Walgelijke Geert Wilders gebruikt aanslag in Christchurch om islam weer een schop te geven

Geen categoriemrt 18 2019, 10:00
Ongelooflijk.
Als je wilt weten hoe zeer Geert Wilders geradicaliseerd is hoef je alleen maar even naar deze tweet van meneer te kijken:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1107263946388631552
Hij begint dus met het veroordelen van de vreselijke aanslag, uitgevoerd door een blanke Nazi, in Nieuw-Zeeland. Maar dan komt zijn échte boodschap (kijk maar: hij besteed daar significant meer woorden aan dan aan de veroordeling van het nazi-geweld): links en de islam zijn fout, fout, fout, een gevaar, en ga zo maar door. Dat hij daarmee deels de mening onderschrijft van de aanslagpleger -- die feitelijk hetzelfde schreef in zijn absurde, megalomane, gestoorde manifest -- is hem blijkbaar om het even.
Het zegt alles over Wilders en diens geestestoestand. De man kan alleen maar zeuren en klagen over, en afgeven óp de islam. Een ranzige nazi-terrorist pleegt een aanslag op onschuldige moskeegangers in Nieuw-Zeeland, en wat doet Geertje? Die gebruikt de gelegenheid maar wat graag om maar weer eens af te geven op 'de islam.' Het is triest, zielig, maar eigenlijk ook gewoon gevaarlijk.
Maar ja, dat mogen we blijkbaar niet zeggen over Geertje, want dan 'demoniseren' we hem zogenaamd. Het feit dat hij een hele religieuze bevolkingsgroep demoniseert zal zijn achterban daarbij een zorg zijn.
Nou, helaas, dat spel speel ik niet mee. Wilders is doorgeslagen -- hij is compleet geradicaliseerd, hij kent geen schaamte meer, zegt dingen die een verstandig mens nooit zou zeggen, en bewijst totaal geen compassie te hebben met islamitische slachtoffers van nazi-terreur. Die arme mensen zijn doodgeschoten toen ze naar de moskee gingen -- en Wilders geeft hen en hun religiegenoten in Nederland nog even een schop na.
Ga je schamen Geert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten