Korter RTL Nieuws: 'Prinses Amalia gaf het beste interview EVEROOITINDEGESCHIEDENIS!!!'

Geen categorieapr 29 2019, 14:00
Dit soort artikelen zorgen er dus voor dat hele horden Nederlanders toch maar tegen de monarchie zijn.
Op koningsdag had RTL Nieuws het privilege om te spreken met koning Willem-Alexander, koningin Maxima (ze blijft leuk! Die spontaniteit en Argentijnse passie; daar kunnen de anderen het één en ander van leren), en ... prinses Amalia. Het was voor het eerst dat de kroonprinses -- en dus toekomstige koningin -- een 'interview' gaf. En oh, oh, oh, wat waren ze tevreden bij RTL Nieuws.
Lees dit artikel over het interview maar. Het is echt om te kotsen:

In het interview van maar een paar minuten, zat heel veel. Ze gaf een inkijkje in hoe zij haar positie als kroonprinses ziet... Hoe ze zich voorbereidt op Koningsdag... Ook zag hij puber Amalia die weerwoord gaf aan haar moeder... En hoe ze wil overkomen...

En de interviewer zelf:

"Ik voelde het in mijn buik tijdens het interview: dit is een uniek moment. Nog nooit heeft ze zo'n uitgebreid interview gegeven. Zo zie je maar dat je niet de fout in kan gaan als je jezelf blijft."

Luister, Amalia lijkt me een heel leuke meid. Ze is vlot, duidelijk intelligent, welbespraakt (voor haar leeftijd) en vriendelijk. Maar moeten we nou werkelijk doen alsof dit het beste interview OOIT EVER IN DE GESCHIEDENIS was? En gast, je bent een volwassen vent. Moet je nou echt vlinders in je buik hebben om een 15-jarige te interviewen? Ze is 'kroonprinses', ja, maar heeft letterlijk niets gedaan om die positie te verdienen. Ze is op het juiste moment, in de juiste familie geboren, en dat is het dan.
Ja, ik ben positiever over het koningshuis dan in het verleden omdat ze één van de weinige dingen zijn die ons, Nederlanders van alle soorten en afkomsten, met elkaar verbinden. Maar die adoratie... manmanman. Ik zag gewoon een vrolijk 15-jarige meisje dat een beetje te veel gecoacht was, dat nerveus was, maar dat zich nergens zorgen over had hoeven maken omdat ze alleen maar makkelijke vragen voor de kiezen kreeg.
Als je meer zag dan dat kan ik alleen maar concluderen dat je zo verblind wordt door verheerlijking van het koningshuis dat je de weg helemaal kwijt bent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten