Oplossing Wilders voor terreur á la Sri Lanka: ‘Internationale wet om islam tot gewelddadige ideologie te verklaren!’

snapshot
Foto: Geert Wilders in een interview met EenVandaag. Bron: Screenshot AVROTROS.

Geert Wilders wil dat aanslagen zoals gisteren in Sri Lanka wereldwijd straks niet meer mogelijk zijn, doordat de wereld dan “internationale wetten” heeft aangenomen die de islam in elke uithoek van de aardbol uitroept tot ‘gewelddadige totalitaire ideologie’. Dat moet dan de wind uit de zeilen van terroristen nemen, zo suggereert de PVV-leider.

Iedereen heeft zo op z’n eigen manier gereageerd op de aanslagen in Sri Lanka. De Paus bidt voor ze, Rutte noemt het “vreselijke berichten” en stuurt zijn gedachten, en Nieuwsuur maakt zich voornamelijk zorgen om ‘islamofobie.’

Ook vanuit de PVV is er een reactie op de gebeurtenissen in het Aziatische land, waar honderden mensen omkwamen bij een serie islamistische terreuraanslagen. PVV-voorman Wilders schrijft dat het nog maar eens bewijst dat de islam een “wereldwijde doodscultus” is, en zegt dat er nog vele aanslagen zullen volgen tenzij we met z’n allen gaan ‘deïslamiseren’.

Hoe Wilders dat voor ogen ziet, beschrijft hij in een tweet:

“We hebben (inter)nationale wetten nodig die de islam tot gewelddadige totalitaire ideologie verklaren. We mogen geen vrijheid toekennen aan een doctrine die ons onze vrijheid wil afpakken. Tolerantie voor intolerantie is einde vrijheid. “

Wilders heeft de Nederlandse versie van de wet in ieder geval al af, en hoopt deze binnenkort in de Tweede Kamer te kunnen bespreken. Met deze wet wil de PVV moskeeën, islamitische scholen en de Koran allemaal op de zwarte lijst zetten. Wie zich toch inlaat met de voornoemde instituties, kan tot wel vijf jaar de bak in draaien.

Dat is nodig, beschrijft Wilders in een toelichting, want de islam is er op uit om de wereld te overheersen en te verzieken. Dat kan je zelfs al zien in het woordje islam, aldus de PVV-voorman:

“Over de doelstellingen van de islam bestaat geen enkele twijfel. Het woord islam komt van het Arabische stamwoord «SLM» wat (volledige) onderwerping betekent. Onderwerping aan de islam, Allah en zijn profeet Mohammad. Zo schrijft de islam moslims voor hoe ze moeten eten, zich moeten wassen en wie zij moeten haten of liefhebben (Arabisch: Al Wala Wal Bara). Joden, christenen en alle niet-moslims dienen gehaat te worden en worden in de koran beschreven als apen en varkens (soera’s 2:63–65, 5:59–60, 7:166), als smerig (9:28) en als lieden die door moslims niet als vrienden genomen mogen worden (5:51). Zeventien keer per dag, tijdens hun 5 dagelijkse gebeden, moeten moslims de joden vervloeken en de christenen bespotten (1:7). Joden worden in dit gebed neergezet als vervloekt en christenen als verdwaald.”

Buiten de PVV is er weinig animo voor deze ideeën. Bij eerdere stemmingen over moties ingediend in de Tweede Kamer in deze richting, wist de PVV geen enkele partij mee te krijgen – zelfs de SGP en het Forum voor Democratie hebben meermaals betuigd dat ze niet willen dat heilige boeken worden verboden of gebedshuizen ineens op last van de overheid gesloten moeten worden.

Daarnaast is de reactie van Wilders natuurlijk helemaal geen oplossing: als je dit op wereldwijde schaal invoert, dupeer je daarmee miljoenen vredelievende moslims. En de terroristen? Die zijn toch al gewend aan een leven in de illegaliteit en de misdaad. Die zullen heus hun geloof en hun bloeddorstigheid niet braaf komen inleveren bij de staat als je draconische anti-moslimwetten tot law of the land maakt. Nee, die gaan gewoon ondergronds door – wat ze nu eigenlijk toch ook al doen.

Kortom, Wilders had zich beter gewoon gedragen en medelijden getoond met de christelijke slachtoffers van Sri Lanka – en het daarbij gelaten. Bloedbaden zijn geen excuus voor obstinaat islamgebash. Natuurlijk: pak terroristen en hun verdorven ideologie aan. Maar je helpt er echt niemand mee om nu de hele islam te verbieden. Je bereikt er niets mee, en het is volkomen respectloos – naar zowel de slachtoffers als de talloze moslims die niets met dit geweld te maken hebben.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

141 reacties

 1.   

  Wilders is juist de enige die er iets tegen wil doen. al die andere poltici zoals bv Rutte doen allemaal krokodillentraantjes huilen. Oh wat erg wat er is gebeurd maar de oorzaak van dat gebeuren namelijk de islam dat durven ze niet te benoemen.

  Wilders durft het beestje tenminste bij de naam te noemen. Die durft islam te noemen wat het daadwerkelijk is, namelijk een totalitaire ideologie. Het beestje bij de naam noemen is het eerste wat je moet doen om het probleem daadwerkelijk te willen aanpakken.

  En Baudet die hebben er nog helemaal niet over gehoord. Die is angstvallig stil over Sri Lanka. Of ik heb iets gemist.

  1.   

   Ik zie joden, katholieken of protestanten niet met bomgordels bij moskeeën binnenlopen en die zich daarbij beroepen op God of op de Bijbel. Helaas gebeurt het omgekeerde wel door moslims die zich daarbij beroepen op Allah of op de Koran. In het christendom word je martelaar genoemd als je je eigen leven opoffert voor je geloof (Pasen). In de islam word je martelaar genoemd als je de jihad uitvoert, het leven van een ander beneemt, met als beloning het paradijs. De verschrikking in Sri Lanka is hier een voorbeeld van. Aan theoretici en laffe politici die telkens de islam verdedigen heb ik maling en de pest aan, dit is nou eenmaal de praktijk die nooit zal stoppen, de geweldsoproepen in de Koran zijn immers voor eeuwig.

   Dat Geert Wilders de grenzen wil sluiten voor de islam is geheel terecht!

   1.   

    Ik ben in diverse islamitische landen geweest waar nul komma nul gevaar is van aanslagen, zoals Albanië, Azerbeidzjan en zelfs Iran.

    Sri Lanka is trouwens geen islamitisch land: 9,7% van de bevolking is daar moslim. In Rusland heb je iets van 20 miljoen autochtone moslims. De islamitische regering in Uzbekistan (aan de grens met Afghanistan) bestrijdt met succes moslim-extremisme. Wat ze dus als iets anders zien.

    In het zuiden van Thailand heb je islamitische gemeenschappen die volstrekt vredig met de Boeddhistische meerderheid samenleven. Niet te verwarren met de terroristen in het uiterste zuiden van Thailand, maar hun gaat het erom dat ze aansluiting bij Maleisië willen.

    Er is dus zeker geen reden tot generaliseren.

    1.   

     @ DidiMadLoba

     Generaliseren is nooit goed, maar we moeten ook wel de problemen kunnen benoemen.

     Maar Wilders die drukt iedereen in een hoek, terwijl hij juist zich alleen druk moet maken om de rotte appels, ook de autochtone.

     1.   

      Wilders exploiteert haat voor electorale doeleinden. Om stemmen te trekken.

      Hij voedt een explosieve haatspiraal.

  2.   

   Baudet gaat helemaal geen oplossing bieden. Een gozer die komt met de uil van Minerva en boreaal staat mijlenver van de realiteit van alle dag. Zolang mensen op deze figuur stemmen om het kartel dwars te zitten prima. Echter baudet zit al half met z’n poten onder tafel bij het kartel. Nog ff wat extra zeteltjes en het is VVD 2.0. Brexit heeft hij al over boord gekieperd, hij wil ook al praten over klimaat en de deuren blijven bij Baudet op een kier voor nog meer instroom vanuit de achterlijke zandbak. Baudet, ik moet nog maar eens zien of ie gaat brengen wat ie zegt

  3.   

   Baudet heeft een veel handiger vijand gevonden: klimaatwetenschappers. Die plegen geen aanslagen, maar het bestrijden van “linkse” wetenschap is electoraal minstens zo effectief.

   Wat is “linkse” wetenschap? zult u vragen. Dat is wetenschap die Baudet afkeurt. Want hij heeft de wijsheid in pacht.

 2.   

  Beste Tim Engelbart…

  Beetje jammer dat je het belangrijkste deel vergeet te melden.
  Geef dan ook weer dat Wilders op zich niets tegen moslims heeft.

  Hieronder een retweet van wilders (d.d. 22-04-2019 12:00 uur) over moslims versus islam :

  ”Geert Wilders heeft geretweet
  Geert Wilders
  Geverifieerd account

  @geertwilderspvv
  8 u8 uur geleden
  Er zijn gematigde moslims maar er is géén gematigde islam. En die zal er ook nooit komen.
  Islam staat voor overheersing, geweld en is intolerant naar alles dat niet-islamitisch is.
  Vrijheid en islam gaan niet samen.
  Hoeveel doden nog voor de elite luistert? ”

  1.   

   O.P. en zo is het. Dit roept Wilders al jaren, maar dat wil men liever niet horen.
   Hij heeft groot gelijk . Wanneer gaat men luisteren.
   Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  2.   

   “Wilders op zich niets tegen moslims heeft”

   Maar hoe heeft Wilders dit dan voor ogen?
   Hij wil de islam verbieden, iets wat iemand tot moslim maakt.
   Wat moeten al die moslims volgens hem gaan doen?

   1.   

    Wat moeten al die moslims volgens hem gaan doen? In eerste instantie stoppen met aanslagen plegen, moorden, kerken vernielen en verkrachten lijkt mij. Deense meisjes verkrachten en onthoofden in Marokko, een baby onthoofden in een metrostation in Duitsland, yezidy vrouwen tot seksslaven maken, some people did something ( lees: met vliegtuigen in gebouwen vliegen). De moslims kunnen beter eens op zoek gaan naar een ander marketingbureau idd, want dit gaat niet goed komen.

   2.   

    Dat moet Wilders zeggen van zijn advocaten, want juridisch kun je een godsdienst niet beledigen maar aanhangers van een godsdienst wel.

    En voor de scherpslijpers: het recht maakt geen verschil tussen godsdiensten en (andere) ideologieën.

  3.   

   Absoluut. Ik word het hier bij DDS ook een beetje zat hoe Wilders iedere keer behoorlijk geframed wordt. Laat wel alles zien. Staan jullie zelf ook altijd voor.

  4.   

   Helemaal mee eens, als de Islam niet gestopt wordt, dan is er geen vrijheid meer, landen te over die dat bewijzen. Daarnaast maakt TIM een enorme denkfout door te stellen dat de meesten vredelievende moslims zijn. Omdat je geen browser kan plakken, geef ik ijn denkfout in tekst
   Brigitte Gabriel Gives BRILLIANT answer about the peaceful Muslim majority
   plak de titel en zij geeft aan wat de gevolgen van deze manier van denken is.

  5.   

   Dat de islam op zich heel vredelievend is komt Wilders politiek slecht uit. Om stemmen te trekken heeft hij een duidelijke vijand nodig. Daarom verzon PVV ideoloog Martin Bosma dat liegen bij de islam hoort.

   Een oud Nederlands gezegde is: wie kaatst kan de bal verwachten. Met de harde aanpak die hij bepleit zal hij nog weer meer vijanden maken – en sommige heethoofden tot geweld inspireren.

   Als er weer een aanslag komt heeft Wilders weer bloed aan zijn handen. Juist omdat hij weet dat het nooit zal lukken de islam te verbieden had hij dat voorstel voor zich moeten houden, want nu zorgt dat alleen maar voor verdere escalatie.
   Misschien ten onrechte, maar met die constatering schiet je weinig op.

   1.   

    ‘Dat de islam op zich heel vredelievend is’

    Ben jij vroeger met de tang verlost en is daarbij iets mis gegaan?

 3.   

  “We hebben (inter)nationale wetten nodig die de islam tot gewelddadige totalitaire ideologie verklaren.”

  En dat zegt iemand die tegen een verenigd Europa is.
  Terug naar de middeleeuwen is volgens Wilders toch veiliger.
  Trek grote muren om je land en sluit de rest van de wereld buiten.

  Maar Wilders kan zich nu echt gaan profileren als ‘De Strijder’ tegen de islam met als springplank Nederland en al zijn 1.3 miljoen adepten als mede strijders.

  Hoeveel meer zullen hem wereldwijd gaan steunen?

  1.   

   dat is nogal een rare beredenering. Omdat je tegen een verenigd Europa bent wil toch niet zeggen dat je tegen internationale samenwerking bent om een probleem aan te pakken wat globaal is? Moslimterrorisme is niet een plaatselijk probleem maar een globaal probleem, want het kan elk moment overal in de wereld plaatsvinden.

   1.   

    @Robert75
    “dat is nogal een rare beredenering”

    Wilders beperkt zich in de de politiek tot onze landsgrenzen.
    Echter wat de islam betreft wil hij nu wereldwijd ‘De Strijder’ tegen de islam worden.

    1.   

     Wil die dat nu ineens ? Maar dat is raar aangezien Wilders al jaren overal in de wereld wordt uitgenodigd en spreekt over het probleem islam.

     Maar misschien dat je gewoon jaren lang onder een steen hebt gelegen en dat je er nu ineens onderuit bent gekropen.

     1.   

      “Wilders al jaren overal in de wereld wordt uitgenodigd en spreekt over het probleem islam.”

      Ja klopt Wilders profiteert zich over de hele wereld.
      Misschien had hij ook naar Sri Lanka moeten gaan.
      Dan was hun deze ellende bespaard gebleven.

      Want dankzij Wilders hebben wij deze problemen niet in ons land.
      Toch?

     2.   

      Monty, het is niet voor niets dat je niet verder bent gekomen dan korporaal. Meer zat er echt niet in.

     3.   

      Als er geen agressieve islam bestaat, hebben we geen PVV of FvD nodig. Dus haal de oorzaak weg en slinks hoeft zich niet meer te ergeren aan zogenaamde populisten. Simpel toch?..

  2.   

   Haal religie uit de islam en er blijft een moordzuchtige bende over.

   1.   

    De religie is onderdeel van de islam.

    De islam is een systeem, een ideologie met componenten:

    1 – religieus (koran) de religieuze component is niet los verkrijgbaar..
    2 – justitieel (sharia, wetgeving)
    3 – militair (jihad)
    4 – economisch (uitlenen zonder rente)

    1.   

     De christelijke ideologie is krek eender (wat misschien ook niet goed is).
     Bedenk dat de Roomse kerk heel lang ook het wereldse bestuur voor haar rekening nam.
     De scheiding van staat en kerk is een uitvinding uit de 18de eeuw van de Franse revolutie – die trouwens door Baudet verfoeid wordt. En getuige het CDA. de CU en het SGP is die scheiding nog niet af.

     1.   

      @ DidMadloba

      Dat is niet de Franse revolutie geweest, al eerder waren in landen kerk en staat gescheiden.

      Die revolutie in Frankrijk, die jij zo bewonderd, daar werden ook mensen op brute wijze vermoord.

      En dan zeg jij iets van anderen?

      Tja

     2.   

      Ja, zelfs massale slachtingen ontstonden naar aanleiding van de Franse revolutie. Uiteindelijk moest de dictator Napoleon rust in de tent brengen.

      De Franse gele hesjes schijnen die revolutie nog eens dunnetjes te willen overdoen. En dan zijn er nog tal van mensen die om revoluties en staatsgrepen tegen de “politieke elite” roepen.

      Met als gevolg uiteraard totale rampzaligheid. Revolutionairen begrijpen dat echter niet.

     3.   

      @ DidiMadLoba

      De R.K. heeft veel op haar geweten, dat zal ik nooit ontkennen. Zij heeft alles gedaan wat Christus verboden had. Geldlust is de wortel van alle kwaad zegt Paulus, maar vroeger waren de Pauzen enorm rijk. Ook de andere wang toekeren deden zij niet, zij sloegen er eerder zelf op los. Ook het huwelijk verbieden voor priesters is geen christelijke leer.

      Volgens bepaalde kenners is na de val van het Romeinse rijk heeft de R.K. de macht overgenomen en zijn daar veel oude heersers en rijken terecht gekomen en op die manier ging het dus helemaal fout.

     4.   

      @ Meriadoc Brandebok

      Goed gezegd!

 4.   

  Dik Siemien stapt af van die slappe FvD en stapt over naar de PVV.
  Hij is een kerel en geen slijmerig christen wijf..

 5.   

  “ Maar je helpt er echt niemand mee om nu de hele islam te verbieden. Je bereikt er niets mee, en het is volkomen respectloos – naar zowel de slachtoffers als de talloze moslims die niets met dit geweld te maken hebben.“

  Hear, hear!

  Wilders kan weinig meer dan de nar uithangen. Politiek volstrekt irrelevant.

  1.   

   Daar zullen we in de toekomst nog wel achter komen als islam hier Nederland het steeds meer voor het zeggen krijgt. Als Nederland steeds meer geïslamiseerd wordt des te minder vrijheid zullen wij krijgen. Hoe meer islam in de toekomst, des te minder vrijheid van religie, traditie en cultuur die wij zullen hebben.

   En dan doen we niet meer jankie jankie over zielige onschuldige moslims

   1.   

    Nederland islamiseert niet, dat is een islamofobe angst die nergens op is gebaseerd.

    1.   

     Ja islamofobie is echt een veel groter probleem als moslim aanslagen. Niet om het een of ander maar wij als internationale gemeenschap zijn zo ongeveer verplicht om het probleem eens echt een keer keihard aan te pakken en in de kiem te smoren. Want die aanslagen worden niet alleen talrijker maar ook steeds groter.

     Voor onze toekomstige generaties zijn wij verplicht om dat probleem te gaan bestrijden.En wil je dat bestrijden dan moet je dat toch bij de wortel aanpakken. Namelijk bij islam. Dan doe je tenminste toch nog iets voor de slachtoffers. Daar heb je zoveel meer aan als je zelf druk maken om islamofobie. Want daar los je niets mee op.

     1.   

      Aan elke hand een kleuter, kinderwagen voortduwend en een dikke buik….het beeld van een moslim stelletje.
      Robert ze fokken als konijnen….dus reken maar uit..
      Een blank gezin komt of kwam op 1.5 kinderen per gezin..die kinderen krijgen pas op latere leeftijd misschien kinderen..
      Een moslima loop al op of voor haar 20e met een dikke buik rond…even rekenen met het aantal moslims wat er zich al in nederland bevindt en binnen een paar generaties zijn wij blanke westerlingen in de minderheid.

     2.   

      “Ja islamofobie is echt een veel groter probleem als moslim aanslagen.”

      Dat vrees ik ook.

     3.   

      Als Original de moeite zou nemen om even te googelen zou hij kunnen zien dat het geboortecijfer van allochtonen nauwelijks verschilt van autochtonen. Die van Marokkanen ligt nog iets hoger maar daalt rap naar hetzelfde niveau.

      Hij weet gewoon niet waarover je zwetst.

     4.   

      @Robert: Je voert een zuigtrol! Degene die de trol voert is net zo erg als de trol zelf want je houdt hem opzettelijk in leven.

    2.   

     RN
     Ach het nazisme was ook toppie toch? Links, links in de maat!

     1.   

      Nee, het nazisme was ook niet toppie, verwarde man.

     2.   

      @Toetssteen: Waarom doe je die zuigtrol het plezier van de reactie? Je weet dat het kansloos is en je houdt hem ermee in leven.

    3.   

     Kritiek leveren op een moordlustige ideologie is namelijk geen uiting van angst, maar iets waarvoor je ballen nodig hebt en waar je recht op hebt.
     De enige angstigen hier zijn de deugmensjes die geen kritiek durven te leveren en anderen de mond willen snoeren. Als je dan per se over islamofobie wil spreken, is dat het ten voeten uit:
     de angst om de islam te bekritiseren.

     1.   

      Ja met 5 bodyguards om je heen dan heb je echt ballen, ja echt :(

   2.   

    Noppen is een gedoog smeerlap…en daar laat ik het bij!

    1.   

     Origineel Kaaskop bestaat trouwens al 50 jaar niet
     meer, niemand en dan ook niemand is nog 100%
     kaaskop want die zijn allemaal al dood, het
     is nu vooral een mengelmoes zoals de Nederlandse
     taal dit is, zelfs Wilders is een halve pinda en zijn voorouders kwamen uit het grootste Moslimland
     van de wereld.

  2.   

   Rien. Zit nou niet te zieken. Wilders is de enige met lef.

   1.   

    Ja daar heeft hij wel 5 bodyguards voor nodig , wat een lef.

    1.   

     Geert Wilders heeft geleerd van wat er gebeurd is met Theo van Gogh denk ik. Te triest voor woorden als je beveiligd moet worden in Nederland als je als volksvertegenwoordiger gebruik wil maken van de vvmu. Het zegt meer over de islam dan over Geert Wilders.

 6.   

  quote: Maar je helpt er echt niemand mee om nu de hele islam te verbieden.
  quote: Je bereikt er niets mee, en het is volkomen respectloos – naar zowel de slachtoffers als de talloze moslims die niets met dit geweld te maken hebben.
  .
  Tim heeft er veel vrienden bijgekregen met dit artikel op DDS.

  1.   

   Wie zwijgt, stemt toe !

 7.   

  De islam is een religie/ideologie die aanzet tot geweld…………………wereldwijd voeren moslims terreur aanslagen uit die geïnspireerd worden door de islam.

  Jihadisten baseren zich op de islamitische geschriften en op het leven van de stichter van Mohammed.

  De stichter van de islam ( Mohammed) was een gewelddadig mens die het zwaard hanteerde. Dus als Mohammed geweld heeft gebruikt is het ook goed als Jihadisten geweld gebruiken. Immers Mohammed word door moslims als het grote voorbeeld gezien.

  Anne-Marie Delcambre schrijft daarover in Trouw o.a. het onderstaande:

  ” Om aanslagen te verklaren, is een blik op het leven van de Profeet voldoende. Hij rechtvaardigde de politieke moord voor het heil van de islam. En mensen bang maken, terreur uitoefenen, werd voorgeschreven als een nobele methode om paniek te zaaien onder de vijanden van het geloof.

  Het klopt dus eenvoudig niet om te zeggen dat het islamisme niets te maken heeft met de islam. Voor de moslim van gisteren en die van vandaag, is er maar één Koran zoals er ook maar één Profeet is. De islamist is net zo goed moslim als de mysticus, omdat beiden zich beroepen op deze twee fundamenten. En beide fundamenten, Koran en Profeet, roepen op tot strijd.

  U kunt het artikel lezen onder de kop: “De gematigde islam bestaat niet” in de krant Trouw.

  1.   

   Het flodderige artikel van Delcambre dat jaren geleden in Trouw als opinie-artikel verscheen, is door Ritter hier al 50 keer afgedrukt. Het verhaal is niet meer dan een islamofobe mening van een publiciste die wetenschappelijk geen reputatie heeft en waarover op het internet ook nauwelijks iets is te vinden. Ritter presenteert hier als een mening met wetenschappelijke status maar dat slaat nergens op.

   Het is islamofobe shit dat per ongeluk in een kwaliteitskrant terecht kwam.

   1.   

    @Rien Noppen
    “publiciste die wetenschappelijk geen reputatie heeft”
    Het is een feit dat de reputatie van de betreffende publiciste van zeer hoog niveau is,vergeleken met het gemis aan parate kennis van lulhannes Noppen,die enkel de kunst copiëren/plakken beheerst,met hulp van wikipedia!
    Dat kan elk kind.

    1.   

     Noppen is een gedoog smeerlap, zuig trol en islambeciel.
     Mijn en uw kleinkinderen zullen de slachtoffers van de toekomst zijn dankzij moraal sukkels als hij!

    2.   

     @Tman: Waarom doe je die zuigtrol het plezier van de reactie?

  2.   

   Heeft verder niets met de islam te maken Einstein.

 8.   

  “dupeer je daarmee miljoenen vredelievende moslims”
  Dat is wat men altijd zegt,er zijn ook nog vredelievende moslims!
  Maar als ergens weer slachtoffers vallen door radicale moslims,is empathie vanuit de groep “vredelievende moslims”amper tot niet te horen,er is schijnbaar een stilzwijgende goedkeuring.
  Het is identiek gedrag als van de toenmalige Duitse vreedzame burgers “Wir haben es nicht gewusst”.
  Het idee van Wilders vind ik prima,maar is onuitvoerbaar,vanwege het linkse moslim knuffelende gespuis in Europa,Trump zou het waarschijnlijk óók een goed idee vinden!

  1.   

   Al die onnozele barbaren hier die vinden dat we de moslims stevig moeten aanpakken, van het opsluiten in concentratiekampen tot platte genocide, zitten achter hun computertjes stoer te wezen maar zullen in geen velden of wegen te bekennen zijn als de vrouwen en de kinderen in de treinwagons moeten worden gedreven.

   De meeste reaguurders hier beseffen gelukkig meestal niet de impact van hun stoere praat. Het bestaat bij gratie van het feit dat men de moslims niet kent en erover kan praten als een anonieme massa. Zo praatten de nazi’s over Joden en zo praten de moslimhaters over de moslims.

   We zijn op dit punt qua beschaving niet veel opgeschoten.

   1.   

    @Rien Noppen
    “De meeste reaguurders hier beseffen gelukkig meestal niet de impact van hun stoere praat”
    Niemand van de reaguurders heeft volgens Rien besef van de eventuele impact, indien Wilders ideëen daadwerkelijk actueel zouden worden.
    Besef jij welke misplaatste arrogantie jij toont door zoiets te beweren?
    Veel mensen vinden dat Rien zelf een enorm gebrek aan zelfreflectie heeft,gezien zijn eeuwig antigedram!
    Pleeg eens introspectie,en ontdek dat je een paria bent!

    1.   

     @Tman: Je voert een zuigtrol! Degene die de trol voert is net zo erg als de trol zelf want je houdt hem opzettelijk in leven.

 9.   

  Wilders probeert er in ieder geval iets tegen te doen.
  En heeft al zolang gewaarschuwd, maar tegen doven.

  1.   

   Wilders doet er niet tegen , Mr de pindaboer is alleen bezig met provoceren.

 10.   

  wie niet horen wil moet maar voelen.
  De harde hand is de enige taal die moslims die verkeerd willen, verstaan.
  De overige die zich niet laten horen tegen al dit geweld, zitten wij toch ook niet op te wachten.
  De methode Wilders, keihard aanpakken, zal misschien wel werken.
  Of de pleuris breekt uit.

  1.   

   Tja..Zodra de dichtheid van moslims een zekere grens overschrijdt, ontstaan er botsingen. Europa is voor de Europeanen, de Dalai Lama zegt dat ook. Kijk China en Japan pakken de islam wel hard aan want geen interesse. Minder dan de blanke man zijn zij belast met schuldgevoelens over een koloniaal verleden. Dus durven ze gewoon eerlijk te zijn. Zo verbiedt China gewoon het dragen van volle baarden. Gewoon tjakka. Geen zin in. De welstandcommissie zegt gewoon dat dit het straatbeeld vervuild. Japan is geen migratieland. De immigratiewetten behoren tot de strengste ter wereld. Toch zijn er 70.000 a 100.000 moslims in Japan. Maar die worden sinds de dodelijke moorden en aanslagen in Europa en op Japanse burgers in het midden-oosten flink in de gaten gehouden door bijvoorbeeld hun bankgegevens te controleren of verborgen camera,s te plaatsen in moskees . Het is duidelijk dat de Japanse politie en veiligheidsautoriteiten in geen geval willen toestaan dat er ook maar een kiem van een terroristische beweging ontstaat. Noch China of Japan bestaan westelijke ideeen van politieke correctheid. De veiligheid en maatschappelijke stabiliteit staan bij die landen op de voorgrond. In China gaat het om de concrete bestrijding van terrorisme. In Japan en Korea gaat het om preventieve maatregelen om verkeerde ontwikkelingen in de kiem te smoren. Een massamigratie zoals in Europa zullen dit soort Aziatische landen met grote waarschijnlijkheid ook in de toekomst niet toestaan.

   1.   

    @van urk
    Dr. Warner heeft daar een heel toegankelijke lezing over gehouden.

   2.   

    Je hebt geen flauw idee waar je over praat.

   3.   

    @Urk: Islam is daadwerkelijk staatsgevaarlijk, dat kun je óveral ter wereld terugzien. Islam en politiek, islam en staat staan nooit los van elkaar, islam is een totalitaire ideologie en dient als zodanig bestreden te worden voor het ons bestrijdt.

 11.   

  Ik mag die Wilders wel. Altijd eerlijk. En verwacht niet, dat als de islam hier heerst, dat ze respect zullen hebben voor de democratie. Want daar vegen ze hun billen mee af. Ze gebruiken nu de wegkijkende regeringen om zich te verspreiden. Tot die tijd krijgen ze alles gratis en wachten af. Als je zo n wet maakt dat wilders voorstelt, kun je misschien die terroristen eerder veroordelen.

  1.   

   “(…) als de islam hier heerst, dat ze respect zullen hebben voor de democratie. Want daar vegen ze hun billen mee af.”

   Dat is juist, islam en democratie gaan niet samen, er bestaat in islam geen scheiding van moskee en staat.

 12.   

  Tjah ik hoor het al weer de andere partyen kijken liever de problemen weg lekker makelijk

 13.   

  Wilders heeft altijd gelijk, hij prikt ook door de Linkse leugens heen.
  Links demoniseert de andersdenkenden en kijkt weg van de Moslim problemen.
  De oplossing is stem in Mei een anti EU partij.

 14.   

  Over lijken gaan voor politiek gewin, misselijk ventje bah.

  1.   

   Het is eten of gegeten worden slapjanus!

 15.   

  Als ik zie wat deze man allemaal doorstaat kan ik niet anders dan enig respect voor hem opbrengen als persoon. Zijn ideeen zijn echter krankjorum

 16.   

  FVD kan de tering krijgen. Ik ben weer helemaal om ik stem 23 mei PVV

  1.   

   :)

 17.   

  Word idd hoog tijd ipv alle ellende af te doen als verwardheid of te lage bloedsuikerspiegel.

 18.   

  Zou bij brandebok en noppen morgen ook de vlag half stok hangen?

  1.   

   @Fusilier: Retorische vragen zijn ook vragen. Doe jezelf en anderen een plezier en negeer dat schuim.

 19.   

  En wat vind de heer Wilders van het kindermisbruik in de
  katholieke kerk , daar hoor je hem niet over.
  Meteen de kerk maar verbieden, zielig ventje :(

  1.   

   Lul.

  2.   

   Jij bak sukkel!!

 20.   

  Wilders toont hiermee aan, dat ook in het westen in het recht met verschillende maten wordt gemeten. Dat doet zich met godsdiensten altijd voor en het één is nog erge dan het ander. Ook politieke ideologie is er verantwoordelijk voor dat met verschillende maten wordt gemeten. Dat is zelfs in opkomst en eigenlijk al politiek aanvaard in het grootste deel van de westerse wereld: het multiculturalisme is het belangrijkste voorbeeld.

 21.   

  Wat ik nou niet snap is hoe makkelijk mensen die altijd voorheen PVV stemden deze partij zonder enige moeite deze partij inruilde voor de partij van blotebillengezicht. Wilders staat waar hij voor staat maar blotebillengezicht tjerke en zijn FvD is eigenlijk gewoon een conservatieve VVD

 22.   

  ik heb ergens gelezen, dat na de moordpartij in Nieuw Zeeland, hier in NL de vlaggen op de openbare gebouwen halfstok werden gehesen, moskeeen kregen extra bescherming en de halve wereld brak de nek om te verklaren dat dit een aanslag was op de menselijkheid. ik kreeg er tranen van in de ogen en heb voor morgen de vlag klaarliggen om deze halfstok te laten wapperen. uiteraard, maar dat had u inmiddels begrepen, voor de slachtoffers op Sri Lanka. ik verwacht dat morgen eveneens op alle openbare gebouwen halfstok zullen wapperen en dat morgen, mede namens de imams, er stille tochten door moslims gehouden zullen worden. dit gebeurt dus niet en dat, smerige huichelaars op dit forum, moet u eens in uw voorgebakken reacties meenemen. ook de redactie van dds beschouw ik als smerige huichelaars, daar zij niet consequent zijn Un hun topics.

 23.   

  Uiteraard zijn hier een paar die het nuanceren en bagatelliseren en niet begrijpen het hier om de islam gaat, de islam is een zwaar verdorven ideologie..

  1.   

   Met Wilders nawauwelen schieten we ook niets op.
   Heeft u één andere bron dan Wilders dat dat geweld uit de Koran komt?
   Wilders wil stemmen trekken, de rest interesseert hem geen flikker. En hij profiteert van “Sri Lanka” in de strijd tegen Baudet. Die hij toch gaat verliezen, want de mensen zijn Wilders-moe.

 24.   

  Islam ís een gewelddadige ideologie, die verklaring is dus helemaal niet nodig. Nu alleen nog staatsgevaarlijk verklaren voor het te laat is.

  1.   

   Aan Wilders nawauwelen hebben we niets.

   De islam een ideologie noemen is een mislukte truc om onder de vrijheid van godsdienst uit te komen en de islam te kunnen verbieden. Maar grondrechtenverdragen wagen zich niet aan een definitie van “godsdienst” doch spreken objectief van “denkbeelden”. Aan de vrijheid van meningsuiting gaat uiteraard de vrijheid van mening vooral.

   De islam wordt verward met de cultuur van het Midden Oosten. Daar lopen ook gewelddadige christenen rond.

   En veel godsdiensten hebben een radicale groep, denk aan de Bible Belt en Jehova’s getuigen. Te vergelijken met Salafisten

 25.   

  Op deze site is regelmatig te lezen dat Wilders er toch in geslaagd is veel mensen ervan te overtuigen dat de islam iets verschrikkelijks is.

  Toen iemand hem voorhield dat er toch ook veel gematigde moslims zijn verklaarde hij dat die het allerergste zijn, want leugenaars.

  In feite past Wilders consequent een truc uit de populistenbijbel toe: hij maakt de mensen bang en biedt vervolgens aan het vermeende gevaar te bestrijden.

  Intussen heeft hij wel bloed aan zijn handen, want hij tergt moslim tot het uiterste door ze almaar zwart te maken – wat de heethoofden onder hen brengt tot vreselijke aanslagen.

 26.   

  Ik mag toch hopen dat de leden van de tweede kamer het fatsoen hebben om ook nu 2 minuten stilte te houden ter nagedachte van de bijna 300 doden, waaronder veel christelijke kerkgangers tijdens de paasdienst, dit alles uit naam van Allah en zijn godsdienst van de vrede.
  De verschrikkelijke aanslag op een moskee in Christchurch waarbij 50 doden vielen deden immers ons hele land op zijn grondvesten schudden waardoor de tweede kamer niet alleen 2 minuten stilte hield maar waardoor ook de beveiliging van moskeeën werd opgevoerd.
  Ter verduidelijking.: de aanslag in Nieuw Zeeland had géén godsdienstig motief maar was een terroristische daad van een blanke en dit keer echt verwarde man die zijn misdaad uit een verwerpelijk racistisch motief pleegde !!

 27.   

  Wilders gooit liever een hele lading appels weg dan dat hij de moeite neemt om de rotte appels te verwijderen.

  Wat is hier de logica achter?
  Of is het gewoon dommigheid?

  1.   

   Er zijn geen gezonde appels maar slechts rotte, zij putten allemaal uit krek dezelfde bron, de koran! De islam hier toelaten is een megablunder vanjewelste geweest en dient snel ongedaan te worden gemaakt.

   1.   

    “Er zijn geen gezonde appels maar slechts rotte”

    Zou Wilders jou opvatting delen?
    Of zou hij jou opvatting een domme opmerking vinden?

  2.   

   Je moet de islam net als kanker behandelen…dus ruim wegsnijden dat gezwel en preventief mogelijk aangestoken delen met alle middelen bestrijden.
   Islam = Dodelijk

 28.   

  Veel mensen dachten al zo voor dat de PVV bestond. En gelukkig was daar opeens Wilders die het woord voor ons ging voeren. En dat werd tijd. Het is niet zo dat Wilders bloed aan zijn handen heeft. De islam misdroeg zich al , daar zit het bloed aan de handen. Daar gaat de PVV tegen in.
  Laat de moslim terug gaan naar hun eigen plek, dan kunnen ze elkaar daar hun wil opleggen , meisjes verkrachten, stenigen en uitmoorden. De gematigde moslim kan er dan in vrede leven. Want in opstand komen die niet.
  Van enkele gasten hier, mag de islam rustig hun gang gaan. Vrijheid van religie. Maar dan moet die religie het wel waard zijn .

  1.   

   @ikweetwatikwil…
   Dan bent u Hans Janmaat vergeten die al in de 80 er jaren voor de invasie van niet westerse allochtonen heeft gewaarschuwd.
   Daar werd toen door het overgrote deel van de bevolking wat lacherig over gedaan oa van muiswinkel maakte hem vaak belachelijk.
   Deze visionair werd door fanatieke linksaffers bijna gelyncht..waarbij zijn vrouw een been verloor.
   En hij heeft gelijk gekregen!!

 29.   

  Socioloog Ruud Koopmans, al sinds 2007 directeur van de afdeling Migratie, Integratie en Transnationalisatie van het sociaalwetenschappelijke instituut WZB aan het Duitse Landwehrkanal: „Wereldwijd zijn vijftig miljoen moslims bereid geweld te gebruiken.”

  1.   

   „Wereldwijd zijn vijftig miljoen moslims bereid geweld te gebruiken.”

   En daarom wil Wilders een wereldwijd verbod op de islam voor 1,5 moslims.

   Want op deze manier stoppen de terroristische aanslagen.

  2.   

   50 miljoen? Maar er zijn 1,7 miljard moslims op de wereld.
   Hoe groot is het percentage christenen dat bereid is geweld te gebruiken?
   En vooral: waarom gebruiken die moslims geweld? Toch echt niet alleen omdat ze christenen als ketters zien.

   1.   

    @ DidMadLoba

    Gebruiken de moslims geweld? Ja, inPakistan, Afghanistan, S. Arabië, Jemen, Nigeria, Mali, Sudan, Somalië, Kenia, Gaza, Irak, Syrië, Bangladesh, Indonesië, Brunei.

    Dus hou eens op met Arabische cultuur. De helft van de landen ligt in Azië.

    En christenen in het MiddenOosten gebruiken ook geweld? Noem een voorbeeld? En aub niet de kruistochten van 700 jaar terug. Overal in het Midden-Oosten zijn christenen tweederangs, net als Druzen en Yezidi’s.

    De islam vredelievend noemen mag van mij, maar blijf bij de feiten. Er zijn bijna geen christenen meer in het Midden-Oosten door wrede vervolgingen.

 30.   

  Dit wetsvoorstel is al gesneuveld voordat het is voorgedragen, zoals meeste wetsvoorstellen van Wilders. Van strijder tegen fundamentalisme naar scherts figuur. Hoop van harte dat hij realiseert dat je niks bereikt zo.

  1.   

   “Hoop van harte dat hij realiseert dat je niks bereikt zo.”

   Nee jij gaat wat bereiken… aan islamzuigers geen gebrek. Hatzee in het script, ik word een beetje misselijk van jouw soort.

 31.   

  Nou Tim, die zogenaamde ‘miljoenen vredelievende’ moslims zwijgen ook nu, daags na Skri Lanka, nog steeds als het graf!

  Nee, dan moet je een cartoon over die sadipedo, die Mohammed publiceren, krijg je er tienduizenden krijsend en doodsverklaringen uitroepend op straat! Over vredelievend gesproken!

 32.   

  Wilders, een roepende in de woestijn der deugen heeft wederom gelijk! Een woestijn bevolkt met deugvolk dat wegkijkt, manipuleert en als er doden vallen op hun manier ‘geschokt’ is. Een volk dat de eigen democratische normen en waarden letterlijk en figuurlijk opblaast om een satanische ideologie tevreden te houden!

  Enne, waarom mag een ‘Mein Kampf’ wel worden verboden en een gelijksoortig boek ‘de Koran’ niet? Omdat dit volkomen in het deugbeleid past!

  1.   

   De Beierse deelstaatregering had tot 2015 het auteursrecht op “Mein Kampf” (dat vervalt 70 jaar na de dood van de auteur), en kon zo verdere publicatie verbieden.

   Verder verzet de joodse lobby zich tegen publicatie van het boek.

   Niettemin staat het in veelvoud op internet. Het is vooral slaapverwekkend (aanbevolen bij slapeloosheid).

   Je kunt veel zeggen van moslims maar niet dat ze zich een superieur ras wanen – terwijl bij Hitler juist de rassenleer voorop staat.

   Bij moslims zou dat ook niet kunnen want- anders dan sommigen denken – zijn niet alleen Arabische volkeren moslim.

 33.   

  “dupeer je daarmee miljoenen vredelievende moslims” goeie Tim! Geloof je je ook nog in de Paashaas?

  1.   

   “vredelievende moslims” kunnen toch geen bezwaar hebben tegen het staatsgevaarlijk verklaren van de islam?

 34.   

  Nee, wij Nederlanders wachten het liever af tot het hier flink mis gaat en dan gaan we er misschien nog eens naar kijken.

  Islam is geen geloof maar ideologie, soort motorclubje en dus makkelijk te verbieden.

  1.   

   Ziet u tekenen dat de moslims een criminele organisatie vormen, een organisatie met het doel misdrijven te plegen?

   Volgens mij kun je dat hooguit zeggen van sommige radicale islamitische groeperingen, en die staan dan ook op de terreurlijst.

 35.   

  Je kunt net zo goed de zon verbieden om nog onder te gaan, dat haalt net zoveel uit.

  1.   

   @Heinz: En jij Heinz, wat ga jij doen behalve wegkijken?

   1.   

    @Dik, wees realist. Hoe wil je dit klaren ? Bespreekbaar maken in een vergadering van de Verenigde Naties ?

   2.   

    Heinz ligt al op zijn rug Dik…hij behoort tot het soort trollen welke de islam geen strobreed in de weg zal leggen,waarschijnlijk kinderloos en aldus denkende “het zal mijn tijd wel duren”.
    Wie zich niet tegen de islam uitspreekt is er dus vóór.
    Heinz= Lafaard

    1.   

     @Original: +1

     “Hoe wil je dit klaren?”

     De islam uitroepen tot staatsvijandig, wat het in essentie is. Daarna kun je gaan handhaven.

     1.   

      Willen de moslims dan de Nederlandse staat omver werpen?
      Ik zie daar geen enkel teken van.
      Dat religies opvattingen hebben over de inrichting van de staat is niets nieuws: dat heeft het christendom ook. Eeuwenlang behartigden de kerken ook het wereldlijke bestuur.

 36.   

  Wilders is de roepende profeet in de woestijn.

  1.   

   Dat blijft ook zo, @Jantje. Tot hij uitgedroogd is. Benoemen lost niets op.

   1.   

    @ Fortiori

    Problemen benoemen is goed, te lang is weggekeken en mensen voor racisten uitgemaakt omdat zij problemen in bv de Marokkaanse gemeenschap ter sprake brachten.

    Maar Wilders slaat door. Misstanden moet je aanpakken, maar niet door iedereen over een kam te scheren. Dat brengt alleen maar meer ellende.

 37.   

  In China hebben ze al wel begrepen dat je moslims niet in de samenleving los moet laten. Op de Filipijnen snappen ze onderhand ook eindelijk dat je moslims beter heel hard aan kunt pakken en in Myanmar waren ze al veel eerder klaar met dat moslimtuig.
  Nu moet de rest van de wereld nog eens wakker gaan worden.
  Overal waar dat tuig toegelaten wordt is het niets dan ellende.
  Wilders heeft weer gelijk.

  1.   

   In China heerst er een strenge vorm van atheïsme. Tegen het christendom wordt hard opgetreden en moslims worden naar martelkampen gestuurd waar zij worden gehersenspoeld, zodat zij als willoze zombies achter de grote leider aanlopen.
   In Myanmar heerst er een strenge Boeddhistisch regime dat moslims en christenen onderdrukt. De onderdrukking van de Rohingya’s was een gruwelijke, barbaarse slachtpartij.

   Een atheïstisch en Boeddhistisch land dat andersgelovigen wreed onderdrukt: verdrukking, moord, hersenspoeling en marteling.

   Klepzeikert vindt het geweldig. Hij heeft weinig van de Nederlandse normen en waarden begrepen.

   1.   

    @ Meriadoc Brandebok

    Er is helaas veel mis in de wereld en we mogen blij zijn dat we in Nederland wonen. Alleen is het wel zorgelijk hoe onverdraagzaam velen van ons zijn geworden en zelfs oproepen tot geweld of het in ieder geval verheerlijken. Sommigen zijn nog onverdraagzamer dan de mensen die zij beschuldigen van onverdraagzaamheid.

    1.   

     Hoop dat u niet blind bent, voor de verloedering van Nederland, met het binnen halen van gelukzoekers, en helaas zijn dat moslims!

     1.   

      Niet L niet R, ik – en ik denk ook DeBruijn – ben niet blind voor de schaduwkanten van de multiculturele samenleving, maar vind het een absurd idee Chinese heropvoedingskampen of barbaarse slachtpartijen uit te voeren.

      Wat het Westen onderscheidt van een communistisch-light regime in China of een streng Boeddhistisch regime in Myanmar is dat het Westen niet barbaars is.

     2.   

      @ Niet L niet R

      Dat heb ik al vaker gezegd dat hier vluchtelingen in mijn straat die zo zijn. Maar nogmaals, dat zijn ze niet allemaal. En ja, ik vind dat mensen die misbruik maken uit gezet moeten worden. Maar ik vind ook dat Nederlanders die dat doen ook hard aangepakt moeten worden.

    2.   

     Daar sluit ik me bij aan, DeBruijn.

    3.   

     Dat is absoluut waar De Bruijn, ben het helemaal met u eens

   2.   

    @Meriadoc: In China hebben ze een mengeling van Voorouderverering, Taoïsme, Confucianisme en Boeddhisme. Christendom komt er nauwelijks voor en vormt ook geen enkel probleem. Islamisme doet dat wel. Daarom wordt dat tuig her-opgevoed.
    Myanmar is en was al honderden eeuwen een boeddhistisch land, waar christenen ook gewoon in vrede kunnen leven. Moslims maken daar het leven van mensen zuur. Daarom worden ze elke keer weer verjaagd, hoe vaak ze ook terug komen.
    In die landen pikken ze geen narigheid van immigranten.
    Als je nou niks van een land weet is het beter je grote muil te houden en eerst eens iets te gaan lezen. Dit geratel wat je hierboven neergeplempt hebt verraad alleen jouw vreselijke domheid, naïviteit en onwetendheid.

    1.   

     De christelijke organisatie Open Doors, die vervolgde christenen in het buitenland bijstaat, plaatst China op nummer zevenentwintig van haar ranglijst christenvervolging. China is recent nog zestien plaatsen gestegen. Myanmar staat op nummer achttien. Overigens nemen tal van andere Boeddistische en Hindoeïstosche landen ook een plaats in op deze lijst.

     Ik zou je feiten dus zelf maar even checken.

     De slachtpartij op de Rohingya’s is goed gedocumenteerd door meerdere mensenrechtenorganisaties en een ooggetuigenverslag uit een van de Chinese martelkampen luidt als volgt: “Bekali zegt dat hij bijvoorbeeld voor elke maaltijd moest schreeuwen dat hij de Chinese Communistische Partij en president Xi Jinping dankbaar was. (…) Bekali gehoorzaamde vanaf de eerste dag niet en moest daarom elke dag vijf uur achter elkaar tegen een muur staan. Een week later werd hij 24 uur opgesloten zonder eten. Na 20 dagen in het kamp wilde hij zelfmoord plegen.”

     Er zijn twee mogelijkheden: (1) je bent onvoldoende op de hoogte van de feiten, (2) je hebt de Nederlandse normen en waarden – waarin martelkampen, hersenspoeling en verdrukking van welke religieuze groep dan ook wordt verworpen – niet begrepen.

     Ik weet niet welke van de twee mogelijkheden kwalijker is.

    2.   

     @ Joop Klepzeikert

     Het aantal christenen in Ch.ina wordt al over de 100 miljoen geschat en de Chinese regering ziet hen steeds meer als dreiging. Ook de Oeigoeren, de moslims in dat land, hebben veel te vrezen. Die worden in concentratiekampen geplaatst om heropgevoed te worden, wat ook met christenen gebeurd.

     Meriadoc Brandebok heeft gelijk.

 38.   

  Na de “aanslag” in christchurch moesten de moskeeën in nl direkt beveiligd worden.
  Heb echter geen beveiliging van de kerken in nl gezien..u wel???

 39.   

  ONZE VRIJHEIDSTRIJDER HEEFT AL JAREN GELIJK MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN

  ONZE HELD KUNNEN WE BELONEN MET STEMMEN OP DE PVV,
  SAMEN MET FVD VOOR EEN BETER NEDERLAND !!!

 40.   

  Heer Wilders breder uw mening geven, anders kost het U stemmen!

 41.   

  Wilders zal ooit gezien worden als Redder en Held van het Vaderland.
  De enigste held die zich daadkrachtig en vastberaden tegen de verschrikking islam heeft gevochten.
  De vvd heeft het forum in het leven geroepen om de macht en kracht van de PVV te verminderen en het stomme klootjesvolk trapt er met beide poten in.
  Totdat we hier diezelfde taferelen krijgen als in Parijs, Madrid,sri lanka en andere islam gerelateerde terreuraanslagen.
  Aanslagen dan daar waar de linksmensch,de wegkijker,en de deugmensch verblijven……

  1.   

   Politiek Profeet
   “De enigste held die zich daadkrachtig en vastberaden tegen de verschrikking islam heeft gevochten.”

   Hoe dan, wanneer?

   Tot nu toe heeft hij nog niks bereikt.
   Het is hem in 15 jaar tijd niet gelukt om genoeg mensen te overtuigen om hem tot minister president te verkiezen.
   Laat hem dat eerst maar eens voor elkaar zijn te krijgen alvorens hem tot hel uit te roepen.

   1.   

    Minister-president is niet genoeg want dan moet hij een coalitie vormen met partijen die wel de vrijheid van godsdienst onderschrijven.

    Kortom Wilders moet dictator worden. Zijn beweging heeft hij al georganiseerd als een dictatuur, want v aan inspraak krijg je maar gedoe. Nu de democratie in Nederland nog afschaffen. Want die wordt in zijn ogen misbruikt door linkse mensen die het verdommen de islam radicaal af te wijzen.

    Nu het FvD ten onder gaat aan interne twisten stijgen de kansen van Wilders weer om onze dictator te worden.

 42.   

  “……… dupeer je daarmee miljoenen vredelievende moslims”
  Waar haal je die in Godsnaam vandaan?

 43.   

  De islam is een soort aids dat zich langzaam verspreidt over de wereld, de Bijbel spreekt over, satan gaat rondt als een briesende leeuw.

  1 Petrus 5 vers 8 Wees nuchter en waakzaam; want uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar wie hij zou kunnen verslinden.

  De islam is satanisch = demonisch..

 44.   

  Die man is naar mijn mening mentaal he le ma al ontspoord word tijd dat hij wordt opgenomen in een dwangbuis

 45.   

  Internationale wetten bestaan helemaal niet, want die zouden de nationale soevereiniteit doorkruisen.

  Wel zou er een internationaal verdrag kunnen komen waar landen zich (vrijwillig!) bij kunnen aansluiten die de islam willen verbieden.

  De uitkomst laat zich raden: juist de zogenaamde moslimlanden zullen duit verdrag nooit tekenen.

  En de westerse wereld zal constateren dat het verdrag in strijd is met de vrijheid van godsdienst.

  Wilders denkt slim te zijn door te beweren dat de islam geen godsdienst is (maar een “perverse ideologie”) doch die vlieger gaat niet op want de verdragswetgever spreekt heel slim over een vrijheid van “denkbeelden”, en brandt zijn vingers niet aan een definitie van “godsdienst”.

  Logisch ook want als er vrijheid van meningsuiting is moet er allereerst ook vrijheid van mening zijn.

  Kortom Wilders misbruikt de gelegenheid om degenen die zich terecht zorgen maken over terrorisme met een dode mus blij te maken.

  Als hij een verzoenend gebaar richting de moslims zou make zou dat meer helpen, maar daar begint Wilders niet aan, want moslimhaat is nog steeds electoraal een goudmijn.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!