden daar is niets mis mee en sta ik volledig achter. Kun je hier niet mee leven dan moet je er nog maar eens over denken of je niet beter terug naar je land van herkomst kunt gaan. Er is geen enkele religie in de wereld die zo open staat tegenover mensen met een andere religie en zo goed zorgt voor vluchtelingen als het christendom.

     1.   

      Er zijn veel mensen die een probleem met de vrijheid van meningsuiting hebben mijn beste. Die gewoon een Nederlandse achtergrond hebben, dit gaat van extreem links tot extreem rechts.

      Een land als Kenia doet vele malen meer voor vluchtelingen opvang dan Nederland, Irak ook. er is door Nederland veel te veel buitenlandse inmenging die voor vluchtelingen zorgt. Ik vind de Europese en dan vooral de west Europese samenlevingen wel het meest tolerant voor anderen en inderdaad soms te tolerant.

    3.   

     En dan nog iets Satya. Waarom houdt je die antisemitische praatjes nooit op Joop? Over het verplaatsen van de volledige joodse bevolking in Israel naar west-Europa? Bang voor een linkse perma ban zeker?

     1.   

      Ik heb nooit beweerd dat ik het joodse volk wil verplaatsen. Ik heb gezegd dat ik Israël wil verplaatsen. Ik denk dat je beter moet lezen of niet liegen. Kijk maar bij mijn profiel op joop of ik dat nooit geschreven heb, veel leesplezier. Op joop plaatsen ze het niet als het ze niet aanstaat een ban krijg je daar niet zo snel en anders neem je contact op. Zolang je niet scheld of racistisch bent valt het daar wel mee met bannen. Wat let je om daar op me te reageren? Een profiel is zo aangemaakt. Je hebt toch geen obsessie met me? Snap het wel ik ben erg grappig en super intelligent, wacht maar tot je een foto van me ziet dan ben ik helemaal verkocht.

      Als je joop reacties wilt bespreken maak je daar een profiel aan en speel je daar met me en anders kun je hier inhoudelijk op me reageren.

      Oh ja als je m’n profiel gaat lezen niet schrikken heb in een bui dat m’n bipolaire stoornis me behoorlijk te pakken had iets over een bed pleziertje geschreven. Doe ik niet dagelijks hoor was een uitzondering, meestal heb ik aan 2 wel genoeg.

     2.   

      @satya. Ik heb geen obsessie met je, maar ik lees reacties op verschillende fora, en waarom zou ik hier niet mogen aanhalen wat je ergens anders zegt? Lijkt me dat je hier en daar toch dezelfde mening hebt. Op joop kan ik niet meer op vanwege waarschijnlijk een te scherpe mening, ik ben niet rascistisch geweest en heb niet gescholden iig. Maar joop staat er wel een beetje om bekend dat wat je zegt in hun straatje moet passen, al merk ik dat dat de laatste tijd minder is, waarschijnlijk vanwege het lage aantal reacties op joop. Ik ga iig niet smeken om daar terug te mogen komen, graag of niet. Maar dat interesseert hun waarschijnlijk niets aangezien ze met belastinggeld betaald worden. Je zult best een leuke en mooie vrouw zijn, geen idee, profielen bekijk ik niet. Wel heb je heb je op veel onderwerpen een reactie waar regelmatig een interessante discussie uit kan ontstaan. Over het Israël verhaal ben ik het totaal niet met je eens. Tot zo ver mijn obsessie met jou.

     3.   

      “Een land als Kenia doet vele malen meer voor vluchtelingen opvang dan Nederland”

      Nee hoor, dat doet Kenia helemaal niet, sterker nog, heel Afrika doet geen moer aan vluchtelingen..

   2.   

    Wilders in een vandaag, vandaag. KRijgt niet eens kans zijn zinnen af te maken.
    Wordt onophoudelijk in de rede- en aangevallen door de presentatrice.
    Heel storend gedroeg deze vrouw zich.
    Kut linkse npo, voelen zich gesteund en willen en kunnen niet luisteren,
    Over grote bekken gesproken.

  3.   

   Weet jij ook waarom? blijkbaar niet, en jij bent natuurlijk een voorstander van meer islamisering in Nederland..

 7.   

  Veelzeggend dat ze meer moeite heeft met Jensen en Derksen dan in het verschijnen van een filmpje van Hamas waarin groen links wordt aangeprezen.

  1.   

   Hoezo? Heb je het nieuws gemist afgelopen weekend? Waarom zou iemand zich door deze ‘rechtse’ mensen laten interviewen. Pvv en fvd zijn niet rechts kom op zeg.

   1.   

    Wat doe jij alweer hier,Afrikanen moeten maar naar een ander forum,kssst wegwezen!

    1.   

     Jij bedoelt Afrikanen die slimmer zijn als jou slimpie.

     1.   

      Slimmer dan, evenals,.. doe er voortaan je voordeel mee.

   2.   

    PVV is alleen op het gebied van immigratie rechts, en nog een paar kleine dingen. Voor de rest heeft hij erg veel gemeen met de SP.

   3.   

    Oh Satty,

    Een land als Kenia doet vele malen meer voor vluchtelingen opvang dan Nederland, Irak ook.
    Satty satty satty ….Krijgen ze in Irak en Kenia dan ook Miele’s plus een uitkering, plus gratis zorg en eengezinswoning ?

    Er is door Nederland veel te veel buitenlandse inmenging die voor vluchtelingen zorgt.
    Waarom gaan ze dan niet naar die landen van buitenlandse inmenging ?

 8.   

  De gasten van Groen links zijn bang dat ze door de mand vallen want wat ze prediken in hun eigen parochie is niet wat ze thuis belijden, kijk naar de klimaatfanaten, Klaver en Nijpels… en zo zijn er nog wel veel meer voorbeelden te noemen

 9.   

  Logisch dat ze dit niet aandurft want zij vegen de vloer aan met Fatma Akmed Hasan Abdoel Kadar Halalsema…

 10.   

  Het laatste wat ik zou doen, is een interview met dit g******t bekijken. Mijn avond zou zijn vergald en ondertiteling is niet aanwezig, wel noodzakelijk bij een kaakklem.

  1.   

   Als een interview met een politiek andersdenkende uw avond vergalt zou ik uw geriater om aanvullende medicatie vragen, bejaarde.

   1.   

    Volgens mij heb jij niet één maar meerdere geriaters incl. psychiater nodig. Aan mij mankeert helemaal niks, ik maak alleen gebruik van de vrijheid van meningsuiting. Ik als rasechte, geboren en getogen Amsterdamse (1944, oude Jodenbuurt) ben blij dat ik in 1997 eieren voor mijn geld koos, (voornamelijk omdat nieuwkomers mijn leven tot op het bot vergalden) en nu redelijk rustig mijn dagen kan slijten in een omgeving waar ik wens te zijn en met respect behandel word.

   2.   

    Hahaha en de toon is weer anders. Grappig noppie

  2.   

   g******t = geitekut ? Passende benaming!

  3.   

   hahaha.. kaakklem, dat is het precies. Ze sist en slist tussen haar kaken door (gelijk een serpent).

 11.   

  Welke rechtse interviewers? Die gasten zijn niet rechts, als je rechts bent stem je in Nederland vvd.

  1.   

   Ja, en als je populistisch rechts bent stem je PVV, en als je e*treemrechts bent NVU.

   1.   

    En als je bij de kudde wilt horen stem je Klaver

    1.   

     Idd TD…béé, béé zeggen de linkse schaapjes!!

 12.   

  Dan worden er echte vragen gesteld zoals waarom ze toch burgemeester is geworden terwijl ze aangaf het niet te doen. Er in dezelfde sollicitatie in de eerste ronde er opeens geen geschikte kandidaten zouden zijn. Maar in de tweede ronde zij opduikt???? Dan natuurlijk de vraag over haar witte kinderen die ze van een zwarte school afhaalt. En waarom zij geen asielzoeker in huis neemt. Er is een onderzoek in Zweden waaruit blijkt dat linkse mensen graag asielzoekers willen opvangen en als er daadwerkelijk een moet worden opgevangen, dan gaat opeens de deur op slot. Een gladprater.

  1.   

   Dat onderzoek heb ik ook gezien ja. Wat een hypocriete deugers zeg! Stuk voor stuk vielen ze door de mand.

 13.   

  Typo in de kop Tim?
  Halsema nee Jensen en Derksen mogen mij niet
  inter(n)/viewen

  1.   

   Als dat zou gebeuren weet ik zeker dat die twee
   hun eigen kapot zoude lachen.
   Een kijkje in de grot van Mo.

 14.   

  Halsema met haar bekakte stemmetje en via smerige achterkamertjes in Amsterdam terecht gekomen. Het is tijd voor een door het volk gekozen burgemeester en geen opgedrongen burgemeesters. Heb helemaal niets met die vrouw een arrogante en hypocriete salonsocialist.

  1.   

   Inderdaad: Hadden we al gekozen burgemeesters gehad, dan zou je zien, dat die twee in Rotterdam en Arnhem er nu niet gezeten hadden!
   Want dat de gemiddelde Nederlandse kiezer uit eigen beweging op een Marokkaan stemt…. ik weet het niet; het lijkt me sterk.

   1.   

    Dat houden ze vanuit de politiek tegen want de elite baantjes willen ze lekker onder elkaar verdelen. Zo werkt het in de politiek al jaren, allemaal eigen belang .

 15.   

  Spelfout. Boerkameester Femke Haalzemaar is geen burgemeester van Mokum maar van Mocrum.

 16.   

  Linkse huppelkut Femke Houhaarmaar, zegt iets en houdt zich daar vervolgens zelf niet aan. Publieksschuw nu ze als rotte appels van de boom vallen bij D666.

  Kreeg net verslag van de lesbo die lezing gaf vanmorgen in Groningen, het linkse gezwam droop ervan af, velen werden onpasselijk en het mankeerde er nog maar net aan dat ze opriep om D666 te stemmen. Het allermooiste was dat de jonkheer een half uur te laat kwam, ja, op deze mensen kun je bouwen hoor, houden zich niet aan afspraken!

 17.   

  Halsema is natuurlijk ook bang voor pijnlijke vragen over de islamitische Hagaschool. Er zijn daar waarschijnlijk banden met Tjetjeense terreurorganisaties. De gemeente heeft hier grote steken laten vallen. Het college, met Halsema voorop, duikt weg voor haar verantwoordelijkheid.

  1.   

   @Gekko:

   Links duikt altijd weg voor verantwoordelijkheden, doen zij dat niet dan maken ze er een enorme puinhoop van.

 18.   

  Als ik Halalsema hoor en zie:
  “waarom moet ik altijd aan de voormalige Communistische landen denken?” Ulbricht, Breznjev, Ceaucescu en vele anderen: “Mij vragen stellen is voor U gevaarlijk!. Als u dit maar goed onthoudt!”
  En maar lullen (kutten) over Democratie!
  Links in Nederland krijgt steeds meer facistische trekken en zoals Hitler en Mussolini; deze begonnen ook als “socialistisch!”
  Dus……..Halalsema: terug naar Communisme ( wat ze feitelijk al is) of toch op de weg van Hitler en c.s.?

  1.   

   Quote:waarom moet ik altijd aan de voormalige Communistische landen denken?
   .
   Vervolgens lees ik: Ulbricht, Breznjev, Ceaucescu en vele anderen
   .
   Waar zouden die landen toch liggen?
   .
   Oh, nu zie ik het, t`is Sidonia.

   1.   

    Spaanse kok

    Eres una polla aún más grande de lo que pensaba.
    vas a satisfacerte, polla del granjero

    Puedes traducir en google-translate!

 19.   

  Wat gek dat zo’n onderwerp binnen de kortste keren, richting Wilders wordt gemanoeuvreerd door de LINKSE WEGKIJKCLUB.

  Daar moeten riante vergoedingen tegen over staan.

  RUTTUP en NEXIT.

 20.   

  Femke Hadikzemaar is helemaal niet flauw, is een arrogant kutwijf!

 21.   

  @satty – slachtoffers Breivik – nu wordt het interresant, wat kun je mij vertellen over de reden dat Breivik deed wat hij deed, wat was zijn drijfveer, motivatie, waarom, snap je? Ik zou graag willen weten of jij mij uit kan leggen hoe hij tot deze daden kwam.

 22.   

  Wie wil dat linkse islam vriendinnetje eigenlijk interviewen?
  zij heeft totaal niet bijzonders te melden, in ieder geval niets wat ten voordele voor de autochtone Nederlanders uitpakt, derhalve links vergif!

  Stem voor Nederland, stem tegen de EU

  STEM FVD!!!

 23.   

  Tante Sidonia reactie.nr. 44

  Geheel rechts ben ik niet. Maar mij bekruipt het zelfde gevoel als u, wat betreft Burgemeester Halsema.

 24.   

  Pmg.. Satétje gaat jou geen antwoord geven, zijn of haar stellingen en redenaties zijn altijd verkeerd en totaal niet te verifiëren,,, zij of hij roept zware worden als of ze niks voorstellen…. Bv nazi, fascist.

  1.   

   Ja Ben, tis gewoon de huistrol in één van zijn vele verschijningen, vaak denk ik dat het iemand van de redactie zelf is.

 25.   

  Weer censurering van socialistische kant.

 26.   

  De ware aard komt boven van deze overheidsdienaar.
  Burgemeester van alle Amsterdammers, als je op de goede partij stemt.

 27.   

  Als zij oprecht en eerlijk was had ze voor niemand angst om geintervieuwd te worden.
  Maar zij weet duivels goed wat haar te wachten staat bij Jensen en dan is deze burgemeester te laf om te komen.
  Je zou zeggen wat heeft ze te verbergen? of durft ze niet voor haar eigen optreden open te staan?
  Een burgemeester die de wet overtreed wat betreft burka dragende vrouwen.
  Volgens de Ned. wet zijn zij in overtreding maar deze burgemeester weigert zich aan de wet te houden, ze had allang moeten opkrassen.
  Dan wel een grote bek maar voor Jensen schijt ze in haar broek.

 28.   

  Nee dat snap ik wel want als die hete aardappelhuppeltrut door deze twee zou worden geïnterviewd word ze klem geluld en daar houd die groenpoes niet van!

  1.   

   houdt

   1.   

    hout

    1.   

     Bos hout

     1.   

      haud

   2.   

    Taanazi.

  2.   

   Rientje is erop gebrand om vooral de islam een zéér warm hart toe te dragen en dat doet hij op deze manier Christina

 29.   

  Laffe vrouw is het maar dat wisten we allang natuurlijk, onbegrijpenlijk dat zo iemand zon baan mag hebben.

 30.   

  Ik kan me niet voorstellen dat Fâmke daarvoor gevraagd zou worden. Zoveel opzienbarends heeft ze nu ook weer niet te melden. Tenslotte is van haar bekend sinds oktober 2010 dat ze islamisering van Nederland geen strobreed in de weg wenst te leggen.

 31.   

  Als ik de foto bekijk:
  de eerste tekenen (Halasema) van Moslima zijn aanwezig: zwarte jurk, chagrijnig kijken, handjes op elkaar! Wachten tot ze hoofddoek gaat dragen. Binnen 2 jaar?

 32.   

  Een hoop berichten ad hominem. Een duidelijk bewijs van disharmonie, te wijten aan relatie problemen.

  1.   

   Fortiori

   …….ad hominem…….
   Stachelbeeren,…kruisbessen?

 33.   

  Nu,
  23.45 uur 11-03-2019
  En wie zit er bij de VARA Pauw/Jinek:
  De drie van DENK!!!
  En wat gaat Rosenmullertje doen? Hun verdedigen!
  On-on-onvoorstelbaar, en dit van onze belasting centen!
  En Pauw, zakkenvuller 1e klas klets met hun mee!!!
  PS
  Moslim propaganda; JA,…JA,….JA,….!

 34.   

  Wellicht moeten we het zo zien: Femke Halsema is buitenlandse met de buitenlanders. Alleen is hun probleem dat Amsterdam nog niet volledig en volleerd buitenland is. Al denken ze wellicht aan een republiek met bijvoorbeeld André van Es als president. Die hoort toch ook min of meer bij het koninklijk huis? Nou ja, ze moeten daar de echte Nederlanders niet. Zo hebben ze toch al wereldkundig gemaakt? Ze moeten daar eens meer in de gaten worden gehouden want ze leveren al tientallen jaren niet anders dan ellende voor het land op.

 35.   

  Vanavond heerlijk in de ontspan modus kijken naar Jensen.

 36.   

  Salonsocialisme…

 37.   

  Het lijkt erop dat mijn reactie niet gewaardeerd wordt door Tim
  https://www.at5.nl/artikelen/193048/groep-scooterrijders-misdraagt-zich-in-west-vier-aanhoudingen
  Probeer het gewoon nog een keer. Kijk hoe Femke alles onder controle heeft inMokum

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!