Intimiderende migranten bedreigen Nederlands Frontex-personeel die EU-grenzen bewaken, bezoeken hen thuis

Migranten aan de grens. Bron: Flickr / Freedom House
Foto: Migranten aan de grens. Bron: Flickr / Freedom House

Nu is écht alle hens aan denk! De Italiaanse minister Matteo Salvini gaf eerder al opdracht om boten uit Libië te weigeren en nu blijken in Griekenland politieagenten te worden bedreigd door migranten. Het moet niet veel gekker worden en de EU-lidstaten moeten onmiddellijk ingrijpen om de veiligheid van het personeel te garanderen.

Nabij de binnenlandse stad van Orestiada in Griekenland ‘belaagden’ tientallen migranten de Nederlandse en Duitse Frontex-agenten die daar hun werk uitvoeren. Onder meer de identificatie van vreemdelingen en registratie van herkomst is wat Frontex aldaar doet. De migranten deden daar ‘belletje trekken’.

Dat lijkt natuurlijk onschuldig, maar het zal intimiderend zijn geweest, via The Publics Radio. Hoe de migranten zomaar bij de Nederlandse en Duitse agenten thuis op bezoek kwamen weet niemand. En dat is natuurlijk wel reden tot zorg. Waarom zouden migranten de Frontex-agenten die hen registreren thuis een bezoekje brengen? Iemand een idee?

Volgens een anonieme DDS-bron binnen de Fortex-organisatie zijn er op dit moment twee grote sluiproutes om Europa binnen te komen:

“Die [migranten] reizen allemaal via Turkije. Daar komen de mensensmokkel routes uit vanuit zowel Afghanistan, Pakistan, Iran en Irak als Somalië, Eritrea, Algerije etc. Ze komen vanuit Turkije via de Evros of via de Turkse eilanden. De andere is de Middellandse zee route via Italië.”

Duidelijker dan dit wordt het niet. De mensensmokkel gaat ondertussen nog even door. Ook al doet de Tweede Kamer wel haar best om migrantenschip Sea-Watch 3 e.a. definitief aan de ketting te leggen. Noodzakelijk is het zeker, gezien de wantoestanden bij het COA. Waar personeel onder meer bedreigingen en verdwenen kinderen meldt. Op grote schaal!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  Dit zijn toch prachtige berichten, voor anti EU partijen, die groeien als kool.

  Want de Demoniserende Wegkijkende Linkse Rutteclan heeft dit op hun geweten.

  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1.   

   Helaas lezen of zien 70% van de mensen dit soort berichten niet, omdat MSM dit verzwijgt. Daardoor blijven die gewoon op de kartelpartijen die dit mogelijk maken stemmen.

 2.   

  Er is maar 1 oplossing voor de massa-immigratie en dat is stoppen met gratis geld, zorg, woningen en weet ik wat nog meer gratis uitdelen.
  Zodra er niets meer gratis te halen valt komen ze ook niet meer.

 3.   

  3 Routes, ook de Soros route niet vergeten, het liefst 2 miljard erbij volgens deze filantroop.

 4.   

  GroenLinks wil met alle macht dat de Seawatch3 weer gaat varen,maar de VVD zegt dat niet te willen en heeft liever dat dat het schip wordt gesloopt!
  Het schip vaart onder NL vlag,dus het uitvaren kan door onze regering simpel worden tegengehouden!
  Maar dat kost natuurlijk maanden debatteren met GL.
  Wat de Frontex agenten betreft,deze mogen uit zelfverdediging schieten met scherp.

  1.   

   De Seawatch3 vaart niet onder Nederlandse vlag. De boot is slechts in het pleziervaartuigen register ingeschreven. Om onder Nederlandse vlag dit soort acties uit te kunnen en mogen voeren zouden ze als werkvaartuig ingeschreven moeten zijn en dan moet die schuit aan NOG veel strengere regels voldoen, waaronder een goede slaapplaats voor elke opvarende. Daar moet de organisatie ook officieel als stichting in Nederland ingeschreven worden. Ook dat zijn die Duitsers niet.
   In totaal dus een grote pestzooi.

   1.   

    Het schip van de Duitse hulporganisatie Sea Watch pikt migranten op die de Middellandse Zee willen oversteken naar Europa. Het vaart onder Nederlandse vlag en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van Nederland.
    wwwpuntelsevierweekbladpuntnl/buitenland/achtergrond/2018/07/629552-629552/

 5.   

  Je moet gewoon eens een statement maken en spierballen laten zien, nou weet ik dat er hier een stel zijn die gelijk aan deporteren denken maar dat zijn ook de zieke geesten in onze cultuur, erger is nog dat ze zich voordoen als Nederlander en het prima vinden dat grenzen wagenwijd openstaan..

 6.   

  Gelukszoekers die bedreigen en agressie gebruiken.
  Je verwacht het toch niet van mensen die zgn het geweld thuis zijn ontvlucht.
  Weg ermee, ook met degene die haar al -niet werkend- zijn.
  Duurt wel lang die opstand mensen, wat een rare mensen zijn die Nederlanders.
  Net als veel andere Europeanen zgn liberaal tot de dood maar het liefst wel met een hoog salaris verdiend met dezelfde shit als waardoor al die criminelen binnenkomen.

 7.   

  Die migranten hebben de ware VOC mentaliteit: wie niet meewerkt wordt bedreigd. Want niet meewerken wordt niet getolereerd.

  Ik denk dat ze van harte welkom zijn in de commerciële afdelingen van multinationals.

  1.   

   Die automatiseren de boel steeds verder en hebben steeds minder personeel nodig.

   Trouwens veel multinationals zitten al in lage lonen landen of waar ze weinig milieuregels hebben, lekker goedkoop.

   De rest interesseert hen vaak niet, helaas. Tenzij ze er hun voordeel mee kunnen behalen met promotie, van kijk ons eens.

 8.   

  Kortom: de gehele Asielindustrie is zeer machtig en deinst nergens voor terug!
  Geleerd van de Maffia en linkse partijen.
  Dus,…….. de Sea-Watch gaat weer varen: adviserende ambtenaren van, inmiddels zeer linkse, Ministeries gaan de slappe Ministers vals voorlichten!

 9.   

  Groene Khmer eist dat migranten pendeldienst weer kan varen en ongehinderd door kan gaan met mensensmokkel richting Europa!

  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/groenlinks-haal-sea-watch-3-per-direct-van-de-ketting

 10.   

  PVV EN FVD ,,,,, GARANTIE VOOR HET BEHOUD VAN NEDERLAND!

 11.   

  Als je als als frontex personeel wordt bedreigd, dan mag je toch gewoon gericht vuren op dat tuig?. Als ik naar die foto kijk, krijg ik al haatgevoelens. Die teringkoppen van die agressieve moslims, zijn al om te kotsen. Dat soort vuilnis wil links graag ophalen en huisvesten in Nederland, maar de werkende mensen mogen daarvoor betalen. Eigenlijk hetzelfde als het nemen van een hond. Ze schaffen een hond aan en een ander mag het beest uitlaten en voeren. Wat zijn linkse figuren toch lief en sociaal…

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!