Raadslid 020 wil Arnoud van Doorn weg bij Haga Lyceum: ‘Drugsdealer, houd je bezig met stoeptegels in eigen stad!’

’s Lands meest bekende salafist is eens goed de mantel uitgeveegd na z’n mislukte geintje als zogenaamde nieuwe directeur van het islamitisch-terroristische Cornelius Haga Lyceum. SP-raadslid Erik Flentge had totaal geen moeite om “drugsdealer” Arnoud van Doorn eens goed de waarheid te zeggen.

Arnoud van Doorn doet weer eens obstinaat. Hij zegt lekker niet in gesprek te gaan met de gemeenteraad van Amsterdam en doet laatdunkend over de lokale democratie. Dat terwijl hij zélf ook raadslid is (in Den Haag), en daarmee dus ook z’n eigen kiezers een dikke bebaarde middelvinger geeft. Na z’n mislukte 1 aprilgrap dat hij de zogenaamde nieuwe directeur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam zou worden, meende hij nog even het stadsbestuur van Amsterdam tot op het bot te moeten beledigen:

“Nee mevrouw @MarjoleinMoor en meneer @ErikFlentge. We gaan helemaal niet met jullie “in gesprek” of “zaken oplossen”. Want die hele #raad020 gaat er niet over. Ga je bezig houden met stoepranden, prullenbakken en putdeksels en bemoei je er niet mee. #SteunCorneliusHagaLyceum”

Het is niet dat de bestuurders van de hoofdstad niet knetterlinks en knettergek zouden zijn (dat zijn ze wel), maar raadsleden als Flentge (SP) en wethouders als Moor (PvdA) hebben wel degelijk alle recht iets te vinden van de staat van het onderwijs in hun stad. Ze hoeven zich heus niet te beperken tot “stoepranden, prullenbakken en putdeksels” en mogen best hun zorgen uitspreken dat de knettergekke salafist Arnoud van Doorn met z’n vriendjes jonge Amsterdammers probeert te indoctrineren met z’n terroristische variant op de islam. Daarnaast: Van Doorn is zélf actief in de lokale politiek, dus opmerkingen over “putdeksels” slaan net zo goed terug op hemzelf.

Dat had ook het eerdergenoemde SP-raadslid Erik Flentge goed in de gaten. Die bovendien ook het strafblad van Van Doorn nog even fijntjes aanhaalt:

“Amsterdams onderwijs is van alle Amsterdammers. Misschien moet jij je eens met de stoeptegels in je eigen gemeente gaan bezighouden, Arnoud. Dat voorkomt misplaatste grappen. Bovendien hebben we hier al genoeg drugsdealers”

Game, set… and the match! En nu snel opdonderen, Van Doorn. Je maakt alleen maar dingen kapot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Satty

  In deze tijd had je ook een artikel over de democratie kunnen schrijven. Misschien dat je er dan iets van zou gaan begrijpen.

 2. Jumping

  Links is haat.
  Rechts is verdraagzaamheid.

  Stem in Mei een anti EU partij.

 3. edoc431

  Dat DDS niet in de gaten heeft dat een hoop vaste reaguurders al vertrokken zijn .
  DDS begint aardig op joop te lijken jammer dat het zover heeft moeten komen.
  Het wordt tijd dat er de bezem doorheen gaat tot die tijd ajuus .

  1. AS210854

   Edoc431+++++++++++

  2. Satty

   Dan moet je aan de dwang van niet vrijheid levende mensen toegeven?

   1. Top

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. Niknok!

  3. Dik

   @Code: Daar zeg je wat… het is inderdaad opvallend.
   Zelf gebruik ik een script zodat ik de zuigers niet lees. Negeren is overigens het enige medicijn dat werkt.

   1. edoc431

    @Dik links en rechts zouden hier normaal met elkaar moeten kunnen discussiëren.
    Blijkbaar zijn we zo ver van elkaar verwijdert dat dat niet meer mogelijk is .
    Elkaar voor rotte vis uitmaken is niet zo moeilijk toch .
    Ik heb daar geen zin meer in en moet ook niet nodig zijn .
    Als we nou allemaal eens een klein beetje inbinden en elkaar eens laten leven voor de verandering .Dat maakt het leven al een stuk makkelijker .
    DDS moet personen die alleen maar lopen te stieren hier permanent verwijderen .

    1. Dik

     @Code: Ze zijn bekend maar worden als zuurdesem in stand gehouden. Ik heb er geen last van, ik gebruik een script. Toch wordt het plezier wellicht bevorderd als gestopt wordt met het voeden van het kaf.

 4. Michael M

  Raadslid. Zulk soort mensen zitten op de verkeerde post, verkeerde functie. Deze man moet een andere baan aangewezen krijgen. Werken bij stadsreiniging. Vegen, prullenbakken legen, dan doet ie nog wat nuttigs voor Nederland dan die vieze woorden uit zijn mond. Ga u mond poetsen van Doorn.

 5. nienke

  Walgelijk ziek mannetje, mankeert wat aan z’n bovenkamer en heeft waarschijnlijk te kort aan aandacht gehad vroeger, wil het nu met volle teugen inhalen en waar kan je het beter doen dan bij de islam??????
  En ook nog te bedenken dat als je dood gaat 72 maagden op je wachten, fijn idee toch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.