LOL! Haatbaard Arnoud van Doorn diep in islam-penarie na 1 april grap: is namelijk “haram” en zwaar verboden

Het Haagse salafistische raadslid denkt dat hij de media een loer heeft gedraaid door ze in de maling te nemen met de vraag of hij de directeur wordt van het extremistische Cornelius Haga Lyceum. Maar: the joke is on him. Want alhoewel Van Doorn denkt dat hij een lans heeft gebroken voor de islamitische school, blijkt dat hij z’n 1 aprilgrap helemaal niet had mogen uithalen van z’n eigen geloof. LOL!

Arnoud van Doorn gaat dus definitief niet naar het Cornelius Haga Lyceum: de oud-PVV’er blijft lekker z’n eigen salafistische haattoko runnen in de Haagse politiek. Het bericht dat hij de interim-directeur zou worden van de school die banden onderhoudt met terroristen, was namelijk een 1 aprilgrap. Gelukkig ook maar.

Maar hilarischer dan deze “grap” van Van Doorn, is het feit dat hij ons nu allemaal bij de neus denkt te hebben. Op Twitter is de salafistische politicus één en al triomf: “Koekje van eigen deeg“, en “nepnieuws.” Het PvdE-raadslid denkt de media even goed bij de neus te hebben, maar eigenlijk is hij degene die straks het meest heeft uit te leggen. Want de media hebben zichzelf aan hun eigen code gehouden. En Van Doorn? Tja, die heeft toch wel islamitische geboden staan overtreden voor z’n 1 aprilgrap.

Want je mag als orthodoxe moslim helemaal geen mensen in de maling nemen. Ook niet op 1 april. Lees maar wat Ontdekislam.nl er over schrijft:

“Grappen maken is zeker niet haram,maar LIEGEN is sowieso verboden in de Islam, ZELFS in grappen!
De Profeet sallahAllahu alayhi wa salam zei altijd de waarheid, ZELFS in grappen!!

Dit is het voorbeeld van de Profeet sallallahu alayhi wa sallam en de Sahabah als ze grappen maakten. Het wordt verteld dat de Sahabah tegen de Profeet sallallahu alayhi wa sallam zeiden:
“Jij maakt grappen met ons.” Hij zei: “Maar ik zeg nooit iets anders dan de waarheid.” (Boecharie)

Er is overgeleverd dat Mu’awiyah ibn Jaydah Al Qushayri zei, ‘De Boodschapper van Allah sallallahu alayhi wa sallam, zei, ‘Wee degene die leugens vertelt om mensen te laten lachen! Wee hem! Wee hem!’ (Abu Dawud, Boek 41, Hadith 4972″

En Islamkennis.com:

Vraag:
In sommige westerse landen is het de gewoonte om als grap op de eerste dag van april te liegen. We zien dat sommige moslims dit van hen overnemen en van mening zijn dat liegen op deze dag is toegestaan. Wat is uw mening hieromtrent?

Antwoord:
Liegen is te allen tijde verboden. Daarnaast is het ook niet toegestaan om de ongelovigen hierin te volgen en te imiteren. Dit op basis van de woorden van de Profeet (vrede zij met hem): “Wie een volk imiteert behoort tot hen.” (Aboe Daawoed en Ahmad)”

En UwKeuze.net:

“Dus zelfs zoiets kleins met je kinderen, net doen alsof en ze voor de gek houden, zulke dingen worden opgeschreven als leugens. Mensen vertellen vaak grapjes en zeggen dan: “Ik maak maar een grapje,” of: “Ik lieg niet, het is maar een grapje.” Nee! Je liegt en niets maakt het liegen h’alaal. Als je een grap maakt, wil het niet zeggen dat het daardoor toegestaan is (om een leugen te vertellen).”

Kortom: de islamitische betweter Arnoud van Doorn heeft nogal een grote oepsie begaan door een 1 aprilgrap uit te halen met de media omtrent een gelogen directeurschap. Dat is dan toch weer een paar jaar extra branden in de islamitische variant op de hel!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Brazil

  Hahaha, geweldig gewoon hilarisch.

  1. B. Pascal

   een salafistische 1 april grap, is niet lachwekkend:
   – 1 april grappen zijn christelijk, komen uit die cultuur voort.
   – van Doorn, is geen roos.

   1. Rien Noppen

    Zie het als een mooi staaltje integratie: jullie wensen toch dat moslims onze volksgewoonten overnemen?

    1. ZiggyStardust

     Ik dacht van doorn juist probeerde te integreren in de islam. Wordt verwarrend nu Rien.

    2. B. Pascal

     Wanneer je over een school in nood grappen kan maken, laat je heel duidelijk zien dat je niet wilt integreren. Het is gewoon een dikke middelvinger naar onze cultuur. Het is er jammer dat men nog grapjes maakt over de rug van een school in nood. Het laat zien dat de schoolleiding schijt heeft aan onze normen en waarden. Een dikke middelvinger op 1 april. Wat heb je daarop nog te zeggen?

    3. koeiepoep

     Domoor. In datzelfde boek, staat ook, dat liegen tegen een niet – moslim gewoon mag. Van wie is dit artikel? Vriend Dervish noemde dit vroeger al: stiekeme praat. Mag gewoon hoor. Van Doorn krijgt hier echt geen last mee. Dit is gewoon n 2 april grap.

 2. TD

  “je mag als orthodoxe moslim helemaal geen mensen in de maling nemen”

  Aha,nu wordt zijn tong halal afgesneden,of niet?

  1. F. Domela Nienhuis

   De ongelovige voorliegen oftewel taqiyya mag toch gewoon in de Islam? Ik zeg maar zo: Vertrouw nooit een Moslim op zijn taqiyya.

 3. Rien Noppen

  “LIEGEN is sowieso verboden in de Islam”

  Daar kunnen we nog wat van leren.

  1. TD

   Rien Noppen:
   Liegen uit hoogmoed en faalangst is jou territorium!
   Spreek voor jezelf!

   1. Rien Noppen

    jouw

    1. Bosche draak

     De stelling blijft van kracht, spreek voor jezelf!

  2. Kafir Halal

   Niet tegen ongelovigen,hóór! Dat is geoorloofd: takiyya…. Maar dat wist u toch wel?

  3. Pjotter

   Noppie. Liegen is sowieso verboden in de islam en dat doen ze dus ook niet, onnozelaar.

 4. Brazil

  Al die domme lulletjes die erin zijn getrapt , ik kom niet meer bij.
  Dit was duidelijk een grap dit kan zelfs een blinde zien, man man man.

  1. TD

   Brazil:
   Inderdaad lachwekkend,maar in Nederland is tegenwoordig álles mogelijk!

  2. santiago

   Je wilt niet weten hoeveel domme lulletjes er in Nederland rond lopen. Er zijn er zomaar 2 miljoen die op het FvD stemmen.

   1. Satty

    Vergeet vooral de sukkels die pvv stemden niet. Ook al zijn die met uitsterven bedreigd. Ach en wee hoe moet wilders nu door met zijn landverraad? Wat zal horowitz hiervan zeggen? Straks wilders aan de bedelstaf en Nederland geregeert door een nieuwe elite. Franse revolutie, wtf Groningse hereboeren ook terug?

   2. Diederik van Walsum

    *Santiago*
    Je wilt niet weten hoeveel domme lulletjes er in Nederland rond lopen. Er zijn er zomaar 2 miljoen die op het FvD stemmen.
    En dat word het viervoudige bij de volgende verkiezingen c.q. stemgelegenheid gezien de ontwikkelingen die zich meer en meer roeren.

    1. Rien Noppen

     En het domme lulletje Diederik weet niet eens hoe je het werkwoord worden moet vervoegen.

     Geestig.

     1. Roughwood

      Kan grammaticanazi Quisling ‘Goebbels’ Noppes nu eindelijk eens worden verwijderd? Meent hier 24/7 moreel verheven met een monopolie op zijn waarheid andersdenkenden al scheldend (schele dwaas, sukkel, idioot, het domme lulletje) de maat te moeten nemen. Wijst anderen continu op het overtreden van het huisreglement, maar deze extreemlinks hypocriete antisemiet doet zelf niets anders. Vuilnisman, mag deze zak ook mee?

     2. Rien Noppen

      “deze extreemlinks hypocriete antisemiet”

      Gelukkig drukt de heer Roughwood zich altijd heel beschaafd uit.

 5. Jumping

  Tijdens het rammeien van de Noorderpoort, kwam een echte 1 April grap, in Brielle boven drijven.
  Deze Haatbaard van Doorn, gaat emigreren naar Marokko en komt nooit meer terug naar Nederland.

 6. Beukman

  1 april!

 7. Satty

  Oh jee mama je hield me vroeger zo vaak voor de gek en maakte grapjes. Hoe moet dat nou. Nederlandse websites zeggen…..

 8. monach

  Profeet M zei altijd de waarheid te spreken maar de koran is van A tot Z een leugen.
  Dus hoe gaan we dit oplossen.

  1. Rien Noppen

   Het blijft vermakelijk dat leugenachtige islamofoben zich druk maken over de leugens die ze moslims toeschrijven.

   1. Satty

    Rien je denkt toch niet dat er een god of Allah is? Het enige wat ik niet begrijp is wat het sommigen uitmaakt wat een ander gelooft. Dat begrijp ik ook niet van gelovigen die anderen willen overtuigen.

   2. Siemien

    Zowel Rientje als Satty zijn natuurlijk de absolute islamknuffelaars hier op dit forum.
    Satty die God met een kleine letter typt en allah met hoofdletter

 9. Dik

  Khomeini zelf verwoordde het zo: “Allah heeft de mens niet geschapen zodat hij plezier kon hebben. Het doel van de schepping was om de mensheid op de proef te stellen door ontberingen en gebed. Een islamitisch regime moet op elk gebied serieus zijn. Er zijn geen grappen in de Islam. Er is geen humor in de Islam. Er is geen plezier in de Islam. Er kan geen plezier en vreugde zijn in wat serieus is.”

 10. J.Rademaker

  Integreren mag niet dus.

  1. B. Pascal

   Het is er jammer dat men nog grapjes maakt over de rug van een school in nood. Het laat zien dat de schoolleiding schijt heeft aan onze normen en waarden. Een dikke middelvinger op 1 april. Wat heb je daarop nog te zeggen?

   1. Dik

    @Pascal:

    #negeren

 11. Arafat

  Gaan we nu echt alles onder een vergrootglas leggen om maar een item te kunnen schrijven Tim? Ach, zoek en gij zult vinden!
  Ik denk niet dat hij voor dit vergrijp in de hel zal belanden. Wat ik veel erger vind is dat uw nieuwsberichten een steeds droevender niveau bereiken. Ik vrees dat de bodem nog lang niet in zicht is. Misschien moet u minder maar inhoudelijkere items schrijven.

 12. Heras

  Door te liegen moet van doorn nu 1 maagd inleveren. Oei, is niet grappig…

 13. Piet51

  De schrijver heeft lovenswaardig veel tijd besteed om Koran-teksten grondig te bestuderen en die hier bekend te maken. Nu zijn we een stuk wijzer. Maar ik had toch liever een commentaar gehad op de vorderingen van Brexit, de overwinnaar bij de verkiezingen in Slowakije, de toenemende kritiek op Orbán of een ander belangwekkend onderwerp.

  1. Dik

   @Piet: Dan ben je wellicht aan het verkeerde adres?

   1. Piet51

    Het was maar een tip.

 14. marco1

  Beetje vergezocht allemaal. Dat van Doorn een grap heeft gemaakt wat dan allemaal kennelijk niet mag van zijn geloof maakt hem niet meer of minder een idioot.

 15. Rud56

  “Wie een volk imiteert zal tot hun behoren”.

  Duidelijke islamtaal dus: nimmer zal een moslim integreren in de niet-gelovige of andersdenkende samenleving, maar strikt de regels uit de Koran volgen!
  Met andere woorden: moslims horen hier niet!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.