Joost Eerdmans: "VVD is bezig zichzelf op te heffen"

Geen categorieapr 15 2019, 10:00
Zo is het!
Ook Syp Wynia begrijpt bar weinig van de huidige koers van de VVD. Zoals wij vanmorgen al schreven zijn de nepliberalen helemaal doorgeslagen. Zo willen ze nu dat de Europese Unie strengere eisen stelt qua klimaat. Er zou veel meer CO2-reductie moeten komen. Wat de VVD betreft.
Schandelijk.
Syp:
https://twitter.com/sypwynia/status/1117556021042585601
Je wordt er natuurlijk kotsmisselijk van, maar helaas, dit is inderdaad de VVD van Mark Rutte. Er is helaas weinig wat we daar aan kunnen doen.
Het goede nieuws? Nou, zoals Joost Eerdmans het verwoordt:
https://twitter.com/Eerdmans/status/1117681637637095424
Ja. Het is ronduit belachelijk waar de VVD mee bezig is. Je schrikt je iedere keer dat je de krant openslaat (of een website bezoekt) helemaal kapot. Steeds weer bedenken de nepliberalen nieuwe plannen waaruit blijkt dat ze linkser en groener zijn dan GroenLinks. Nu dit weer.
Maar. Maar. Maar. Met een beetje mazzel betekent het ook dat het binnenkort dan eindelijk afgelopen -- klaar en uit -- is met de electorale hegemonie van de VVD. Geen enkele rechtse kiezer die dit soort wangedrag accepteert -- niet van Rutte, niet van Dijkhoff, en ook niet van één van die andere quasi-liberale D66-meelopers die het tegenwoordig voor het zeggen hebben bij de partij.
Moge de VVD zo snel mogelijk, zo totaal mogelijk kapot gaan. Want een vreselijke k*tclub is dat geworden zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten