Filmpje: meisjes zoeken pedo op die hen misbruikte en confronteren hem eens goed met z’n walgelijke daden

Twee meisjes waren er helemaal klaar mee dat de man die hun seksueel misbruikte toen ze 13 jaar oud waren, nog gewoon vrij mag rondlopen in Kenia.

Bij Pauw gisteravond heftige melden: John van den Heuvel liet alvast een voorproefje zien van zijn nieuwe undercoverprogramma, en daarin kwam het direct tot een stormachtige ontmoeting met de in Kenia woonachtige Nederlandse pedofiel Hans V. V. heeft jarenlang weeshuizen in Afrika gerund (een uiterst malafide business voor uitbuiters en pedofielen, zoals we eerder al behandelden), en gebruikte die kindertehuizen vervolgens als een soort pedo-Tinder. Talloze meisjes zijn seksueel misbruikt door V., die zijn ranzige jatten ook niet thuishield als hij weer even op bezoek was in zijn thuisland.

Daar ging de verkrachting en aanranding gewoon verder, en V. heeft daar dus ook de twee meisjes uit dit filmpje op een gruwelijke manier voor het leven getekend. Maar deze jongedames waren niet van plan zich de rest van hun levens als makke schapen te misdragen. Dus grepen zij de kans van verslaggever John van den Heuvel met beide handen aan om naar Kenia te gaan en deze handtastelijke Hans eens in de ogen te kijken en goed de waarheid te zeggen:

“Op de beelden, die gisteren bij PAUW te zien waren, is te zien dat Van den Heuvel de Tilburger in Kenia tegen het lijf loopt. V. is op borgtocht vrij en mag de rechtszaak in vrijheid afwachten. Van den Heuvel wordt boos als hij merkt dat V. geen behoefte heeft om met hem in gesprek te gaan. ,,Jij blijft hier staan! Uit die telefoon! Je gaat nu luisteren naar wat ik zeg!”, bijt de journalist hem toe.
‘Ken je ons nog?’

Niet veel later komen twee vrouwen naast hem staan. ,,Ken je ons nog? Nee, natuurlijk niet, na wat je ons hebt aangedaan! Je hebt heel ons leven verwoest”, zegt een van hen huilend. ,,Toen ik dertien was kwam je nog naar ons appartement in Amsterdam om mij op te halen. Die dag vergeet ik nooit meer. Je hebt mijn leven en dat van mijn nichtjes kapotgemaakt.”

De twee vrouwen waren na afloop erg “opgelucht,” aldus Van den Heuvel. Dat zal best ja. En terecht!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Zolang justitie uit extreem socialisten bestaat zullen misdadigers vrij rond kunnen blijven lopen.

 2. Regina

  Heel goed dat deze pedo rat eens aangepakt werd. Opsluiten en nooit meer vrij laten

 3. Fortiori

  Heel goed dat er verwezen wordt naar Pauw. Dan heb je het nieuws uit eerste hand. Onbewerkt…

 4. edoc431

  VREEMD DAT NOPPES HIER NIET REAGEERT ZOU DAT EEN REDEN HEBBEN ??

  1. Rien Noppen

   Edoc lijkt ook erg te worstelen met pedoseksuele gevoelens. Hij is bepaald de enige niet hier, we zagen dezelfde problemen ook al bij Siemien.

   Ik wil er niet te hard over oordelen; Pedofilie is een geaardheid die je niet kunt uitleven. Dat is een zwaar lot.

 5. Godefroy France

  NOG NIET ZO HEEL LANG GELEDEN HADDEN DE LINKSE GEEN PROBLEEM MET KINDERNEUKERS !!!!! REMEMBER MARTIJN,,,, IN ELK ZICHZELF RESPECTEREND LAND WORDEN ZE AAN DE SCHANDPAAL GENAGELD !!! HIER WORDEN DEZE SMEERLAPPEN GEDOOGD

 6. Dennis76

  In Kenia hebben ze van die autobanden als halsband zou zo’n beest best goed staan en de enigste manier om em te stoppen.

  1. Mart

   Werden die ook gevuld met benzine en in de fik gestoken zo als in Zuid Afrika zo toegejuigd werd door de zo gelievde vrijheidstrijder Mandela en zijn lief vrouwtje Winnie.

 7. Mart

  Ik zie die vrijer zijn koppie niet….of houdt hij zich gedeist tot zijn prooi 16 jr is?Want dan mag het met toestemming.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.