Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”

Met zoveel geschokte linkse reacties kon het natuurlijk niet uitblijven: na het roepen van ‘nazi’ en ‘jaren ’30’ zijn er enkele figuren die overgaan op de volgende fase: het fantaseren over het plegen van een moord op de leider van het zegevierende Forum voor Democratie. In dit geval wil een universitair docent uit Utrecht de moordenaar van Pim Fortuyn een nieuwe “target” geven.

D2LorTgW0AEf4O4.jpg large

Volkert, waar ben je?Aldus de vrij bizarre vraag van Corné Hanssen in een Facebook-discussie over de klinkende FVD-verkiezingsoverwinning van gisteren. Kennelijk is menigeen op links ernstig verbijsterd, en weet men van gekkigheid niet meer wat te zeggen. Dus moeten we radio-uitzendingen aanhoren, waarin Thierry Baudet wordt neergezet als een soort herrezen Heinrich Himmler.

Geen wonder dus dat menig links “intellectueel” meent dit pleit te moeten beslechten met een onoverwinnelijk wapen: de kogel. In dit geval is het Corné Hanssen (betrokken bij opleidingen “Islam en Arabisch”, “Religie en samenleving” en “Religious Studies” aan de Universiteit Utrecht) die heimelijk droomt over de moordenaar van Pim Fortuyn, die z’n oude Fire Star weer uit de mottenballen haalt om opnieuw een populaire rechtse politicus van het leven te beroven.

Hoe vaker je naar z’n korte tekst kijkt, hoe afgrijselijker het wordt. Snapt Corné zelf dat hij hier aanzet tot het om zeep helpen van de democratie? Ik bedoel: allemaal goed en aardig dat je FVD-aanhangers “paupers” noemt op je feestboekmuur. Dat is mischien een beetje kinderachtig, maar dat moet je helemaal zelf weten.

Maar aanzetten tot moord? Ben je nu helemaal op je politiek-correcte achterhoofd gevallen?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

143 reacties

 1. Marija

  Onmiddellijk een aanklacht indienen Thierry, wat een schoft die tot zoiets oproept. HIddema weet er wel raad mee.

  1. Ikbenhetbeu

   Ben het helemaal met je eens. Aanklacht indienen, we weten allemaal dat er extreem linkse gekken rondlopen, de kogel komt altijd van links.

 2. BFG

  Is zo’n oproep niet strafbaar?

  1. F. Domela Nienhuis

   Reken maar. Maar ja, het OM meet met twee maten, zoals we weten.

   1. Lugar

    “(…) het OM meet met twee maten, zoals we weten.”

    Helaas kan en mag het OM een selectie maken in welke zaken ze wel en welke zaken zij niet openen of tot vervolging wensen te brengen. Het zou zomaar kunnen dat ze de levensechte bedreiging van Baudet liever niet oppakken.

  2. santiago

   Nee hoor. Links mag iedereen zomaar dood wensen. Maar als je roept dat je minder Marokkanen wil krijg je 2 jaar.

   1. Siemien

    Nee Santiago, dan ben je na 5 jaar nog steeds bezig.

  3. sonar

   BFG alleen minder minder is strafbaar.

 3. marco1

  Voor het gemak er maar vanuit gaan dat de man zijn ontslag gaat krijgen of op zijn minst op non-actief word gezet.

  1. Arie B

   Dat zou me verbazen. Zijn chefs zijn ook knetter links..

 4. DeBruijn

  Doodziek word ik van die zelfverheven linkse mensen die zeggen voor verbinding te zijn, maar anderen wel dood wensen of anderszins uitschelden.

  Dan gek vinden dat FvD wint in den landen?

 5. henkie

  Je zou denken dat er een punt komt dat dit soort mensen kunnen worden opgepakt?

 6. RPML

  De man denkt dat zijn vakgebied overbodig gaat worden en anticipeert daar alvast op: een oproep voor gratis woonruimte met water en brood; meteen oppakken en voor de rechter zetten. Links is altijd zo verbindend en inclusief toch, behalve als het niet in hun straatje past.

 7. F. Domela Nienhuis

  Zie ik op de link die naar Retecool.nl verwijst ook het werktelefoonnummer van Corné Hansen 030-2536165

 8. Rien Noppen

  Als je, zoals elk fatsoenlijk mens, onpasselijk wordt van Baudet is negeren echt verstandiger.

  1. Sprookjesfiguur

   @ RN

   Ik las laatst iets met; ‘het is goed dat er een God is’

   1. umhnz

    het is goed dat er een Baudet is’
    Zo beter?

   2. Siemien

    Precies SF jij laat Reintje finaal door het ijs zakken..

  2. F. Domela Nienhuis

   Bij jou geen bier en chips ter viering van de zegetocht van Thierry Baudet. En waarom word je zo onpasselijk van hem? Heeft de PvdA soms een zetel verloren of zo dat je zo chagharijnig bent?

  3. F. Domela Nienhuis

   Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.

   Er hangt geweld in de lucht. Hysterisch geweld. Een dreiging die niet te stoppen lijkt. Een irrationele haat die onvermijdelijk ontaardt in moord en doodslag. Gewelddadige emoties. In allerlei gradaties gevoed en gelegitimeerd door de media, politiek en intelligentsia.

   Iedereen wordt gemobiliseerd in de strijd tegen een democratisch gekozen president. Een foute man omdat hij niet beschikt over de juiste politieke kleur en nestgeur.

   Fascisten
   Linkse tegenstanders trekken scheldend, schoppend en slopend door de straten van het vrije Westen. Andersdenkenden worden gemolesteerd. Film- en popsterren flirten met bomaanslagen, staatsgrepen en onthoofdingen. Politici organiseren protestdemonstraties en vergelijken hun opponenten met nazi’s en fascisten. Psychologen hebben de president ongezien als geestesziek gediagnostiseerd. Dag- en weekbladen fantaseren breeduit over de moord op Donald Trump.

   Superioriteit
   Politiek is emotie. Althans in linkse kring. Alles draait om gevoel. De geborgenheid van een groep gelijkgestemden. De status en autoriteit van morele superioriteit. Twijfel is overbodig. Links staat immers aan de goede kant van de zaak. Wentelen in de verheerlijking van Obama of in je afkeer van die duivelse Trump, leidt tot hetzelfde resultaat: dat gelukzalig gevoel van verheven saamhorigheid.

   Diversiteit
   Links, altijd op zoek naar groei, gaat voor Diversiteit. Moslims, Afrikanen, homo’s en lesbiennes worden met open armen ingesloten. Mits ze geen rechtse ideeën koesteren. Want links is dol op mensen die anders zijn maar niet op andersdenkenden. Linkse vrijheid is een paradox. Je bent vrij te verkondigen wat je wilt zolang het maar links is. Wie zich niet conformeert aan het gedachtegoed wacht harde handen die je verwijderen uit de groep. In een door links gedomineerde wereld is dat een sanctie die menigeen afdoende intimideert.

   Geïndoctrineerd
   De media, het onderwijs en het bestuursapparaat zijn na ‘de mars door de instituten’ van de babyboom-generatie volledig in handen van links. Dit is inmiddels zo gewoon dat de nieuwe in linkse ideeën gemarineerde generaties niet eens beseffen hoe geïndoctrineerd ze zijn. Docenten op basisscholen vertellen kinderen spookverhalen over rechtse politici. Middelbare scholen behandelen geschiedenis vanuit een links perspectief. En alle sociale faculteiten bedrijven uitsluitend linkse ‘wetenschap’.

   Franse revolutie
   Het Westen wordt in toenemende mate geteisterd door de filosofische erfenis van de Franse revolutie. Een intellectuele geweldsorgie die Frankrijk letterlijk heeft onthoofd. Het land verloor voorgoed zijn leidende positie. Het speelt op het technologische toneel van vandaag geen rol van betekenis. Frankrijk is hét land van de sociale wetenschappen. En ondanks de vernietigende economische neergang houdt het hardnekkig vast aan zijn revolutionaire beginselen.

   Potentaten
   Parijs was en is het exportcentrum van linkse ideologie. Het bood en biedt onderdak aan tirannen uit de hele wereld. Aan de boulevards wonen Latijns-Amerikaanse gangsters, Arabische despoten en Afrikaanse potentaten gebroederlijk naast elkaar. Pol Pot werd er ideologisch geschoold, ayatollah Khomeini door Foucault op zijn troon gehesen en Mao door het echtpaar Sartre van bloedvlekken ontdaan aan de man gebracht.

   Utopisme
   Door de mei-opstand van 1968 heeft dit dwaze Franse denken alsnog kans gezien de Angelsaksiche wereld te veroveren. De elite is gezwicht. De bevolking biedt weerstand. Dwangmatig utopisme versus pragmatische behoudendheid. Dat is de kern van de crises waarin wij ons bevinden. Twee wereldbeelden gedoemd om te botsen. De geschiedenis leert dat links geen nederlaag kan accepteren. De neiging tot zelfreflectie ontbreekt. Utopisch links grijpt uiteindelijk altijd naar geweld.

   Ophitsing
   In Nederland heeft dit al eens eerder geleid tot moord en doodslag. De aanjagers van het politieke geweld zijn daarvoor nooit ter verantwoording geroepen. Dat hoofdredacties, politici en bestuurders opnieuw de vuren van politieke haat aanwakkeren is levensgevaarlijk en volstrekt verwerpelijk.

   Het is een heilloos pad. Wie nu niet rechtsomkeert maakt is verantwoordelijk voor het geweld dat niet aflatende ophitsing onvermijdelijk oproept.

   1. Original NL

    F.D.N..++++++

   2. Ikbenhetbeu

    ++++++++

  4. Siemien

   Als je, als elk fatsoenlijk mens, en dat zijn er natuurlijk echt verschrikkelijk veel, onpasselijk wordt van Rientje is negeren echt verstandiger.

   1. Jacco

    Ik dus word onpasselijk van rientje

  5. BB

   @Rien Noppen

   Check! Weer de term ‘fatsoendelijk’.
   Hoe triest kun je zijn?

 9. Adriaan

  Hier schieten woorden te kort. Deze man is ernstig ziek.

  1. van Urk

   Daar is een partij als de FvD voor het leven geroepen. Alle loslopende zieke mensen met moordneigingen meteen gaan vastzetten. De ene Linkse trol wil de Noordoostpolder laten verdwijnen en de andere Linkse trol wil weer op politici gaan schieten. Maar verder zijn het voorbeeldige deugmensen hoor…

 10. Gekko

  Het onderwijs is zo ongelooflijk geradicaliseerd links. Ik zie dat ook in eigen omgeving.

  Maar deze haat tegen het FvD, en Baudet in het bijzonder, komt ook door de huidige D’66 minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven. Vandaag deed zij een demoniseertweet uitgaan, zoals we die ook al gezien hebben van haar D’66 collega-ministers Kasja Ollongren en Sigrid Kaag.

  Iedereen die een andere mening heeft mag kennelijk kapot gemaakt worden. Walgelijke democraten.

  1. Heinz

   Wat heeft Kajsa ermee te maken ? “Het Amerikaanse zakenblad Forbes omschreef haar onlangs als een rolmodel voor jonge vrouwen, en velen fluisteren dat ze de toekomstige minister-president is. Waar gaat die tweet eigenlijk over. Baudet zal haar hard nodig hebben!

   1. Siemien

    Aldus onze adolfje

   2. Gekko

    D’66-er Ollongren heeft vorig jaar Baudet gedemoniseerd door hem een gevaarlijkere populist te noemen dan Fortuyn en Wilders. En dat terwijl ze sprak als minister en vice-premier. Rutte heeft dat laten passeren, waar hij haar als MP tot de orde had moeten roepen.

    De kiezer heeft gelukkig wel een duidelijk signaal afgegeven: D66 heeft 40% minder stemmen gekregen. Rolmodel of niet, Ollongren zal nooit MP worden.

    1. C.A.Barstow

     Ollonkreng is natuurlijk ook uitgespeeld, en dat vind een heel grote bevolkingsgroep helemaal niet erg!

     Stem ook in mei FvD!!!

 11. Ries

  De oproep lijkt me vele malen erger dan het ‘minder,minder’ van Wilders. Waar blijven de voorgedrukte aangifteformulieren? Je kunt nog zo links zijn, maar deze oproep is wel heel erg smerig. Voor het gerecht met deze idioot!

 12. Henk-Jansen

  Ik ben zelf ook niet blij met hun overwinning maar dit is buitengewoon onsmakelijk. Meneer zal het vast niet serieus bedoeld hebben maar dit gaat alle perken te buiten.

  1. marco1

   @Henk-Jansen:Ja als een meneer of mevrouw van het links gekleurde spectrum iets zegt dan is het niet zo bedoeld, moet je relativeren, in een opwelling van emotie of misplaatst grappig bedoeld maar alles wat het iemand van rechts zegt uiterst serieus nemen en zien als een grootgevaar dat gestopt moet worden. Toch?

  2. Raveltje

   Een docent van een universiteit die iets zegt
   Zegt dat met het volle verstand:
   Dus oproep tot moord, omdat hij waarschijnlijk
   liever iemand als Kuzu aan de macht zag komen
   Of is die gedachte te eenvoudig ?

 13. poldi

  Thierry, ga aub gelijk een aanklacht indienen tegen deze intens vervloekte linkse schoft !

 14. poldi

  Universiteiten zijn bolwerken met overwegend linkse besturen.
  In zijn overwinningsspeech haalde Thierry ook terecht het onderwijs aan.

  1. santiago

   Nou, Leiden niet hoor.

 15. Beukman

  Niet netjes van deze man, en bovenal onverstandig.
  Hij zal het weten ook, want vanaf nu gaan hij, zijn vrouw en zijn kinderen door Thierry’s stoottroepen worden bedreigd met moord en verkrachting. Ik zie dat ook DDS dit inmiddels faciliteert door het plaatsen van een telefoonnummer.

  1. umhnz

   Quote : DDS dit inmiddels faciliteert door het plaatsen van een telefoonnummer.
   .
   Moet vol weemoed denkend aan de goedbedoelde maar vergeten huisregels.
   Vroeger, toen je echte Jorrissen had was alles veel duidelijker.

   1. Siemien

    Hou je d’r buiten Kok

   2. Beukman

    @uhmnz
    Het zou helpen als de redactie iets actiever meelas.

   3. Gekko

    Wat is dat voor gelul, umhnz? Die man heeft zelfs zijn contactgegevens op het net gezet, niet DDS.

    1. Beukman

     @Gekko
     Een van de potsers alhier heeft het telefoonnummer van deze docent op DDS geplaatst (in deze draad).
     Waarom denk je dat hij dit gedaan heeft?

     1. marco1

      Ik hoop dat ze hem flink lastig gaan vallen voor zijn uitspraken. Prima move van die ene DDS reageerder.

     2. Rien Noppen

      Q.e.d.

     3. marco1

      Ik hoop dat iemand mij een keer uitlegt waar dat Q.e.d nu eigenlijk voor staat.

     4. Mariposa78

      Marco Q.E.D staat voor Quod erat demonstrandum in het latijn.
      Grove vertaling “hetgeen/ wat bewezen moet worden”
      Q.e.d. is een term wat vaak voorbij komt als een logische redenering bij wiskunde.

      Beukman je zegt wel dat het niet verstandig was hetgeen wat hij gepost heeft, maar jij neemt er ook geen afstand van en keurt het ook niet af wat er gepost is.
      En dan opeens kom je een verzinsel iets met stoottroepen moord en verkrachting.
      Vreemd hoe je nu de je de aandacht probeert af te leiden waar het werkelijk over gaat.

      Je lijkt nu op een bepaalde groep mensen die dit ook altijd roepen.
      We zijn niet allemaal zo maar het publiek afkeuren of elkaar erop aan spreken dat ze fout zijn ho maar.

     5. Beukman

      @Mariposa
      Ik schrijf toch echt: “Niet netjes van die man.” Wat valt hier anders in te lezen dan dat ik het afkeur?

      Inderdaad beschik ik niet over de juiste politieke correctheid om te verzwijgen hoe ik denk over het potsen van het telefoonnummer van de betreffende docent. Feit is dat gepubliceerde telefoonnummers stevast leiden tot het bedreigen van eigenaar van zo’n nummer en haar/zijn kinderen met de dood en/of verkrachting.
      Oudste voorbeeld dat ik me herinner is Trudy Prins, voorzitter van Stivoro. Toon haar NAW-gegevens werden getoond op geenstijl, kreeg zij bedreigingen van de Roze Khmer dat haar kinderen anaal zouden worden verkracht.

      Haha, grapje, kreeg toen een ieder te horen die dit ver over de grens vond gaan.
      Hoezo dubbele moraal? Of zullen we dan de uitspraak van de docent ook maar afdoen als een grapje?

     6. Mariposa78

      Beukman je zegt alweer dat het niet NETJES is wat er geschreven is maar niet dat je er afstand van neemt.
      Dat is het probleem.

      Zoals ik al eerder aangaf in een eerder reactie al aangaf je lijkt wel op een bepaalde groep wat nooit en te nimmer verantwoordelijk neemt en zal nemen.

      Het doorgeven van publieke gegevens die trouwens openbaar zijn is idd niet netjes en heeft niets vandoen met dubbel moraal maar meer met fatsoen.
      En het oproepen tot moord heeft niets met een grapjes te maken ofwel?

     7. Beukman

      @Mariposa
      Zoals ik al schreef, ben ik niet zo van de politieke correctheid. Ik maak dus zelf wel uit welke woorden ik gebruik om mijn mening te geven, óók als die woorden niet in de Catechismus der Neo-Politieke Correctheid staan.

      Overigens heeft de docent zijn uitspraak verwijderd en zijn excuus aangeboden. Het was waarschijnlijk bedoeld als grap; op het moment zelf besefte hij niet dat je over bepaalde zaken beter geen grappen maakt.

     8. Mariposa78

      Dus Beukman,
      Jij neemt dus geen afstand om de roep tot moord en vind dat het wel kan.
      Het is goed om te weten dat je dit dan ook als een grap/ humor ziet.
      Verder heeft het niets met het Catechismus (bijbel of geloof) te maken of met wel politieke correctheid of niet.

      En jij dacht dat ik je vergeten was he!

     9. Beukman

      Nee hoor @Mariposa, ik heb geen moment gedacht dat je me vergeten was, ik weet heus wel dat je aan me denkt.
      Ik vond het grapje van deze docent over het randje; niet netjes, zoals ik eerder opmerkte. Met grapjes over moord moet je in sommige gevallen oppassen. Dit was zo’n geval.
      Als je in bovenstaande woorden iets wil lezen dat er niets in zit, dan is dat uiteraard jouw goed recht. De vraag is alleen wie je er een plezier mee doet.

      Wat neo-politieke correctheid betreft: bepaalde rechtse lieden eisen tegenwoordig op hoge toon dat je in de juiste bewoordingen afstand neemt van dingen die hen niet bevallen.
      Dat is precies de politieke correctheid die je vroeger vooral bij links aantrof.

      Je hebt het kennelijk niet door, maar je gedraagt je als een misdienaar van de Rechtse Kerk, helaas voor jullie kan ik niet worden geëxcommuniceerd, ik heb er immers nooit ingezeten.

     10. Mariposa78

      Eindelijk het hoogste woord is er uit:
      “Met grapjes over moord moet je in sommige gevallen oppassen.”
      Dus je vind het te ver gegaan al vind je het nog steeds dat het om een grap gaat zucht.

      Dat lees ik inderdaad en er zit niks anders er tussen in.
      Al beweer jij van wel wat niet zo is.

      Op je vraag wie ik er mee een plezier doe ja dat is voor mij een weet en voor jou de vraag.

      Afstand nemen van zaken die mij niet bevallen ha ik vraag aan jou om een eerlijk en duidelijk antwoord, niet om de hete brij heen draaien of het spelen met woorden TO THE POINT.
      Ik snap dat dit het moeilijk voor je is want je kan alleen maar in hokje denken en dat veracht ik.
      Dat je mij als rechts beschouwd dat vind ik een belediging aan de personen die rechts zijn, realist ja vandaar ook de bijnaam Asimov.
      En weer die link naar de kerk?
      Wat is dat nou jij en de kerk?
      Heb je wat gemist in je leven dat je er nu juist naar hunkert en er niet voor uit durft te komen zoals de homofielen en lesbiennes dat doen?
      Geeft niet hoor ieder zijn ding al heb ik wel respect voor de homofielen en lesbiennes.

     11. Beukman

      Natuurlijk is het een grap, @Mariposa. Zoals alle bedreigingen door Geenstijl-aanhangers richting hun slachtoffers met anale verkrachting ook grappig bedoeld zijn.
      Zoals de doodsbedreigingen en -verwensingen jegens mij en mijn kinderen op DDS ook (hoop ik) grappig bedoeld zijn.

      Maar wat is nu eigenlijk je punt, misdienaar Mariposa? Ga jij mij voorzeggen welke woorden ik dien te gebruiken tav de misplaatste grap van de Utrechtse docent? Of wat wil je eigenlijk?

  2. santiago

   Corneetje zit vanavond wel bij DWDD om te zeggen dat hij het niet zo bedoeld heeft.

  3. Bosche draak

   En dan zit hij nog in Utrecht ook, je ziet maar weer diploma’s maken je niet persé slim.
   Nou zijn het behoorlijke kenmerkende studies die die blaag onder z’n riem heeft.

   Als je dit soort walgelijkheden hoort dan krijg je toch de neiging om zo’n schaamteloze schoft een taart/ei/dikke tomaat te laten koppen.
   Of een ferme “bitch slap” langs z’n kakement dat hij spontaan z’n verstand terugkrijgt.

   Tuig dat het is, bah bah bah…

  4. Gekko

   Beukman, jij bent net zo walgelijk als dir Corne.

   1. Beukman

    @Gekko
    Omdat ik de woorden van deze docent afkeur? Ben jij niet een beetje in de war?

    1. Siemien

     Beuksülsün is een grote leugenaar als hij dit zegt.

     Beuksülsün zegt: ik keur het af maar zegt vervolgens “vanaf nu gaan hij, zijn vrouw en zijn kinderen door Thierry’s stoottroepen worden bedreigd met moord en verkrachting.”

     Je bent ziek en een idioot natuurlijk, ook omdat dit jouw zieke gedachte is…

     1. Beukman

      Ik ben niet van de politieke correctheid, @Siem. Wat er ziek is, is het feit dat de Roze Khmer keer op keer wordt ingezet om tegenstanders kalt te stellen.

      Wat deze docent heeft gedaan valt af te keuren. Net zo valt het plaatsen van zijn NAW-gegevens af te keuren; hopelijk hoef ik jou niet te vertellen waarom.

   2. Gekko

    Nee Beukman, omdat je suggereert dat FvD stoottroepen heeft die verkrachten en moorden. Een overduidelijke verwijzing naar de SS en het nazidom.

    Je bent een ongelooflijk min vies ventje. Met jou praat ik niet meer.

    1. Beukman

     Jij kan niet lezen, @Gekko. Maar dat was me al eerder opgevallen.

  5. Punt50

   @ Beukman

   Jij meet met 2 maten. Het is niet alleen niet netjes/onverstandig, het is ronduit SCHOFTERIG wat Corné Hanssen hier deed. Stel dat ik bijv. zeg; “Zijn er geen homo-haters beschikbaar om Jetten af te vlammen?”, dat zou jij op je achterste benen staan toch?

   Bah.

 16. Ritter

  Pim Fortuyn werd vermoord door een linkse activist na een hevige media haat hetze tegen de persoon Pim Fortuyn. Ook politici en anderen deden mee aan de demonisering van de persoon Fortuyn.

  Geert Wilders leeft nog omdat hij beveiliging heeft. Anders was hij waarschijnlijk al vermoord.

  Baudet krijgt nu precies met hetzelfde te maken; een haat hetze tegen zijn persoon.

  Laten we hopen dat Baudet ook goede beveiliging krijgt. Want zonder beveiliging loopt zijn leven gevaar gezien de (media) haat hetze tegen zijn persoon.

  1. Heinz

   Als Baudet ergens aan onderdoor kan gaan is het wel de continue lofzang op zijn persoon of de lauwerkransen om zijn nek. Een tip voor Baudet, pas op voor je vrienden, over je vijanden kun je zelf waken…

   1. Siemien

    Uiteraard neemt Adolfje Heinz het niet zo nauw en bagatelliseert hij het rustig eventjes

    1. Heinz

     Waarom zou ik het niet zo nauw nemen ? Met Baudet gebeurt niets. Alles zal zich uit kristalliseren, het is rustig afwachten, dat ist het wat ik meen.

 17. Pedrito

  Het wordt steeds duidelijker, links zwammen en intellectueel drammen gaat niet samen !

 18. Bosche draak

  En dan zit hij nog in Utrecht ook, je ziet maar weer diploma’s maken je niet persé slim.
  Nou zijn het behoorlijke kenmerkende studies die die blaag onder z’n riem heeft.

  Als je dit soort walgelijkheden hoort dan krijg je toch de neiging om zo’n schaamteloze schoft een taart/ei/dikke tomaat te laten koppen.
  Of een ferme “bitch slap” langs z’n kakement dat hij spontaan z’n verstand terugkrijgt.

  Tuig dat het is, bah bah bah…

 19. umhnz

  “Volkert, waar ben je?”
  Willen jullie meer of minder PvdA.
  .
  Zomaar wat vragen welke consequenties kunnen hebben.

  1. Siemien

   Spaans kokje hou je d’r buiten kok..

 20. Arnoniemuss

  @Domela Nieuwenhuis. Leert jouw reactie ons iets over het gedrag van het OM? Of over jouw vooroordelen. Ik denk het laatste.

 21. Pescador

  En mag die dan zomaar los blijven rond lopen? Of had hij hiervoor opdracht gehad van grappenhouse himself.

  1. Siemien

   Ja dat mag in Nederland

   1. Siemien

    Sterker nog, in Nederland laat men dit soort gewoon vrij waardoor 3 mensen van het leven woorden berooft..

    1. Rien Noppen

     worden beroofd

     1. Siemien

      Wat knap van je Rientje, zag je het in 1 x, echt wat fijn voor je zeg over die 3 vermoorden mensen hoor ik je dan weer niet…

     2. Heinz

      @Semien, 3 vermoorden mensen klopt ook weer niet. Lastig, die Nederlandse taal.

 22. Tguard

  Er is een grens aan vrijheid van meningsuiting en die wordt hier overschreden. Deze man moet opgepakt worden en sowieso uit zijn functie worden ontheven. Nb hoort de universiteit hier niet op aangesproken te worden?

  1. F. Domela Nienhuis

   Nou, de Universiteit Utrecht heeft wel degelijk wat uit te leggen wat het oproepen tot moord op andersdenkenden door een eigen werknemer betreft. Daar moet de Universiteit Utrecht consequenties aan verbinden.

  2. F. Domela Nienhuis

   Corné Hanssen heeft als daad van damage control zijn oproep tot moord van zijn facebook pagina verwijderd. En heeft nu het volgende berichtje geplaatst.

   In het heetst van de verkiezingsstrijd heb ik gisteravond een opmerking geplaatst op Facebook die ik uiteraard niet letterlijk zo bedoeld heb.

   Ik meende niet wat ik zei, en neem er met klem afstand van.

   Ook bied ik mijn excuses aan aan iedereen die deze opmerking gekwetst heeft.

   Er is natuurlijk niets van zijn excuses gemeend. Het is slechts damage control. Had deze dombo dan verwacht dat zo’n opmerking onbeantwoord zou blijven? Prima zaak dat velen hem op zijn facebook pagina de oren hebben gewassen.

   En kwetsen vind ik zacht uitgedrukt. Het ging hier niet om schelden. Het ging hier om een oproep tot moord en niets anders dan dat. Hij moet vervolgd worden.

   In het artikel staat ook een links naar zijn officiële universitaire account. Dat bevat ook zijn universitaire telefoonnummer en e-mail adres om hem aan te spreken op zijn oproep tot moord op andersdenkenden. Ik zeg: Doen!

   Hoe geestesziek moet je zijn om op te roepen tot moord. En de Universiteit Utrecht moet stappen tegen hem ondernemen. Je houdt toch ook geen kleuterneuker in dienst? Dan ook niet iemand die heeft opgeroepen tot moord.

 23. C.A.Barstow

  Waarom wordt dit stuk links vuil niet direct opgepakt?

  Direct een aanklacht indienen en hopen dat het zeer serieus genomen wordt,
  maar daar heb ik mijn twijfels over, naast de media is ook het justitiële apparaat door links volkomen vergiftigd en verpest.

  Stem in mei ook FvD!!!

  1. Jv

   Gaan we doen!

   1. rexm

    Juist,..

 24. Westerling

  Hoeveel van die zieke linkse mafklappers zijn er eigenlijk in Nederland?

 25. Willem Bever

  Corne ik adviseer je vanaf nu regelmatig achterom te kijken …domme man

 26. Jv

  Het wordt toch bij de beesten af met dat linkse tuig, en ontabene ook nog docent.
  Laten ze dit soort idioten maar neerknallen, dat voorkomt een hoop ellende want wat denk je hoe deze idioot leerlingen indoctrineert.
  Het wordt steeds erger met die linkse meute, die andermans mening niet meer respecteren. Op naar het land waar Pol Pot en Mao het voor het zeggen hebben.

  1. Henk-Jansen

   ‘Laten ze dit soort idioten maar neerknallen’. Jij bent zelf geen haar beter, uilskuiken!

   1. Jv

    Klopt, u ook niet want u bent volgens mij van hetzelfde bedenkelijk niveau, anders praat u een dergelijke uitlating niet goed.
    Jullie links gespuis moeten eens accepteren dat ook anders denkenden een vrije meningsuiting hebben, maar dat zult u niet begrijpen want de linkse indoctrinatie is u waarschijnlijk met de paplepen ingegoten!

 27. Abraham50

  Vrijheid van meningsuiting?
  In het juiste perspectief lezen?
  Niet zo bedoeld?
  Brainstorm sessie?
  Uit het verband getrokken?
  Niet juist geciteerd?

  Ik weet het niet.

  1. PMG

   Nee joh, schrijf gelijk verward, dat zijn alle professoren immers!

   Ik weet het niet, spuit elf! Probeer maar weer af te vlakken, het zal allemaal wel meevalen toch? Lekker verder leven in het paradijs, vooral geen verandering, daar kan ik niet tegen, leef volgens mijn gewoontes en da zo maar door!

 28. biggeorge

  Op staande voet de zak geven die docent!!

  1. Heinz

   😀

   1. Heinz

    En een zak met geld om goed van te kunnen leven. Maar dat doen wij niet, wij hebben docenten broodnodig. Docenten met een mening. Die hebben wij ook.

    1. biggeorge

     Iemand die een politicus dood wenst hoort niet op een universiteit thuis

 29. Michael M

  Deze Universitaire Docent in Utrecht onmiddellijk per direct vanaf vandaag ontslaan. Ook in de gaten houden en aangifte doen. Dat is weer zo iemand welke zijn ideeën niet zijn bevredigd uit onvrede en komt dan ineens lelijke zieke ideeën bij sommigen naar boven. 1 punt is dan wel: Die man heeft een gaatje in zijn hoofd.

  1. umhnz

   Quote: onmiddellijk per direct vanaf vandaag ontslaan.
   .
   Ik mis op staande voet.

 30. JohanD

  Deze man moet meteen ontslagen worden… geen belastinggeld naar deze moord oproeper! Schande!

 31. PMG

  Alleen al die studies zouden in Nederland afgeschaft moeten worden, zou wel eens weten welke Nederlanders uberhaupt deze richtingen bedacht hebben en invulling geven en voor wie dit is bedoelt en met welke achterliggende gedachte. Heb geen zin om het op te zoeken want heb net behoorlijk zwaar getafeld. Weten ze niks beters?

  De man is exit, daar hoeft verder geen tijd aan besteed te worden.

 32. Diederik van Walsum

  Moet deze gestoorde Corné Hanssen niet onmiddellijk aangehouden worden en daarna berecht worden in zake opruiing tot moord?

  1. Heinz

   Daar zit nog heel wat tussen, aanklacht, eis, verdediging, uitspraak, hoger beroep, rechten van de mens, dan ben je al weer toe de volgende kamer verkiezingen. Is toch geen onzin ? ‘Recht voor ‘Dummies’

  2. Original NL

   Idd Diederik..hierbij vergeleken is het minder minder van Geert kleutertaal…
   Ik hoop dat Thierry aangifte doet…!!!!

 33. Tante Sidonia

  Wat nu Den-Haag?

 34. Original NL

  Kan.ik ook wel zeggen…Breivik wanneer kom je vrij??
  Links is echt een verzameling van doodzieke figuren…met het iq van een pinda!

 35. Willem Bever

  @ Sidonia.

  Na is toch duidelijk Sodonia.

  Wij willen minder minder Corne

  1. Tante Sidonia

   Willem Bever

   Wie, wat, waar, welke Corne ?

 36. Veteraan

  Tja, ligt wel voor de hand hé.
  Hij werkt mee aan opleidingen Islam en Arabisch.
  Filosoof en religiewetenschap.

  Geïndoctrineerd door de islam en waarschijnlijk aan zijn hoofd te zien dol op jonge Arabische knullen. Is het onze zeer gewaardeerde Trol Noppen niet ?
  Hebben we eindelijk zijn adresgegevens.

  Zag net dat Corné Hanssen in Utrecht les geeft.
  Hé, daar woon ik ook.
  Tot van de week Corné Hanssen, gaan we even een goed gesprek voeren.

 37. nienke

  Daar was ik al bang voor dat dit zou gebeuren, wordt deze man niet opgepakt vraag ik me af.
  Hoe is het toch mogelijk dat links maar zeggen kan wat het wil en zelfs kan oproepen tot moord en dan nog smeekt om Volkert de waanzin ten top hier in Nederland.
  Ontslaan zo’n idioot.

 38. Abdullah de vliegende hollander

  ja opruiing is strafbaar…

  wat een mafkees is dat zeg..
  En dan noemt hij zich een onderwijzer aan de universiteit????

 39. Abdullah de vliegende hollander

  Een schande…

  Weet je jongens…
  deze docent aan de universiteit is een goed voorbeeld…

  Luister goed:

  wat is het verschil tussen een goeie en een zeer slechte docent universiteit?

  Niet de jaren ervaring die hij heeft als docent maakt een docent tot een goede docent…

  Maar het is het moraal die een docent een goede docent maakt….

  En blijkbaar heeft deze docent het moraal van Willem (aka neus) Holleder en zijn moord squad….

 40. janszm

  Dit sujet is al geschorst?
  Een moslimjongentje bij de nek pakken is natuurlijk veel erger.

 41. rexm

  Op zulke berichten niet meer reageren, meestal komen zulke figuren uit een NSB nest.

 42. Vrijedenkert

  Utrechtse universitaire docent, opleidingen “Islam en Arabisch”, “Religie en samenleving” en “Religious Studies” aan de Universiteit Utrecht…

  Dat is toch diezelfde instelling waar gesjeesd-links BIJ1 lid en antropologe Gloria Wekker(UvA) als hoogleraar de Aletta-leerstoel Gender en Etniciteit bekleed?

  Drs. aan deze instelling roept op tot geweld en zet aan tot moord op rechtse politicus en gesjeesd-links BIJ1 lid en werkzaam als nep-professor in flut-wetenschappen en dito flut-leerstoel bekleed werkzaam aan dezelfde instelling???
  Dit kan toch haast geen toeval zijn…

  En maar ontkennen dat het onderwijs in dit land niet links georiënteerd en geindoctrineerd is!

  1. Vrijedenkert

   Fout-links is na deze verkiezingen waarbij de uitslag hun blijbkbaar niet bevallen weer op diezelfde manier bezig als in 2002!

  2. PMG

   Ja, de minister vindt het ook al niet kunnen wat Thierry doet, zomaar het onderwijs van linkse propaganda verspreiding beschuldigen.

   Even voor degenen die meer willen: mijn zoon zit op de universiteit Groningen en wordt kotsmisselijk van wat daar uitgebraakt wordt, 1 grote gore linkse enge bende die kinderen indoctrineert!

 43. Marija

  Zojuist heb ik een email gestuurd aan Thierry Baudet om hem te wijzen op dit bericht bij DDS.

  1. Original NL

   Goed bezig Marija..!!

 44. Roel van de Laak

  Beste meneer Hanssen,
  Ik verzoek u om de verwerpelijke uitspraak mbt Baudet onmiddellijk te rectificeren. U roept op tot geweld en dat is verschrikkelijk/ onacceptabel!
  Met vriendelijke groet,
  Roel van de Laak

 45. jorisxl

  Ja weer zo linkse zakkenvuller en rechtswonende pakhuisrat ik hoop wel dat dit vieze mannetje ontslagen zal worden,ja de linkse nazi’s worden bang dan doe je gekke dingen rechtvaardige mensen uit maken voor alles en nog wat,alleen omdat wij willen dat ons land leefbaar blijft voor iedereen die mee doet genoeg is genoeg!.

 46. Rud56

  Zo’n verkapte oproep tot moord kan dus schijnbaar gewoon worden geponeerd.
  Geen OM, geen burgemeesters op hun achterste benen, geen politiebureau’s geopend voor het doen van aangifte en alwaar de voorbedrukte formulieren al klaar liggen (politiebureau’s die normaal dicht zijn), geen opgeklopte media-aandacht!

  Neen, niets van dit alles, want het betreft hier zo’n links doorgeslagen gek! Zo’n GL-type dat zijn eigen land, identiteit en cultuur verlochend ten koste van de zielige en vooral islamitische buitenlander die zich hier heeft genesteld.

  Zo’n gek die ook nog zijn idioot gedachtegoed als docent bij onze kinderen kan inprenten, onze kinderen ermee vergiftigd!

 47. Tegenpartij

  Waarom kan de politiek en de media het niet accepteren dat wij Nederlanders ( iedereen met een Nederlands paspoort anders wordt ik een racist genoemd ) ontevreden zijn. De uitslag lijkt mij een zeer duidelijk signaal. Accepteer dit en doe hier iets mee.

  1. Lugar

   “Accepteer dit en doe hier iets mee.”

   Een heel verstandig advies. Ik vrees alleen dat de arrogantenziekte bij het zittend pluche ongeneeslijk is geworden.

   Alleen wegsturen zal nog een optie zijn. Dit is exact wat FvD gaat doen.

 48. Lex

  Nou Thierry aangifte doen tegen deze ultra linkse gevaarlijke kwal.

 49. Lex

  Mij god wat word Thierry door de linkse stront getrokken niet normaal.

  Wat lijkt dit toch veel op de overwinning van Trump in Amerika.

  De idiote linkse milieugekkies kunnen het gewoon niet verpoppen.

  Ze zullen nu echt gaan spitten en graven in het verleden van Thierry en alle registers gaan open trekken om hem een hak te lichten.

  Wie weet aan aanslag op hem.

  Als je tegen de linkse stroom in gaat zwemmen dan heb je blijkbaar een probleem in Nederland.

  1. Lugar

   @Lex: Kogels komen van links hoor, onthoud dat maar. De enkele uitzondering bevestigd de regel!

   Vergeet niet dat Corné Hanssen een linkse engnek is die in feite roept om de dood van Thierry Baudet! Zulk volk moet je direct oppakken en onder surveillance plaatsen van NCTV. Maar… misschien heeft de zittende macht wel baat bij Corné en vinden ze het stiekem wel prettig dat er een ultralinkse engnek is die Volkert oproept om nog een keer iemand door z’n kop te schieten.

   Saillant detail, er verblijven een aantal aanbidders van Volkert op DDS, er is er zelfs eentje die God dankt dat Pim Fortuyn is doodgeschoten.

   1. Lugar

    Natuurlijk een afbeelding van zijn Facebook-post:

    i.imgur.com/N79lt9f.jpg

 50. F. Domela Nienhuis

  „Ik meende niet wat ik zei, en neem er met klem afstand van. Ook bied ik mijn excuses aan aan iedereen die deze opmerking gekwetst heeft.”

  Per ongeluk iemand bedreigen met de dood en er dan schijnheilig afstand van doen, mét klem én ermee wegkomen. Zo rolt die linker typhuskliek.

  Een VMBO leraar wordt ontslagen omdat hij zogenaamd de profeet zou hebben beledigd.

  Ziet u de verschillen?

  1. Niet L niet R

   Perfect verwoord!

 51. Madpo

  Deze vent noemen ze een “interlectueel”. Hij hoort een proces aan zijn broek te krijgen wegens aanzetten tot een burgeroorlog. Vergeet niet dat circa 65% van de Nederlandse bevolking Thierry een goed hart toedraagt, dus levensgevaarlijk om zo asociaal naar buiten te treden. Zou Forum ooit zeggenschap krijgen op beleids niveau dan hoop ik dat dit soort malloten hun functie en bull wordt afgepakt. Wat een linkse malloot.

 52. Madpo

  Oppakken deze “intellectuele” psychopaat!! Of moet je daar een Fries voor zijn die demonstreerd tegen gevaar voor hun kinderen door de Zwarte Piet haters. Als dit aanzetten tot moord geen gevolgen heeft is dat een bevestiging dat ook de Nederlandse rechtspraak in het linkse complot zit. Bij DWDD zaten ook een paar van die raddraaiers zoals die “Surinaamse neandertaler” van een Prem die meer dan de halve bevolking van dit land idioten noemd. Zet gelijk ook deze opruiende “intellectual” voor belediging van het Nederlandse volk voor de rechter. Of is discrimineren op deze wijze en door links in dit land wel geoorloofd?? Ik kan mij de uitdrukking “minder, minder, minder van Geert nog herinneren, gewoon alledaagse Nederlandse taal, maar Geert moet zich hiervoor verantwoorden omdat de voorgedrukte formulieren al klaar lagen. Waar is de gerechtigheid in dit land gebleven, of geldt die voor iedereen, blank, zwart, groen of geel, maar behalve voor de rechts geörienteerde Nederlandse bevolking??

  1. Tegenpartij

   Ik heb deze uitzending ook gezien en moet zeggen dat mijn schaamhaar spontaan ging krullen.
   Van de andere kant moeten we Prem niet te veel aandacht gunnen. Hij is de Patty Brard onder de mannen en dan nog moet ik mij verontschuldigen bij Patty.

 53. Niet L niet R

  Wanneer wordt deze uiterst linkse persoon aangeklaagd!
  Meer of minder Marokkanen, valt hierbij in het niet!
  Maar de linkse kliek zal het wel weer laten passeren!

 54. Ries

  De linkse kerk is bij mij gegradeerd tot sekte. De linksaffers lijden aan een ernstige vorm vam dwangneurose.

 55. Tante Sidonia

  Ik zie ontzettend veel uitstekende reacties; ook vaak goed onderbouwd!
  En nu het probleem: politici zullen de reacties van DDS nooit en te nimmer lezen, of terzijde leggen: “kletskoek!”
  Er zijn te veel, niet terzake, doende reacties die kant noch wal raken.
  Hier enkele voorbeelden:
  Beukman, Noppen, v Rosmalen, Meriadoc Brandebok, Satty, en vele nick-names, vele reageerders kennen er meerdere! Deze genoemde reageren om…………ja wat??? Hun tekortkomingen bot vieren achter hun laptopje!?
  Dus DDS,……… doe hier iets aan! Anders zijn jullie niet waardig om artikelen te publiceren die de Den-Haag nooit en te nimmer zullen bereiken!

  1. Vliegenvanger

   @ Tante Sidonia helemaal met je eens.
   De DDS zou goed moeten selecteren op wat voor berichten gepost worden. Scheldwoorden en verwensingen, trollen etc moeten verwijderd worden. Dat zou de DDS sieren en aantrekkelijker maken voor serieuze reguurders.

   1. Siemien

    Wat mij opvalt is de ruk naar links..

 56. Vliegenvanger

  Die Drs. Corné Hanssen, moet ontslagen worden. Wat hij doet is mensen een richting opsturen van een aanslag op een.partijleider.
  Strafrechtelijke vervolging en zeker een paar jaar achter de tralies.
  Wat een walgelijke mensen lopen er rond in Nederland. Helaas kent Nederland veel verwarde mensen. Hoe kan een Drs. Corné Hanssen zo’n uitspraak doen. Een leraar moet een voorbeeld functie zijn.
  Hij heeft hier laten zien dat hij niet capabel is om voor de klas te staan.
  Ontslag op staande voet!,

 57. Willem Alexander

  Wat een onbenul moet je zijn om aan een Nederlandse Universiteit “Islam en Arabisch” te doceren.
  Een achterlijk en achterhaald boek waarop 1400 jaar ellende in naam van een vieze en dodelijke pedofiel miljoenen zijn vermoord, slaaf gemaakt en nu nog openlijk vrouwen en andere minderheden discrimineert, brutaliseert en vermoordt.

  En Tim…. Islam hoort niet in Europa, dus geen scholen of moskeen.
  Wij zitten niet te wachten op deze laag IQ massa die de laatste 500 jaar nog geen stoel poot hebben uitgevonden, nog enig ander produkt van waarde kon assembleren. Stom en dom volk.
  Het vergelijken als een religie met anderen is verkeerd. Een club waarbij je op doodstraf uit kunt treden kwalificeert voldoende met wat voor gezwel we te maken hebben.

 58. Antidotum

  Het is duidelijk dat onze jeugd wordt geïndoctrineerd met het links fascistische gedachtengoed op de scholen.
  Veel werk te doen voor het Forum om ook deze kwalijke zaak te stoppen.
  Leerkrachten behoren objectief te zijn voor de klas/collegezaal, zonder hun eigen mening over geloof of politiek te projecteren.

 59. Joootje

  Die halve zool mag dit wel zeggen, maar Wilders mag niet zeggen minder minder minder.
  Wat een kut maatschappij hebben we toch.
  Die Corne Hanssen moeten ze voor het gerecht dagen,net als Wilders, dan piept die wel anders.
  Daarbij moet hij zijn beroep verplicht opgeven.

 60. donaldje

  Ik veronderstel dat de oproep tot VvdGraaf ‘Waar zit je?’ hier wel totaal foutief begrepen wordt.
  Het lijkt me HELEMAAL GEEN oproep tot moord. Wanneer we de parallel even trekken: VvdG was een linkse milieuactivist die niet kon verkroppen dat PF torenhoge gebouwen met mestvarkens wilde volstoppen om grond te sparen en veel dierenleed te creëren. Hier zien we weer een nogal rechtse man, TB, van PF-allure die het klimaat grandioos ontkent. De oproep naar de groene linkse activisten is hier dus zeer sarcastisch bedoeld om ze nog eens de moord te verwijten, en heeft dus niets te maken met een oproep tot moord INTEGENDEEL. Vóór iemand dergelijke interpretatie in de ether stuurt zou die beter wat hebben nagedacht over de draagwijdte van zo’n foute veronderstelling.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.