D66’er Sophie in ’t Veld komt met sneue FVD-aanval, suggereert dat Baudet “homovrije wereld” wil

Aangezien FVD maar blijft stijgen in de peilingen probeerty D66 het maar weer eens met één van de oudste trucs uit het boek: guilty by association. Want omdat mogelijke Poolse toekomstige (!) fractiegenoten van de Europese vleugel van Forum voor Democratie ineens wat homofober worden, betekent dat natuurlijk ook dat Thierry Baudet dat wil!

sophieintveld2

Met Thierry Baudet gaan we op weg naar een “homovrije wereld”! Is dat echt waar? Nee, natuurlijk niet. Dat is de suggestie die de Europese D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld probeert te wekken via een slinks guilty by association-spelletje. De New York Times publiceert namelijk over de PiS-partij uit Polen, die na de media en de rechtspraak te hebben gedecimeerd nu een nieuwe vijand nodig hebben. En dat zijn de homoseksuelen geworden:

“I think that Poland will be a region free from L.G.B.T.,” said Elzbieta Kruk, who is running on the party’s list for a seat in the European Parliament. “I hope it will be.”

Other groups have echoed the attacks, often in more extreme language.”

Ik had het helemaal eens kunnen zijn met D66-mevrouwtje In ’t Veld als ze deze ellende simpelweg veroordeeld had. Dergelijke homohatende taal heeft echt geen plaats meer in de 21e eeuw. We hebben inmiddels wel geleerd dat homoseksuelen niet eng zijn, geen bedreiging vormen voor de beschaving en dat lieden die campagne aan het voeren zijn over de ruggen van homo’s nare, misselijkmakende mensen zijn. Zoals dus ook mevrouw Kruk van de PiS-partij.

Maar nee: Poolse politiek is ook maar saai, als je er niet ook wat Nederlandse tikken mee kan uitdelen. En nu is het ineens het Forum voor Democratie wat zogenaamd even fout is door – misschien! – in dezelfde fractie te gaan zitten in het Europese Parlement. Alhoewel de kans groot is dat PiS samen met hun Lega-maatjes uit Italië en hun Fidesz-bondgenoten uit Hongarije gedrieën in een andere fractie gaan zitten, is het voor In ’t Veld toch weer onweerstaanbaar om alvast voor de troepen uit te lopen en FVD verkapt uit te maken voor een homofobe politieke partij.

FVD, homofoob? Volgens mij heeft D66-Sophie een bepaalde foto van twee hand in hand lopende FVD-Kamerleden gemist.

En bovenal: guilty by association is een aanvalstactiek voor degenen die geen echte argumenten hebben. En bovendien nogal als een boemerang terugkeert, als je – zoals Sophie – lid bent van dezelfde fractie als de EU-donderprediker Guy Verhofstadt, die het liefst vandaag nog alle EU-lidstaten knevelt, van alle soevereiniteit stript en in de gevangenis gooit. Maar dat is natuurlijk niet boeiend, want Sophie is Guys mede-eurofiel. Dus dát laten we lekker gaan. Maar Baudet? Yup. Die is de pisang, hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

100 reacties

 1. TD

  Er is door een neurologisch onderzoeksteam vastgesteld dat onder politiek links georiënteerden het empathisch vermogen hoger is ontwikkeld dan de tegengestelde groep,tevens is in deze groep zeer vaak,sprake van vervroegde alzheimer,een en ander hangt samen met aanleg en het sneller ontvankelijk zijn,voor stress,instabiliteit en chaotisch gedrag,het kan zelfs snel tot pathologisch ontbreken van realiteitsbesef leiden!

  Ben ik even blij dat ik niet tot de slachtoffergroep hoor!

  1. Meester Kong

   @TD
   Je bent al slachtoffer zonder het te weten 🙂 🙂 🙂

 2. NoDoubt

  De linksgroep?? die het zogenaamd goed voor heeft met de allochtoon. Het blijkt dat het holle woorden zijn. Geen een die een vluchteling zal opnemen. Democratie van Van Mierlo, zo in de prullenbak. Maar ze zien dat ze terrein verliezen en wat doen ze. Bashen, bashen en bashen met zware woorden als nazi, islamofoob maar opkomen voor eigen bevolking staat allang niet meer op de agenda. Europeanisering en censuur zijn de wortels van hun gedachtegoed om maar in een zetel te blijven zitten en daar moet alles voor wijken.

  1. Meester Kong

   @ND
   Stel je niet aan.

 3. Meester Kong

  “D66-mevrouwtje In ‘t Veld ”

  Ach, Tim past zich naadloos aan……
  Schaam je.

  1. Gekko

   Meneertje Aap is boos.

   “Schaam je, Tim” 🙂 mhuwahaha

   1. Bosche draak

    Dat meester Kots eens wat nuttigs gaat doen, domme dwarsliggers hebben we al genoeg.

 4. Regina

  Ik vermoed dat blotebillengezicht Tjerke zomaar een Kristallnacht zou uitvoeren als hij aan de macht zou komen

  1. Siemien

   maar Regientje homoseksualiteit is tegennatuurlijk en buiten gewoon smerig..

   1. Rien Noppen

    Met pedofilie lijkt Siemien minder moeite te hebben, maar dat is in zware Gristelijke gezinnen niet zo opmerkelijk.

    1. DeBruijn

     @ Rien

     Je bent net zo denigrerend bezig als de rest hier. Waar je mee omgaat wordt je dus echt mee besmet.

    2. Top

     En dan vergeet je, je erelidmaatschap van Stichting Martijn, maar voor het gemak? Blablabla blaaskaak.

  2. Buzz68

   ..heb je hem weer.
   Tuurlijk. Misschien gaan ze wel…
   Allemaal bange mensen.

 5. Cootje

  In een klein stukje van de wereld wordt homo.s en
  Lesbische gedachtengoed getolereerd , en geaccepteerd, maar of het wat toevoegt ?, is wel mooi voor het klimaat , want in de plaats dat we een uitbreiding van 8 miljard mensen krijgen na 10 miljard , mogen hun hun best doen maar het blijven er 8 miljard, die brengen dan water naar de zee , zonder een verhoging daar van , hun gedachte goed is wel bestemd voor een kleine wereld, waar ze het kunnen uiten , het is net als het klimaat geitenwollen sokken clubje , weinig mensen hebben er wat mee ,

  1. Raveltje

   Toch zou ik er niet raar van opzien dat die gezinnen
   Ook kinderen hebben.

 6. Jumping

  Geweldig, de Linkse wegkijkclub kronkelt zich in allerlei bochten.
  Angstig en verward zijn de reacties van de Linkse wegkijkclub.
  En in Mei stemt Nederland op een Anti EU partij.

  1. Pedrito

   De D bij dit weggluurclubje staat ook voor Dramzucht !

  2. Satty

   Ik geloof niet dat jij inhoudelijk enigzins geïnteresseerd bent. Alleen links moet kapot. Jij bent en blijft eng Hendrik Jan. 81, waar maak je je nog druk om. Geniet van het leven.

   1. Siemien

    Satty is ook zo’n wegkijkclubje

  3. Original NL

   @Jumping………Tja en dan valt links terug op het tot nu toe zeer succesvol gebleken roepen van het magische woord ” fascime”.
   Hiermee was tot nu toe iedere discussie gesloten, maar het begint al aan kracht te verliezen.
   De stelling: niet links dus fascist heeft zijn langste tijd gehad.
   #stemgeenglofd66ofpvda.

 7. Rien Noppen

  Ik neem aan dat Baudet ferm afstand gaat nemen van zijn PiS-fractiegenoten.

  Als hij dat niet doet heeft Sophie natuurlijk wel een punt.

  1. Rien Noppen

   Ik heb het donkerbruine vermoeden dat Baudet geen afstand van de PIS-club gaat nemen.

   Ik vrees evenzeer dat de aanhangers van Baudet daar niet op zullen aandringen.

   1. Punt50

    Ze maken mij de pis niet lauw! Maar vertel eens wat meer over CO2 Noppes.. Ik zie nergens een reactie waaruit blijkt dat je er zelf ook maar iets van begrijpt.

   2. Dddddd

    Nou reken maar dat Baudet dat wel doet, anders valt hij mij tegen!

  2. DeBruijn

   @ Rien Noppen

   We kunnen ook gewoon afwachten wat er gebeurd voordat we gelijk moord en brand schreeuwen. Dat gebeurd veel te vaak, dat mensen al schreeuwen voordat zij geslagen zijn. Doen mensen hier trouwens ook vaak.

 8. Gekko

  Democraten66
  Drammers66
  Demagogen66
  Demoniseerders66
  Dreigers66
  Doders66

  1. Original NL

   …ik neem aan…..ik heb een vermoeden……ik vrees…..
   You lult maar wat…
   #stem ze weg!!!

 9. Pescador

  Ik denkmdat baudet maar een homo de wereld uit wil hebben en dat is die snotneus van D66 , sophie is lesbo dus die hoeft niet bang te zijn

 10. Satty

  Fvd blijft zich met enge partijen inlaten.

  Ik vind het zo’n voorrecht te kunnen zijn wie ik ben, bi en gek op wisseling in mijn bed. Deze vrijheid heb ik niet in het conservatief Afrika. Nog denkt tim dat dit onder autoritair nationalisme hetzelfde blijft, koekoek.

  1. TD

   Satty:
   ‘gek op wisseling in mijn bed”
   kakkerlakken,schaamluizen en vlooien zul je bedoelen,met al die ongewassen types en bedwisselingen is dat wel te verwachten!

   1. Satty

    Nee hoor ik ben wel kieskeurig

    1. Siemien

     Nee hoor Satty dat ben jij natuurlijk helemaal niet, jij bent een ranzig vies ding

     1. Satty

      Hahaha. Ja hoor.

     2. Siemien

      Yep

  2. Siemien

   Nee hoor Satty, jij bent van het enge soort

   1. Rien Noppen

    Siemien, je bent hier dezer dagen ontmaskerd als een oudere man met een ongezonde obsessie met pedofilie. Probeer eerst je eigen akelige seksuele problemen te beheersen en kijk daarna pas naar de splinter in het oog van de naaste.

    1. Siemien

     Nou kom je weer met je pedo fetisj op de proppen, echt wat val jij door de mand, je hoeft niet steeds je pedofiele sympathieën ten toon te spreiden hoor.
     Dat je een dwang en vooral drang hebt om toch steeds je pedofilie gedachtes en neigingen te etaleren daar kun je hulp voor krijgen en ook vast wel een hand vol pillen en in jouw geval zou ik castratie overwegen daar wordt je rustig van..

     1. Rien Noppen

      Lukt het je de laatste tijd niet zo die pedofiele dwangedachten uit je hoofd te krijgen, Siemien? Je praat nergens anders meer over. Dat is toch niet normaal?

     2. Siemien

      Je bent door het mandje gevallen, domme jongen

 11. Henk Albarda

  Als het niet zulke laffe, angst ingegeven aanvallen waren, zou je er eigenlijk alleen om lachen. Voordeel blijft dat samen met de FvD afkraak commentaren van de heer Noppen, Meester Kong, Satty en nog enkelen, dit een prima wervingscampagne oplevert voor meer FvD kiezers, leden en sympathisanten.

  1. Rien Noppen

   Ik ga er vanuit dat de heer Albarda het ook helemaal niet nodig vindt dat Baudet afstand neemt van het vieze PIS-clubje.

   1. Siemien

    “Ik ga ervan uit”

   2. Satty

    Alberda geeft alleen aan hoe dom hij fvd stemmers ziet. Wat eigenlijk ook ewel een beetje lijkt te kloppen gezien het tekort van 65 miljard. Ach die kerel niet te serieus nemen. Doen ze bij elsevier ook niet.

    1. Siemien

     Nou Satty, jij bent ook niet 1 van de slimste hoor..

     1. Satty

      Zegt iemand die Lugar napraat.

    2. Pescador

     Ojee komt FvD nu al 65 miljard te kort? Aangezien jij dit schrijft bennjij degene die absoluut niet serieus genomen moet worden, ik denk dat je maar eens een poosje een ander bedgenoot moet zoeken want met deze komt het niet goed met jou.

   3. marco1

    Een vies-pisclubje dat klinkt een beetje als de goldenshower-afdeling van een homovereniging.

 12. Shadow1100

  Willen jullie méér of mínder D66 in Nederland?
  Dan gaan we dat regelen……!

  1. Siemien

   Huh minder?! helemaal geen D66 natuurlijk, dit soort moet afgeserveerd worden..

 13. A3aan

  Je vraagt je werkelijk af uit wat voor een gezin Sofietje is ontstaan. Hoe maf moet je zijn om voor D666 in het europese parlement zulk een wartaal uit te slaan, je zou er haast medelijden mee krijgen. Het toont de ware aard van het stemvee in de eu.

  1. Rien Noppen

   Vindt A3aan dat Baudet moet gaan samenwerken met de homofobe PiS?

   Of mogen we dat niet vragen?

   1. Siemien

    Wat vindt Rientje zelf?

    1. Rien Noppen

     Dat lijkt me duidelijk, Siemien, Baudet moet helder afstand nemen van deze homofobe club. Als hij dat niet doet heeft Sophie een stevig punt.

     1. Siemien

      Afstand nemen van clubjes is niet jouw sterke kant dus shussh over Baudet

     2. toetssteen

      @RN
      Dus de een of ander beschuldigt iemand ergens van en dan moet deze iets gaan bewijzen, want if not dan zou de aanklager een punt hebben???

      Is de wereld andersom gaan draaien?

     3. Rien Noppen

      Ontkent Toetssteen dat de PiS een homofobe club is?

     4. marco1

      Kleine clubjes als pis moet je schijt aan hebben.

     5. Rien Noppen

      Toetssteen is al in geen velden of wegen meer te bekennen.

     6. DeBruijn

      @ Rien Noppen

      Waarom moet iedereen altijd afstand nemen van anderen? Vooral als het om homo’s gaat komt de coc-politie gelijk langs, moeten er gelijk regenboogvlaggen gehesen worden en moet je zweren dat je trouw bent aan hun ideologie.

      Zo komt het op mij over.

      Omdat jij een Israëlscepticus bent, moet ik je dan ook vragen afstand te nemen van Hamas? Of als links iemand moet ik jou vragen of je het communisme afzweert?

      En neem je afstand, als links persoon, van het verleden van Paul Rosenmöler, die duidelijk Mao, Pol Phot en anderen aanhing?

      Dat hoef jij toch ook niet? Of moeten nu alle partijen die in dezelfde EU partij voor de Groenen zitten ook afstand nemen van het verleden van Rosenmöler en de CPN?

     7. Rien Noppen

      Ik neem zonder enige aarzeling afstand van Hamas (een terroristische bende), het verleden van Rosenmuller, en zeker van Pol Pot, het Communisme (een politieke ideologie voor idioten) en Mao (een massa-moordenaar).

      Hoop u hiermeee naar genoegen te hebben geïnformeerd.

     8. Original NL

      Q….heeft Sophie een stevig punt……..
      Sufietje kan zich beter bezighouden met de rouw advertentie van d66.
      Links begint steeds angstiger te worden..en terecht want we zijn dat linkse deuggelul meer dan zat.

     9. Vit

      @Rien Noppen

      “Ik neem zonder enige aarzeling afstand van Hamas (een terroristische bende), het verleden van Rosenmuller, en zeker van Pol Pot, het Communisme (een politieke ideologie voor idioten) en Mao (een massa-moordenaar).

      Hoop u hiermee naar genoegen te hebben geïnformeerd.”

      Het zal met Thierry ook wel meevallen denk je niet?

     10. DeBruijn

      @ Rien Noppen

      Ik weet dat u dat doet, maar u hoeft het niet te doen. Want u hebt met hen niets te maken. Daar gaat het mij om, waarom worden mensen altijd ter verantwoording geroepen voor anderen?

      Net zoals moslims vaak gevraagd worden wat zij van aanslagen vinden, omdat het door een andere moslim gepleegd is. Of een katholiek vind van de sommige priesters die aan kinderen zaten.

      Wij zijn niet verantwoordelijk voor anderen.

     11. Rien Noppen

      “Ik weet dat u dat doet, maar u hoeft het niet te doen. Want u hebt met hen niets te maken.”

      Maar Baudet heeft met PiS wel degelijk iets te maken, hij wenst met hen een politieke alliantie aan te gaan.
      Dan is het toch niet zo vreemd daarover een kritische opmerking te maken en de vraag te stellen of hij zich distantieert van de extreem-rechtse en homofobe opvattingen van die club?

 14. Original NL

  Dit is laster..geuit door een links gestoorde deuggleuf in de overgang.
  #Stemdrweg!!!

 15. J.Rademaker

  Op dit politiek niveau berust de toekomst van ons.
  Ook de VVD zit in haar ALDE.

 16. marco1

  O wil hij dat? Vandaar dat DENK de laatste verkiezingen zo weinig stemmen had.

 17. Joop Klepzeikert

  Sophie heeft ernstige hersenbeschadigingen opgelopen door de ontploffing op haar hoofd die ook dat debiele spermanentje op haar rotkop veroorzaakte.
  Zo’n geestelijk gehandicapte moeten we niet serieus nemen.

 18. shimeon

  Ja, heb ik ook gelezen die test,uitgevoerd op een chimpansee

 19. Dik

  D66 wordt straks alleen nog in de marge genoemd, als ze 6 zetels halen is het veel.

  1. Original NL

   Dat zijn er 6 teveel dik!!

   1. Dik

    Ook dat Original, het mogen er ook 0 zijn zoals je weet.

    Nog een gratis tip voor de aanwezigen hier: Negeer het kaft dan heb je er op den duur geen last meer van, ik spreek uit ervaring! 🙂

 20. Michael M

  Dat liegt en fantaseert ze want dat is Thierry al helemaal niet. Sophie in het Veld dat houd van geweld. Niet de FVD.

  1. Rien Noppen

   Ze liegt en fantaseert helemaal niets, Michael M, ze wijst slechts op het feit dat Baudet wenst te gaan samenwerking met een vieze, extreem-rechtse homofobe partij.
   Het homofobe karakter van de PiS kan onmogelijk worden ontkend.

   1. Rien Noppen

    samenwerking = samenwerken

 21. Michael M

  D66 oftewel partij 66, want de D krijgen ze niet meer. De D staat voor Democratie en dat kun je alleen maar terugverdienen. Maar ze proberen wel op een slinkse wijze stemmetjes terug te winnen door leugens te verkondigen omdat de partij zo flink gedaald is in de zetels. En om zieltjes te winnen verzin je gewoon een leugen om een andere partij onderuit te halen. Dat noem je ook indoctrinatie als de mensen het maar gaan geloven. Sofietje is niet helemaal bij haar hoofdje.

 22. Vrijedenkert

  Eurofiele heks in ’t Veld maakt zich schuldig aan het verspreiden van nepnieuws en uitkramen van laster!

  1. Rien Noppen

   Welk feit in de tweet van mw. in ‘t Veld klopt niet, Vrijedenkert?

 23. Peter Loosduinen

  homovrije wereld.
  Wat is daar mis mee ?

 24. Vit

  Vissen spartelen altijd op het droge en gaan dan dood.

  1. Vit

   Cryptische omschrijving van D66.

 25. Baron von Munchhausen

  Wie,wat,hoe,welk is de de Hr/Mvr. Noppen?

  1. Rien Noppen

   Wat wilt u weten, Baron?

   1. Baron von Munchhausen

    Het is, volgens mij geen DDS “nieuws” meer.
    Maar een Noppen bloq.
    Reactie van u wordt niet beantwoord.
    Zoals altijd, u niets beantwoord.

  2. Dik

   @Baron von Munchhausen: Ik heb, zo voor het slapen gaan, slechts één tip:

   #negeren

 26. Vit

  @Rien Noppen

  “En nu is het ineens het Forum voor Democratie wat zogenaamd even fout is door – misschien! – in dezelfde fractie te gaan zitten in het Europese Parlement. Alhoewel de kans groot is dat PiS samen met hun Lega-maatjes uit Italië en hun Fidesz-bondgenoten uit Hongarije gedrieën in een andere fractie gaan zitten, is het voor In ‘t Veld toch weer onweerstaanbaar om alvast voor de troepen uit te lopen en FVD verkapt uit te maken voor een homofobe politieke partij.”

  Hoe verdraai ik een verhaal, nou gewoon maakt niet uit waar de waarheid ligt als het het FvD betreft.

 27. Vliegenvanger

  Wat is die Sophie in ‘t Veld toch een arrogant wijf, typisch weer zo’n Dram66 partij lid.
  Ze gunnen echt niemand het licht in de ogen. Ze zijn goed in demoniseren. Verder niks.
  Deze dram66 partij bestaat louter en alleen uit on sympathieke leden. Niet waardig in een regering te zitten.

 28. PMG

  Vreselijk dom verhaal van dom mens!

  In oostbloklanden zijn ze panisch van alles wat homo is net als bij de arabiertjes, niks nieuws, mij is niets gevraagd of die landen toe mochten treden dus nu niet zeuren.

  Stem FVD en NEXIT

  1. Original NL

   Maar de homo hatende arabiertjes zijn daarintegen wel welkom bij d66 maar ja..die zijn niet blank dus is het ok!!
   Daar d66 een keur aan homo’s herbergt ..en FVD d66 tot een splinterpartijtje reduceerd wordt dit uitgelegd als homohaat.
   Nee hoor wij hebben niets met d66 dat is alles!!

 29. Hartenheer

  Als wij als volk zo iets belastend zeggen kunnen we aangeklaagd worden.

  Wordt het nu niet eens tijd om dit soort zielige personen aan te pakken.
  Zij zijn verantwoordelijk voor de opruiing en de zwakkere personen gaan roepen om iemand te vermoorden.

 30. Veteraan

  Wat een enge mensen zijn het toch.
  Alles wat ze de ander verwijten doen ze zelf.
  Discrimineren, demoniseren, liegen, bedriegen en misbruik maken.
  Wat een domme mensen bij D66, helemaal de weg kwijt in hun afzakken naar Links.

 31. Dddddd

  D66 is doodsbenauwd voor de EU verkiezingen in mei.
  Ze worden weggevaagd en de Unie zal drastisch in z’n voordeel veranderen!

  1. Rien Noppen

   “en bij het horen van het woord €U zitten te soppen”

   DDS wordt overwegend bezocht door oudere mannen met seksuele problemen.

   1. Punt50

    Neem nog een slokkie CO2 Rientje.

   2. Vit

    En kneusjes van de samenleving, sommige verdienen er zelfs aan.

    1. Rien Noppen

     Dat klopt, vit, en goed dat je me er aan herinnert, ik moet mijn factuur over vorige week nog indienen bij de NWO en Mark Rutte.

     1. Punt50

      CO2 Nopjes.. Hou op met gebruiken.

     2. Vit

      Zo ondertussen kan jij een wereldreis gaan maken volgens mij.

 32. Piet Patat

  Mevrouwtje in ’t Veld is net zo’n eng wijf als die Sargentini.
  Beide €uroparlementariers die in hun eigen glazen bol leven en bij het horen van het woord €U zitten te soppen op hun veel te dure, door ons bekostigde, burostoel.
  Beide links, zonder argumenten zoals gewoonlijk en aldus om zich heen slaand om hun gelijk te halen. Er is nog helemaal geen samenwerking tussen PiS uit Polen en FvD maar dat weerhoudt deze madam er niet van om met dit soort smerige insinuaties te komen. Typisch linkse galspuwerij van een overbetaald €U snolletje. Nexit ? JA ! Zo snel mogelijk !

 33. Godefroy France

  WIJ HOPEN OP EEN D66 VRIJ NEDERLAND

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.