NPO stuurt batterij “influencers”, Fred Teeven en rapper Sef op vakantie naar warme oorden, op onze kosten

snapshot
Foto: Fred Teeven geniet van het zonnetje. Hier nog op eigen kosten, straks op die van de belastingbetaler. Bron: Screenshot RTL.

Altijd al eens willen zien hoe een oud-staatssecretaris lekker gefeteerd wordt in een ver en warm land door de NPO, uiteraard op een geheel door de belastingbetaler verzorgde reis? Kijk dan volgende week naar NPO 3 om te zien hoe al uw zuurverdiende euro’s weer errug verantwoordelijk worden uitgegeven!

Kent u die mop over een stel Instagram-miepjes, een schuinsmarcherende VVD’er, een al net zo schuinsmarcherende boekjesschrijver, een rapper een pietenhatende sinterklaaspresentatrice en een voetballer die geen van allen krap bij kas zitten, maar toch een geheel verzorgde vakantie naar Brazilië of Zuid-Afrika krijgen aangeboden door de NPO? Vast niet. Want het is geen mop. Het gebeurt gewoon echt. Bij de publieke omroep verkeren ze kennelijk in de veronderstelling dat er nog altijd niet genoeg reisprogramma’s op tv zijn, en dus moeten er nog maar eens wat BN’ers van de tweede en derde orde naar een ver land worden gevlogen:

“Schrijver Kluun en rapper Sef vormen een van de koppels die meedoen aan het vierde seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Het duo slingert door de meest zuidelijke staten van Brazilië, zo meldt BNNVARA maandag.

Andere duo’s worden gevormd door Shirma Rouse en Fajah Lourens, Monica Geuze en Remy Bonjasky, Tygo Gernandt en Akwasi, Anouk Hoogendijk en Loiza Lamers, Susan Visser en Joshua Nolet, Fred Teeven en Kalvijn en Tony Junior en Dieuwertje Blok.”

Kijk, daar betalen we nu met z’n allen belasting voor. Om Fred Teeven te zien salsa’en tussen de schaarsgeklede Braziliaanse dames. Toch?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

25 reacties

 1.   

  Quote : uw zuurverdiende euro’s weer errug verantwoordelijk worden uitgegeven!
  .
  Tim gaat er van uit dat een ieder zijn werk met tegenzin doet .
  Dat Tim geheel verzuurd door het leven gaat en daarvoor zuurverdiende eurootjes krijgt is zijn eigen keuze.
  Ik heb altijd met plezier gewerkt.

  1.   

   Betaal jij hun reizen dan, afgesproken?

   1.   

    Indirect wel.
    Het gaat mij om die eeuwig negatieve gezeik hier.
    Geef mij een rede waarom ik zuurverdiende euro`s zou hebben.
    Ik bezit uitsluitend met veel plezier verdiende euro`s.

    1.   

     Yeah. Leg dat maar eens uit.

   2.   

    Dat doet het kleine deel al. Liever dan alles naar de ontevredenen te zien gaan. Ik heb niets met het autoritair socialisme.

 2.   

  Inderdaad één TV kanaal is op kosten van de belastingbetaler is ruim voldoende!

  1.   

   Dat mag de meerderheid beslissen. Niet een schrijver op een blog dat in de extreem rechtse marge rommelt. Ook een simpele ziel dat op zn forum reageert niet.

   Lastig toch die demonstratie. De kosten van de belastingbetaler? Laat me niet lachen. 25% van de belastingbetalers is verantwoordelijk voor 75% van de belastinginkomsten. Krijg ik extra stemrecht als bedankje? Nee een grote bek over de belasting centen. Inkomensafhankelijke zorgbijdrage, een bedankje? Nee een grote bek over onze centen. Hogere zorgpremie om eigen risico laag te houden, bedankje, nee gejammer dat de rijken zogenaamde tesla subsidie krijgen. Je bent onderdeel van de onrendabelen. Snap dat een keer. Gewoon je mond houden en dankbaar zijn, ook aan Afrika want als daar niet voor jouw welvaart geplunderd en uitgebuit werd werkte jij ook voor anderhalve euro 12 uur per dag zoals de rest van de minder slimmen in de wereld. Zo simpel is het. Bewijs jij maar het tegendeel. Jij rechts? Ga weg ik ben rechts. Jij bent onrendabel en hebt een zondebok gevonden, ik ben spuugzat te herverdelen voor volk als jij. Eigenlijk zou ik fvd moeten stemmen, dan merk je wel hoe onrendabel je bent. Wedden dat je fvd stemt? Ook dat snap je niet.

   1.   

    Als de regering een vrije gratis zender in de lucht hangt die alleen voor informatie zorgt zoals journaal, en de politiek enz. Is het meer dan genoeg, maar dan moet het ook echt een gratis vrije zender zijn die ik kan zien met mijn schotel zonder dat ik ergens voor betaal en ook op indernet prima kunnen alle hollanders wereldwijd zien wat er in nederlqand gebeurd.
    Dure snoepreisjes en dure praat programma´s en voetbal programa´s zijn daarop niet nodig dat kan wel naar de comercielen

    1.   

     Ik denk dat de meerderheid dat beslist. Ik vind dat achtergronden en dergelijke ook best een rol mogen spelen. Vind puur vermaak geen rol van de publieke zenders.

     1.   

      Maar als een commerciële omroep geld kan verdienen aan “plat amusement” kan een publieke omroep dat ook (via de reclame) dus verlaagt dat juist de kosten voor de belastingbetaler!

   2.   

    Umfufu gaat het nog een beetje?

    1.   

     Blijkbaar hebben ze Salty ook weer ergens vandaan gedregd.
     Ze moet en zal haar stompzinnig gehinnik etaleren

   3.   

    @ Sarry Bla bla bla bla, hoor ik daar een lama schijten?

 3.   

  Nu weten waarom de npo er 40miljoen extra erbij moesten hebben in 2019, hierom dus.

  1.   

   Het is omgekeerd: de financiële situatie bij de NPO is zo schrijnend dat ze eerstdaags alleen nog maar zulke reisprogramma’s kunnen uitzenden.

 4.   

  Dat die dikke daar nog tijd voor heeft. Wie moet er nu zijn plaats op de bus innemen. Hij is toch officieel buschauffeur

 5.   

  NPO 1,2 en 3 kunnen gewoon sluiten want het zijn geen vrije zenders die voor elke nederlander berijkbaar is.
  Als je ze via de satteliet wil zien moet je een abbonement nemen op canaal digitaal hoezo vrije gratis zenders voor elke nederlander.
  Als je nog een gewone antenne op je dak had staan kun je deze zenders ook niet meer krijgen hoeze vrije gratis zenders voor iedere nederlander.
  Als je deze gratis zenders wil zien moet je eerst ergens een abbonementje afsluiten dus echt gratis zijn ze niet, het kon een idee van rutte wezen liegen en bedriegen de mensen trappen er toch wel in.

  1.   

   Nee, de NPO zenders zijn gratis te ontvangen met DVB-T.
   De aanschaf van een TV-toestel is echter niet te vermijden.

 6.   

  Eerst hebben we die dikke hoop stront van Terpstra over de hele wereld laten reizen van ons geld en nu mag voor bewezen diensten(gewoon zijn bek houden over alles wat hij weet) die geestelijk beperkte lul van Teeven het doen. Geen hond die daar nog naar kijkt, maar daar hebben ze bij de NPO schijt aan, het geld komt toch wel binnen.

 7.   

  lekker vliegen ook nog wat een klimaat vervuilers !! Stel smerige zakkenvullers over de rug van de bevolking!

 8.   

  Fred mag wel oppassen dat zijn waterhoofd niet gaat fluiten in die warmte.

 9.   

  Ik roep het al langer, de staatsomroep moet van de subsidie af. Ze moeten net als de commerciële zenders In d’r eigen behoefte voorzien. Lekker makkelijk geld opstrijken en dat zelfde belastinggeld uitgeven aan snoepreisjes voor een programma temaken.
  Dat geld was beter besteed voor oudere en hulpbehoevende mensen. Belachelijk hoe ze daar met belastingeld omgaan. Weg met de staatsomroep, weg met subsidies voor de staatsomroep. Een omroep die de boel demoniseren met een bijdrage van ons belastinggeld.

  1.   

   Als de kijkers niet zelf voor de programma’s betalen (via de belastingen) dan doen de adverteerders dat, en die denken vooral aan zichzelf, zodat de programma’s de kwaliteit krijgen van een huis-aan-huisblad.

   Enfin, het hele fenomeen “omroep” is technisch achterhaald.

   1.   

    @Didi
    Valt niet mee die Jeaup hè. Ach, denkt Didi, laten we maar weer een bak onzin openrukken oner een oud item, want ik verveel me en op DDS wordt alles geplaatst.

    Uw comments op de Jeaup worden trouwens per dag hysterischer.

 10.   

  De werkelijkheid is dat zulke reisprogramma’s ongeveer de goedkoopste programma’s zijn die je kunt maken. Als je tenminste bewegend beeld wilt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!