LOL! Kleindochter Benito Mussolini en acteur Jim Carrey gaan los tegen elkaar op Twitter

Alessandra Mussolini / Twitter.
Foto: Alessandra Mussolini / Twitter.

Gezellig.

Het was de afgelopen dagen bijzonder ongezellig op Twitter (en nee, niet alleen omdat Geert Wilders ondergetekende bekritiseerde nadat die de PVV natuurlijk volkomen terecht een fascistische partij noemde). Acteur Jim Carrey publiceerde namelijk een cartoon van Benito Mussolini en diens minnares… opgehangen. Gemarteld. Gedood. Door de anti-fascisten:

De kleindochter van Mussolini zit ook op Twitter was allerminst blij met Carrey’s post. Sterker nog, ze ging helemaal los op de acteur.

Ook had ze enkele suggesties voor andere tekeningen van de acteur:

Haar volgers deden ook mee:

Die laatste tweet stelt onder meer dat “het tijdperk van deze wormen” zijn einde nadert. Oeps.

Afijn, je kunt natuurlijk flink wat opmerkingen maken over a) de heel linkse Jim Carrey en de b) fascistische mevrouw Mussolini (die, in plaats van zich te schamen voor de misdaden van haar grootvader hem blijkbaar op handen draagt), maar laten we hier maar gewoon naar kijken. Het is immers behoorlijk spectaculair.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

26 reacties

 1.   

  Ik ‘zit’ zelf niet op Twitter, maar als ik dit zo voorbij zie komen, dan heb ik een verstandig besluit genomen. Wat een bagger kunnen mensen elkaar versturen.

 2.   

  De kleindochter van Mussolini zou pas de verdiende eer doen aan haar voorgangers als ze haar naam zou veranderen, ergens verhuizen op een hutje in de sahara en voor de rest van haar leven een kartonnen boodschappen tas over haar hoofd zou dragen. Dat zou ik een gepaste actie van haar vinden gezien haar verleden

  1.   

   Ik snap ook al die omhooggevallen acteurs en muzikanten niet, die zelf in de duurste wijken ter wereld wonen en vanuit hun paleisjes ons de les gaan lezen.

   1.   

    Die heilige hollywood acteurtjes zijn recent betrapt op het omkopen van de linkse universiteiten om hun kroost van een mooi diploma te voorzien. Na wat vluchtige berichtjes in de media is het nu erg stil. Wanneer je diep genoeg graaft haal je maar genoeg dirt naar boven om ze levenslang op te aluiten

   2.   

    Mogen die geen mening geven? Rare redenatie. In een vrije wereld mag iedereen zijn mening geven en ergens iets van vinden. Mussolini was een schoft, het is veel zorgwekkender dat er mensen zijn die terug naar vroeger willen.

    1.   

     Beste Satty,
     “Hij die zonder zonde is, werpe de eerste steen”

     1.   

      Dat zal best maar dat geldt ook voor mij en jou.

    2.   

     @ Satty

     Natuurlijk mogen zij een mening geven, maar het is vaak zo dubbel. Bono doet altijd of hij zich inzet voor de armen in de wereld en zich inzet voor het milieu.

     Hij was zijn hoed vergeten in London toen hij naar Italië ging. Heeft hij die hoed op laten halen met zijn privé jet, kosten 1500 euro.

     En de band U2 gebruikt zoveel energie met hun concerten, dat zij heen en terug naar Mars kunnen vliegen.

     En Clooney vindt dat wij meer vluchtelingen op moeten nemen, heeft 8 huizen die bij elkaar vele tientallen miljoenen kosten. Een heeft zelfs 40 kamers.

     Ik vind veel van die mensen niet van deze wereld en erg hypocriet.

  2.   

   Nooit verwacht dat die acteur jim carrey een linkse fasciest zou zijn.

  3.   

   @regina
   wat heeft uw grootvader tijdens de periode 40-45 uitgevoerd? weet u dat? ik denk dat als uw grootvader ‘buiten de pot heeft gepiest’, moet u dan ook in een hutje op de hei, gekleed in een burka, gaan wonen?

 3.   

  De PVV een fascistische partij???????? Dat is lachen.

  1.   

   ikweetwatikwil
   De PVV een fascistische partij???????? Dat is lachen.

   ____

   En Michael reageert op z’n moslims.
   Is dat omdat hij het inmiddels is?

 4.   

  De door Jim Carey geposte prent is ook te walgelijk voor woorden.
  Ik snap de reactie van de kleindochter heel goed.

  1.   

   Zijn kleindochter zou zich het beste terug in de bruine riool terug kunnen kruipen waar ze vandaan komt

   1.   

    Bent u ook verantwoordelijk te houden voor de daden van uw grootvader? Ik mag toch hopen dat u onderscheid kunt maken tussen familieleden.

  2.   

   Echt, van Mohammed moet het ook kunnen. Niet te druk om maken lijkt me.

 5.   

  Dhr. Van der Galien heeft het Rien Noppen virus flink te pakken. Strakjes gaat hij ook nog zijn tot god verheven Baudet nog verketteren. Joop heeft vast nog een vacature

  1.   

   Michael van der Galien gaat zijn leermeester en vroegere DDS-baas Joshua Livestro achterna.

   1.   

    Net zoals Arnoud van Doorn nu in eens de groot moeftie van Den Haag is

 6.   

  Michael heeft een hekel aan Wilders en PVVers vandaar zijn blinde kijk op die partij. Zijn verering van Baudet komt dan een beetje vreemd over. Of Michael een moslim is, weet ik niet. Wel dat hij in Istanboel woont.

 7.   

  Ook over het fvd ga jij nog een tweet sturen.

 8.   

  Fascisme..

  Het uitsluiten, stem wegnemen en onderdrukken van andere meningen.

  Volgens mij word Wilders juist fascistisch onderdrukt.

  En de meeste lezers van DDS ook.

  Bertus

 9.   

  Beste heer van der Galien,

  Waarop baseert u dat de heer Wilders een fascist is? Onderbouwen, feiten graag! Wellicht kom ik als kiezer van de PVV tot inkeer.

  1.   

   Michael heeft een nogal vertekend beeld van fascisme. Wil of kan maar niet begrijpen dat fascisme een vorm van socialisme is, waar PVV juist verre van is.
   Best jammer dat hij die onzin van z’n linkse en moslim vriendjes overneemt. Dat maakt zijn soms best goede stukken behoorlijk belachelijk en daarmee onleesbaar. Wat een stevige afbreuk aan deze op zich goede site doet.

 10.   

  Zeg Michael, wanneer ga jij eindelijk leren wat fascisme inhoudt? Ik ben ook geen PVV/Geert Wilders fan, maar om de man en zijn partij fascistisch te noemen gaat mij veel te ver. Als er 1 partij in Nederland juist totaal niets met fascisme (een vorm van socialisme) heeft is het PVV wel.
  Fascisme is wat GroenSlinks, SP en D66 bezigen, met VVD en CDA daar achteraan hobbelend.

  1.   

   Mee eens. Iedere links-georienteerde roept maar fascistisch, rascisisch, nazistich e.d. bij gebrek aan steekhoudende argumenten, terwijl ze niet lijken te beseffen dat deze ideologiën allemaal uit linkse hoek kwamen.
   Dat is m.i. ook het verschil tussen politiek links en rechts; links denk in groepsverband, rechts meer als individu. En links is gauw geneigd tot geweld, waar rechts eerder tot dialoog neigt. Neem Hitler, Mussolini, Lenin e.d. maar als voorbeeld. Allemaal links-georiënteerde intolerante politici, die het volk hun ideeën opdrongen via bangmakerij en propaganda en die vele mijoenen doden op hun geweten hebben.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!