DENK-mansplainer Farid Azarkan probeert vrouwelijke journaliste Fidan Ekiz mond te snoeren: ‘Stop!’

In een normale samenleving is het de pers die de politici controleert. Maar in de bizarrowereld van DENK meent Kamerlid Farid Azarkan dat het zijn taak is om te proberen het werk van NTR-presentatrice Fidan Ekiz onmogelijk te maken. Volgens Azarkan moet Ekiz zich verplicht “focussen op haar nieuwe thuisland” en haar “identiteitsjournalistiek” staken.

azarkan ekiz tweet

Op Twitter hebben de DENK-malloten zich gisteren weer eens van hun allerstompzinnigste kant laten zien. Of in ieder geval de parlementariër Farid Azarkan, die – niet voor het eerst – meent dat hij NTR-presentatrice en programmamaakster Fidan Ekiz de les moet lezen omdat zij een linkje deelt over de verkiezingen in een ander land.

Kennelijk is het bij DENK verboden om het nieuws te volgen in Turkije, of waar dan ook. En mag je er dan ook helemaal niets over zeggen, want dan doe je aan “identiteitsjournalistiek.” En journalistiek? Bij DENK weten ze wel hoe dat moet en leggen ze dat graag anderen uit – vooral als het vrouwen zijn en ze een migratie-achtergrond hebben. Dat laatste betekent namelijk dat DENK hun politieke thuisbasis is (of ze dat nu willen of niet, Kuzu bepaalt, aldus Kuzu) en ze dus alles kunnen eisen en bevelen wat ze maar willen.

In werkelijkheid is dit natuurlijk echt knetter- en knettergek. Er is niets bizars aan de actualiteiten volgen in een ander land. Ik lees met veel interesse wat er in de wereld gebeurt, en ja: ook omtrent de Turkse verkiezingen. Maakt mij dat “geobsedeerd”, of importeert ik daarmee thema’s uit het buitenland naar Nederland? Natuurlijk niet. Dat maakt mij breed geïnteresseerd, en hetzelfde geldt natuurlijk ook voor Fidan Ekiz.

Maar over geobsedeerd gesproken: DENK kan wel eens kappen met hun obsessie voor Fidan Ekiz, of voor de journalistiek in het algemeen. Jullie zijn een politieke partij, geen mediawaakhond. Dus doe gewoon je werk en houd op met het lastigvallen van vrouwen die gewoon het nieuws volgen. Stelletje mansplainende malloten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Scarletti

  Wen er nou maar gewoon aan. Bij het binnenhalen van mensen hoort nu eenmaal het binnenhalen van gebruiken. Mirgranten uit dictaturen brengen nu eenmaal dictatuur met zich mee. De westerse cultuur is reddeloos verloren zolang de meerderheid er geen al te grote problemen mee lijkt te hebben (zolang de meerderheid stemt op migratievriendelijke partijen)

 2. Heras

  IK snap Denk wel: zet iemand die tegen jouw partij is, in een kwaad daglicht, in de hoop dat er haat gezaaid wordt.
  Het gaat hem helemaal niet om “het nieuwe thuisland”, integendeel Nederland interesseert hem geen snars.

 3. Heras

  VVD, heeft gelijk; Denk is een gevaarlijke partij.

  1. Scarletti

   De VVD is een gevaarlijke partij. Immers de VVD heeft er als lid van het kartel mede voor gezorgd dat een partij als Denk kon ontstaan.

 4. Jumping

  Ik DENK dat Wilders altijd gelijk heeft.

  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 5. Rien Noppen

  Als je in een tweet bepleit ergens mee te stoppen betekent dat niet dat je iemand de mond snoert en als je dat pleidooi richting een vrouw uit is dat geen mansplaining.

  Bizar artikel weer.

  1. Scarletti

   Hoe is het met Martijn?

   1. Punt50

    Bij Martijn zijn ze collectief aan CO2 snuiven begonnen..

  2. marco1

   B8zar of niet. Partijtjes als DENK zou je niet blij mee moeten zijn en zsm een verbod opkomen.

 6. Pescador

  Ik snap nog steeds niet dat we zulke achterlijke groepjes toestaan dit is nederland, en als men in nederland wil wonen is het een kwestie van aanpassen, maar blijkbaar staan turken en marokanen daar boven en hoeven zij zich niet aan te passen .

 7. PMG

  Nou, ik zou me maar eens wat meer zorgen gaan maken over al die turken en marokkanen. Tijdens de laatste verkiezingen zijn ze totaal buiten beeld gebleven en dat is precies wat ze willen, niet boven het maaiveld uitkomen maar stiekum blijven profiteren.

  Er ontstaan zo (net als in Denemarken en Zweden) complete bevolkingsgroepen van 10 duizenden mensen die een soort samenleving voeren binnen onze samenleving met eigen wetten en gebruiken waar we geen vat op hebben maar wel blijven betalen.
  Weg met al deze gasten, te beginnen met alles wat nu nog in een AZC zit, ruim 35 duizend euro per jaar kost 1 asielzoeker, Syrië is weer veilig dus vertrekken maar!

 8. NoDoubt

  Wekelijks/ dagelijks worden in onze moskeeën vanuit voornamelijk Turkije politiek bedreven onder het mom van geloof. Het enige doel is Europa bezaaien met islam. En die kent geen scheiding van kerk en staat. Dat is door Mohammed verboden. Haat haat en haat is wat Mohammed voorschrijft en vrouwen zijn volgens hem./ Allah domme wezens.

 9. Garrincha

  Vrouwelijke journaliste? Echt, Tim?

 10. Joop Klepzeikert

  Denk een politieke partij? Daar maakt Tim een grove denkfout. Denk is een islamitische partij die niets met politiek hebben. Proberen enkel de sharia in Nederland te krijgen.

  1. Dik

   @Joop: +1

  2. Rien Noppen

   Kan Klepzeikert een politicus of een partijprogramma van DENK citeren waar de invoering van de sharia wordt bepleit?

   1. Rien Noppen

    Altijd lastig, die feitelijke vragen.

   2. DidiMadloba

    On Canada zijn experimenten gedaan met Sharia, want dat biedt interessante perspectieven voor “alternatieve geschillenbeslechting”, zeg maar voor “rijdende rechter” zaken.
    Alleen het Sharia strafrecht is meedogenloos – maar is dat niet precies wat rechts Nederland wil?
    Als ze winkeldieven een hand afhakken stoppen ze subiet.

 11. dikkehenk

  DENK dat iemand verwijt te veel met Turkije en te weinig met NL bezig te zijn… Oh de ironie

 12. hansjagt

  Denk is en blijft een RAMP m.b.t. onze Nederlandse democratie, ik blijf het herhalen hoor. Deze 3 jongetjes van Denk laten een A-sociaal en primitief gedrag zien en daardoor is het geweldig, dat die gastjes nog iets steviger gedrag laten zien, dan kunnen wij deze mannekes uitzwaaien, uit de politiek. (DAT DUURT NIET LANG MEER)
  Gelukkig heeft de achterban van dit clubje, het behoorlijk af laten weten, m.b.t. zetels in de 1e kamer, (DENK HEEFT GEEN ENKELE ZETEL KUNNEN BEMACHTIGEN) tijdens de provinciale verkiezingen 20 maart j.l., de achterban van Denk schamen zich voor deze rampjes en laten daarbij zien, dat deze mensen meer in hun mars hebben dan deze 3 van Denk.

  1. DidiMadloba

   Tuurlijk.
   Een perfecte democratie staat alleen rechtse vreemdelingenhaters toe.
   Vrijheid van meningsuiting is tot daar aan toe, maar als iedereen zomaar een eigen mening heeft wordt het een zootje.

 13. Godefroy France

  DUBBELE PASPOORTERS GEEN OVERHEIDFUNCTIE !!!!

  1. DidiMadloba

   Een Kamerlid is geen overheidsfunctionaris.

 14. DidiMadloba

  Dus een Neder-Marokkaan vindt een Neder-Turk niet Nederlands genoeg?

  Wordt het niet te ingewikkeld voor het DDS publiek? Voor mij wel.

  Een echte schande kan volgens mij niet ingewikkeld zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.