Cabaretier Sanne Wallis de Vries ontploft om “feitvrije Thierry Baudet” die praat over ongecontroleerde migratie

Er is weer eens een cabaretier boos om een uitspraak van een politicus. En – goh, toevallig nou! – het gaat weer eens om een rechtse politicus die het moet ontgelden, what are the odds? Thierry Baudet kreeg er gisteravond flink van langs op Twitter bij Sanne Wallis de Vries, bekend van BNNVARA en AVROTROS.

sanne wallis de tweet

Ken je de mop van de NPO-komiek die heel erg boos werd over een uitspraak van een linkse politicus? Nee, ik ook niet. Dat is nou juist de mop: de door de belastingbetaler gefinancierde cabaretiers van BNNVARA en AVROTROS nemen structureel alleen stelling tegen politici aan de rechterkant van het politieke spectrum. Gisteravond werd het Sanne Wallis de Vries (bekend van Kopspijkers en haar antisemitische grappen toen Israël het Songfestival won) allemaal weer even te kwaad omdat Thierry Baudet aan de tafel van Jinek eens een keer een ander geluid mocht laten horen dan de golven die normaliter tegen de kades van de grachtengordels klotsen.

Thierry Baudet had het namelijk over migratie, en hoe tientallen jaren lang honderdduizenden mensen zo goed als ongehinderd Nederland konden betreden. Dat was natuurlijk niet het verhaaltje dat Sanne Wallis gewend was van Asscheresque en Klaveriaanse politici, en dus begon ze tegen te sputteren:

“Waarom laat men de heer Baudet spreken over ‘decennialange ongecontroleerde immigratie’ zonder dat iemand aan tafel (in de media, in het land) de vraag stelt wat er zo ongecontroleerd aan was? #factfreethierry #jinek Vervolgens legt hij linken die nóg feitenvrijer zijn. #stilte”

En werd ze nóg bozer toen bleek dat rechts Nederland niet zit te wachten op de zoveelste heksenjacht jegens Thierry Baudet:

“Ik stel hier af en toe ‘n vraag. Ik ga hier al meer dan 3 jaar niet in discussie, al helemaal niet met mensen die weigeren zich te verdiepen in de vragen die ik stel, of die weigeren gewoon goed te lezen. Ik denk aan m’n rust en m’n gezondheid en ik wens dat m’n medemens ook toe.”

Maar hè, wat verwacht je dan ook? Dat cabaretiers die hun carrière hebben gebouwd op belastinggeld uit Hilversum, ineens rechts gaan worden? Wees niet zo naïef! We hebben al Hans Teeuwen, en daar zullen we het vermoedelijk ook mee moeten doen. Voorlopig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Rien Noppen

  Sanne ontploft niet, Tim, ze signaleert slechts de blatante onzin van onze nationale bellenblazer.

  1. poldi

   Ga aub terug onder je steen !

   1. Dik

    @Poldi: Negeren joh, die zuiger vindt iedere reactie fijn, waarom zou je hem dat plezier doen?

 2. Cycle25

  Bekend fenomeen DDS, links lullen – rechts vullen.

 3. Jumping

  Het is zoals het is de Vries, de Nederlandse overheid weet niet, wie er allemaal als asielzoeker/gelukszoeker of onder welke naam deze personen ook in Nederland zijn, zijn neer gestreken.
  Zomaar een berichtje in het AD, 30 personen vluchten uit vrachtwagen en zijn onvindbaar
  Maastricht A2.
  Waar de MIGRANTEN vandaan komen kon
  de Politie nog niet zeggen.

 4. fusilier

  Jumping . Die gelukzoekers komen uit mofrika. Heel vroeger toen wij nog geen grenzen hadden zag je ze ook niet. Toen was hier niks te halen .

 5. Stanly2000

  Hehe, daar is ze eindelijk. ik was al bang dat er iets gebeurd was. Wat is er mis met de opmerking van Baudet over ‘decennialange ongecontroleerde immigratie’. De waarheid mag niet meer gezegd worden in deze blatante kringen.

 6. poldi

  Ook dit linkse wangedrocht samen met die Muiswinkel leven onder een zware steen !

  1. Siemien

   😛

 7. santiago

  En hier heeft Sanne natuurlijk ook groot gelijk in.

  1. santiago

   Een fatsoenlijk mens stemt PVV.

   1. Bosche draak

    Een fatsoenlijk mens maakt andere mensen die een nieuwe partij steunen niet uit voor “verrader”

    1. santiago

     Bosche draak. Je voelt je aangesproken, dat begrijp ik wel. Maar iemand die overstapt van de PVV naar de partij van een charlatan, is een verrader. Het komt hard aan, maar het is niet anders. Je laat Wilders in de steek na alles wat hij voor het land en de gewone mensen doet. Dat vind ik onbeschoft.

     1. Siemien

      Nou Santiago, dat vind ik dus niet, iedereen heeft namelijk recht op zijn eigen keuze.
      Het feit dat je mensen die van de PVV zijn en een stem op de FvD uitbrengen uitmaakt voor verrader is erg en ernstig zorgelijk te noemen.
      Dat jij je mening als feit neer plempt zegt ook wel iets over jezelf natuurlijk, niemand laat Wilders in de steek natuurlijk..
      Wat onbeschoft is, jij hebt geen respect voor mensen die anders stemmen, dat is zorgelijk, je bent structureel bezig een wig te slaan en tegendraads te reageren, (komt mij overigens zeer bekent voor), je blijft er maar over door emmeren, jij bent helemaal niet van de verbinding tussen PVV en FvD integendeel zelfs..

     2. santiago

      Een verbinding tussen pvv en fvd zal er nooit komen.

     3. Siemien

      Dat zeg ik wikken en wrikken structureel irriterend nietszeggend tegendraads reageren..you made my point

     4. Bosche draak

      Ik spreek je meer aan op het feit dat je anderen de maat meent te nemen qua politieke voorkeur.
      Je bent een lasteraar en alles behalve een fatsoenlijk mens.
      Het komt hard aan maar het is niet anders.

 8. C.A.Barstow

  Who the fuck is Sanne Wallis de Vries? ook zo’n verpeste linkse roeptoeter zeker?
  overigens, lekker belangrijk zeg wat die cabaretiers de ether in slingeren,
  een normaal mens zal dat niet serieus nemen, al helemaal niet als het van de linker kant komt.

  Stem tegen links,
  Stem in mei ook op FvD!

 9. Tman

  `decennialange ongecontroleerde immigratie’
  Had er maar iemand aan Baudet gevraagd wat er zo ongecontroleerd aan was,dan had deze gewoon een correct en duidelijk antwoord gekregen?
  Alsof hij aan tafel gaat zitten bij Jinek,en cijfermatig niet zou weten hoeveel immigranten er ons land zijn binnen gekomen,het zijn zovelen dat men de controle en beoordeling niet kan en kon bijbenen,het kinderpardon is in het leven geroepen omdat de schifting illegaal of statushouder, door de enorme aantallen zo enorm lang duurt!
  Sanne Wallis heeft de klok horen luiden,maar weet niet waar de klepel hangt!

  1. van Urk

   Er zijn inderdaad naar schatting tienduizenden illegalen in ons land. Wat begrijpt mevrouw Wallis niet met ”decennialange ongecontroleerde immigratie”… Hoe is zij uberaupt Amerika dan binnen gekomen tijdens haar kandidaatschap van Wie is de Mol..

   1. DeBruijn

    Er zijn veel meer illegalen, dat gaat ver boven de 200.000 uit.

    In de Franse voorsteden zitten ze al op 300.000.

    Het probleem wordt erg onderschat, want de meeste illegalen wonen gewoon bij familie in. Ik heb het hier ook gezien dat mensen rustig 2 families in huis namen zonder papieren.

 10. Tman

  Het beoordelen ofdat mensen statushouder of als illegaal aangemerkt moeten worden,kan overigens veel sneller!
  Het ligt hoofdzakelijk aan de pamperende omgang en instelling mbt de nieuwkomers,kabinet Rutte is niet in staat de juiste aansturing te geven!
  Er wordt niet consequent gehandeld met uitgeprocedeerden.

 11. NoDoubt

  Hebben ze dan toch een lager IQ????
  Of riekt het naar discriminatie/klassenjustitie/ondergang eigen bevolking???

  In Engeland en Wales stelt de Veroordelingsraad voor dat mensen met een “lichte mate van ontwikkelingsachterstand” niet gestraft moeten worden, zelfs niet voor gewelddadige misdaden. Criminelen met een laag I.Q. kunnen rekenen met milde of geen gevangenisstraffen onder de nieuwe richtlijnen die aan rechters en magistraten worden uitgevaardigd. Dit betekent dat migranten uit onder andere Afrika vaak hun straf zullen ontlopen omdat ze zo’n laag IQ hebben.
  Het klinkt als nepnieuws, maar het is echt waar: De Veroordelingsraad (The Sentencing Council) van Engeland en Wales heeft nieuwe richtlijnen ontwikkeld die suggereren dat mensen met lage intelligentie straffen voor gepleegde misdrijven moeten vermijden, waaronder gewelddadige misdaden.

  Voorheen was het de gewoonte om de rechtbanken te adviseren om raciale etnische minderheden mild te veroordelen, omdat men moest aannemen dat etnisch-culturele minderheden lijden onder “racisme” dat hun gedrag beïnvloed en hen dus niet volledig verantwoordelijk voor hun misdaden maken.

  Nu gaat de Veroordelingsraad van Engeland en Wales nog een stap verder. Mensen met een beperkte mentale capaciteit of leerstoornissen, posttraumatische stress of dementie kunnen zware straffen zoals gevangenisstraf vermijden.

  1. Mars020

   Nu begrijp ik waarom Tante Rien zo gek is op zandapen. Ze hebben hetzelfde IQ en kunnen dus niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. Zolang er dus massaal van die figuren deze kant op komen, valt Rientje minder op qua domheid. Dat hoopt ze tenminste.. Nu begint alles op zijn plaats te vallen, want het was gewoon puur eigenbelang. Maar hoe moet het dan met al die tandartsen, notarissen, raketgeleerden, artsen en advocaten, die ze ons beloofd hadden?. Blijven die gewoon in hun eigen land?.
   Ook lullig… Eerst ons lekker maken met al die hoogopgeleide kanjers en vervolgens een stelletje randmongolen sturen zonder hersenen. Wat zullen ze lachen in Afrika, dat wij al die debielen opnemen en proberen te laten integreren. Daar zijn ze tenminste van hun patiënten af en kunnen straks hun economie weer opbouwen. Wij zitten opgescheept met het vuilnis van een ander werelddeel. Zoiets noemt Tante Rien islamfobie. Daaraan kan iedereen zien, dat ze toch ietsje te lang zonder zuurstof heeft gezeten.

 12. Brazil

  Best wel een lekker ding 🙂

  1. Maurits Dekker

   Lekker ding?
   Is er bij u in de buurt geen Specsavers of Hans Anders te vinden?

  2. DeBruijn

   @ Brazil

   Ik dacht dat die linksen, zoals jezelf, altijd wat meer respect hadden voor vrouwen.

   Kennelijk niet.

   1. Bosche draak

    De zogenaamde deugers zijn vaak de grootste viezerikken.

  3. Siemien

   Hup in het script met dit soort

 13. Gekko

  Laat dat mens maar lekker ontploffen.
  Links deugtypetje.

 14. Maurits Dekker

  Sanne Wallis doet in haar oneindige domheid gewoon hetzelfde als al die andere zogenaamde BN’ers. Ze papegaaien elkaar allemaal na.
  Overigens doet haar aangezicht mij al jaren denken aan die vogelsoort.

 15. Veteraan

  Sanne wie ?
  Is dat niet die vrij onaantrekkelijke dame die heel, heel, heel vroeger [ergens 19e eeuw of zo] wel eens een paar leuke grappen had.
  Helaas is alles afgezakt bij Sanne, haar gezicht, haar lijf en vooral haar humor.
  En dan moet je als Links persoon toch je media aandacht zien te krijgen hé.
  Vooral als ze niet meer naar je shows komen want dat kost geld.
  Dus dan maar een Baudetje, gaat er altijd in bij Links en tegenargumenten met of zonder bewijzen worden gewoon genegeerd want dat hoort er ook bij.
  Hé Sanne, je bent een loser.

 16. PMG

  Als iets zielig is is het wel dit wijf! Wallis de Vries, zum kotsen!

 17. DeBruijn

  Wie is Sanne Wallis de Vries nou weer?!

  Nog nooit van gehoord.

 18. nienke

  Sanne een linkse roep toeter altijd al geweest, geen aandacht aan besteden!!!!!

  1. Siemien

   En zwaar antisemitisch

   1. Rien Noppen

    Siemien haat Joden en projecteert dat op anderen. Zo probeert hij ook zijn pedofiele gevoelens onder controle te krijgen.

    Ik vind dat we deze stakker met mededogen moeten bejegenen.

   2. Veteraan

    Zou je toch niet zeggen met die neus hé.
    Of misschien een Palestijns neusje, lijken wel wat op elkaar vaak.
    Je haalt ze uit elkaar door de lucht.
    Israëliërs wassen zich namelijk wel en hebben geen bomgordel om.

    1. Siemien

     😛

    2. Siemien

     Het is toch wel lekker zo als je normaal een discussie kunt voeren zonder er allemaal randdebieltjes langskomen zeilen met fetisj gedachtes al dan niet projecterend op anderen zonder inhoud..

     1. Dik

      @Siemien: Wat je zegt, Siemien, wat je zegt!

   3. DidiMadloba

    Volgens mij heeft ze Indisch bloed, net als die vader van haar die ooit AVRO voorzitter was.

 19. Dik

  Misschien heeft Sanne wel gelijk en was het allemaal heel gecontroleerd.

  1. Siemien

   De kans is natuurlijk wel heel erg groot, zo is de EU wel controle, controle en nog eens controle zonder overleg met de burgers van de EU dat dan weer wel..

 20. Vliegenvanger

  Sanne Wallis de Vries moet haar mond houden. Ze moet straks uitkijken voor d’r baantje bij die staatsomroep ofwel de Nederlandse Populistische Omroep. Ze wordt betaald door subsidies van ons belastinggeld.
  En die opmerkingen van haar daar zitten de Nederlandse belastingbetalers niet op te wachten. Ik ken die trut trouwens niet eens, dus ze bekend is ze nou ook weer niet.
  Stem straks in Mei voor FvD. Weg met die linkse gluipers.

 21. Vliegenvanger

  Ik heb die foto van haar eens vergroot.
  Schrok me kapot. Wat een hoopje ellende.
  Bah bah. Onze ezel ziet er dan nog knap uit.

 22. Arie B

  Als ik zo’n kop had zou ik ook op alles en iedereen boos zijn. Ik begrijp die frustratie wel.

 23. Heras

  Het is/was ongecontroleerde migratie. Er zijn nog genoeg illegalen die niet geregistreerd staan, en wij hebben een groep die van land naar land trekken. Ze blijven maar komen. In plaats van grenzen te sluiten en mensen eindelijk eens terug te sturen (dwing de leiders die ze niet willen terugnemen financieel) gaat er misschien eens een lampje branden in afrika en het m.o.

  1. DidiMadloba

   Vraag maar in Israël wat zo’n muur kost.

 24. edoc431

  DE EERSTE SHOW VAN DAT MOKKEL WAS TOEN OOK AL ZO’N SUCCES HAHAHAHAAH

 25. Bes Tolen

  Sanne Wallis de Vries laat zich wel kennen. Ze heeft geen idee van wat er zich in de wereld om haar heen af speelt. Dat is dus een gebrek. Wel een gebrek waardoor je nog wel een gelukkig leven kunt leiden. Tenminste als de rest een beetje bij je klopt. Maar het moment, dat je de ogen open gaan, zal niet het gelukkigste moment in je leven zijn want dan heb je door dat je je de hele tijd voor de gek hebt gehouden of bent gehouden en wel heel naïef bent geweest. Voor dat moment wens ik Sanne Wallis de Vries al vast sterkte toe. Want dat moment kan niet uit blijven. Als je een normaal waarnemingsvermogen hebt tenminste. Voorlopig leeft ze met dat gebrek. Hoe?

 26. Rud56

  Tja, ook zo’n links gedrocht, levend op belastinggelden, zo’n PvdA of GL-deugtype, wonend in een gegoede, veilige buurt met vrijwel alleen maar blank (oh sorry voor deze rascistische uitschieter, ik bedoel natuurlijk wit) volk.

  Dus ook zo’n type waarvan je de theatervoorstellingen moet boycotten, zeg maar:
  links laten liggen!

  1. DidiMadloba

   De publieke omroep wordt betaald doir de kijker, de commerciële omroep door de adverteerder.
   Wat heb je liever?

   Betaald door de belastingbetaler = betaald door de kijker.

 27. DidiMadloba

  Zogenaamd rechtse politici zijn helemaal niet echt rechts anders zouden ze pleiten voor hogere belastingen voor de armen en lagere voor de rijken.
  En dan zou DDS links boos worden.

 28. oknarf

  En weer een cabaretier die van mijn lijstje kan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.