Forum voor Democratie viert feest: 'We zijn hard op weg om de grootste ledenpartij van Nederland te worden!'

Geen categorieapr 01 2019, 13:00
Het gaat hard.
Forum voor Democratie was bijzonder te spreken over de meest recente peiling van Maurice de Hond. Uit die peiling blijkt namelijk dat FVD virtueel verreweg de grootste partij van het land is. De voorsprong op de VVD zou, als er vandaag verkiezingen waren, maar liefst vier zetels bedragen. Dat is significant in dit versplinterde landschap.
En dus is FVD heel opgewerkt. Maar dat is niet de enige reden dat de Thierry Baudet, Theo Hiddema en natuurlijk Henk Otten bijzonder goed geluimd zijn: de partij heeft nu ook al 36.000 betalende leden. Daarmee is FVD hard op weg om ook de grootste ledenpartij van het land te worden. Aldus FVD zelf:
Als FVD er inderdaad in slaagt om de 40.000 te passeren en dan in de rest van dit jaar, en misschien volgend jaar, alle andere partijen in te halen qua ledental, dan is FVD eigenlijk al onmiddellijk niet meer weg te denken uit het politieke landschap. Leden houden je partij in leven, no matter what. Daarnaast leveren zij natuurlijk de bestuurders en kamerleden van de toekomst. Ze vormen de ruggengraat van de partij, het fundament. Hoe groter dat fundament, hoe sterker de partij. Oh, en hoe hoger de inkomsten natuurlijk want al die leden betalen lidmaatschapsgeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten