Fittie! DENK-jongeren teleurgesteld in DENK-Kamerfractie, omdat zij als enige PVV-motie steunden

“Oei!” Aldus de baby-DENK’ers tegen de “volwassen” DENK’ers, nadat alleen het triumviraat van sultan Kuzu bereid was een motie van wantrouwen van PVV-Kamerlid Gidi Markuszower tegen minister Grapperhaus te steunen.

oppositie-oei-pvv

Dat het momenteel allemaal niet zo lekker loopt bij DENK – dat kan iedereen zien. Niet alleen faalde de partij in het veroveren van een Eerste Kamerzetel afgelopen maand, maar ook blijkt dat als het percentage stemmen dat DENK haalde bij de Provinciale Statenverkiezingen ook prijkt op de uiteindelijke uitslag van de Europese Parlementsverkiezingen, ook dáár geen zetels gewonnen gaan worden.

DENK is momenteel dus een nogal gefrustreerde partij, en kennelijk kiezen de dames en heren van deze beweging er voor om die frustraties op elkaar te botvieren. Een voorbeeld daarvan kunnen we vandaag op social media aanschouwen, waar de officiële DENK-jongerenbeweging OPPOSITIE de moederpartij (of moeten we zeggen: de “je moederpartij”?) onverschrokken de maat neemt omdat de Kuzu-club als enige van de politieke partijen in Den Haag meestemde met de wens van de PVV om minister Ferd Grapperhaus uit z’n functie te ontheffen vanwege de onthullingen rondom Anne Faber-moordenaar Michael Panhuis.

DENK ziet zichzelf namelijk altijd als de tegenpool van DENK – als bestrijder van alles waar de PVV tegen is. Maar reality check: DENK blijkt dus gewoon een zwarte PVV te zijn. En ja, dat had de jeugddivisie van de Turks-Marokkaanse club toch liever niet zo duidelijk op beeld gezien in een stemmingsuitslag van de Tweede Kamer, waar niemand de rigoreuze stap wilde zetten om minister Grapperhaus (Veiligheid & Justitie) op een ongewild pensioen te sturen. Behalve dan DENK en de PVV, die kennelijk toch meer op elkaar lijken dan ze zelf willen toegeven.

Dit alles natuurlijk tot groot chagrijn van de DENK-Smålanders: “Oei!“. Oei, ja. Maar wel de spijkerharde waarheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. edoc431

  Een beetje intrigant maakt daar dankbaar gebruik van opruien die handel

 2. marco1

  Ik zie het probleem niet. Een goed idee of motie van een andere partij steun je toch gewoon ongeacht hoe verschillend je over andere zaken denkt.

  1. Robert75

   Nee ik zie het probleem ook niet. Het enige wat me opvalt is dat er zoveel rode rondjes te vinden zijn bij deze motie. Hoeveel wegkijk partijen er wel niet zijn.

 3. Nuts

  Neejoh !!! Die DENK jongeren zijn bijna allemaal crimineel…groot en klein, die vinden het wel best met Grappenhaus zo…

  Bertus

 4. Joop Klepzeikert

  Ze zouden er bij DENK goed aan doen minstens 1 persoon aan te gaan nemen die ook werkelijk kan denken.

  1. Satty

   Lijkt me lastig, denken en conservatieven gaat niet samen.

 5. Robert75

  Was gericht tegen Minister Dekker en niet tegen Grapperhaus

  1. Henk-Jansen

   Ja volgens mij ook.

 6. Diederik van Walsum

  Zien jullie ook zo’, grote verscheidenheid aan rassen en volkeren op de foto van DENK?
  UH, ik bedoel eigenlijk…tjonge tjonge wat en diversiteit…..NOT!

 7. Heras

  Iedereen weet toch dat denk geen partij is. Maar meer een groepje moslims dat rebelleren wil tegen de nederlandse samenleving.

 8. Siemien

  Wat je natuurlijk ziet is dat Denk buiten de realiteit staat en niet in de maatschappij, net als de moeders die hun kind naar een radicaal islamitische school sturen, die zich niet wensen te onderwerpen aan het gezag in onze maatschappij..

 9. Jantje

  De PVV is anti-islamitisch en denk islamitisch.
  Als je met zwarte PVV bedoeld dat er donkere mensen op stemmen.
  Alleen de donkere mensen die de gruwelen die moslims op donkere mensen hebben uitgevoerd (vele malen erger en wreder dan dat het westen ooit heeft gedaan en nog steeds aan de gang) niet kennen stemmen op denk.

 10. Ome Wim

  Frustrerend voor DENK(?) dat ze geen zetel hebben kunnen bemachtigen in de Eerste kamer en provinciale verkiezingen, gelukkig hebben ze thuis wèl een zetel, namelijk de toiletbril en die past uitstekend bij hun uitspraken die ze na hun behoefte te hebben gedaan samen met hun uitwerpselen door het toilet kunnen spoelen, het enige wat daarna nog blijft hangen is de stank maar zodra dat is weggetrokken heeft niemand er meer last van.

 11. O.k.

  Denk moet maar eens gaan denken voordat ze maar wat roepen. Zal alleen moeilijk gaan als de leider al niet kan denken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.