Video! Ontketende Afshin Ellian pakt eenzijdige Baudet-bashende linkse NPO-kerk aan: ‘Geen diversiteit aan opinies!’

Vanochtend maakte professor Afshin Ellian de eenzijdige linkse NPO even een goed kopje kleiner bij WNL. De omroep lijkt wel een “linkse kerk,” aldus de Leidse rechtswetenschapper. En dat gebrek aan een diversiteit aan opinies is schadelijk, zo betoogt hij.

Het beeld zal bij velen nog lang op het netvlies gegrift blijven staan: daags voor de verkiezingen bij De wereld draait door kraakt een hele tafel vol linkse opiniemakers onder leiding van Prem Radhakishun het Forum voor Democratie volkomen af. Allemaal “idioten”, en iedereen die er op stemt is ook een “idioot.” Bij Pauw & Jinek werd niet veel later dat alles nog een keer dunnetjes overgedaan. Daar mocht NRC-opperhof Tom Jan Meeus nog even meedoen met het afkraken van Thierry Baudet en FVD, omdat zij zogenaamd de eenheid van het land zouden aanvallen.

Die anti-Baudetboemerang kwam natuurlijk snoeihard terug afgelopen woensdag, en gisteren moest Jinek al nederig Jort Kelder aan tafel tolereren die uitlegde dat dit soort eenzijdige taferelen echt geen goede zaak zijn in een land met een zogenaamd pluriform medialandschap.

Vanochtend bij WNL kopte Afshin Ellian deze bal dan ook vakkundig in. Iedere kerk heeft recht op z’n eigen hogepriesters. Ook de linkse kerk. Maar: niet iedere dag. Je moet andere geluiden dus ook wel een kans gunnen. En niet laten wegblèren door Prem of laten wegzetten als nazipropaganda door Kees Boonman.

Hulde!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. poldi

  Afshin Ellian waarschuwt terecht voor de schandalige anti-Baudet berichtgeving door de linkse NOS/NPO.
  Er zijn heel veel overeenkomsten met de demonisering van Pim Fortuyn in 2007 die hem uiteindelijk zijn leven hebben gekost.
  En wat te denken van de demonisering van Geert Wilders.

  1. Julian

   Sinds wanneer moet DWDD perse een objectief onafhankelijk programma zijn? Het is een programma van BNN/VARA.
   Ik vond het wel een ongemakkelijke uitzending die van eergisteren. Ik ben geen FvD fan of stemmer maar ik vond dat veel te ver gaan. Grootmuil Prem moet eens leren zijn fatsoen te houden…Hij weet ook al een kinderfeest te verpesten…

 2. Heinz

  Dat hoort bij de politiek. Thierry liet zich ook niet onbetuigd op de avond van de verkiezing. De enige die zich er druk om maakt is Tim. Het is een steekspel. Prem is een wereldgozert.

  1. Ride eat sleap repeate

   Jammer Heinz. Echt zo’n links oogkleppen antwoord.
   Wat er ook gezegd wordt, links leeft echt in een tunnelvisie wereld en zal geen ander geluid accepteren.
   Een kleuter reageert hetzelfde wanneer hij zijn zin niet krijgt. Krijsen en stampen.

  2. poldi

   @Heinz, “Prem is een wereldgozert”….nee hoor die moet door het toilet worden getrokken met zijn afgrijselijke bek en waanzinnige ogen

   1. Meester Kong

    @P Tokkie achtergrond verloochend zich nooit.

    1. TD

     Meester Kong:
     Zwaar teleurgesteld Kong?
     Het is onmiskenbaar,normaal weinig Kong,nu heel veel Kong!

  3. Arie B

   Prem is één van de boegbeelden van onverdraagzaam links (en rechts vullen overigens).

  4. Seneca

   @heinz
   bijzonder dat u deze meneer als Prem een ‘wereldgozert’ beschouwt. zegt trouwens meer over u dan over dit individu met de naam Prem.

 3. JohanD

  Hoop dat die sanering van de NPO snel komt!

  1. poldi

   En de ontlinksing van universiteits- en schoolbesturen met hun linkse hersenspoeling van de jeugd.

   1. Meester Kong

    @P overgestapt naar FvD?

    1. poldi

     Nee hoor ik ben geen overloper en blijf met mijn “tokkie opleiding HBS-B 5 jaar” en ex-marineofficier, de PVV trouw

     1. Lugar

      @Poldi: Bovendien bespeur ik bij jou de neiging tot samenwerking, exact hetgeen ik ook ervaar. PVV en FvD zullen zeker gaan samenwerken.

  2. umhnz

   Quote:Hoop dat die sanering van de NPO snel komt!
   .
   Kan niet wachten.
   Elke avond van 20:00 tot 23:00 Jensen.
   Er breken gouden tijden aan.

 4. Meester Kong

  Met Baudet aan de macht krijgen we een staatsomroep die alleen de lofzang op de grote leider uitzend……………

  Zeg maar de Kim van Holland 🙂

  1. Ride eat sleap repeate

   Goh, wat ben je grappig Kong! Nog zo’n linkse oogkleppen held.

  2. Lelygattet

   @MK,
   Je bedoelt Kim Hollander?

  3. Seneca

   @kong
   heb nooit geweten dat u geobsedeerd zou zijn door Kim Holland… ondanks uw verderfelijk links gedachtegoed had ik uw smaak hoger ingeschat.

  4. Vliegenvanger

   @ kong, die staatsomroep is er al in Nederland. Namenlijk de Nederlanderse populistische Omroep. Oftewel de NPO.
   Deze omroep zend populistische propaganda uit voor de gevestigde partijen. En ze vallen partijen zoals de FvD en PVV af waar ze kunnen. Hopelijk gaat de subsidie voor dergelijke omroepen op de schop onder de FvD. Het is van de zotte dat duur belastinggeld besteed wordt aan een arrogantie van omroepen die partijen demoniseren. Dit kan en mag niet in een democratisch land. Weg met de NPO.

 5. umhnz

  Beste Tim

 6. Piet Klein

  Ik ben benieuwd hoe de politiek gaat reageren. Er is een aantal opties. Zo kan coalitie naar links opschuiven. Doorgaan met de vele onderwerpen en besluiten die een steeds groter deel van Nederland niet accepteert. Dat zal versterkt worden doordat er nogal foute besluiten voorliggen zoals de mega kosten die de burger voor de kiezen krijgt als gevolg van het absurde klimaat beleid. Doorgaan met dit beleid betekent steeds meer kiezers aan het Fvd gunnen. Kiest de coalitie deze route dan zal de trend van deze verkiezingen zich voort zetten. CDA en D66 die zich nagenoeg van de kaart gaan vegen, kleine middenpartijen worden, een VVD die wederom de trend naar beneden voortzet in een hogere versnelling. Media zoals de DWDD en Jinek die steeds meer niet serieus genomen worden, worden gezien als papegaaien van een fout coalitie beleid. Een andere route kan zijn dat partijen als VVD en CDA hun knopen gaan tellen en bedenken dat doorgaan nog meer stemmen gaat kosten, de weg naar een onbetekenende partij in een sterk verdeeld landschap waarin het FvD een nog grotere partij wordt. Ze zouden op een elegante manier van de absurde plannen af kunnen komen door expliciet richting het FvD te bewegen. Dan stappen ze een weg in waarin ze vertrouwen van kiezers zouden kunnen terug winnen. Het FvD moeten waken voor cherry picking van de coalitie. Het energiebeleid afschaffen met het FvD en het migratiebeleid, de migratieproblemen op zijn beloop laten met GroenLinks. De foute beleid van de EU continueren met links. Een fout beleid dat er duimendik bovenop ligt zoals bleek uit de pulsvisserij en het foute ww beleid waarbij zelfs Koolmees van D66 moest erkennen, als pro Eu-er, dat dit een fout beleid was. Willen we een sterk Europa dan is een kritische houding richting de EU meer dan nodig. Voor partijen als het VVD, CDA en D66 zou het niet onverstandig zijn een tussen-regeer-akkoord te sluiten met het FvD waarbij ze het FvD de winst gunnen en zelf duidelijk maken dat ze de kiezer gehoord hebben en beter begrijpen. Voor babbelprogramma’s als DWDD en Jinek zou het niet onverstandig zijn zich te concentreren op de Libelle-programmering. Serieus politieke debat is voor het een brug te ver. Bovendien kan de NPO de budgetten van deze programma’s sterk terugschroeven want voor promo’s van boeken, films, theaterprogramma’s heb je helemaal geen grote redactie nodig.

  1. Lugar

   @Piet: Ze zullen richting FvD bewegen, dat is een politieke wetmatigheid. De vraag wordt alleen of FvD haar rug recht houdt. Ik denk van wel!

   Het Kabinet zal struikelen en in oktober gaan wij naar de stembus om FvD de grootste in de Tweede Kamer te maken. Eindelijk de noodzakelijke politieke vernieuwing, te beginnen met directe democratie.

   1. Julian

    Directe democratie….. Tenzij FvD de absolute meerderheid haalt in 2e en 1e kamer zal dat er voorlopig niet van gaan komen. Alleen D66 is voorstander van een bindend referendum…De klimaatwet is dan al aangenomen.

    1. Seneca

     @julian
     ik vraag mij af of u het laatste jaar in het buitenland verbleef. het raadgevend referendum is inmiddels – door jonkvrouw Ollongren – bij het grof vuil gezet en op een bindend referendum van D’66 hoeft u niet te rekenen. dat krijgt men als het schuim der natie komt bovendrijven.

   2. Siemien

    @Lugar wat je gaat zien is dat de gevestigde orde gaat draaien richting Baudet en er samenwerking word gezocht en als die eenmaal daar is moet Baudet z’n poot stijf houden, het word namelijk tijd voor een hard geluid en Leugenclown Rutte moet maar eens even indammen..

 7. ikweetwatikwil

  Heeft de linkse kerk nog steeds niet door dat door de komst van migranten er al lang geen eenheid meer is in Nederland. Er zijn burgers die de massa immigratie prachtig vinden en er zijn burgers die hun gezonde verstand gebruiken. Als die partij wint, worden ze uitgesloten. Er wordt dan gezegd , zij zorgen dat er geen eenheid meer is in Nederland. Nog even en de linkse kerk wil dat we uniformen gaan dragen. Zo stralen ze eenheid uit. Wat er onder dat uniform zit, interesseert ze geen ene male moer.
  Dat kan ze duur komen te staan. Want een beetje mens pikt dat niet.

 8. umhnz

  Beste Tim
  Ik lees alleen maar negatieve artikelen van u.
  Zou het niet prachtig zijn indien u bijvoorbeeld aandacht besteedt aan de nieuwe 1e kamerleden en de provinciale statenleden van het FvD.
  Vertel ons vol trots welke geniale nieuwe bestuurders we in ons prachtige Nederland erbij hebben gekregen.

  1. Meester Kong

   @Um

   Ho ho er moeten eerst wat kandidaten verhuizen.
   Doen ze dat niet dan vallen ze weg.

   1. umhnz

    Oke, dan alleen maar de 1e kamer.
    Wie zijn het.
    Wat is hun achtergrond, opleiding, maatschappelijke carrière?
    Wat willen ze?
    Welk onderdeel wordt hun specialiteit?

    1. Stanly2000

     De Spaanse kok en voeten uit. Vol humor zullen we maar zeggen.
     Wat zijn de druiven zuur, he?

    2. ishotya

     Ok, schudt dat eens uit je mouw over 2 aankomende VVD senatoren. Omdat dat toch geen probleem is dan ook inclusief datgene wat ze willen en hoe in de praktijk daadwerkelijk gestemd wordt. Gewoon om even je punt ook inhoudelijk te maken. Als je dat niet kunt dan ook eerlijk aan jezelf toegeven. Niet voor mij hoor ,ik weet het antwoord al.

 9. m.van.rosmalen

  Och ons alwetende orakel Ellian laat ook effe wat van zich horen.
  Ook al omgekocht door de politiek en de rest van de media
  Het grote verschil
  Wilders word echt overal door het slijk gehaald al jarenlang.
  Bij Derrie is het 1 groot toneelstukje omdat Derrie nou eenmaal de grootste moet gaan worden en ze weten precies dat dat op deze manier ook gaat werken. 2ilders is het grote voorbeeld
  Maak je iemand zwart dan loop je als een kuddedier juist daar naartoe
  Wilders moet weg
  Dit lulletje is alleen maar ten tonele verschenen om daar voor te gaan zorgen samen met die seniele advocaat van de duivel.
  Wat zullen ze lachen dat jullie zgn hoogopgeleid dit niet doorhebben.
  Ik blijf liever een tokkie

 10. Lugar

  Afshin, my man!

  1. Heinz

   Inderdaad @Lugar, een piskijker van de bovenste plank, een azijnproducent. Bijna een merknaam als Coca Cola en Siemens.

   1. Lugar

    De linkse NPO-kerk? Ja, ik kom daar daar niet hoor, kijk en luister daar al jaren niet meer naar. Kan ook niet als je, net als ik, toe bent aan noodzakelijke politieke vernieuwing.

 11. Vit

  De eerste allochtoon waar ik diep respect voor heb, Aboutaleb komt op de tweede plaats.

 12. FJ

  Schitterend hoe professor Ellian de NPO beschuldigde van eenzijdige linkse journalistiek en Jenik, Pauw, van Nieuwkerk samen met die volgevreten zogenaamde socialist Prem Radhakishun en dat linkse Nieuwsuur achter het behang plakte.
  Dit zijn de linkse grootverdieners van de NPO, salonsocialisten, die precies weten hoe de wereld eruit ziet, maar vooral er voor zorgen, dat zij zich er door hun financiële mogelijkheden zich niet hoeven te onderwerpen aan hetgeen zij verdedigen. Maar wel onze gezamenlijke belastingcenten aanspreken, terwijl zij maar 35-40 % van de bevolking vertegenwoordigen. Zij zijn net als Maduro van Venuzuela, hoe fout het ook is, ze willen gelijk hebben.
  Ik vind het getuigen van maatschappelijk inzicht, dat dit eindelijk eens aan de kaak gesteld wordt.
  Ook is een man als EUS – Özcan Akyol een verademing in dit soort programma’s omdat hij als enige journalist alle zijden meeweegt in zijn uiteenzetting en niet klakkeloos de mening van de Pauw etc volgt, hoewel ik het niet altijd met hem eens ben.

 13. RPML

  Decennialang is weggekeken. De gevolgen van de immigratie en het zeer grote aantal allochtonen met een crimineel verleden wordt in tabelletjes verstopt, niet structureel aangepakt en weggewuifd. Kritiek erop ontaard standaard in het woord ‘discriminatie’. De partijen die de mond vol hebben over verbinden, samen, mensen niet uitsluiten passen dat alleen toe op de mensen die hetzelfde gedachtengoed hebben, de rest wordt ‘kaltgestellt’, weggezet als idioot. De grootste homohaters bevinden zich onder de mensen die ze notabene beschermen, maar die worden juist daar niet op aangesproken. Het is een bijzonder selectieve en vooral verwarrende manier van denken. Feiten mogen niet benoemd worden, problemen niet aangekaart.
  Een inhoudelijke discussie gebaseerd op feiten is nog nooit gevoerd door links. Het verder isoleren van FvD en de stemmers erop zal de onvrede alleen maar doen toenemen, de verdere polarisatie doorzetten en never nooit tot acceptabele oplossingen leiden. Dat er een grote groep niet tevreden is met het huidige beleid moge duidelijk zijn gezien de verkiezingsuitslag. Nog langer de discussie op inhoud mijden maakt de kloof alleen maar groter en toont slechts aan dat men de discussie op inhoud niet aandurft ter linker zijde. Het zou het ultieme zwaktebod zijn, maar FvD zal er wel bij varen, de Renaissance-vloot wordt er alleen maar groter door.

  1. RPML

   PS Tussen de vele van haat doorwrochten artikelen op Joop dan toch eentje die wel lijkt te snappen dat het eindeloos bashen averechts werkt: joop.bnnvara.nl/opinies/de-kiezer-heeft-gesproken-nu-de-politici-nog

   1. Lugar

    @RPML: Opdat wij niet vergeten!

    i.imgur.com/N79lt9f.jpg

    1. F. Domela Nienhuis

     De broodheer Universiteit Utrecht heeft rare kostgangers met zo’n docent geesteswetenschappen van een Corné Hansen in dienst.

     Ik dacht dat een universiteit wetenschap dient te bedrijven in plaats van een podium voor politieke moorden te bieden.

     Er is iets structureel ziek in de bedrijfscultuur in het onderwijs.

     1. umhnz

      Moge Baudet als een van de eerste punten een nieuwe rechtse onderwijslijn opzetten.
      Yes, he can!

     2. Stanly2000

      De Spaanse kok ten voeten uit. Vol humor zullen we maar zeggen.
      Wat zijn de druiven zuur, he?

   2. Lugar

    @RPML: “(…) de Renaissance-vloot wordt er alleen maar groter door.”

    Dat is iets anders dan kapitein Rob aan het rad van D66 die zijn partij richting de bodem van de Hofvijver stuurt.

   3. umhnz

    Tussen de vele van haat doorwrochten artikelen van Tim helaas nog geen eentje die wel lijkt te snappen dat het eindeloos bashen averechts werkt:
    Wanneer begint Tim met positief nieuws over de nieuwe mensen van het FvD.

  2. Meriadoc Brandebok

   “Het verder isoleren van FvD en de stemmers erop zal de onvrede alleen maar doen toenemen, de verdere polarisatie doorzetten en never nooit tot acceptabele oplossingen leiden.”

   Als Baudet het aftreden van ministers als voorwaarde blijft stellen voor het zaken doen met de regeringscoalitie zal de regeringscoalitie hem passeren. Baudet zal klagen dat de elite hem heeft uitgesloten en RPML zal erin trappen. De onvrede zal toenemen, doordat Baudet zijn kiezers belazerd. Echte zaken bereikt men in de politiek niet door vooraf onwerkbare eisen te stellen, maar door te onderhandelen en compromissen te sluiten. Zo simpel is het.

   1. Vit

    @Meriadoc Brandebok

    Nou er zij er bij die volgens mij de kleuterschool nog een jaartje hadden moeten overdoen om empathisch gevoel te kweken.

  3. RPML

   Leg mij eens uit waarom er geen discussie mogelijk is over het feit dat er 700 miljard (Volkskrant) of 1000 miljard (FvD) moet uitgegeven worden aan klimaatbeleid met een aantoonbaar (uitspraak Urgenda) effect van 0,000007 graden op de temperatuur. Weggezet met ‘leer eens rekenen’, ‘klimaatontkenner’, ‘we doen het voor onze kinderen’; er is nog geen enkel legitiem argument aangevoerd waarmee dat te rechtvaardigen valt. Is dat constructief dan? Als de mensen die op die manier ‘redeneren’, geen inhoudelijke discussie wensen te voeren, willen die dan plots wel inhoudelijk worden? Is er met Klaver te praten dan, of met Jetten; mensen die alleen symboolpolitiek voeren en geen enkele inhoudelijke discussie wensen te voeren omdat dat blootlegt dat ze maar wat doen? Jetten die met droge ogen zegt ‘ik erken dat het weinig zin heeft als niet iedereen meedoet, maar we moeten het goede voorbeeld geven’. In inhoudelijke discussie zal leiden tot oplossingen of compromissen, ik heb daar nog geen enkel voorbeeld van gezien.

   1. Meriadoc Brandebok

    Baudet heeft zich bij voorbaat al gediskwalificeerd als een partij waar het kabinet zaken mee kan doen. In de verkiezingscampagne heeft hij benadrukt dat hij het kabinet slechts overeind wilde houden als drie ministers aftreden. Nadat Baudet 13 Eerste Kamer-zetels bemachtigde heeft hij deze eis tegenover het Algemeen Dagblad nog eens herhaalt.

    Leg mij eens uit waarom Baudet zich bij voorbaat buiten spel heeft gezet? Als men een kabinet wil gedogen is het natuurlijk stupide om met de eis te komen dat ministers moeten aftreden. Dan gaat men onderhandelen en compromissen sluiten, zoals Rutte II dat deed met D66, CU en SGP.

    1. RPML

     Als iemand van tuinieren houdt, de ander je tuin compleet overhoop haalt, moet je daarna nog met die persoon gaan praten? De mensen die verantwoordelijk zijn voor de chaos die ze aangericht hebben lijken me nu niet de beste gesprekspartners als de schade al is aangericht.

     1. Lugar

      @RPML: Dit staat nog los van het feit dat die 1000-miljard-maatregelen in verhouding tot het verafgode klimaat hélemaal niets uithalen. De landen die namelijk niet meedoen zijn >1700 x groter dan Nederland(je)

     2. RPML

      Het klimaatplan is een dictatoriaal gedrocht waar maar 1 oplossing voor is: terug naar de tekentafel. Vervolgens een uitsplitsing maken naar ‘van het gas af’, ‘onafhankelijke energievoorziening’ en ‘CO2-reductie’ en alle 3 onderwerpen afzonderlijk uitwerken. Daarna discussie in de Kamer wat zinvol en betaalbaar is. En als er draagvlak is voor ‘CO2-reductie’; het zij zo, maar laten we eerst maar eens aantonen of het zinvol is. Daarnaast het energieplan uit 2014 met onmiddellijke ingang stilzetten. Van de 100 miljard is al 50 miljard uitgegeven en na 10 miljard was al de conclusie van de hele politiek dat het zinloos was…maar het was politiek niet te verkopen… gegeven de nieuwe situatie nu wel

     3. Lugar

      “Daarna discussie in de Kamer wat zinvol en betaalbaar is.”

      De juiste volgorde. Helaas heeft (Ultra) links besloten dat het klimaat de nieuwe afgod is en dat iedereen er in moet geloven. Dat gaat dus niet als landen die +1700 x groter zijn dan Nederland hun klimaatreet ermee afvegen.

      Bovendien, en dat is mijn persoonlijke overtuiging, kun je de thermostaatknop van de aarde niet vinden, laat staan verdraaien. Zulks is hoogmoedswaanzin. De aarde is afhankelijk van CO₂, zulks te reduceren is complete idioterie.

     4. Meriadoc Brandebok

      Forum voor Democratie is de grootste partij geworden. Veel mensen waren er niet blij mee, maar zo staan de zaken en de kiezer heeft altijd gelijk. En ik ben het met je eens, RPML, dat het isoleren van Forum niet goed is voor de democratir.

      Maar met het zijn van de grootste partij komen ook grote verantwoordelijkheden. Je kunt je niet meer verstoppen in je eigen gelijk en schoppen tegen de “gevestigde orde”. Je zult met andere partijen moeten samenwerken om tot het besturen van Nederland te komen. Hoe versplinterd het land politiek ook is, het blijft een coalitieland.

      Baudet isoleert zichzelf als hij bij voorbaat al zegt dat hij ministers wil zien aftreden. Daarmee bereikt hij het tegenovergestelde van hetgeen hij de kiezers heeft belooft: het kabinet gaat aankloppen bij de linkse partijen, die aanzienlijk minder eisen zullen hebben, en Forum staat weer langs de zijlijn.

    2. umhnz

     Gisteren verklaarde Baudet bereid te zijn om compromissen te sluiten, water bij de chardonnay te doen..
     Dat was dus de dag na de verkiezingen.

     1. Stanly2000

      De Spaanse kok ten voeten uit. Vol humor zullen we maar zeggen.
      Wat zijn de druiven zuur, he?

   2. Meriadoc Brandebok

    gedogen = steunen.

 14. Tante Sidonia

  En ja hoor, de NPO/NOS 40 miljoen euro erbij van Minister Slob. Belastinggeld!
  Het is al walgelijk hoe er met geld gesmeten wordt en dan ook nog eenzijdige linkse indoctrinatie.
  Minister Slob (CU) liet zich geheel omkletsen door de linkse rakkers. Bewijst dat de CU zeer links is geworden.

 15. Ries

  Links en NPO horen bij elkaar als k.t en Dirk. Alles wat we via de NPO voorbij zien schuiven en ongefundeerde meningen orakelen, heeft niets te maken met de werkelijke visies van de stamttafelgasten van de NPO. Deze gasten hebben ervoor gekozen om linkse teksten te spreken om maar zoveel mogelijk op de buis te komen onder het motto ‘bekend maakt bemind’. E e n grote kliek van leugenaars ten bate van de eigen beurs. Links kijkt links en het is fijn om steeds maar weer bevestigd te worden wat betreft de eigen goedheid. Het is het vullen van een lege ego.

  1. Lugar

   @Ries: FvD gaat de NPO saneren, kwestie van tijd.

 16. Scaldis

  Aantal volgers Eva Jinek: 56 K
  Aantal volgers Yolanthe Cabau: 279 K

  Logisch, zeg nou zelf…

 17. F. Domela Nienhuis

  Gelukkig, er bestaan ook nog wijze mensen met een genuanceerde mening die boven de gekte kunnen uitstijgen.

 18. Schele Joop

  De heer Afshin Ellian is een perfect voorbeeld van iemand die goed geïntegreerd is in onze samenleving. Ik luister graag naar Afshin Ellian omdat hij bijna altijd verstandigen taal uitslaat.

  Vergelijk dat eens met een die schreeuwer op links Prem Radhakishun. Je duwt er een kwartje in en hij beginnen te dansen en te schreeuwen FvD IS RACISTISCH. Gelukkig is het kwartje na 5 minuten uitgewerkt en gaan we weer over tot de orde van de dag.

  Ik zie de linkse media als een soort cartoonplantage uit het slaven tijdperk, waar figuren zoals Prem, voor wat geld mogen schreeuwen, wat boze blanke linkse mensen willen horen (Denk aan mensen als Van Nieuwkerk).

 19. Satty

  Hypocriet gelul. Al deze omroepen hebben leden met een politieke kleur en achtergrond. Ashfin laat duidelijk zien waar rechts tuig voor staat, liegen en bedriegen.

  1. RPML

   Satty, reageer je nog?
   dagelijksestandaard.nl/2019/03/doodsbange-linkse-historica-nu-al-bevreesd-voor-volgende-stap-thierry-baudet-wordt-nieuwe-premier-van-nederland/

   1. Lugar

    Nee joh, laat slapen dat wicht!

    1. TD

     Lugar:
     Satty droomt over “AFRICA”!
     Ik snap niet dat ze er nog niet woont,of zou het iets te maken hebben met gratisgeld in Nederland?

  2. TD

   Satty:

   _ _ _ _ _

  3. Niet L niet R

   Ja alleen maar puur rood, triest maar waar!

  4. DeBruijn

   @ Satty

   Je hebt zeker een grote bek, nu ben ik weer rechts tuig.

   Wat is de reden dat je in dit land woont, je hebt zo een afkeer van ons. Soms probeer je het even goed te praten, maar je hebt gewoon een hekel aan ons blanke mannen.

   Dan gek vinden dat mensen op de FvD stemmen als zij keer op keer horen dat wij allemaal kl..tzakken zijn door jou en je mensen en de linkse kliek die iedereen met een andere mening wegzetten als nazituig en fascisten.

   Weet je als ik in Marokko had gewoond, dan had ik dit mensen nooit zo beledigd als jij ons doet. En als ik hen zou verachten (ik veracht niemand, alleen kromme denkbeelden en hypocrisie), dan had ik mijn koffer gepakt en verhuisd.

   1. Seneca

    @debruijn
    laat dat mens toch. het is een homofiele, lesbische transgender en zij heeft i.v.m. haar afwijking – om aan vervolging te ontkomen – hier asiel met gratis geld gekregen. ook de kosten van haar geslachtsverandering zijn door ons (pardon: Afrika) betaald.

  5. DeBruijn

   @ Satty

   Zeg aub nooit meer dat wij eigenlijk wel hetzelfde zijn. Ik scheld niemand uit, noem mensen niet minder intelligent, rovers, verkrachters, tuig of gekken.

   En ik heb niet zo een haat voor het land waar ik woon als jij dat hebt.

   Je wilt geaccepteerd worden, maar je accepteert andere meningen ook niet. Alleen maar schelden en de slachtofferkaart trekken dat je je mening niet mag geven. Wat doe je hier dan? Zijn jou reacties dan geen meningen? Hebt iemand die tegengehouden?

   Jij kan net zo min met andere meningen omgaan, als de mensen die jij steeds beschuldigd.

   Als je zo lief was, dan had je niet hele bevolkingsgroepen bewust nazi’s, NSB’er, fascisten of rechts tuig genoemd.

   Dat heeft niets met fatsoen of liefde te maken, je bent gewoon een gefrustreerde en afgunstig persoon, die alle ellende in de wereld op ons projecteert, net zoals sommigen dat doen hier op mensen van buiten.

 20. poldi

  Gezien de sfeer om Thierry Baudet met bedreigingen zoals “Volkert, waar ben je” en het wegzetten van TB als racist en/of fascist door bekende journalisten en linkse politici, is er voor hem een gevaarlijke situatie ontstaan.
  Ik hoop dat hij goed wordt beveiligd en dat hij niet net als Pim Fortuyn wordt vermoord.
  Als dat onverhoopt mocht gebeuren, dan zijn de rapen gaar en breekt er mogelijk in Nederland een opstand uit.

 21. Punt50

  Er moeten nog veel meer van die links-tokkies zoals Prem op de buis uit hun slof schieten, zodat de mensen goed kunnen zien hoe walgelijk ze eigenlijk zijn. Mensen trekken daar conclusies uit…

 22. Ad Fundum

  Stevo Akkerman, vandaag in Trouw, rekent genadeloos af met de heilsleer van Baudet. Geniaal geschreven, ‘Als dit geen gødloze heilsleer is, dan weet ik het niet meer. Of Baudet moet zelf die gød zijn.’ Thierry is geen blijvertje als hij op deze manier door gaat, inbinden of uitdrogen is het voor het Forum. En dan moet hij aan het infuus.

  1. Vliegenvanger

   Alweer zo’n populist, man accepteer je verlies. En kom onder die steen vandaan en zet je oogkleppen af.

   1. ishotya

    Will the real populists please stand up?? En nog hebben ze het niet door he. Naja hebben alweer n goed voorbeeld gehad van het niveau van onderwijs in dit land,misschien kun je ze het dan ook weer niet kwalijk nemen.

    1. Vliegenvanger

     Nog zo’n oogkleppen drager.
     Ben blij dat Afshin Ellian wijzer is als jij, en dat die wel de waarheid durft te zeggen.
     Wegkijkers hebben in Nederland de overhand. Helaas.

 23. C.A.Barstow

  De media is een smerig links ratten nest,
  als wij niet uitkijken gaat het de zelfde kant op als ten tijde van Pim Fortuyn en we weten nog heel goed hoe dat is afgelopen.
  Het nest moet in de nabije toekomst grondig uitgemest en ontsmet worden en bemand met echt onafhankelijke journalisten, hef de NPO en de NOS desnoods helemaal op en begin opnieuw met werkelijk goede en onafhankelijke nieuwsvoorziening, een heel belangrijke taak voor FvD.

  Stem in mei ook FvD!

 24. Bes Tolen

  Op tv en radio, commercieel en niet commercieel, mogen heel veel ”maatschappelijke” organisaties gratis en dat betekent op kosten van de belastingbetaler hun vaak walgelijke of totaal onzinnige verhalen uitzenden. Vooral op zondagen maar ook door middel van gratis adverteren de hele week door, zoals door ”liefdadigheidsorganisaties”, die trouwens al te vaak de waarheid geweld aan doen. Dat alles moet van de buis en radio worden gegooid. Voor advertenties moet in alle gevallen de volle prijs -met btw- worden betaald voor wie of wat ook wil adverteren.
  Daarbij: de kosten voor geestelijke gezondheidszorg lopen door alle valse indoctrinatie alleen maar op. Het sterkst van alle kosten gezondheidszorg. Maar door haar valse voorkeuren is de politiek hiervan mee één van de hoofdschuldigen.

 25. Vliegenvanger

  Hoop dat de FvD veel groter gaat worden, en beginnen met de subsidie van de Nederlandse Populistische Omroep stop te zetten.
  Deze omroep mag geen belasting geld ontvangen van de belasting betalen de burgers die daar weg gezet worden als domme mensen.
  Stop de NPO!!.

 26. Niet L niet R

  Ik kijk uit principe niet naar DWDD,Jinek en Pauw ik word misselijk van die linkse lieden, die uitsluitend links lullen, maar rechts hun zakken vullen!
  Hopelijk krijgen wij snel een nieuwe regering die de NPO 50 procent minimaal minder subsidie geeft!

 27. Vliegenvanger

  Als alle idioten nu eens gaan protesteren tegen de Nederlandse Populistische Omroep
  Zodat de subsidie stop gezet gaat worden, dan kan het er opeens heel anders uit gaan zien. Nederland in protest tegen de NPO.
  Hier gebruiken ze subsidie geld om mensen te demoniseren.

 28. Peter Loosduinen

  Tim Engelbart zingt onder de douche en is best goed in het bakken van aardappelen.
  Hij heeft nu ook een goed artikel geschreven !
  100 % mee eens !

 29. Michael M

  In mijn tijd 1989 had je die overdreven linkse gedrag veel minder. Het lijkt wel of het met de jaren erger wordt en dat is van deze groepen een pure verveling. Zoekende naar sensatie. Toen de militaire dienstplicht in 1993 werd afgeschaft is dit soort situaties vanaf de volgende eeuw 2000 tot 2019 alléén maar explosief gestegen. Laat de militaire dienstplicht weer terugkomen en waar links ook weer verplicht de militaire dienstplicht vervuld en worden ze weer echte mannen zoals ik. Heb discipline, normen en waarden aan overgehouden en help ouderen met oversteken en houd de deuren voor mensen open en laat ieders in elkaars waarde wie je ook bent en wat je ook doet. Ik teken voor de terugkeer van de militaire dienstplicht zodat ze na de dienstplicht al het kinderachtige zoekende gedrag naar iets wat er niet is hebben afgeleerd hier in Nederland.

 30. Jumping

  Ik geloof niets meer van media, die zich vaak etaleert als onafhankelijk/objectief.
  Iedere media leeft of van de staat, of van de adverteerders en die bepalen het voortbestaan van de media.
  Dus onafhankelijk of objectieve journalistiek
  Bestaat alleen in dromenland.

 31. Bes Tolen

  Michael M. De militaire dienstplicht kwam er op neer, dat alleen de ”betere helft” in dienst moest. [Die ”betere helft’ verloor maatschappelijk daardoor terrein. Op achterstand gebracht. Een vreselijk gevolg van de militaire dienstplicht]. Dus uw middel zou niet helpen want de selectie is er dan niet naar. Want wie zouden dan niet onder de wapenen worden geroepen? Wel, de lieden die de door u gewenste correcties het meest nodig hebben.

 32. Abdullah de vliegende hollander

  afshin heeft echt gelijk…..

  Men kan bijna zeggen uit het voorbeeld die Afshin gaf over links dat, Links zich ontpopt in rechts door Thierry te vergelijken met Hitler tijd….

  Slimme man hoor trouwens deze Afshin, hopelijk is iedereen een beetje wakker geworden als het gaat om niet met vieze vingers te wijze naar Thierry FvD

 33. Pescador

  In nederland moet geleerd worden dat rechts ook rechten heeft, jaren lang heb ik moeten aanhoren dat als er iemand een erge krimineel was dan was hij vast wel erg rechts, maar waneer ben je een krimineel? Als je steelt in de winkel of als je steelt van het volk, als een huisbaas zijn wil oplegt aan huurders of als de lingse regering ons dwingt tot zaken die we echt niet willen.
  Zijn we krimineel als we lijders zijn van een motorclubje, of zijn we krimineel als we de leiders van een land of europa zijn.
  Dit zijn zo maar wat voorbeelden, maar als ik echt alles van rutte 1 tot en met 3 zou gaan uitzoeken en goed op papier zou zetten dan zat rutte de rest van zijn leven in de gevangenis. En vreemd genoeg heel veel lingse rakkers ook.
  Dus janken over rechts door die linkse bandieten heeft geen enkele zin, wanneer allse goed bekeken wordt hebben die linkse meer kapot gemaakt dan goed is voor nederla nd

 34. DidiMadloba

  De VVD en andere partijen vinden dat de Publieke Omroep er voor iedereen moet zijn, en zetten daarom het unieke Nederlandse systeem van omroepverenigingen onder druk. Sander Dekker, nu een minister die binnenkort wel zal moeten aftreden, dwong omroepverenigingen te furseren – zodat ze een stuk va hun eigen gezicht verloren.
  Zo was ik lid van de BNN maar kreeg ik de linkse VARA erbij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.