Logica op z’n DENK’s: campagne voeren voor Europees Parlement… in niet-EU-lidstaat Bosnië!

DENK hoopt aankomende maand de eerste zetel in het Europese Parlement in de wacht te slepen. En dat op geheel onnavolgbare wijze: door campagne te voeren in Bosnië. Sailliant detail: Bosnië hoort helemaal niet bij de EU. Heeft dus helemaal niets te maken met de aankomende verkiezingen.

De DENK-vakantiegangers zijn weer lekker bezig! Zodra er een gelegenheid is, rukken ze met z’n allen uit om op kosten van de partij eens lekker de beest uit te hangen in een ver oord. Of dat nu de Caraïben zijn of Suriname, als het een gratis vakantie is heb je Kuzu, Öztürk en Azarkan meteen op de eerste rij.

Zo worden ook de Europese Parlementsverkiezingen weer eens aangegrepen voor een fijne snoepreis. Kuzu en zijn kameraden gaan lekker touren door Europa om promotie te maken voor de EU en voor DENK. Maar waar gaan ze heen? EP-lijsttrekker Ayhan Tonça onthult het alvast: Bosnië. Dat onthulden ze in een filmpje op Facebook.

Fantastisch, hoor. Lekker laten zien hoe fantastisch de EU is, maar zelf niet eens in staat op te zoeken welke landen er dan precies lid zijn van die Brusselse club. Bosnië is géén lidstaat. Wat komen Kuzu, Öztürk en hun vriendjes daar dan doen, vraagt u? Nou, simpel: wat Kuzu en co. altijd doen als ze niet in Nederland zijn: lekker een beetje vakantie vieren, en ophitsende filmpjes maken. Dat is nu eenmaal het enige wat ze kunnen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Blokkeer-Fries

  “Nederland is van ons allemaal” staat er met grote letters op de Mercedes bus van de DENK-trollen. M.a.w., pakken wat je pakken kan!

  51% van de bevolking is moslim in Bosnië en het Ottomaanse rijk van Erdogan moet worden uitgebreid.

 2. santiago

  Nederland is van ons allemaal. Eigenlijk bedoelt die zwakzinnige turk te zeggen:”Nederland is van Turkije”.
  Als ik dit armoedige filmpje bekijk word ik zo verdrietig.
  Dat dit allemaal zo maar kan in ons mooie Nederland.
  Vroeger zongen we op school, wie Neerlands bloed door de aderen stroomt, waar de blanke top der duinen en ferme jongens stoere knapen.
  Is geen ene godverdom meer van over.

  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  1. Vliegenvanger

   Stem in Mei een anti EU partij.
   Stem PVV of FvD. Weg met de demoniserende partijen.

 3. Joop Klepzeikert

  Je kunt van de Erdogek aapjes van DENK niet gaan verwachten dat ze kunnen denken hè. De hersencapaciteit van die malloten is minstens net zo beroerd als dat van de linkse trollen op DDS. Nagenoeg niets dus.

 4. Joop Klepzeikert

  Op 15 maart 2017 hebben er zo’n 210.000 geitenneukers op DENK gestemd.
  Door hun ‘fantastische’ optredens in de tweede slaapkamer en op ‘sociale’ media werden dat er op 20 maart 2019, voor de provinciale staten verkiezingen, al een heel stuk minder.
  Zelfs de geitenneukers moeten die Erdogek aapjes niet meer.

  1. Hartenheer

   En ze worden steeds groter, let maar op.
   Over tien jaar heeft de moslim gemeente de overhand

 5. ZiggyStardust

  In die laatste seconden van het filmpje, was dat nu een gerichte zuuraanval op Ozturk?

 6. Trien Knoppen

  Bosnië… dat is toch een provincie van Turkije?

  Beetje laat voor de Statenverkiezingen dus…

 7. Niet L niet R

  Het zijn, en blijven griezelige figuren, laten wij er nog meer binnen laten, dan is ons land nog wat sneller naar de klote!

 8. Adana1969

  ze zeggen dat ze op komen voor ongehoorden. en gelijke kansen. niets zeggend onderwerp. in Nederland iedereen heeft gelijke kansen.spaar je adem.ga in Turkije prediken.ik ben zelf van turks af komst.dat achterlijke islaam. terug naar Turkije vergift mijn kinderen niet mee.mijn allochtoon stem gaat naar boude.

 9. Godefroy France

  DUBBELE PASPOORTERS PERSONA NON GRATA IN OVERHEIDSFUNCTIES !!!
  Enige manier om van dit woestijngeteisem af te komen!

  PVV EN FDV voor handhaving van onze normen, waarden, cultuur, taal en vrijheden waar onze ouders en voorouders vele offers hebben gebracht!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.