Bizar: meer dan honderd ouders geven hun kinderen op voor terroristisch bolwerk Cornelius Haga Lyceum

Het schooljaar 2019-2020 kan nog wel eens een goed jaar worden voor de islamitische school Cornelius Haga in Amsterdam, waar bestuurders banden met terroristen en homegrown salafist Arnoud van Doorn onderhouden. Voor komend jaar hebben al bijna 150 kinderen zich aangemeld voor een plekje op de Raqqa van het onderwijs.

Het is toch van de zotten? Het is inmiddels alweer weken geleden dat de AIVD aantoonde dat de Amsterdamse islamitische school Cornelius Haga Lyceum banden onderhoudt met terroristische organisaties, en de slappe minister Slob heeft de onderwijsinstelling nog altijd niet gesloten. Dat leidt nu tot een soort triomfalisme, waarin men het zelfs gepast vindt om via allerlei stekelige 1 aprilgrappen middelvingers uit te delen aan de overheid.

En nu kan dat walgelijke islamofascistische Cornelius Haga-hol een nieuw succes rapporteren: het loopt storm voor het schooljaar 2019/2020! Al 135 knettergekke fundamentalistische ouders hebben hun kinderen opgegeven voor een plekje op deze tuigschool. En dat is – kennelijk! – pas het begin:

“Atasoy: “130 leerlingen hebben het Haga Lyceum als eerste keuze opgegeven”. Vijf zijn er later bijgekomen via ‘proefmatching’. Bij deze matching wordt getest of verschuivingen binnen de beschikbare capaciteit het lotingsresultaat kunnen verbeteren.

De bestuurder zegt dat het resultaat ‘gezien de omstandigheden’ goed is. “We verwachten dat in de volgende ronde er nog eens 30 tot 40 procent aan leerlingen bovenop komt.”

Los van wat het zegt over de Nederlandse maatschappij dat zoveel leerlingen en ouders zó razend enthousiast zijn over ISIS-onderwijs, is dit een enorme blamage voor het ministerie van Onderwijs. Kom op, Slob. Maak een einde aan deze wanvertoning waarin extremisten het nakijken hebben. Sluit die school, arresteer de haatzaaiers en gun die kinderen een plek op een fatsoenlijke school. Je weet wel: eentje die niet gerund wordt door bloedbroeders van Arnoud van Doorn en Abu Bakr al-Baghdadi.

Zo moeilijk kan dat toch ook weer niet zijn?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Satty

  Misschien moet je je eigen rol in de polarisatie eens bekijken. Bv op dit forum

  1. Siemien

   Uiteraard doet Satty daar niet aan mee, sterker nog, Satty vindt het geweldig dat kinderen aangemeld worden door ouders op een school die een discutabel bestuur heeft.

   1. Top

    Elke moslimaap wil de zilverrug nadoen in achterlijkheid die zij als fantastisch bewonderenswaardig gedrag beschouwen. Daarom komen zij ook niet verder. Na eeuwen. Na bijna 1,5 millennium.
    Nog steeds zo achterlijk dat zij die pedofiele genocidepleger bewonderen. Nog steeds zo achterlijk dat zij bang zijn voor een imaginaire geest die hen gaat straffen.
    In feite mogen we al blij zijn als zij kunnen poepen en niet direct op familieleden springen om te trouwverkrachten maar het is natuurlijk allemaal ontzetten triest dat wij die debielen hier binnenlaten alsof we de hekken van de dierentuin openen en zeggen: hier, gratis huizen, gratis Miele en gratis verkrachten. GO!

    1. Rien Noppen

     Weer zo’n heftig jeuk aan het cornucootje, Top?
     Bedenk wel dat de moslims die niet hebben veroorzaakt, beste kerel.

  2. Gewoonomdathetkan

   Satty stop er mee hier.
   niemand neemt jou serieus.
   Met je walgelijke onzin die je neer zet.
   Ga werken ,maar daar heb je natuurlijk geen tijd voor wat je zit hier 24 uur per dag .

   Je bent knetter gestoord!!!.
   Gek .

 2. Vit

  Rutte zei het nog zo, niet doen!!!

 3. nienke

  Dan weet je toch precies hoe ze over ons denken, dit is de naakte waarheid.
  Met andere woorden wij hebben schijt aan jullie!!!!!

  1. Brazil

   Zoals de joodse scholen schijt hebben aan alles.

   1. Siemien

    Nee hoor Brazil, jij hebt schijt aan iedereen..

   2. Adriaan

    @Brazil, plegen Joden ook aanslagen?

    1. PMG

     @Adriaan – pas op, Brazil heeft duits bloed, dus schijnbaar kriebelt er ergens nog iets bij die kut-mof!

    2. F. Domela Nienhuis

     Toen werd het stil rond Brazil…

 4. Brazil

  Karma.

 5. Veteraan

  Wat is nieuw ?
  Dat NL hier nog zgn van schrikt is onzin. Dat de politiek niet wil dat het uitkomt is een grotere waarheid. PVDA had nooit verwacht dat ze allemaal overliepen en hebben terrorisme toegestaan omdat ze stemmen wilde hebben. Net als andere partijen.
  Er zijn tientallen van die scholen en moskeeën waar al jaren terrorisme wordt aangemoedigd. In Utrecht zijn al 3 moskeeën waarvan bekend is dat ze hele, hele, hele foute zaken prediken maar er is er nog geen één gesloten en de rapporten zijn er al vanaf 2008. En dan heb ik het nog niet eens over alle scholen en zaaltjes die elke weer weer gehuurd worden. Allemaal Salafisten of erger.
  Ik zeg geef ze een cruise en trek het stopje eruit als ze midden op zee zitten.
  Allah zorgt toch wel voor ze.

 6. NoDoubt

  religie van vrede. De tweede fase van de jihad. Het is een kwestie van tijd en dan is de democratie ten einde en dan gaan we dezelfde kant op als Turkije en andere islamitische landen. Wij worden de dhimmies en worden langzaamaan uitgeroeid en is de democratie waar deze moslims van geprofiteerd hebben zich te vestigen, voorgoed verdwenen. Met dank aan onze blinde goedwillende burgers die het paard van Troije binnenhaalden en met dank aan de Junker club. Er is niets nieuws onder de zon. 1400 jaar al moorden Islamieten en staat het getal al op 480 miljoen moorden waarvan Mohammed er 800 op zijn naam heeft staan. Maar de onnozelen, zij denken dat ze met een godsdienst te maken hebben. Hitler had ook al een boek geschreven maar niemand las het. Hier leest niemand de Koran of de Hadith. O heer zij weten niet beter.

 7. TD

  Sluiten die moslim school,alle scholieren naar een Nederlandse school met Nederlandse reglementen en onderwijsinspectie!
  Slappe regering hebben we!
  Opschieten Wilders en Baudet!

 8. koeiepoep

  Poepoe, nou zeg: 137 kinderen. Nee maar. Nederland is verloren. Dat betekent waarschijnlijk zo’n 35 gezinnen. Betekent hooguit, dat er nog wat verwarde mensen rondlopen. Is geen nieuws. Ooit willen ze met dit diploma op zak ergens gaan werken. Tsja.….

  1. Vit

   Daar zeg je zo wat, dat wordt een groot probleem want wie wil ze aannemen, gelukkig hebben we goede sociale voorzieningen.

   1. Veteraan

    Scherp @Vit

  2. Brazil

   Als je ziet hoeveel verwarde mensen erop het FvD hebben gestemd.

   1. Siemien

    Brazil is verward.

   2. DeBruijn

    Brazil

    Dus jij bent een FvD stemmer? Je komt nogal verward over namelijk.

  3. Siemien

   137 kinderen die krijgen gemiddeld 6 kinderen per persoon is 8220 kinderen x 6 k.p.p = 49.320 x 6 k.p.p 295.920 en dan hebben het nog niet eens over de kindertjes waar ze mee omgaan.
   Islamitische indoctrinatie moet een halt toegeroepen worden, per direct, het is een ondermijnende ideologie die de sharia boven de weten stelt die in Nederland gelden

  4. Dik

   “Poepoe, nou zeg: 137 kinderen. Nee maar. Nederland is verloren.”

   En de rest, ze komen eraan, op jouw en mijn kosten!

   1. Siemien

    oh ja die ben ik natuurlijk nog vergeten, de gezinsherenigingen..

  5. koeiepoep

   Totale paranoia, van het niveau van de anti- bidet kliek. Dankzij dit soort hier ten toon gestelde waanzin, gedragen door totaal gebrekkige angsthazen, krijg je dus een perfekte voedingsbodem voor idiote klunstheoriën. Zorg voor een goede onderwijsinspectie en sluit zo’n flutschooltje. Raak niet in paniek van een paar middeleeuwers. En preken ze daar haat? Sluit ze op. Sjesus. Het lijkt hier wel, alsof alleen alle kliekjes in het licht moeten worden getild.

  6. HierBenIk

   Fout commentaar. Ja, 137 gezinnen, maar dat is alleen maar in (dat deel van) Den Haag. Tel de rest maar uit hoeveel gezinnen in NL zo denken…..

 9. J.Rademaker

  Demografisch is de slag al enige tijd verloren.
  Jammer dat de politieke eendagsvliegen op korte termijn denken.

 10. Punt50

  Dicht die hap. Meteen een goede reden om alle scholen met reli-onderwijs op te heffen.

 11. poldi

  Weer een bewijs dat de als een kankergezwel voortwoekerende islamisering gestaag door gaat en steeds meer zichtbaar wordt in de grote steden.
  Maar muv de PVV en in mindere mate FVD reageren vooral de linkse politici als struisvogels en steken hun linkse rotkop heel diep in het zand.

 12. HierBenIk

  Voor mij geeft dit duidelijk aan hoe de (gevaarlijke) Islam leeft onder onze kans parels… Elke malloot kan zich bedenken dat dit een gigantisch probleem gaat worden, behalve dan in Den Haag en de GL-stemmers. Vreemd is wel (moet ik bekennen na gesprekken met enige GL’ers, ja mensen gesprekken zelfs, hoe is het mogelijk…) dat sommige GL’ers toch ook wel het gevaar inzien van de Islam. En toch stemmen deze mensen op GL. Dat komt omdat dat hele klimaat ‘gezeik’ voor vele GL’ers op nummer 1 staat. Dat andere ‘probleem’ schijnt men dan klaarblijkelijk voor ‘lief’ erbij te nemen. Nou, ik weet wel wat een groter gevaar is. U mag kiezen de CO2 of de (radicale) Islam 😉

  1. Siemien

   Gaat het hier om een keuze?

   De islam is een gevaar voor onze Nederlandse identiteit, al zullen een aantal hier dit wegzetten met een niet bestaand woord islamofoob, wat geheel onterecht is btw.
   En de co² voor onze portomoney

   1. Dik

    “islamofoob”

    Islamofobie is een islamitische afkorting voor vrijheid van meningsuiting, seculiere democratie en gezond verstand.

  2. Buzz68

   … de wal zal het schip wel keren. Vind het jammer voor de jonge mensen die het slachtoffer zijn van rare keuze van hun ouders.

 13. Ritter

  Geeft goed aan waar de sympathie en loyaliteit van de ouders ligt. En dat is dus niet bij de westerse waarden/normen/levenswijze.

  Dit zijn allemaal symptomen van de sluipende islamisering van onze samenleving. In dit geval via het onderwijs.

 14. Tguard

  Dat maakt het gemakkelijk om de meest radicalen te filteren . Welke nadenkende ouder stuurt zijn kind naar een school waar dit soort verdachtmakingen spelen. Het hoeft natuurlijk noet waar te zijn maar, vaak os het zo dat waar rook is……..

 15. Dik

  Dit is toch geen verrassing?

  Islam is nooit gematigd, de gematigde islam bestaat niet. Overal ter wereld bestaan daar objectieve bewijzen voor.

  Tot slot, nog iemand die voordelen van islam kan noemen?

  1. F. Domela Nienhuis

   Zo’n koran is altijd handig om er het hout in de vuurkorf in de tuin mee aan te steken.

   1. Peter Loosduinen

    Zeker kan de koran hiervoor gebruikt worden.
    Persoonlijk gebruik ik de koran liever als toiletpapier, want het geeft een langer plezier wanneer het goed bevuilde koranblad met de doorspoeling van het toilet richting riool gaat.

    1. Rien Noppen

     Zo klinkt islamofobie.

     Triest.

     1. Siemien

      Wat is toch die verdediging? oh wacht Rientje is natuurlijk een islamimbeciel die er alles aan doet om deze zieke ideologie uit de wind te houden.
      Zoals Dik zegt, nog iemand die voordelen van islam kan noemen?

  2. Peter Loosduinen

   Dik
   Tot slot, nog iemand die voordelen van islam kan noemen?
   Ik heb die vraag een aantal keren aan de Overheid gesteld.
   Nooit een antwoord op gekregen !
   Er valt namelijk zoals jij en ik weten, niets positiefs over deze religie te melden.

   1. Dik

    @Peter: Helaas moet ik mij daar bij aansluiten, zelfs de hier aanwezige islampleiters en aanmoedigers van het doodschieten van politici komen niet met voordelen.

    Zouden ze er misschien niet zijn?

 16. F. Domela Nienhuis

  Iemand hier verbaasd over? Dit alles wisten wij allang hoor. Namelijk dat de Moslims hier niet willen integreren en met hun rug naar onze samenleving toe staan en onze samenleving, onze ingezetenen, onze waarden afwijzen. Wat die kinderen etaleren is slechts de resultante van de opvoeding die ze in hun huiskalifaatjes met de paplepel meegegoten krijgen.

 17. Jantje

  De AIVD krijgt weer een hele hoop “bekenden” in hun databases.
  Voor later, als ze de boel op de een of andere manier ondermijnen, want dat doen ze van hoog tot laag (mevrouw Kaag die 100 miljoen op de rekening van de potentaat uit Niger stort tot jochies van 10 die de sigarenboer op de hoek proberen te beroven), kunnen ze zeggen “Hij/zij was al jaren bekend” en “we zijn geschokt”, natuurlijk.
  De Islam uit de wereld, te beginnen uit Nederland.

  1. Dik

   “De Islam uit de wereld, te beginnen uit Nederland.”

   +1

 18. Rosasolis

  Als er niet binnenkort een einde komt aan de dubbele paspoorten zal de moslim scholen als paddenstoelen uit de grond rijzen in ons land. Noch meer migranten uit midden-oosten landen zullen zorgen voor steeds meer moslim arbeiders families, die meestal meer dan 2 kinderen krijgen. En zij zullen natuurlijk hun kinderen bij voorkeur naar een islamitische school sturen, dan naar een gewone Nederlandse school. Merkwaardig is het dat Erdogan een
  grote verlies gehad in heel Turkije, in het recent gehouden verkiezing. Vele burgers hebben voor de liberale partij gestemd, die veel vrouwelijke medewerkers hebben, die zonder hoofddoek of burka’s voor hun land werken. Zodat er misschien hoop binnenkort komt voor dit land. Velen hebben nooit de hervormingen van oude Premier Attaturk vergeten, na WW 1. Jaarlijks bezoeken vele duizenden zijn graf, uit respect voor zijn
  hervormingen en iedeeen naar vrije westerse model. Wat een verschil met Erdogan!

  1. Vit

   Volgens Erdogan zijn moskeeën kazernes en dat klopt.

 19. Niet L niet R

  Is toch niet zo verwonderlijk, men krijgt in structurele van uit het buitenlánd om ons land naar de klote te laten gaan, helaas heb ik er geen ander woord voor!
  En onze linkse elite kijkt maar toe en neemt geen maatregelen!

 20. Peter Loosduinen

  Bizar: meer dan honderd ouders geven hun kinderen op voor terroristisch bolwerk Cornelius Haga Lyceum
  Dit is niet bizar !
  Bizar is het feit dat die school niet gesloten is !!

 21. PMG

  Dus waar wachten we nog op?

  Sluiten die tenten, of Halsema en die zweedse kutjeslikster het nu wel of niet naar het zin is, weg met die islam en haatbarakken!

  1. Rien Noppen

   “die zweedse kutjeslikster”

   Wil je praten over je seksuele problemen, PMG?

 22. Willem Alexander

  Er zijn toch ook goede moslims?
  En wij met een parlement dat duidt op vrijheid van godsdienst en onderwijs laat zich weer kinderlijk misbruiken. (Die regelingen waren bedoeld voor echte religies die wel vreedzaam zijn maar voornamelijk gericht op de historische splitsing tussen katholieken en protestanten.
  Als je moslims steunt en de islam verbreiding gedoogt, graaf je je eigen graf.
  Niks goed gaat naar dit instituut en ’t komt er nog beroerder uit.
  Achterlijk Nederland.

 23. Rud56

  Ja Tim, zo moeilijk c.q. onmogelijk is het wél! Vooral de verachtelijke deugpoliticy van D66, PvdA, CDA en aanverwante partijen en volk hebben wetgeving bedacht en ingevoerd die daadwerkelijke aanpak totaal blokkeren!

  En wat dacht je wat er in de moskeeën wordt uitgesproken, wat de labiele aanhang daar ongebreideld voor gif tot zich kan nemen!
  Ja, dankzij domme, zéér domme en naieve deugpolitiek hebben we de paarden van Troje binnengelaten! En het evenzo domme deugvolk zag dat het goed was!

  Daarom, de wetgeving dient aan de realiteit te worden aangepast wil men iets kunnen doen: zo is de islam géén religie maar een gevaarlijke ideologie! Dit gegeven zou in wetgeving moeten worden verankerd, zodat het niet meer onder de goddienstvrijheid valt! Maar ja, zoals eerder gesteld, de deugpolitiek én -volk is volslagen politiek correct, stekeblind, volkomen naief en dom! Net zoals in de jaren dertig vorige eeuw, toen de nazi’s ook alle ruimte kregen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.