GTST-actrice wil Amsterdam volplempen met beelden van “alle kleuren mensen”, hoopt rechtse mensen land uit te jagen

Als het aan soapactrice Inge Ipenburg ligt, wordt het Museumplein in Amsterdam dichtgeplamuurd met beelden van mensen met alle kleuren. De dagdromende linkse actrice hoopt daarmee mensen uit Nederland te verjagen die willen dat tradities blijven voortbestaan, zo vertelt ze in een interview met het Algemeen Dagblad.

Het moet niet gekker worden met de fantasieën van linkse mensen nadat bij de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen het Forum voor Democratie als grootste partij uit de bus kwam. Terwijl Sylvana Simons haar achterban oproept om FVD-stemmers “fascisten” te noemen (“Amen!“), zijn medewerkers van D66-censuurminister Kajsa Ollongren bezig om de kranten te verschonen van interviews met FVD-aanhangers.

Maar het meest absurd is misschien nog wel het voorstel dat actrice Inge Ipenburg (bekend van Goede tijden, slechte tijden in haar rol Martine Hafkamp) vandaag doet in het AD. Zij wil het Museumplein in Amsterdam omtoveren tot officiële verjaagplek voor mensen die van tradities houden en ook van ‘wit’ (of iets dergelijks). Door het “zinloze” grasveld vol te proppen met beelden van mensen in alle kleuren van de regenboog, vertrekken die enge rechtse mensen vanzelf richting het buitenland.

Aldus Ipenburg, dan:

“Mensen die hebben besloten dat Nederland een wit land moet zijn en dat tradities in steen gehouwen horen te blijven, die voelen zich misschien prettiger als ze ergens wonen waar alleen gelijkluidende meningen te horen zijn. Misschien willen zij wel weg.

Mijn voorstel is om het Museumplein in Amsterdam, dat nu een zinloos grasveld is, vol te zetten met beelden van alle soorten, maten en kleuren mensen.

Met mooie planten, bloemen en fonteinen ertussen, zodat iedereen zich er thuis voelt en zichzelf kan herkennen.”

Ik zeg trouwens: doen! Amsterdam kan tussen al dat beton wel wat natuur en fonteinen gebruiken. Niet dat je daar rechtse mensen mee wegjaagt trouwens – integendeel zelfs. Rechtse mensen houden wel van een esthetische, klassieke stadsinrichting. Toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Nuts

  ‘Mensen die hebben besloten dat Nederland een wit land moet zijn’…..??

  Ik ken helemaal niemand die heeft of vind dat Nederland ‘wit’ moet zijn ??

  Wat zit er toch in dat hoofd van Linkse mensen ???

  Bertus,

  1. Top

   Deze vrouw, met opgedroogd ‘kippenhok’, heeft daardoor veel tijd over en gaan rare dingen zeggen. Geen doel in het leven, behalve het oplezen van woordjes die door anderen verzonnen zijn. Dit is haar 15 minuutjes van “kijk mij eens belangrijk zijn”!
   NEXT.

 2. Ries

  Meteen doen! Dan kunnen Amsterdamse graffitikladderaars hun fantasieen naar hartelust botvieren. Dat wordt een kleurig geheel in de eerste DDR-look-a-like stad in ons land. Alle groenlinksers daar worden onbezoldigd stasi-functionaris.

 3. Ries

  Het moet een heerlijk gevoel zijn om tussen alle dombo’s opperdombo te zijn.

 4. Tman

  Natuurlijk zijn “rechtsen” aardig voor aangepaste,werkzame en de Nederlandse cultuur waarderende mensen met een migratieachtergrond!
  Maar mevrouw Inge Ipenburg denkt toch niet dat rechtse Amsterdammers,onaangepaste, criminele en illegale gelukszoekers moeten omarmen en knuffelen?
  Het barst in Nederland van de zwakzinnigen!

 5. Ries

  Prima artikel Tim. Dit vraagt om reacties!

 6. Ries

  Nederland verwordt tot een open inrichting met als zwaartepunten de vestigingen in Hilversum en Amsterdam.

 7. PMG

  Zweefeend op weg naar Utopia, daaaaaaaaaag!

 8. santiago

  Ik word kotsmisselijk van al die fantastische mensen die op deze manier discriminatie levend houden. Ik denk dat inmiddels wel bewezen is dat iedereen die zich gedraagt, ongeacht wat voor kleur of ras, in Nederland een goed leven kan hebben. Die positieve discriminatie is totaal verkeerd. Misschien goed bedoeld door naieve mensen, maar als je nu eens alle kleuren en rassen vergeet en gewoon gaat doen, wordt het ooit nog eens wat. Stop met voortrekken van gekleurde mensen en van mensen die zich niet willen aanpassen. Zou een stuk beter zijn. Een zwarte is echt niet beter dan een blanke.

  1. santiago

   Wat is trouwens een gsts actrice.

  2. toetssteen

   @Santiago
   100% eens. Goede kennis van ons, gehuwd met een Indiaas/Singaporese, heeft exact dezelfde beleving. Zijn vrouw en een lieve vriendin van ons, heeft ondanks haar behoorlijk donkere huidskleur nog nooit iets van discriminatie meegemaakt. O, ze sprak binnen een jaar zulk goed Nederlands dat ik bij de bruiloft van mijn eigen zoon, een jaar later, me even om moest draaien om te zien of ik het goed had. Ach, en ze had al een baan toen ze in Nederland kwam, want ICT.
   Ik denk dat eea bar weinig van doen heeft met kleur, naar alles met opleiding en aanpassingsvermogen.

   1. santiago

    Toetssteen. Wij zouden niet eens kunnen discrimineren. Mijn kleinzoon van 10 voetbalt en ik zie allemaal verschillende kindjes . Kinderen zien helemaal het verschil niet. Maar door dit soort figuren als deze mevrouw en Silvana Simons en nog wel een paar van die fantasten wordt ze de discriminatie gewoon aan geluld. Zij zijn dus eigenlijk de racisten. Maar het enige wat zij willen is aandacht.

 9. umhnz

  Het is algemeen bekend dat DDS nog al eens wacht met publicatie om eerst een volledige fact-check te doen.
  Maar 2 jaar vind ik toch wat veel.
  In 2017 heeft deze dame voor het laatst in GTST gespeeld.
  Wiki: Gtst – Martine Hafkamp alias Maddy Everest (1990-1994, 1998, 2003-2005, 2017)

 10. Kapitein Haddock

  “Duizend bommen en granaten!”
  Wat doet dat witte mens in Nederland? Ga actrice’tje spelen bij jou gekleurde “medelanders: te beginnen met de buitenwijken van grote steden. En als je “wereldberoemd” wordt; (dat denken actrices van zichzelf) dan wereldwijd optreden in Soedan, Nrd-Korea, Marokko en andere geliefde gekleurde staten.
  Schaamt ze zich dat ze blanke ouders heeft?
  Onvoorstelbaar; “KIELHALEN” dat witte enge linkse mens, liefst en drie maal!

 11. Maurits Dekker

  Inge Ipenburg is al net als al die andere linksige acteurs en actrices. Zij hebben het waanidee dat het volk op hun armzalige politieke mening zit te wachten.
  Hoe halen ze het in hun domme hoofd. Doen ze iets door het water in die tv studio’s?
  Of is het gewoon het opgesnoven witte poeder dat langzaam hun hersencellen oplost.

  1. umhnz

   Quote :dat het volk op hun armzalige politieke mening zit te wachten.
   .
   Welke volk?

 12. C.A.Barstow

  We kunnen beter de dam vol zetten met reusachtige standbeelden van onze VOC en WIC helden, daar hebben we allemaal wat aan, we hebben in weerwil van wat die linkse hersenloze idioten met hun weg met ons gebral beweren, tenslotte een geschiedenis waar we met recht trost op kunnen en mogen zijn.
  Daarnaast kunnen we op de dam nog wel een plek vrijmaken voor een gesticht voor linkse geesteszieke BN’ers, hebben zij ook een prachtig uitzicht.

  Stem tegen links,
  Stem in mei ook op FvD!

  1. bejaarde

   @ C.A. B:
   BN’ers, over wie hebben we het dan? Hahahaha, verder zeg ik maar niks meer

 13. bejaarde

  Ik voel me gezegend nooit naar dat programma te kijken, als er al zulke gedachten zijn, bij het onbenullige af dus. Wie is deze mevrouw eigenlijk? Als ieder mens van de huid ontdaan wordt, zijn we allemaal gelijk. Waar hebben we het allemaal over? Kleur, om je te be……………

 14. Veteraan

  Wat een gekloot over witte mensen.
  Moet je die bejaarde muts horen brabbelen, zou haar een alzheimer onderzoekje aanraden want ze haalt wat zaken door elkaar.
  Gelukkig nog nooit naar GTST gekeken en ik was het niet van plan.
  Dus Inge, je bent voor mij niets en ik ken je niet.
  En een lekker ding ben je zeker niet.
  Ik kijk op zichzelf niet naar kleur en afkomst maar naar gedrag.
  En dan komen de moslims, de Afrikanen en andere gelukszoekers er altijd erg zwart vanaf. Dus weg met die lui en schrik niet terug om geweld in te zetten.
  Dat is ook het enige wat zij kennen, zit in het DNA en het geloof.

 15. DeBruijn

  En wie is Inge Ipenburg?!

  Ik ken al die mensen niet. Waarschijnlijk Rien Noppen wel, maar ik heb nog nooit van al die zogenaamde BN’ers gehoord.

  Ik vind het racistisch beelden te maken van gekleurd mensen, net als die chocolade eendjes.

  1. Mars020

   Zal een mooi gezicht zijn op het plein. beelden met bontkragen, handtasjes, trainingsbroeken, baarden, jurken enz. Daarna is Madame Tussaud aan de beurt. Alle beelden eruit en volzetten met haakneuzen, gelukszoekers en andere losers. Zal links al een beetje vochtig worden, bij dit idee?.

 16. F. Domela Nienhuis

  Ook weer zo’n deugmutsje die zelf in een villa in ‘t Gooi woont, ver buiten alle multiculturele shit hole?

 17. Michael M

  Wat ik hier nu zo grappig aan vind is waar ze dat vandaan halen dat de FVD slecht is. Miljoenen mensen en ja ook in alle kleuren hadden gestemd op de FVD of PVV. Wij kennen zelfs buitenlandse mensen en mensen met een kleurtje dat zelf ooit voor de PVV koos of je het nu gelooft of niet. Maar alle ophef en discussies. Deze mensen van de soapserie GTST kijken nooit debatten, volgen ook geen dagelijkse politiek dan alleen acteerscènes en nemen ook zij klakkeloos over van wat andere personen vinden dat een partij niet deugt omdat ook zij het weer klakkeloos overnemen. Mensen duik nu eens zelf echt de politiek in dan alleen gissen en praten over dingen waarvan je weinig weet.

 18. Tguard

  Het blijft een geestige vertoning dit soort types.
  Alsof iemand die recht georiënteerd is Gellik staat aan een extremist.
  De nuance is werkelijk totaal verdwenen bij dit soort moraalridders.

 19. Vrijedenkert

  Oude goed onderhouden binnensteden met kunst zijn prachtig, daar hoort geen links gesubsidieerde rotzooi tussen!

 20. A3aan

  Ja, een GT, dat weet ik wel. Dat zijn over het algemeen hele snelle auto s maar een GTST? Moet wel een heel erg snelle rakker zijn.

 21. Dik

  Een tik van de malle linkse molen gehad, kan niet anders.

 22. Rien Noppen

  Ipenburg spreekt nergens over rechtse mensen die het land uitgejaagd zouden worden.

  1. edoc431

   mijn god het gedrog is terug jammer jammer

   1. Bosche draak

    Bedoelt u gedrocht? Of het gedrag van het gedrocht?
    Ik geef u in beide gevallen gelijk, maar weet dat Noppenkop heeeel slim is hoor.
    Hij wist een puzzel in twee dagen op te lossen terwijl op de doos stond twee tot vier jaar stond…

  2. Joop Klepzeikert

   Trollollollol.

 23. nienke

  Links is net als de islam wie niet links is moet uitgeroeid worden.
  We leven nog steeds in een democratie en hebben het recht een ander mening te mogen hebben.
  Het wordt met de dag gekker met dat linkse tuig elke dag is er weer een linkse zot die z’n gal spuwt op andersdenkenden.
  Waarschijnlijk geen kaas gegeten wat het woord democratie betekent.
  Ga eens een poosje in NOORD- KOREA wonen of een islamitisch land misschien waardeer je onze vrijheid van meningsuiting hier, dom figuur.

 24. FJ

  Je wordt soms zo moe van uitspraken van zogenaamde kunstenaars.
  Hun hele leven staat in het teken van subsidie, maar oordelen willen ze allemaal over zaken waar ze financieel totaal geen verstand van hebben.
  Het is zo leuk om principes erop na te houden als een ander ze betaalt.
  Wanneer hoor ik Ipenburg en Muiswinkel eindelijk eens zeggen, jongens, die mensen hebben het zo slecht, wij leveren de subsidies voor tv, theaters, muziekscholen en kunst wel in, want dat geld zou ten goede moeten komen aan die arme sloebers. Nooit. Het blijft bij links lullen en de middengroep en onderkant van onze samenleving betaalt door bezuinigingen in zorg, uitkeringen en belastingverhogingen.

  Links is links zolang het hen niets kost, zo was het altijd al en nog steeds.
  Ze praten voor solidair zijn, alleen vooral voor een ander.

 25. Jantje

  Narren met een politieke mening.
  Next!

 26. Joop Klepzeikert

  Had iemand iets beters van die domme doos met uitgegroeid bloempot kapsel verwacht dan?

 27. Godefroy France

  Ben het helemaal eens met deze TOP ACTRICE op voorwaarde dat er meteen een muur om deze ranzige “republiek” wordt gebouwd, alleen toegankelijk voor, fascistisch, antisemitisch, LINKS GETEISEM, pro antisoewartepieters, proBNers, pro BIJ1 geteisem en dito SS idioten, pro WEAREHERE’S, pro BRUINHEMDEN, pro BLANKENHATERS !!!

 28. Rud56

  Maar één conclusie: totale gekte ook bij die soap-muts!

 29. Mars020

  Het is en blijft een actrice, ze is in haar linkse rol blijven hangen en is alle benul van de werkelijkheid kwijt. Ik zou zeggen, laat haar een paar weken op de asielbus in Ter Apel werken. Misschien snapt ze dan, waarom de PVV en het FvD zo populair zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.