Propagandakomiek Erik van Muiswinkel: ‘Robert Jensen is sissende panpudding, zijn publiek hooligans!’

Volgens de sterk aan populariteit inboetende Erik van Muiswinkel zit Robert Jensen volledig op het verkeerde spoor door aan te tonen dat PvdA’ers en GroenLinksers samen met een pedovereniging tegen Thierry Baudet marcheerden. Van Muiswinkel maakt zich kwaad om de onderzoeksjournalistiek van Jensen en noemt hem een “sissende panpudding”.

Deze week onthulde Robert Jensen dat bij de zogenaamde anti-racismedemonstratie van vorige maand méér mis was dan alleen Antifa-supporters die riepen dat je “paf” moet roepen als je Thierry Baudet wil liquideren. Behalve vertegenwoordigers van allerlei linkse partijen zoals de PvdA, GroenLinks en BIJ1 waren er namelijk ook afgevaardigden van een pedofielenvereniging die kindermisbruik letterlijk omschreven als “heerlijk“.

Die waarheid had Jensen nooit boven tafel mogen krijgen, lijkt BNNVARA-cabaretier Erik van Muiswinkel nu te bweren. Op Twitter leefde de voormalige Hoofdpiet zich weer volkomen uit op wat hij ziet als de kwade rechtse vijand, ditmaal in de vorm van RTL-presentator Robert Jensen. Ook het publiek in zijn zaal werd geframet als “hooligans” die wel trek zouden hebben in een fikse vechtpartij:

panpudding

Wie de video van Robert Jensen echter zelf ziet, kan volgens mij al vrij snel concluderen dat de RTL5-presentator hier helemaal niet “full Alex Jones” gaat. Hij schreeuwt niet, gaat niet door het lint en verspreidt ook geen bizarre complottheorieën. De associatie met Jones is hier dus volledig ongepast.

Evenals natuurlijk het wegzetten van het publiek op de tribunes van Jensen. Mensen die klappen als om een applaus wordt gevraagd, net zoals bij elke andere tv-show met publiek erbij. “Hooligans”? Die binnenkort “aan het slaan” zijn? Volgens mij gaat er maar één binnenkort slaan, en dat is natuurlijk Van Muiswinkel zélf. Doorslaan, om precies te zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. TD

  Erik van Muiswinkel ?
  Nee!

 2. Top

  ”Hun geest zit gevangen in hun goede geweten. De domheid van de goeden is ondoorgrondelijk schrander. Maar dat is de waarheid: de goeden moeten farizeeërs zijn – ze hebben geen keuze.”

  1. Dik

   M.b.t. farizeeërs wordt in Lukas 1 betoogt ervoor op te passen, het zuurdesem onder ons!

   O ja… Ik heb thuis een muizenval!

   #pats

   1. Scarletti

    Beste Dik, met een muizenval vang je geen ratten

 3. NoDoubt

  Het is in en in triest gesteld in NL. De politiek is overwegend links, de media is overwegend links en het onderwijs is ruim in de meerderheid links. En toch zijn ze in staat haat te zaaien met alle middelen die ze al hebben. Het is net als de PLO, ze krijgen miljarden en ipv het land op te bouwen, gebruiken ze deze miljarden alleen maar voor oorlog. Ze hadden met al dat geld allen ruim miljonair zijn.

 4. Tguard

  Gisteren Jesse klaver gezien bij jinek. Knap hoe hij afstand neemt van de bedreigde aannemers die windmolens opzetten. Goed dat hij zijn tanden erin zet en vooral vindt dat hier paal en perk aan moet worden gesteld.
  Ik zou alleen voorstellen zelf dan ook niet met demoniserende demonstraties mee te lopen en zijn collega’s hier hard op aan te spreken en met rechte rug een debat aan te vragen, hoe het mogelijk is dat in onze democratie, parlementsleden en bestuurders zich op zo een idiote wijze gedragen tov een collega. Of maakt het in dit geval minder uit?

  1. Dik

   Wat levert zo’n windturbine eigenlijk op? En wat doet het met het welbevinden van omwonenden? Wordt hier voldoende naar geluisterd? Wordt hier voldoende rekening mee gehouden?

   Zomaar een paar vragen die kunnen wijzen naar een andere richting. Nederland volproppen met turbines die wel je uitzicht verpesten en je rust verstoren, maar die niets opleveren en (grotendeels) betaald worden door degene die er overlast door ervaren.

  2. Satty

   Wat was er mis met die demonstratie?

   1. Tguard

    Satty kom op nu even niet dwars erin. Of je links rechts midden bent in die demonstratie werd gedemoniseerd op een wijze die we niet moeten willen.

   2. Arie B

    Wat is er mis met mensen die dit een normale demonstratie vonden?

 5. Scarletti

  Er was een tijd dat cabaretiers zich bezig hield met het vermaken van andere mensen
  Deze cabaretier houdt zich bezig met het afmaken van andere mensen

 6. Rien Noppen

  “verspreidt ook geen bizarre complottheorieën. ”

  Ik blijf toch wel nieuwsgierig naar de naam en samenstelling van de pedofielenvereniging die samen met PvdA en GL deze demonstratie zou hebben georganiseerd.
  Dit lijkt me toch wel een heel vermetele complottheorie waarvan we over de feiten nog weinig informatie kregen.

  1. Scarletti

   “Ik blijf toch wel nieuwsgierig naar de naam en samenstelling van de pedofielenvereniging”
   Uw interesse in deze richting is op dit forum veel besproken en welbekend

   1. edoc431

    hahahahahahahaha de dombo onze childlover is nog te dom om te poepen hahahahaah

 7. biggeorge

  Dit soort mensen zouden verplicht in moslim en allochtonen wijken moeten wonen. Dat zie je zo veel links lullen maar wel zelf in een mooie witte wijk wonen ver van de multiculturele ellende vandaan.

 8. J.Rademaker

  Hij blijft iedereen de zwarte piet geven.

 9. jhak

  Kan die muisgieser niet beter een potje zelf-moord poeder aanvragen?
  Voltooid leven deze vent.

  1. Rien Noppen

   zelfmoord

 10. Schele Joop

  @erikvmuiswinkel
  Erik de muis van het winkeltje op de boerderij waar @PVDA varkens de baas zijn. Het is gemakkelijk om niet door enige kennis geremd te worden in je gedachten. De waanideeën van een geest die mensen ziet gaan slaan, waar een dialoog moet plaatsvinden.

  De vrienden van de Muis, de linkse schapen blèren al in de verte “four legs good two legs bad”
  #geenplaatsvoorlinksehaat

 11. Jantje

  Dat lijkt me wel wat, het publiek van Jensen tegen het publiek van van Nieuwkerk 😉

 12. Duckday

  Ja Muiswinkel de waarheid is hard maar dat willen jullie niet erkennen draaien en nog eens draaien leugens en zwart maken Ik begrijp nog steeds niet dat jullie in beeld worden gehaald Hr Jensen spreekt de waarheid en laat iedereen uitpraten en aan het woord En als de waarheid komt tieren jullie aan alle kanten

 13. Michael M

  Weer die vreselijke Muis. I

 14. Niet L niet R

  Van dat ziekelijke mannetje, mag overhun de linkse meute geen waarheid worden verkondigt!

 15. Pescador

  Nee natuurlijkm had jensen dat niet boven tafel mogen krijgen van die maffe muiswinkel, want die is zelf een groot pedo en nu zit die suffert zich zelf te ont maskeren

 16. Joop Klepzeikert

  Zou van Muiswinkel misschien graag wat klappen van rechts willen krijgen?
  Mag hij zich bij mij komen melden hoor. Ik voorzie hem graag in die behoefte.

 17. shidaian

  Ach die zielige Muis weer. Laat hem toch lopen. geen aandacht geven. De stumper.

 18. jorisxl

  Waarom aan deze linkse fascist een podium geven stop daar mee dat geld ook voor dat monster silvana.

 19. nienke

  Wat een ziek mannetje is dit, totaal geen aandacht aan deze gek geven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.